۹ فیلمی که جان تماشاگران خود را گرفتهاند!
تا حالا پیش آمده که بعد از دیدن فیلمی با خود بگویید “داشتم از ترس میمُردم!؟”. اگر باز هم چنین حرفی زدید، این را در نظر داشته باشید که شما خیلی خوش شانس هستید از اینکه اتفاقی برایتان نیفتاده، چون برای بعضی از مردم، آن فیلم آخرین فیلمی بوده که در طول زندگیشان دیدهاند! در ادامه فیلمهایی را میبینید که به معنای واقعی، تماشاگران خود را به کشتن دادهاند!
۱- (The Conjuring 2 (2016
مجموعه فیلمهای «احضار» با بکارگیری داستانهایی واقعی که برای مردم پیش آمده، توانسته دستاورد خوبی در زمینهی فیلمهای ترسناک برای خود داشته باشد؛ همچنین این موجب شده که دو فیلم احضار (و فیلمهای بعدی در این مجموعه) بتوانند نقدهایی خوب دریافت کنند و علاوه بر این، در باکسآفیس هم وضعیت خوبی داشته باشند. اما قسمت دوم احضار که در سال ۲۰۱۶ اکران شد، شاید برای یک بینندهی هندی زیادی ترسناک بود! بر اساس گزارش مجله «Times of India» که در ۱۷ ژوئن ۲۰۱۶ منتشر شد، یک فرد ناشناس حین دیدن فیلم در شهر «تیرووانامالای» از ایالت «تامیل نادو» از دنیا رفت و تازه داستان از اینجا عجیبتر هم شد!
این شخص را پیرمردی ۶۵ ساله شرح دادهاند و بر طبق گزارشات، وی حین دیدن فیلم دچار درد در قفسه سینه شده و او را به بیمارستان منتقل، و در آنجا پزشکان مرگ او را تایید کردهاند. جسد این پیرمرد، برای بررسی بیشتر به یک بیمارستان دیگر انتقال داده شد اما این جسد هرگز به بیمارستان نرسید، به طوری که مجله «Times of India» گفته: “راننده به همراه بدن متوفی ناپدید شد!”. این اتفاق باعث شد تا یک تحقیق برای تعیین محل و هویت پیرمرد صورت بگیرد که احتمالا داستان آن را در قسمتهای بعدی فرانچایز احضار، طی یک یا دو دههی دیگر خواهیم دید!
۲- (Raju Gari Gadhi (2015
فیلم کمدی-ترسناک «راجو گری گادی» محصول هندوستان، داستان ۷ شرکتکنندهی واقعی تلویزیون را تعریف میکند که در تلاش هستند تا در یک خانهی تسخیرشده توسط ارواح، جان سالم به در ببرند. تجربهی دیدن فیلم «راجو گری گادی»، برای یک پیرمرد ۵۵ ساله که در حال تماشای آن در شهر «حیدرآباد» بود، کمی زیادی محسوب شده چرا که وی دچار سکتهی قلبی شد و از دنیا رفت. این شخص حین دیدن فیلم، دوبار به سمت خروجی رفت و بازگشت. زمانی که کارگران سینما بعد از روشن شدن چراغها در حال خالیسازی سالن بودند، متوجه شدند که آماراناثام بر روی صندلیاش درگذشته است. این اتفاق غمانگیز یک گواهی برای داستان منزجرکنندهی فیلم بود، اما زمانی که مشخص شد آماراناثام از قبل سابقهی ناراحتی قلبی داشته است، دیگر نگرانی برای دیدن فیلم «راجو گری گادی» وجود نداشت. محققان بعد از تماس با خانوادهی این فرد، کشف کردند که وی دارای ناراحتی قلبی بوده است. پس به عبارت دیگر اگر قلبتان هنوز همانند ساعت کار میکند، مشکلی در دیدن این فیلم کمدی و ترسناک هندی نخواهید داشت!
۳- (The Creeping Unknown (1955
یکی از قدیمیترین و مسلما غمانگیزترین درگذشتها حین دیدن یک فیلم، مربوط به یک نمایش انگلیسی به نام «The Quatermass Xperiment» است. این نمایش داستان یک فضانورد را تعریف میکند که به زمین بازگشته و آلوده به یک انگل بیگانه شده است و تهدیدی برای نابودی زمین محسوب میشود. این داستان با نام «خزنده ناشناس» در سال ۱۹۵۶ در آمریکا اکران شد. با توجه به یک گزارش در مجله «Variety»، یک پسربچه ۹ ساله در ایالت « ایلینوی» مشغول دیدن فیلم بود که دچار پارگی شریان شده و جان خود را از دست داد. این اتفاق موجب شد که فیلم در نوامبر همان سال در تاریخچهی ترسناکترینها قرار بگیرد!
۴- (Aliens (1986
«بیگانگان» حتی ترسناکترین فیلم در شروع این فرانچایز به حساب نمیآید؛ اما نتیجهاش آن چیزی نبود که انتظار میرفت. بعد از گذراندن شب و نشستن پای یک فیلم ترسناک که شامل خون، روح و اتوبیوگرافی (یعنی زندگینامه فردی که توسط خودش نوشته شده باشد) میشد، شخصی به نام «ام. پرباکر» سالن را ترک کرد تا از دستشویی استفاده نماید. سپس او جیغزنان از آنجا خارج شد و بخاطر شوکی که به او وارد شده بود، از حال رفت و مدت کوتاهی نگذشت که از دنیا رفت.
به گزارش «Times of India»، زمانی که پرباکر بیهوش شد، در ابتدا هیچ یک از تماشاچیان متوجه این موضوع نشدند و بعداً که در تلاش بودند تا وی را به هوش بیاورند، دیگر دیر شده بود و کاری از دست آنها ساخته نبود. این شخص قبل از اینکه به بیمارستان محلی برسد، از دنیا رفته بود.
۵- (The Passion of the Christ (2004
فیلم حماسی «مل گیبسون» توسط برخی از منتقدان، فیلمی بیش از حد خشن برای به تصویر کشیدن مرگ و قیام حضرت مسیح به حساب میآمد. شاید این منتقدان از انتقادهای خود منظوری داشتند چون بعداً مشخص شد که دو نفر در طول نمایش این فیلم در گذشتهاند.
اولین حادثه در فوریه ۲۰۱۴ برای شخصی ۵۶ ساله به نام «پگی اسکات» رخ داد. وی در شهر «ویچتا» از ایالت «کانزاس» حین دیدن صحنهی به صلیب کشیدن عیسی مسیح، دچار یک سکتهی قلبی کشنده شد. این صحنه توسط یک سخنگوی تلویزیون، احساسیترین بخش از فیلم «مصائب مسیح» توصیف شده است. یک پرستار که اتفاقی در سالن حضور داشت، سعی کرد تا پگی را نجات دهد. اما تلاش او ناموفق بود و پگی اسکات زمانی که به بیمارستان انتقال داده شد، مرگش تایید شده بود.
دومین حادثه، یک ماه بعد برای یک کشیش ۴۳ ساله به نام «خوزه جرالدو سوارز» پیش آمد که یک سالن را اجاره کرده بود تا به همراه گروه کلیسای خود به تماشای فیلم بپردازد. حین پخش فیلم، همسر سوارز متوجه شد که وی از هوش رفته است. همانند موردی که برای پگی پیش آمد، اینبار هم یک متخصص پزشکی در سالن حضور داشت اما کاری از دست او برای نجات جان سوارز ساخته نبود. برخی به سرعت خشونتهای موجود در فیلم را مقصر مرگ سوارز دانستند اما یک دوست خانوداگی بر خلاف این اتهامات گفت: “وی به آرامی در کنار همسرش نشسته بود و به تماشای فیلم میپرداخت.”
۶- (The Twilight Saga: Eclipse (2010
شاید خیلی از مردم ترجیح میدهند که حین دیدن فیلم «گرگ و میش» بمیرند، اما چند نفر واقعا این اتفاق برایشان افتاده است؟ ما از یکی از آنها اطلاع داریم و واقعا داستان ناراحتکنندهای هم به حساب میآید. فردی ۲۳ ساله به نام «دامیان آنتونی اسمیت» مخفیانه به محل اکران «گرگ و میش: کسوف» در شهر «ولینگتون» از «نیوزیلند» رفت و زمانی که چراغهای سالن روشن شدند، وی در یک کنار یک لیتر نوشیدنی پیدا شد. او از هوش رفته بود و هیچ واکنشی هم نمیتوانست از خودش نشان دهد.
یافتههای پزشکی قانونی، تقریبا همان چیزی بود که انتظار میرفت. مرگ اسمیت را به سمی بودن حاد الکل نسبت دادند و در گزارش به عنوان “مرگ غمانگیز و ناراحت کنندهی یک فرد خیلی جوان” شرح داده شد. پدر اسمیت، مشکل وی در مصرف زیاد الکل را تصدیق کرده و همچنین گفت که در تلاش بوده تا فرزندش را قانع کند تا الکل را ترک نماید ولی اینکار هیچ فایدهای نداشت.
۷- (Avatar (2009
فیلم سه بعدی و کامپیوتری «آواتار» ساختهی «جیمز کامرون» یک دستاورد بزرگ در جلوههای بصری محسوب میشود، اما متاسفانه این فیلم برای یک فرد تایوانی، زیادی شگفتانگیز و مهیج بود. یک مرد ۴۲ سالهی ناشناس حین دیدن فیلم، احساس ناراحتی کرده و سالن را ترک نمود؛ اما زمانی که به دنبال اتاق اورژانس میگشت، بدلیل سکتهی مغزی شدید بیهوش شد و ۱۱ روز بعد از دنیا رفت. این مرد سابقه فشار خون بالا هم داشت و پزشکان دلیل مرگ او را «هیجان زیاد از دیدن فیلم» اعلام کردند. باید صادقانه بگوییم مطمئن نیستیم که این حرف نقدی منفی بر فیلم است یا یک تعریف و تمجید به حساب میآید!
۸- (Grand Masti (2013
در حالی که بیشتر فیلمهای این لیست در ژانر درام و یا ترسناک دستهبندی میشوند، یک استثنا هم وجود دارد و آن فیلم کمدی «سرگرمی بزرگ» است. قربانی اینبار یک مرد ۲۲ ساله به نام «منگش بوگال» بوده که به سینما میرود تا اوقاتی خوش را برای خود داشته باشد و کمی بخندد!. اما در عوض او به قدری به جوکها و صحنههای فیلم خندیده که کارش به سکته قلبی و مرگ میکشد!
به گزارش مجله «DNA India»، پلیس مرگ بوگال را مرگی تصادفی و ناگهانی اعلام کرده است. کسانی که در کنار این مرد جوان نشسته بودند گفتهاند :” او به شدت در حال خندیدن بود و همان موقع دچار یک حمله شدید قلبی شد. سخنگوی سالن سینما هم به این مجله گفته: “وی را به سرعت به بیمارستان «کاردینال گراسیاس» واقع در غرب «وَسای» بردند، ولی قبل از پذیرش او، مرگش تایید شده بود.”
۹- (Freaks (1932
فیلم «عجیبالخلقهها» به کارگردانی «تاد براونینگ»، امروزه به طور گستردهای به عنوان یک کار کلاسیک شناخته می شود ولی در آغاز اکران خود، با مشکلات زیادی مواجه شد. برونینگ، که وقت زیادی را به عنوان یک جوان در سیرک سپری میکرد، با الهام گرفتن از تجارب زندگی واقعیاش و اقتباس از داستان کوتاه «تاد رابینز»، و استخدام چندین بازیگر «سایدشو» (نمایشهای کوچک)، داستان «هری ارلز» را که فردی بسیار قدکوتاه در سیرک بود، به نمایش درآورد. ثروت ارلز باعث شد یک هنرمند بندباز زیبارو به نام «الگا باکلانوا» تصمیم بگیرد با او ازدواج کند تا بتواند او را کشته و ثروتش را به ارث ببرد.
داستان «عجیبالخلقهها» به اندازه کافی برای دوران خودش بحث برانگیز بود، اما برونینگ با استفاده از بازیگرانی که شامل یک دوقلوی به هم چسبیده واقعی، یک مرد که فقط دارای نیمتنه بالایی بود ، یک زن بی دست و یک زن ریش دار میشد، موجب خشم بیشتر تعداد زیادی از منتقدان و مخاطبان گشت. بعضی از مردم، این فیلم را بدلیل وجود چنین بازیگرانی، متهم و بعضیها مجرم خواندند؛ و استودیو هم که از براونینگ بعد از موفقیت عظیمش در فیلم «دراکولا» بهره برده بود، در آخر مجبور شد تا فیلم را با تغییرات زیادی به منظور ساکت کردن مردم به نمایش بگذارد.
با توجه به کتاب «Horror Movie Freak»، مشکل فیلم «عجیبالخلقهها» قبل از اکران آن در سینما پیش آمد. یک زن که برای پیشنمایش فیلم حضور یافته بود، از دست استودیو شکایت کرد و گفت که این فیلم باعث شده تا وی دچار سقط جنین بشود. پس اینبار قربانی فیلم، یک جنین به حساب میآید. به نظرتان این داستان واقعیت دارد یا یک شایعه است؟ شاید شایعه باشد، اما این نشان میدهد که چگونه مرز میان سینما و واقعیت از زمان آغاز کار محو و نامشخص بوده و تشخیص راست یا دروغ بودن داستانها سخت و مشکل است.
دربارهی مواردی که نام برده شد چه فکری میکنید؟ آیا به نظرتان دلیل مرگ آن افراد فقط همین فیلمها بوده و یا با توجه به سابقهی مریضی اکثر آنها، هر فیلمی ممکن بود باعث مرگشان شود؟ از حق نگذریم، ترسناک بودن «احضار»، مهیج بودن «آواتار» و خندهدار بودن «سرگرمی بزرگ» بینظیرند و اگر جان کسی را بگیرند، تعجب نمیکنیم؛ ولی شاید باید از این به بعد در کنار «PG-13» و یا «R»، ردهسنی «زیر ۵۰ سال» را اضافه کرده و بنویسند برای افرادی که ناراحتی قلبی دارند هم، توصیه نمیشود!
منبع: Looper
اتفاقا به اونایی که میگن ایرانیا فیلم ترسناک نمیتونن بسازن باید بگم من فیلم های خارجی به اصطلاح ترسناک زیادی رو دیدم و هیچکدوم به اندازه فیلم شب بیست و نهم که ایرانیه خوفناک نبود به نظر من با کمترین امکانات و استفاده از خرافات و بافت قدیمی شهر و کوچه های تنگ و تاریک و … یکی از ترسناک ترین و البته غم انگیزترین فیلمهای تاریخ هست… فیلمهای خارجی به نظر من اصلا ترسناک نیست و فقط یا خشونت زیاده و یا نفرت انگیز و چندش اور و منزجرکننده هست و یا تخیلیه و موجودات مسخره و چندش و غول پیکر تخیلی رو به تصویر میکشه که اصلا ترسناک نیست
فقط نمیدونم چرا هیچکس فرق ترس و وحشت رو با خشونت و کارای چندش اور و موجودات منزجرکننده و تخیلی نمیفهمه فیلم ترسناک اول از همه باید واقعی به نظر برسه و از فضا و موجودات واقعی برای ترساندن استفاده کنه نه تخیلی مثل ۹۹ درصد فیلمها و سریالهای خارجی
خندم میاد واقعا شما به این فیلما میگین ترسناک ومرگ اور
ایناکه فیلم ترسناک نیستن
کمدین
من فیلم ترسناک زیاد دیدم اما متاسفانه فیلمی نبوده ک تا مرز سکته کردن ببره منو
چه فیلمایی به نظرت واقعا ترسناکن؟
فیلم nun ۲۰۱۹ ترسناک تر از همه ایناس پس چرا کسیو نکشته همچنین فیلم های it و اره هم خشونت زیادی دارن . پیچ اشتباه و مقصد نهایی هم تصاویر ناجوری از مرگ به تصویر کشیدن اما برا کسی مشکلی پیش نیاورده… منم با نظر دوستان موافقم مرگ این آدمایی که ذکر شد احتمالا ب دلیل بیماری هایی بوده که داشتن
فیلم the nun کجاش ترسناکه واقعا؟!!!!!!! فیلم ترسناک اصلا دیدین تو عمرتون؟!
خدایش نه ایت ترسناکه نه مقصد نهایی نه پیچ اشتباه اما nun رو قبول دارم
خشونت فیلم هایی مثل اره که یکی میاد یکی دیگه رو نصف میکنه که هیچی در بحث خشونت فیلم و سری بازی مورتال کمبت حرف اول رو میزنه
من که هنوز زنده ام 🙂 پس چطوری جان بقیه رو گرفت ؟
این که رده بندی سنی برای دیدن فیلم رو اشاره کردید و گفتید رده بندی فیلم هایی که برای افرادی که دچار ناراحتی قلبی هستند توصیه نمی شود هم بهتر است اضافه کنند . شاید به صورت قانونی چنین رده بندی وجود نداشته باشد اما طی سال ها فیلم هایی که من میبینم به خصوص در ژارن وحشت ابتدای فیلم بیان میشه که فیلم برای افراد زیر ۱۵ سال و بیماران قلبی توصیه نمی شود یعنی این رده بندی شاید محصوب نشود اما خیلی وقت هست که اجرا می شود و ذکر می شود مثال مثله سریال ترسناک ایرانی احضار.
اینکه چند نفر در حین دیدن یه فیلمی مردن به نظرم واقعا ربطی به فیلم نداره !
مثل اینکه در حین لباس پوشیدن بمیری بعدبگن لباس پوشیدنی که موجب مرگ شد !
خوش به حال اونی که از خنده مرده خخخخخخخخخ
بیشتر اونایی که مردن هندی بودن به نظرم بهتره هندیا فیلم نبینن!!!
🙂
بنظرم اگه بر اساس قرآن و روایات درمورد قیامت وزندگی بعد از مرگ فیلمی رو بسازن بسار بیشتر از این فیلم های ترسناک وبی پایه غرب ترسناک خواهد بو د وهمچنین عبرت آمیز هم خواهد بود .
مطمئنا چنین فیلمی بودجه هنگفتی لازم خواهد داشت!!
اول اینکه ایرانیا اصن نمیتونن فیلم ترسناک درست و حسابی بسازن…(توی طول تاریخ سینمای ایران این مشخصه)
دوما چرا باید درمورد مرگ و قیامت فیلم بسازن
فیلم صرفا برای سرگرمیه و اینکه مردم ایران به اندازه کافی غم و غصه دارن چرا باید برن یه سری فیلم ببینن که یاد مرگشونم بیوفتن…
باریک