۵ روش تعمیر اسباب بازی در خانه؛ اسباب بازی فرزندان خود را راحت تعمیر کنید
یکی از نگرانیهای والدین، خراب شدن اسباب بازی مورد علاقه فرزندشان است. در اکثر موارد، کودک با خریدن اسباب بازی جدید، راضی نمیشود و فقط اسباب بازی خودش را میخواهد. اگر در این موقعیت قرار گرفتید، نگران نباشید. به جای دور انداختن اسباب بازی خراب شده، جان تازهای به آن بدهید. تعمیر اسباب بازی مورد علاقه فرزندتان میتواند از شما یک قهرمان بسازد؛ پس بهتر است هر چه سریعتر دست به کار شوید. در ادامه همراه ما باشید تا ۵ روش تعمیر اسباب بازی را با هم بررسی کنیم.
چرا اسباب بازیها خراب میشوند؟
مشکل اصلی اسباب بازیها این است که از قسمتهای مختلفی تشکیل شدند. به همین دلیل بنا به دلایل زیادی خراب میشوند و کارکرد خود را از دست میدهند. برای مثال اسباب بازی باتریدار، بعد از مدتی شارژش کم میشود، یا اینکه ممکن است چرخهای ماشین اسباب بازی خراب شوند، حتی توپ اسباب بازی در طول زمان کم باد میشود؛ اما مشکلی نیست چون برای هر نوع ایرادی، یک راه حل وجود دارد.
آموزش تعمیر انواع اسباب بازی در خانه
اولین مرحله ارزیابی دقیق آسیب است. قطعات شکسته و گم شده را شناسایی کنید. اگر اسباب بازی، مشکل بزرگی دارد، به راحتی قابل تشخیص است. به عنوان مثال ممکن است فرزند دلبند شما سر عروسک را کنده باشد. گاهی اوقات مشکل اسباب بازی در ظاهر نشان داده نمیشود. مثلاً ماشین شارژی حرکت نمیکند. قبل از اینکه دل و رودهی اسباب بازی را بیرون بریزید، حتماً باتریهای اسباب بازی را تعویض کنید. شاید مشکل در همین مرحله حل شد؛ اما اگر مشکل بزرگتر بود بسته به نوع و جنس اسباب بازی، تعمیر آن متفاوت خواهد بود.
تعمیر اسباب بازی پلاستیکی
اسباب بازیهای پلاستیکی به راحتی شکسته میشوند. برای تعمیر و درست کردن اسباب بازی پلاستیکی مراحل زیر را انجام دهید:
- سطوح شکسته را تمیز کنید. قبل از اینکه بخواهید قطعات شکسته را دوباره وصل کنید، ابتدا به کمک یک دستمال مرطوب هر دو سطح را به خوبی تمیز کنید. این کار باعث میشود چسب بهتر عمل کند.
- تعمیر را انجام دهید. فرض کنید دست عروسک مورد علاقه فرزندتان شکسته، مقدار کمی چسب را در یکی از سطوح زده و فوراً دو قطعه را به هم بچسبانید. چند دقیقهای در همان حالت نگه دارید تا چسب خودش را بگیرد و کمی خشک شود. برای اطمینان بیشتر، میتوانید دور تا دور عروسک و قطعه چسبیده شده را کش ببندید تا در همان حالت بماند. ۲۴ ساعت به عروسک استراحت دهید.
- تمیزکاری کنید. در آخرین مرحله عروسک را تمیز کنید. احتمالاً مقداری چسب در اطراف عروسک خشک خواهد شد. برای تمیز کردن این چسبهای اضافی، میتوانید از سوهان ناخن یا سمباده کمک بگیرید. با دقت و آهسته آنها را بتراشید. در نهایت از یک پارچه مرطوب برای تمیز کردن آن استفاده کنید.
تعمیر توپ اسباب بازی
اگر توپ اسباب بازی کم باد شده، به راحتی میتوانید آن را مثل روز اول کنید. برای این کار از یک پمپ دستی استفاده کنید. ابتدا توپ را بررسی کنید. معمولاً محل باد به صورت یک فرورفتگی در سطح توپ است. محل فرورفته را کمی فشار دهید تا قطعه پلاستیکی خارج شود. سپس پمپ دستی را داخل توپ کرده و شروع به پمپ کردن کنید. بعد از باد شدن پوست، قطعه پلاستیکی را مجدد داخل توپ بگذارید تا هوا خارج نشود. با انجام این مراحل توپ شما مثل روز اول خواهد شد.
تعمیر اسباب بازی باتریدار
هر نوع اسباب بازی باتریدار را میتوانید با این مراحل تعمیر کنید:
- در اولین مرحله باتریها را تست کنید و در صورت نیاز آنها را تعویض کنید.
- یکی از مشکلات رایج، خراب شدن پایانههای جایگاه باتری است. اگر باتری با پایانههای جایگاه برخورد نمیکند، به کمک یک پیچ گوشتی آنها را بچرخانید تا سر جای خود قرار بگیرند.
- اگر اسباب بازی از باتری قابل شارژ استفاده میکند، مطمئن شوید که شارژر و باتری به درستی کار میکنند.
آموزش تعمیر ماشین اسباب بازی
بزرگترین مشکل اسباب بازی چرخدار، شکستن چرخهاست. ماشینهای اسباب بازی باید فشار وزن فرزند دلبندتان را تحمل کنند در این صورت احتمال اینکه چرخها به خوبی کار نکنند زیاد است. برای تعمیر اسباب بازی میتوانید با توجه به نوع و ابعاد ماشین، چرخ یدکی ماشین اسباب بازی را تهیه کنید. سپس به کمک پیچ و مهره چرخها را تعویض کنید. به همین راحتی تعمیر انجام خواهد شد.
تعمیر عروسک
عروسکها، میتوانند اسباب بازی مادامالعمر کودک شما شوند. ممکن است فرزند شما پا و دست عروسک را در بیاورد، روی صورت عروسک با خودکار خطی خطی کند یا اینکه محتویات شکم آن را خالی کند. مشکلی نیست، چون تعمیر عروسک هم کار چندان دشواری نیست!
تمیز کردن خودکار از روی صورت عروسک
اگر فرزندتان با خودکار تمامی صورت عروسک را خطی خطی کرده، کافی است از الکل سفید استفاده کنید. مقداری الکل را روی پنبه ریخته و به خوبی روی صورت عروسک بکشید، الکل، جوهر خودکار را در خود حل میکند. اگر لک خودکار همچنان مقاوم بود، از مقدار کمی استون استفاده کنید تا لکها پاک شوند.
تعمیر دست و پای عروسک
اگر جنس دست و پای عروسک پلاستیکی است، کافی است ۵ دقیقه سشوار را روی قسمت آسیب دیده بگیرید. باد گرم سشوار کمک میکند پلاستیک عروسک نرم شود. سپس با کمی فشار، میتوانید دست و پای عروسک را در جای خود قرار دهید. اگر جنس عروسک پارچهای است فقط به نخ و سوزن نیاز دارید. کوکهای ریز بزنید تا کار تمیزتر شود.
تعمیر بدن عروسک
اکثر عروسکها پس از گذشت زمان، کمی خالی میشوند، زیرا محتویات درونی عروسک از پشم شیشه پر شده است. برای تعمیر آن کافی است برش کوچکی در پشت عروسک ایجاد کنید. سپس تمامی محتویات داخلی آن را خالی کرده و با پشم شیشه جایگزین کنید.
ایمنی را رعایت کنید
هنگام تعمیر اسباب بازی، همیشه ایمنی را اولویت قرار دهید. مراقب قطعات کوچک باشید، ممکن است کودکتان قطعات را ببلعد. لبههای تیز را به خوبی سنباده بزنید تا خطر آسیب به حداقل برسد. اطمینان حاصل کنید که اسباب بازی تعمیر شده استانداردهای ایمنی را دارد. قبل از اینکه اسباب بازی را به کودک خود تحویل دهید، به طور دقیق آن را بررسی کنید. در نهایت با کودک خود صحبت کنید و او را متقاعد کنید که دفعه بعد رفتار بهتری با اسباب بازی خود داشته باشد.
سخن آخر
تعمیر اسباب بازی کودک فراتر از تعمیر فیزیکی آن است. ممکن است یک عروسک ساده، دنیای کودکتان باشد. به همین دلیل ارزش احساسی که به کودک خود میدهید قابل وصف نیست. شما با تعمیر اسباب بازی تبدیل به قهرمان زندگی فرزندتان میشوید. در پایان با تعمیر اسباب بازی، نه تنها در هزینهها صرفهجویی کردهاید، بلکه به فرزندتان هم درسهای ارزشمندی آموزش میدهید. با دنبال کردن این مراحل و استفاده از ابزارهای ساده، میتوانید جان تازهای به اسباب بازی های شکسته بدهید و لبخند رضایت کودکتان را ببینید.
منابع: FixitClub, MyAmazingThings