۵+۱ بازی ترسناک برتر

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه

نسل ششم کنسول‌‎های بازی‌های ویدیویی، منظورمان همان دوره‌ی پلی‌استیشن۲ است، پر بود از بازی‌های ژانر ترسناک. اما حالا چند سالی می‌شود که ساخت بازی در این ژانر به عهده‌ی بازی‌سازان مستقل افتاده است. با این حال، ژانر ترسناک به مخاطب‌اش بسیار وابسته است. یک بازی می‌تواند برای کسی ترسناک و برای دیگری بسیار معمولی باشد. به همین دلیل هم می‌توانیم به بازی‌هایی مثل بایوشاک یا F.E.A.R. هم به عنوان بازی‌های ترسناک نگاه کنیم.

با این حال، ژانر ترس و وحشت، عناصر خاص خودش را دارد. بازی‌های ترسناک را قبل از هر چیز برای آن ساخته‌اند تا مخاطبان موقع تجربه‌شان، حس و حال خوبی نداشته باشند! ترسناک‌ترین بازی‌ها داستان، اتمسفر و هیولاهایی که مستقیم توی صورت‌تان می‌پرند را به خدمت می‌گیرند تا تجربه‌ای هولناک تحویل‌تان بدهند.

با توجه به مدل زندگی‌ تکراری و کم هیجان امروزی، بازی‌های ترسناک یکی از بهترین ابزارها برای تجربه‌ی ترس و هیجان هستند. با تجربه‌ی بازی‌های ترسناک، حتی می‌توانیم دیدی عمیق‌تر از روان انسان و آن چه در پس آن می‌گذرد، به دست بیاوریم.

در ادامه پنج بازی برتر ترسناک را از دیدگاه تحریریه‌ی دیجی‌کالا مگ انتخاب کرده‌ایم. با این حال، مطمئنا شما هم انتخاب‌های بهتری در ذهن‌ دارید؛ انتخاب‌هایی که به ذهن ما نرسیده‌اند. در بخش نظرات از بازی‌های ترسناکی که به یادتان مانده‌ برای ما و دیگران بگویید.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۵. Dead Space

اگر نظر ما را بخواهید، مجموعه بازی‌های «هوای مرده» (Dead Space) بعد از آن‌چه با قسمت اول‌اش به گیمرها نشان داد، حسابی افت کرده‌ است. بازی هوای مرده می‌داند چطور شما را بترساند. داستان خوب بازی و دلایل پشت اتفاقات آن به کنار، اتمسفر هوای مرده، یکی از بهترین بخش‌های آن است. وقتی که برای اولین بار هوای مرده را بازی می‌کنید، قدم برداشتن در محیط بازی به‌نظرتان حسابی سخت می‌آید. بازی در ابتدا هیولاهایی را به صورت ناگهانی در مقابل‌تان قرار می‌دهد؛ شما هم بعد از آن با دیدن هر سوراخ سنبه‌ای انتظار دارید تا هیولایی به سمت‌تان حمله کند. صداگذاری در هوای مرده به قدری خوب است که حتی می‌توانید صدای نفس کشیدن و تکان خوردن هیولاها را در کانال‌های کولر بشنوید. اگر هوای مرده را بازی نکرده‌اید، همین حالا دست به کار شوید و به دنبال‌اش باشید؛ با این حال قید شماره‌ی دوم و سوم را بزنید.

‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۴. Resident Evil 2

رزیدنت اویل ۲ نسخه‌ای بهتر از قسمت اول این مجموعه بود. از معماهای بازی گرفته تا داستان، شخصیت‌ها و صحنه‌های‌اش، همگی در حالی که بسیار شبیه به رزیدنت اویل اول بودند، اما یک سر و گردن نسبت به آن پیشرفته کرده بودند. رزیدنت اویل ۲ از نظر گرافیکی به قدری پیشرفت کرده بود که در زمان عرضه‌‌ی بازی حتی تصورش را هم نمی‌کردیم بتوانیم بازی زیباتر از آن ببینیم. مواجهه با زامبی‌های بازی یکی از ترسناک‌ترین تجربه‌هایی است که از بازی‌های ویدیویی به یاد داریم. با این حال، ترسناک‌تر از زامبی‌ها، غولآخرهای رزیدنت اویل ۲ بودند. حتی دیدن «ویلیام بیرکین» به خودی خود کافی بود تا باعث شود از ترس دسته را پرت کنیم. شرکت کپ‌کام، سازنده‌ی مجموعه بازی‌های رزیدنت اویل، گفته است که می‌خواهند رزیدنت اویل ۲ را از ابتدا برای کنسول‌های نسل جدید بازسازی کنند؛ فقط امیدواریم که مثل شماره‌های اخیر این مجموعه، بازی به یک اکشن بی‌کله تبدیل نشود!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۳. Silent Hill 2

سایلنت هیل (Silent Hill) به این دلیل خوب است که تمام انتظارات‌تان را در هم می‌شکند. سایلنت هیل عجیب است؛ آن قدر عجیب که برخی اوقات چیزی از آن نمی‌فهمید. اما همین موضوع است که این مجموعه را از تمام دیگر بازی‌های ترسناک جدا می‌کند. سایلنت هیل ۲ هم اوج عجیب بودن در این مجموعه است. باورتان می‌شود اگر بگوییم در پایان مخفی این بازی، یک سگ بامزه را می‌بینید که پشت صفحه‌ای نشسته و همه‌ی اتفاقات بازی را کنترل می‌کند؟! اگر بگوییم سایلنت هیل ۲ یکی از بهترین اتمسفرهای ترسناکی که تا به حال دیده‌ایم را در خود جای داده، دروغ نگفته‌ایم. داستانی درست و حسابی و جذاب را هم به صحنه‌های ترسناک و معماهای خوب ساینلت هیل ۲ اضافه کنید تا نتیجه‌ی نهایی، یکی از بهترین بازی‌های ترسناک تاریخ شود.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۲. Amnesia: The Dark Descent

«فراموشی» با روان‌تان بازی می‌کند؛ طوری که نمی‌خواهید آن را بازی کنید. به شما قول می‌دهیم که یکی دو ساعت پس از اینکه وارد بازی شدید، از شدت ترس آن را می‌بندید. در تمام بازی‌هایی که تا به الان نام برده‌ایم، حتی اگر هم اسلحه‌ای درست و حسابی به دست نداشتید، باز هم این توانایی را دارید تا از خود دفاع کنید. در فراموشی (و هم‌چنین انتخاب شماره‌ی یک‌مان)، توانایی دفاع از خود را ندارید. اگر هیولایی در بازی پیدای‌تان کند، می‌توانید مطمئن باشید که زنده نخواهید ماند. با این حال، باید در تاریکی مطلق از دست این هیولاها فرار کنید. هر چقدر هم بیشتر در تاریکی بمانید، دیوانگی به سراغ‌تان می‌آید. کار به جایی می‌رسد که دیگر تصویر روی مانیتورتان را هم کج و معوج می‌بینید. بازی کردن فراموشی و تحمل اتمسفر وحشتناک آن کار ساده‌ای نیست؛ چه برسد به اینکه بخواهید آن را تمام کنید.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌

۱. P.T.

هنوز هم وقتی به P.T. و دنباله‌ی لغو شده‌اش فکر می‌کنیم حسابی ناراحت می‌شویم. P.T. یک دموی دو ساعته بیشتر نیست، اما هنوز هم ترسناک‌ترین چیزی است که می‌توانید بازی کنید. بر خلاف تمام بازی‌های ترسناک که از محیط و اتمسفری وحشتناک و عجیب استفاده می‌کنند تا شما را بترسانند و به شما جو بدهند، بازی P.T. در یک خانه‌ی معمولی اتفاق می‌افتد. تمام بازی از یک هال و چند اتاق تشکیل شده است. با این حال،‌ بازی به قدری شما را در همین چند اتاق می‌ترساند که دیگر نمی‌توانید ساعتی را به تنهایی در خانه‌تان بگذرانید. سبک ترسی که در P.T. می‌بینید، درست مثل فیلم‌های دیوید لینچ است. بازی شما را می‌ترساند، اما در عین حال شما را به فکر فرو می‌برد. تمام مدتی که مشغول تجربه‌ی P.T. هستید، به دنبال دلیل و پاسخی برای اتفاقات می‌گردید. اتفاقات مختلف یکی پس از دیگری در اتاق‌های خانه روی می‌دهند و شما هم از فرط ترس نمی‌توانید دسته را روی زمین بگذارید. متاسفانه اگر P.T. را بازی نکرده باشید، دیگر هیچ راهی برای تجربه‌ی آن ندارید.

‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

انتخاب اضافه: Slender

بازی Slender، احتمالا ساده‌ترین عنوانی است که در عمرتان خواهید دید. محیط بازی تنها از یک جنگل تشکیل شده است؛ آن هم جنگلی که فقط چند درخت تکراری است. بازی هم فقط یک هدف دارد: در این جنگل بگردید و هشت تکه کاغذ پیدا کنید. با این حال، یک مانع هم در این میان وجود دارد. فردی به اسم Slender Man به دنبال‌تان است؛ تنها کافی است برای مدت کوتاهی به Slender Man نگاه کنید تا کشته شوید. نکته‌ی جالب درباره‌ی بازی Slender این است که Slender man به‌صورت اتفاقی ظاهر می‌شود. یعنی نمی‌توانید زمان و مکانی که قرار است Slender Man ظاهر شود را پیش‌بینی کنید. ممکن است لحظه‌ای سرتان را به عقب برگردانید و Slender Man را ببینید. دوباره سرتان را بر می‌گردانید، اما او دیگر سر جای قبلی‌اش نیست؛ اما وقتی که دیدتان را به نقطه‌ی اصلی‌اش بر می‌گردانید، Slender Man را آنجا می‌بینید! بازی Slender تجربه‌ی کوتاهی است که پیشنهاد می‌کنیم حتما آن را امتحان کنید. لینک دانلود بازی را برای‌تان در پایین گذاشته‌ایم.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

دانلود بازی Slender



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۵۸ دیدگاه
  1. amir

    بازی dying light . شاید زیاد ترسناک نباشه ولی استرسی بهتون وارد میکنه که تا هفته ها همه رو زامبی ببینید.

  2. احمد

    این همه بازی رو گفتید ولی ندیدم کسی از siren نام ببره مخصوصا شماره ۲ روی playstation 2 .اصلا بشینید تو روز روشن بازی کنیدبازم قول میدم مو به تنتون سیخ بشه.به یوتیوب یه سر بزنید.تریلرهای این بازی رو ببینید.یکی از نکات جالب این بازی اینه که شخصیت های توی بازی همشون مردن در واقعیت

  3. علیرضا

    ترسناک ترین بازی ها الان یکی the evil within هستکه آدمو دیوونه میکنه.. ساخته shinji mikami که سری بازی های رزیدنت اویلو ساخته یکی هم outlast هست که پیودی پای یوتیوبر معروف هم که بازی ترسناک میکنه این دو تا رو بازی میکنه

  4. برسام

    اینکه مطلب قدیمیه!! به نظرم outlast و resident Evil7 رو هم اضافه کنید!

  5. پژی صدام کنین ...

    پس FEAR چی شد ؟

  6. علیرضا

    به نظر من جای SOMA خالی بود بازی خیلی زیبا با داستان قوی. بازی حس جالبی بهتون منتقل میکنه

  7. فرشاد

    ۵ دقه بازی کردم دوکیلو گوشت تنم اب شد 🙁

  8. بهنام

    ضمنا بازی layers of fear محصول سال ۲۰۱۵ هستش که من به اشتباه ۲۰۱۶ قید کردم

  9. بهنام

    طرفداران بازی های ترسناک حتما بازی های out last,The Evil Within The Consequence , Slender The Arrival , layers of fear رو هم بازی کنید. مطمئن باشید پشیمون نمیشید. البته out last قدیمیه ولی واقعا ترسناکه.slender arrival هم که جدیدترین ورژنslender هست در نوع خودش بی نظیره. با اینکه کم حجم هستش ولی واقعااز نظر گرافیکی و القائ ترس به مخاطب کم و کسر نداره.بازی layers of fear هم که هم اکنون دارم بازی میکنم محصول ۲۰۱۶ هستش که واقعا عالی کار شده و با روح و روان گیمر بازی میکنه. بازی the evil within هم که نسبتا قدیمیه از هرلحاظ بینظیره و چیزی کم نداره فقظ حجمش بالاست و حدود ۵۰ گیگ هستش

  10. بهاره

    اگه واقعا به دنبال بازی هستید که ترس رو توی مغز استخوناتون حس کنید سراغ بازی های Hanting Ground و Clok Tower ۳ برید محشرن

  11. نیما

    دوست عزیز با تشکر بابت متنت اما این نکته رو بگم در مورد P.T که اینجا نام بردید شاید اکثرا ندونند P.T اسم بازی نیست و مخفف کلمه ی Playable Teaser هست که یعنی شما می تونید دمو یا همون تیزر یک سری بازی های جدید رو دانلود کنید از طریق خود کنسولتون و بازی کنید حالا این P.T که نوشتید تیزر قابل بازی سری جدید سایلنت هیل بود که با نهایت تاسف شرکت سازنده یعنی کونامی اون رو کنسل کرد و این پروژه برای همیشه نیمه کاره باقی ماند. در مجموع فکر کنم باید یه اصلاحی انجام بدید تو مقالتون چون بازی ای به اسم P.T اصلا وجود خارجی ندارد. یک دنیا تشکر و خسته نباشید.

  12. حسین

    من از ترسناک ها فقط RE4 + RE5 رو حرفه ای بازی کردم البته RE1 تا RE3 و متفرقه هایی مثل RE: Code Name Veronica هم بازی کردم اما یه روز اتفاقی با بازی Silent Hill 4 The Roomکه اولین نسخه از سری Silent Hill بود که پیدا کرده بودم رسیدم اون موقع فکر میکردم بازی ترسناک فقط Resident Evil هست و خیلی تعصبی سایر بازی ها رو فقط از اسم غیر معروفشون بدرد نخور می دونستم اما وقتی Silent Hill 4 بی کیفیت ۲۰۰۴ رو اونم تازه بعد از RE5 که حتی DirectX 10 داشت بازی کردم فهمیدم که اصلاً Capcom در برابر سازنده های سری Silent Hill در زمینه داستانی و ترسناک حرفی برای گفتن نداره به قول دوستان سری Resident Evil کپکام بیشتر اکشن نسبتاً ترسناکه تا ترسناک نسبتاً اکشن 🙂 درسته کیفیت Silent Hill اون موقع پایین بود ولی داستان مرموز و محتوای ترسناکی که ارائه میداد چندین و چند برابر سری RE برام جالب بود آخه این سری RE داستانش از اول نسخه ۱ تو PS1 درباره یه ویروس بود تا آخرین نسخه اش فقط در هر نسخه جدید میاد اسم ویروسه عوض میشه چون ظاهراً ویروس قوی تری شیوع پیدا میکنه و و یه سری شخصیت جدید هم اضافه میشن به همین دلیل میگم Capcom درسته گیم پلی و کیفیت فوق العاده ای میسازه اما از لحاظ داستانی که بتونه یه داستان مرموز که حتی اگه از بازی بدت هم بیاد تو رو پای دستگاه بشونه تا بالاخره نتیجه رو بفهمی فکر نکنم تا حالا ساخته باشه.البته نمیگم سری Silent Hill از تمامی جهات بهتره نه من فقط با دو نسخه Silent Hill 4 و Silent Hill Home Coming که بازی کردم فقط فهمیدم که از لحاظ داستانی و محتوا یه سر و گردن بالاتر از سری Resident Evil قرار میگیره وگرنه از سایر جهات مثل کیفیت، گیم پلی، طراحی شخصیت و… مطمئناً سری Resident Evil بهتره ولی همین داستان مرموز و جالب خودش به تنهایی انقدر خوبه که باعث میشه چند روزتون رو پشت سر هم فقط به فهمیدن ادامه این داستان تخصیص بدید.(البته این در صورتیه که بتونید مکالمه های بازی رو بفهمید منم اصلاً مهارت Listening هم خوب نیست به همین دلیل همیشه تو همه بازی ها Subtitle رو تو Options فعال میکنم چون خدا رو شکر مهارت Reading ام حداقل خوبه و خدا رو شکر داستان هر بازی که میرم رو با همین زیرنویس هاش قشنگ می فهمم البته بعد از بازی هم فقط به همین اکتفا نمیکنم و مسلماً سراغ صفحه ویکیپدیا اون بازی و سایر سایت های درباره اون بازی هم میشم تا قشنگ برام جا بیفته :))

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X