۹ برتری آیفون و iOS بر گوشیهای اندرویدی در سال ۲۰۲۱
پیشتر در یک مطلب دیگر به بررسی ۱۰ برتری اندروید و گوشیهای اندرویدی نسبت به iOS و گوشیهای آیفون پرداختیم و گفتیم که به این دلایل، خرید گوشیهای اندروید و ترجیح آنها به آیفون و iOS منطقی است. اما در این مطلب به ۹ موردی میپردازیم که آیفون و iOS در آنها عملکرد بهتری از اندروید و گوشیهای اندرویدی دارند.
هم اندروید و هم iOS دو اکوسیستم فوقالعاده بزرگ و غنی هستند که کاربر با انتخاب هر کدام از آنها قطعا تجربهی لذتبخشی خواهد داشت. اما با این حال در این بین هستند کاربرانی که همیشه یکی را بر دیگری ترجیح میدهد و این ارجحیت هم دلایل خاص خود را دارد. برخی از آنها منطقی و برخی دیگر هم مانند تمام رقابتهای مشابه، دلایل احساسی ارائه میکنند.
اما واقعا حق با کدام یک از آنهاست؟ پاسخ این پرسش به هیچ عنوان مشخص نمیشود مگر اینکه کاربر ابتدا تعیین کند نیاز او چیست و میخواهد با گوشی خود چه کاری انجام دهد. فقط در این صورت است که میتوان گفت چه اکوسیستمی برای این فرد مناسبتر است. اما به صورت کلی بین هر دوی آنها یک سری تفاوت وجود دارد که در ایجاد این کشمکش اصلا بیتاثیر نبوده است.
در iOS، تمرکز بیشتر روی حفظ امنیت و سرعت گوشی است تا قابلیتهای متنوع و گوناگون. از طرفی اندروید کاملا رویهی برعکسی دارد و بیشتر توجه آن روی ظاهر و قابلیتهای نرمافزاری است. در نتیجهی همین موضوع هم هست که میبینیم کاربران خیلی به اکوسیستم خود علاقه نشان میدهند.
همانطور که گفته شد، در مطلبی دیگر به بررسی ۱۰ بخشی پرداختیم که اندروید و گوشیهای اندرویدی در آن از آیفون و iOS عملکرد بهتری داشتند. در این مطلب اما هدف دقیقا برعکس میشود اما تعداد دلایلمان کمتر است و به ۹ میرسد. در نهایت هم قصد داریم مشخص کنیم کدام یک از این دلایل واقعا ارزشمند و تعیین کننده هستند.
به طور خلاصه باید بگوییم در مطلبی که در آن به معرفی برتریهای اکوسیستم اندروید پرداختیم به مواردی نظیر قابلیتهای جدید، نوآورانه و جذاب، لانچر و آیکونهای متنوع برای اپلیکیشنها، قیمت، طراحیهای مختلف گوشیهای اندرویدی، USB-C، تعداد اپلیکیشنها، شارژ سریع، اسپلیتاسکرین (تقسیم صفحه)، سایدلود اپلیکیشنها (نصب از منابع خارجی غیر از فروشگاه رسمی) و سیستم مدیریت فایل حرفهای اشاره کردیم. در این مطلب اما به بررسی ۹ مورد زیر میپردازیم.
- اکوسیستم اپل
- فیسآیدی
- پشتیبانی نرمافزاری
- سهولت استفاده
- بهینهسازی نرمافزاری
- قیمت آیفونها دیگر خیلی بالا نیست
- عدم وجود bloatware
- پشتیبانی مستقیم
- فیستایم و iMessage
۱. اکوسیستم اپل
یکی از اصلیترین دلایلی که باعث میشود iOS و آیفون به اندروید و گوشیهای اندرویدی برتری داشته باشند، همین ارزش و کیفیت اکوسیستم است. اگر بودجه برایتان اصلا اهمیتی ندارد، خرید یک آیفون دقیقا مثل خرید یکی از قطعات خودرویی است که باید باقی قطعات را هم برای داشتن تجربهای لذتبخش خریداری کنید.
این یعنی اگر از گوشی آیفون و ساعت هوشمند اپل واچ یا هدفون بیسیم ایرپادز استفاده کنید، هماهنگی بین این دستگاهها شما را به وجد میآورد. ارتباطی که بین دستگاههای اپل وجود دارد را بهسختی میتوان در دستگاههای دیگر مشاهده کرد. مثلا قابلیت AirDrop که به کاربر اجازه میدهد به سرعت بین آیفون و کامپیوترهای مک فایل انتقال دهد یا حتی بین آیفون و آیپد.
دقیقا وقتی اپل یک گجت را به شما میفروشد، آنقدر قابلیتهای انحصاری در آن میگنجاند که شما مجبور میشوید غیر از محصولات این شرکت، سراغ هیچ محصول دیگری نروید. این حرکت شاید تعداد کاربران را کاهش دهد اما نتیجهی جذابی را در پی خواهد داشت. سایر شرکتهای اندرویدی که سرآمد همهشان سامسونگ است چند سالی است که در همین راستا تلاش میکنند اما در نهایت باز هم هیچ کدام از آنها از این حیث حتی نزدیک به اپل هم نیستند. به همین خاطر هم هست که میگوییم ارزش اکوسیستم اپل بسیار بالاست.
۲. فیسآیدی
اما میرسیم با قابلیتی که واقعا سلیقهای است و ای کاش نویسندهی سایت منبع آن را به عنوان یک برتری iOS و آیفون بر اندروید و گوشیهای اندرویدی در نظر نمیگرفت. اگرچه از لحاظ اسکن چهره و باز کردن قفل گوشی بر اساس آن هیچ دستگاه اندرویدی دیگری یارای رقابت با اپل را ندارد اما تعبیهی چنین سنسوری شرکت آمریکایی را مجاب کرد ناچ بزرگی روی بخش بالایی نمایشگر آیفونها قرار دهد تا این سنسورها درون آن قرار گیرند. همین مسئله هم باعث شده است تا آیفونها دیگر ظاهری مدرن و نمایشگری تمام صفحه نداشته باشند در حالی که بسیاری از شرکتهای اندرویدی با طراحی حفرهای دوربین سلفی توانستند به این مهم دست پیدا کنند.
البته عملکرد اثرانگشت زیر نمایشگر همیشه عالی نیست و فیسآیدی هم خصوصا در دوران کرونا که همه ماسک بر چهره داشتند اصلا رضایتبخش ظاهر نشد. بنابراین نمیتوان گفت لزوما کدام یک بر دیگری برتری دارند. اما به صورت کلی کاربران با تاچآیدی موافق هستند تا اینکه مجبور شوند هر روز صورت خود را بدون تغییر ظاهری زیاد دقیقا روبروی گوشی نگه دارند تا قفل آن باز شود.
۳. پشتیبانی نرمافزاری
یکی دیگر از بخشهایی که اصلا جا برای هیچ بحثی باقی نمیگذارد، پشتیبانی نرمافزاری آیفونهاست. اپل حتی این سابقه را دارد که از یک گوشی به مدت ۶ سال پشتیبانی کند و این فوقالعاده است. به صورت کلی مدت زمان پشتیبانی از آیفونها به ۵ سال میرسد و حتی در این صورت هم هیچ شرکت اندرویدی، حتی گوگل عملکردی مشابه اپل ندارند.
در حال حاضر بیشترین میزان پشتیبانی نرمافزاری و امنیتی متعلق به سامسونگ است که به ترتیب به سه و چهار سال برای گوشیهای پرچمدار و میانردههای قدرتمند میرسد. البته گفته میشود مدت زمان پشتیبانی امنیتی از گوشیهای پیکسل ۶ گوگل هم به ۵ سال میرسد ولی بعید به نظر میرسد گوگل به همین میزان از گوشیهایش پشتیبانی نرمافزاری کند.
با این حال تا زمانی که یک شرکت اندرویدی واقعا چنین سیاستی را در پیش نگیرد که به مدت ۵ سال یا حتی ۴ سال از گوشیهایش به صورت نرمافزاری پشتیبانی کند، آیفونها با اختلاف بهترین گوشی از لحاظ پشتیبانی خواهند بود. فقط تصور کنید یک آیفون را امروز خریداری میکنید اما مطمئن هستید که تا نیم دههی بعد هم از آن پشتیبانی میشود؛ چه خریدی از این بهتر و ارزشمندتر؟
۴. سهولت استفاده
اگر از پیچیدگیهای زیاد گوشیهای اندروید و یا به طور کلی این سیستمعامل خسته شدهاید و به دنبال سیستمعاملی خلوتتر و عاری از پیچیدگی هستید تا مجبور نباشید هر بار با گزینههای مختلفی روبرو شوید، آیفون و iOS انتخاب شما خواهد بود. این سیستمعامل اگرچه غنی از قابلیتهای خوب است اما آنقدر به خوبی بهینه شده شده است که گویی همه چیز به بهترین شکل ممکن سر جای خود قرار دارد و به همین خاطر هیچ پیچیدگی خاصی هم مشاهده نمیشود.
اولینباری که آیفون خود را راهاندازی کنید و تغییرات لازم را روی آن اعمال کنید، احتمالا آخرین باری هم خواهد بود که این کار را میکنید. البته سوا از این مسئله که این گوشی خیلی امکان استفاده از تم و قابلیتهایی مثل این را نمیدهد، خودتان هم تمایلی به تغییر چیزی نخواهید داشت جز اینکه تصاویر زمینه را تغییر دهید. چون همه چیز سر جای خود قرار دارد، از گزینههای مختلف در تنظیمات گرفته تا آیکونها و …
این موضوع شاید به خاطر یکنواختی کمی شما را خسته کند اما اگر جز آن دسته از کاربرانی هستید که ظاهر یکنواخت گوشی شما را آزار نمیدهد و باعث نمیشود هر چند وقت یکبار به دنبال دانلود و نصب تمهای گوناگون باشید، آیفون گزینهی خوبی خواهد بود چرا که شما را مجبور میکند با گوشی کار کنید تا اینکه وقتتان را برای کار روی قابلیتهای آن بگذارید.
۵. نرمافزار بهینه
این یکی از بهترین قابلیتهای iOS به شمار میرود که واقعا بهتر بودن آن به نسبت اندروید را حس خواهید کرد. البته اگر از گوشیهای هر دو شرکت استفاده کرده باشید این موضوع را کاملا متوجه خواهید شد. در گوشیهای اندروید شاید برایتان اتفاق افتاده باشد که اپلیکیشنی را نصب کنید و نتوانید اصلا از آن استفاده کنید. چرا که مشکلاتی نظیر کرش کردن، خراب بودن آن برنامه یا مواردی از این دست پیش میآید. اما در iOS اینطور نیست و شاید بتوان گفت تمام اپلیکیشنهایی که در فروشگاه بزرگ آن وجود دارند، به درستی کار میکنند.
دلیل اصلی این موضوع هم این است که آیفونها در تعداد بسیار کمی تولید میشوند و به همین خاطر بهینهسازی نرمافزار آنها کار دشواری نیست. به همین خاطر میتوان گفت تمام اپلیکیشنهای اپ استور به بهترین شکل ممکن برای این گوشیها بهینه شدهاند.
بدین ترتیب اگر از آیفون استفاده میکنید باید بگوییم احتمالا تاکنون چیزی مثل هنگ یک اپلیکیشن، کرش کردن آن یا مشکلات رایج اندروید را در آن شاهد نبودهاید. در عوض تجربهی بینظیر و خوبی از کار با یک گوشی هوشمند داشتید که میتوانیم آن را «تجربهی اپلی» نامگذاری کنیم.
البته در مقالهی قبل به این موضوع اشاره کردیم که پلی استور اپلیکیشنهای بیشتری دارد و این موضوع را مزیتی برای این اکوسیستم در نظر گرفتیم اما اکنون باید به این نکته اشاره کنیم که لزوما همهی آن اپلیکیشنها قرار نیست به درستی کار کنند. از طرفی تقریبا تمام اپلیکیشنهای حرفهای و جالب برای iOS و سپس برای اندروید عرضه میشوند. دلیل اصلی این موضوع شاید این باشد که اپل هزینهی بیشتری به توسعهدهندگان میپردازد. همچنین دلیل دوم این موضوع میتواند بهینهسازی فوقالعادهای باشد که روی این اپلیکشنها صورت میگیرد. طبیعتا وقتی توسعهدهندهی یک بازی یا اپلیکیشن باشید انتخابتان در ابتدا آن پلتفرمی خواهد بود که برنامهی شما را در بهترین حالت و عملکرد خود به نمایش میگذارد.
۶. آیفونها دیگر به اندازهی قبل گران نیستند
البته این موضوع شاید در کشور ما زیاد صادق نباشد اما حقیقت اینجاست که گوشیهای آیفون دیگر به اندازهی قبل گران قیمت نیستند و حتی اگر بخواهیم آنها را با گوشیهای سامسونگ مقایسه کنیم میبینیم که پرچمداران شرکت کرهای قیمت بالاتری هم دارند. البته این موضوع ربطی به iOS ندارد و بیشتر در رابطه با خود آیفونها و سیاست اپل در قیمتگذاری محصولاتش است.
شاید با خود بگویید که قیمت، یکی از نقاط قوت گوشیهای اندرویدی به نسبت آیفونها بود اما در اینجا به عنوان نقطه قوت آیفونها در نظر گرفته شده است. باید بدانید در مقالهی اخیر، گفتیم که اپل همیشه پرچمدار تولید میکند در دنیای اندروید، گوشیهایی با مشخصات فنی پایینتر و قیمت خیلی کمتر هم دیده میشوند. شما شاید با خود فکر کنید و ببینید یک گوشی با قیمت ۲۰۰ دلار هم نیازتان را برطرف میکند اما خبری از یک گوشی ۲۰۰ دلاری در اکوسیستم اپل نیست. بنابراین حتی اگر به گوشیهای این شرکت علاقهمند هم باشید دیگر توان خرید آنها را ندارید چون نیازی به محصولی با این قدرت ندارید.
اما اگر قصدتان خرید پرچمدار باشد، قیمت به نقطه قوت آیفونها تبدیل میشود. گوشیهایی که دیگر به نسبت قبل گران قیمت نیستند و کاربران توان خرید آنها را دارند. فقط کافی است به فروشگاهها سر بزنید (نه در داخل) و ببینید که خرید پرچمدارهایی نظیر گلکسی S21 اولترا یا وانپلاس ۹ پرو هزینهی خیلی کمتری از خرید آیفون ۱۲ پرو مکس روی دستتان نمیگذارد.
حتی باید به این نکته هم اشاره کنیم که گلکسی S21 اولترا در مقایسه با آیفون ۱۲ پرو مکس و حتی آیفون ۱۳ پرو مکس قیمت بیشتری دارد. گلکسی زد فولد ۳ هم به خاطر فرم تاشو و خاصی که دارد تقریبا دو برابر یک آیفون گرانقیمت قیمتگذاری شده است. بنابراین اگر قصدتان خرید یک پرچمدار است، باید بدانید اپل محصولات ارزشمندی را روبروی شما قرار میدهد. حتی موقع فروش هم خوشحال میشوید که بشنوید آیفونها قیمت بالای خود را تا حدودی حفظ میکنند حتی بعد از گذشت چند سال اما گوشیهای اندرویدی به دلایل مختلف به شدت افت قیمت خواهند داشت.
۷. عدم وجود bloatware
عدم وجود بدافزار هم یکی دیگر از مزیتهای خوب iOS و آیفون به نسبت اندروید و گوشیهای اندرویدی است. وقتی یک گوشی اندرویدی خریداری میکنید، درون آن پر است از اپلیکیشنهای از پیش نصب شده که شاید به ۷۰ درصد آنها اصلا هیچ احتیاجی نداشته باشید. بنابراین دو راه جلوی شما قرار دارد؛ یا آنها را پاک کنید یا اینکه بعضیها را که پاک نمیشوند پنهان یا غیرفعال کنید که این موضوع واقعا آزاردهنده است. چون قطعا کسی نمیخواهد محصولی را خریداری کند که درون آن پر باشد از اپلیکیشنهای بدون استفاده.
اما در iOS داستان فرق میکند و دیگر شاهد چنین مواردی نیستیم. شما دقیقا چیزی را دریافت میکنید که برایش پول پرداخت کردید. یعنی وقتی یک آیفون با مبلغ زیاد خریداری میکنید، منویی را مشاهده میکنید که درخور یک گوشی گرانقیمت و بالارده است. متوجه هستیم که شرکتها هم باید کسب درآمد کنند و این کار را هم با نصب همین اپلیکیشنهای شخص ثالث انجام میدهند. اما اگر منطقی باشیم میبینیم که با فروش گوشی پرچمدار به کاربر، شرکتها به اندازهی کافی کسب درآمد میکنند که اصلا به این کارها نیازی نداشته باشند و اپل بهخوبی این مسئله را میداند.
۸. پشتیبانی مستقیم
مورد بعدی باز هم در رابطه با اپل در کشور ما صدق نمیکند اما به صورت کلی در جهان، ارزش خرید بیشتر آیفونها را نشان میدهد. اگر در کشوری که فروشگاههای اپل حضور داشته باشند یک گوشی آیفون خریداری کنید و مشکلی برای گوشی شما پیش بیاید، به صورت مستقیم میتوانید تحت پشتیبانی شرکت قرار بگیرید. در رابطه با گوشیهای اندرویدی چنین چیزی صدق نمیکند. البته یک سری استثنائات هم وجود دارند و نمیتوان آنها را انکار کرد اما اپل واقعا در این زمینه سر راست عمل میکند و میدانیم که هر مشکلی برای گوشی ما بوجود بیاید، هستند کسانی که به پرسشهایمان پاسخ دهند.
البته همانطور که گفته شد در کشور ما هیچ فروشگاه یا مرکز خریدی وجود ندارد که کارمندان شرکت اپل رسما در آنجا مشغول به ارائهی خدمات باشند. بنابراین کسانی که در داخل کشور به خرید آیفون اقدام میکنند با این امید که مشکل خاصی برای گوشی بوجود نیاید این کار را انجام میدهند و انصافا هم تاکنون خیلی کم شنیدهایم که آیفونها دچار مشکلاتی عجیب و غریب شوند.
۹. فیستایم و iMessage
در نهایت میرسیم به یکی دیگر از نقطه قوتهای iOS و آیفونها نسبت به اندروید و گوشیهای اندرویدی که البته آخرین مورد این لیست هم به شمار میرود. البته این قابلیت بیشتر به لطف iOS است که در گوشیهای آیفون وجود دارد. اگر قصد داشتیم بدون اشاره به فیستایم و iMessage کارمان را به پایان برسانیم قطعا این مطلب ارزش خود را از دست میداد چرا که این دو اپلیکیشن به معنای واقعی کلمه در کاری که انجام میدهند بینظیر هستند.
البته اگر بخواهیم منطقی باشیم باید بگوییم در اکوسیستم اندروید هم برنامههای مشابهی وجود دارند اما هماهنگی بینظیری که این اپلیکیشنها با اکوسیستم اپل دارند فوقالعاده است. این اپلیکشنها به قدری عالی هستند که دیگر نیازی به مسنجر یا واتساپ ندارید چرا که اپلیکیشنهایی را در اختیار دارید که هم به عنوان پیامرسان و هم به عنوان یک سرویس آنلاین فعالیت میکنند.
فیستایم هم شاید در نوع خود عالی و بینظیر نباشد اما این همگامسازی و هماهنگی بینظیری که این اپلیکیشن در دستگاههای مختلف اپل دارد آن را به یکی از بهترین اپلیکشنها در این زمینه تبدیل کرده است. امکان برقراری تماس صوتی و ویدیویی هم از طریق این اپلیکیشن فراهم است و اخیرا هم در iOS 15 قابلیتهای بسیار زیادی به آن اضافه شده است.
این تمام قابلیتها و برتریهای iOS و آیفون به نسبت اندروید و گوشیهای اندرویدی نبود اما سعی کردیم مهمترینها را به شما معرفی کنیم تا اگر قصد خرید دارید، انتخاب بهتر و منطقیتری داشته باشید. البته هم برتریهای اندروید و هم برتریهای iOS را نمیتوان جوری بزرگ جلوه داد که بگوییم اگر یک اکوسیستم را انتخاب کنید پشیمان میشوید. در واقع هر دوی آنها آنقدری خوب هستند که قادر باشند تمام نیازهای شما را برآورده کنند. چون مثلا به ازای هر تفاوتی که ذکر کردیم، حداقل ۵ شباهت هم بین دو سیستمعامل وجود دارد و این یعنی برای رسیدگی به نیازتان، هر دو عالی هستند. فقط به این بستگی دارد که چه محصولی را خریداری میکنید.
اگر فکر میکنید برتری دیگری هم وجود دارد که باید به آن اشاره میکردیم، در بخش نظرات آن را با ما در میان بگذارید.
منبع: PhoneArena
اپل اون اوایل تاکیدش ب سلامتی افراد بود و تو اپل واچاش از سیم کارت استفاده نمیکنه. بنظر من امواج موبایل مضر هستن و اپل سعی کرده ب حد اقل برسونتش.
ب نظر من سلامتی و امنیت اطلاعات ارزش دو ۳ برابری قیمت آیفونو داره ولی خودم نتونستم بخرم.
اوکی نشستید از راحتی کار کردن و اپا گفتید ولی هیچکدومتون به این اشاره نکردید که دوربین اپل بی نظیره و سامسونگ و شیائومی صرفا فقط دارن کیفیت زوم رو بالا میبرن
زوم؟ که چی؟ چقدر توی روز میشه از زوم خیلی بالا استفاده کرد؟
دوتا گوشی ایفون و سامسونگ رو بزارید کنار هم و با هرکدوم از یک مکان عکس بگیرید، کدوم دلنشین تره و بیشتر دوست داری نگاهش کنی و با واقعیت بیشتر برابری داره؟
قطعا اپل😃
فقط یه iOS اپل به ۸۰% اندرویدی ها میارزه، حالا دوربین خفنش و پردازنده غولش بماند😍
قطعا دوربین های گوشی های اندرویدی و هارمونی مثل P40 pro یا P50 pro یا Pixel 6 pro بهتر از آیفون ۱۳ pro max است
اره ایفونی که متوسط ترین گوشیش ۱گیگ رم داره و میشه با پولش یه سامسونگ ۱۶گیگ حافظه و رم ۲خرید یا ۲
ایفون به زور میشه توش چیزمیز نصب کرد اپل ایدی هم میخواد که پولیه قیمت ایفون ۱۳ اخرین حدش ۱۰۰میله که واقعا برا مغز کسی که میخره متاسفم
گوشی های سامسونگ فقط روی کاغذ خوبن طبق این نظرت مشخصه که تابحال تو عمرت آیفون دست نگرفتی. اینی که گفتیم یکی از برتری های iOS هست که نویسنده یادش رفته بنویسه، با رم ۳ گیگ به قدری سریع و راحت برنامه ها رو اجرا میکنه که سامسونگ و شیاومی با رم ۱۶ تو تست سرعت خیلی از برنامه ها ازش عقب میفتن.
چرا بیشتر اون نظر هایی که دادم اینجا نیست یعنی شما اینقدر خنگ هستید نمی زارید نظر ها بیاید ابرو اپل بره
و یه چیز دیگه می کنید ایفون نرم افزار بهینه داره خود همین شیائومی نرم افزارس بهتر از اپل هست و می گی بهینه هست بهترین نرم افزار و سرعت مال هارمونی اواس هواوی هست
و کی گفته اپل به اندازه قبل گران نبسته سودی که شائومی از فروش هر گوشی می کنه ۵ در صد هست و سودی که اپل از فروش هر گوشی می کنه +۱۰۰ درصد هست
ولی راست می گی اپل مثل قبل گران نیست
الان از قبل هم گران تر هست ایفون ۶ رو خریدم به دلار بود ۶۵۰ دلار الان شده ۱۵۰۰ دلار
عزیز با یه سرچ کوچک و راحت توی گوگل متوجه میشی ایفون ارزونتره. بخدا کاری نداره اول سرچ کن iphone 13 pro max price at launch بعد سرچ کن galaxy s21 ultra price at launch. تازه s21 یه نسل قدیمی تره از ایفون ۱۳ ولی با این وجود گرونتره.
الانم ایفون ۱۳ پرو مکس که بالاترین مدل هست ۱۰۰۰ دلاره نه ۶۵۰ دلار که اینم تقصیر اپل نیست، همه شرکت ها قیمت ها رو بردن بالا که دلایل علمی زیادی داره مثل کمبود چیپ. گرونترین گوشی اپل همون ایفون x بود که حقشم بود چون انقلاب کرد و باعث شد امروزه ۹۹ درصد از گوشی ها تمام صفحه بشن و دکمه فیزیکی حذف بشه.
داداش کجای کار با اندروید سخت هست این اپل پدر آدم رو در می آورد واسه دانلود یک برنامه
دوستان در نهایت بگم این اپل فن هست و اپل فن ها همون جوری که همه می دونند
یه جور خنگ با هوش هستند
فکر نکنم منظورم رو فهمیده باشند اپل فن ها می آیند به یه مشت خنگ آموزش می دهند در حالی که خودشون هیچی از گوشی و اپل نمی فهمند
آخه کجای اپل از اندروید بهتر هست تمام این دلایلی که گفتی نصف شون زر زر بودند نصف دیگه ۳۰ در صد واقعی بودند اینکه بگیم
ios بهتر از اندروید هست یه مشت دروغ و غیره هست اپل هنوز به قدرت و سرعت اندروید ۸ نرسیده
اپل به هیچ وجه به پای اندروید نمی رسه نه از لحاظ سرعت نه غیره
تنها چیزی که داره امنیت هست که اونم تونستند سر ۱۵ ثانیه هک کنند
و مشکل دانلود. خیلی برنامه های ایرانی رو داره و بهتر بگم کلی از برنامه های ایرانی رو نمی گیره
این اندروید کیست که همه عاشق دیوانه اوست
تنها برتری ایفون اینه که امنیت هست هک نمیشه ویروس نمیگیره کسی نمیتونه همین بس
من هم اندروید استفاده میکنم هم ios
واقعاً آیفون فقط یک گوشی هست که خیلی خوب با دیگر دیوایس های خودش سینک میشه و برنامه نویسی دقیقی برای گوشی هاش ارائه میده چون گوشی هاش تعداد محدود و مشخصیه و بنظرم کاره اونقد خاصی نمیکنه
اما انردروید یک مینی کامپیوتره و خیلی کار ها میشه باهاش انجام داد و من تو خونه فقط با اندروید کار میکنم چون واقعا از محدودیت های آیفون اعصابم خورد میشه
تجربه من اینه که آیفون فقط تلفن همراهه و استفاده زیاد تر از حدش نباید ازش داشت و اندروید یک مینی کامپیوتره که با توجه به کارایی های بسیار زیادش باگ هاش معقول و قابل تحمله مثله بازی های جهان باز نمیشه باگ نداشته باشه چون واقعا نمیشه همه چیز رو پیشبینی کرد
اپل بخاطر همین جرات اپن سورس کردن رو نداره چون سیاست و تفکرش از اول همین بوده
جفتشون خوبن اما اندروید عالیه
دیجی کالا زیاد لازم نیست زور بزنی بازاریابی کنی.خسته میشی به مولا. اگه با اپل بشه طی العرض هم بکنی ما پولشو نداریم بخریم همون اندرویدی رو باز میخریم. 🙂
یک چیزه دیگه هم اضافه کنم اونم اینکه طراحی اپل واچ و ایرپاد بشدت مسخره و قدیمی هست
واقعا چرا باید برای هندسفری بلوتوسی ۱ متر دسته داشته باشه نمیدونم جز پز دادن دلیلی نمیبینم
و اپل واچ کاملا دیجیتال و مدرنه اصلا سلیقه من این نیست و نمونه های دیگه که سبک کلاسیک دارن رو ترجیح میدم بهش و باز هم واقعا دلیل طراحی یکنواختشو چیزی بجز پز دادن نمیبینم
این نظرات شخصی من بود و هر کسی سلیقه خودش رو داره