۵ اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه

وجود تعداد پرشمار اپلیکیشن‌‌هایی که برای آموختن زبان‌های جدید به کار می‌آیند، انتخاب بهترین گزینه را به امری دشوار تبدیل کرده است. ممکن است بخواهید با استفاده از این اپ‌ها، دایره لغات خود را گسترش دهید، تمرین مکالمه کنید، گرامر‌تان را بهبود دهید یا شاید هم همه گزینه‌های مذکور مورد نظرتان باشند. برای هر کدام از این هدف‌ها چندین و چند اپلیکیشن موجود است که به شما کمک می‌کند بدون حضور در هیچ کلاسی زبان‌های خارجی مورد علاقه‌تان را بیاموزید. در ادامه این متن ۵ اپلیکیشن برتر در حوزه آموزش زبان‌های خارجی را معرفی می‌کنیم.

۱- DUOLINGO

duolingo-9-720x720

دلایل بسیاری باعث شده DUOLINGO یکی از محبوب‌ترین اپ‌های حوزه یادگیری زبان باشد. این اپ مجانی است و طراحی خوبی دارد. درس‌های زبان آن هم به قطعات کوچک تقسیم شده که روند یادگیری را مثل یک بازی ساده و جذاب می‌کند.

این اپ زبان را به حوزه‌های موضوعی مختلف تقسیم می‌کند. مثلا حوزه پوشاک یا حوزه کسب و کار. از طرف دیگر تقسیم بندی‌هایی مثل قید‌ها، ضمایر و یا سایر موضوعات مرتبط با دستور زبان هم دارد. می‌توانید متن‌ها یا صداها را ترجمه کنید یا حتی سرعت فایل صوتی را کاهش دهید تا کلمات گفته شده را دقیق‌تر بشنوید. در طی روند یادگیری زبان باید برخی کلمات را تایپ کنید، کلماتی را با صدای بلند بیان کنید و گاهی بین چند گزینه دست به انتخاب بزنید.

هر چقدر بیشتر از این اپ استفاده می‌کنید، لغات بیشتری می‌آموزید و به وضوح حس می‌کنید در حال پیشرفت هستید. البته باید در نظر داشت که بهترین کارکرد این اپ برای درک معانی لغات و درک مطلب است و شاید آنقدرها در زمینه مهارت‌های بیانی و مکالمه کمک‌تان نکند. یک مشکل دیگر این اپ اینجاست که حالت آفلاین آن تا حدی محدود است و برای استفاده درست و حسابی از آن باید به اینترنت دسترسی داشته باشید.

دانلود اندروید دانلود از اپ استور

 

۲- BABBEL

babbel_screen-720x720

این اپلیکیشن به چندین درس تقسیم شده که هر کدام بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشند. درس‌های مختلف به درد تمرین قابلیت‌های مختلف می‌خورند و قشر هدف‌شان هم هر دو گروه زبان‌آموزان مبتدی و حرفه‌ای هستند. با این اپ لغات و عبارات مختلفی می‌آموزید. BABBEL ازتان می‌خواهد که لغاتی را تلفظ کنید، حرف بزنید و کلمات را در جملات مناسب به کار ببندید.

نکته جذاب این اپ تمرکز آن بر مهارت مکالمه است و همینطور که دارید پیشرفت می‌کنید کم کم قواعد دستوری را هم به شما می‌آموزد. در عین حال وقتی به اینترنت هم دسترسی ندارید چندان دچار مشکل نمی‌شوید چون قادرید درس‌ها را از پیش دانلود کنید.

طراحی این اپ نواقصی دارد و سیستم تشخیص صدای آن هم گاهی با مشکل مواجه می‌شود. مشکل دیگر اینجاست که اگر بخواهید به همه ویژگی‌های BABBEL دسترسی کامل داشته باشید باید در ماه بین ۵ تا ۱۰ دلار پول بپردازید.

دانلود اندروید دانلود از اپ استور

۳- TANDEM

tandem_screen-720x720

همه می‌دانند که تنها راه پیشرفت واقعی در یک زبان این است که سعی کنید به آن زبان صحبت کنید. اپ TANDEM هم از طریق گفتگو و ارتباط با برخی از افرادی که زبان مادری‌شان، همان زبانی‌ است که شما می‌خواهید بیاموزید باعث پیشرفت یادگیری زبان شما می‌شود. این اتفاق از طریق متون، فایل‌های صوتی و چت ویدیویی می‌افتد. این اپ اول شرایط‌تان را بررسی می‌کند و بعد بهتان کمک می‌کند یک نفر را پیدا کنید تا با هم پروسه زبان‌آموزی را پیش ببرید.

وقتی زمان چت کردن را مشخص کردید، می‌توانید از قبل موضوعات مشخصی را هم برگزینید تا از طریق آن‌ها یخ اولیه گفتگو با یک غریبه بشکند. این اپ مجانی است، البته اگر بتوانید شریک مناسبی برای آموختن زبان پیدا کنید، اتفاقی که برای زبان‌های محبوب و مشهور جهان به راحتی رخ می‌دهند. البته این امکان هم وجود دارد که پول دهید و از خدمات یک معلم حرفه‌ای بهره ببرید.

برای ثبت‌نام در این اپ باید از حساب‌کاربری فیس‌بوک یا گوگل استفاده کنید. باید صبر کنید تا اطلاعات حساب‌تان تایید شود و سپس می‌توانید از یادگیری یک زبان جدید و آشنایی با آدم‌های جدید لذت ببرید.

دانلود اندروید دانلود از اپ استور

۴- MEMRISE

memrise-2-720x720

اگر قصد دارید تمرین کنید و لغات بیشتری بیاموزید، استفاده از اپ Memrise یک راه جذاب برای این کار است. این اپ مثل یک بازی تنظیم شده، در تصویر و طراحی آن شما مثل یک فضانوردید که به سیاره‌ای خارجی سفر می‌کنید و با دادن جواب‌های صحیح برای خود امتیاز جمع می‌کنید. این شیوه راهی متفاوت و جذاب را برای یادگیری فراهم می‌‌کند. در این اپ می‌توانید به صداهای ضبط شده لغات و عبارات مختلف گوش دهید و در مواردی ویدیوهایی از گوینده‌هایی بشنوید که به زبان مادری‌شان سخن می‌گویند. با توجه به طراحی این اپ، همه چیز به شکلی تنظیم شده که بتوانید بهتر به حفظ کردن کلمه‌ها و عبارت‌ها بپردازید. در واقع این اپ از الگوریتمی استفاده می‌کند که براساس آن سعی می‌کند در باز‌ه‌های زمانی متفاوت برخی از محتواهایی که حفظ کرده‌اید را یادآوری کند تا نهایتا به بهترین شکل ممکن از پس آموزش زبان جدید بربیایید.

اپ Memrise از اساس برای گسترده‌ کردن دایره واژگان‌تان به کار می‌آید. سپس اگر بخواهید می‌توانید این لغات را با مکالمه‌ها و ساختارهای گرامری هم بیامیزید. در عین حال برای حفظ کردن لغت‌ها بعضا از تصاویر و نشانه‌های عجیب و غریب هم استفاده شده که این کار فرایند حفظ کردن را برای‌تان آسان‌تر می‌سازد. برای ثبت‌‌نام در این اپ می‌توانید از میل گوگل یا حساب‌کاربری فیسبوک استفاده کنید.

دانلود اندروید دانلود از اپ استور

۵- BUSUU

busuu-720x720

اپلیکیشن Busuu حدود ۶۰ میلیون کاربر دارد، خوب طراحی شده و بسته‌های درسی کاملی دارد که بخش قابل‌توجهی از محتوای یک زبان جدید را پوشش می‌دهد. این اپ از فلش‌کارت و تمرین‌هایی برای یادگیری قواعد دستوری، مهارت نوشتن، دیالوگ و تلفظ لغات استفاده می‌کند. در عین حال آزمون‌ها و بازی‌های مشخصی هم برای بررسی دانش زبانی افراد تدارک دیده.

Bussu درس‌های بخصوصی هم برای افرادی که قصد سفر دارند در خود جای داده. از طریق آن‌ها می‌توانید برای سفر بعدی‌تان آماده شوید و البته در صورتی نیاز امکان گفتگو با افرادی که به زبان اصلی سخن می‌گویند و قادرند اشتباهات و متن‌های‌تان را اصلاح کنند هم برای‌ شما فراهم است. در این اپ بخش آفلاین هم وجود دارد پس بدون نیاز به اتصال به اینترنت هم می‌شود از Bussu استفاده کرد. فلش‌کارت‌ها و تمرین‌های نوشتن این اپ مجانی‌اند اما اگر بخواهید همه درس‌ها و ابزارهای آن در اختیارتان قرار بگیرند باید بین ۶ تا ۱۰ دلار در ماه پرداخت کنید.

دانلود اندروید دانلود از اپ استور

‌در صورتی که فکر می‌کنید اپلیکیشن خوب دیگری هست که در این مطلب به آن نپرداخته‌ایم، حتما آن را با ما و خواننده‌های دیجی‌کالا مگ به اشتراک بگذارید.

منبع: DigitalTrends

telegram_ad2_1



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۴۳ دیدگاه
  1. محسن

    با درود
    لطفن بفرمایید که کدوم یک از این اپ ها بر مبنای زبان فارسی کار میکنن؟

  2. رضا یوسفی

    سلام من اپلیکیشن های زیادی رو تست کردم چه اونهایی که رایگان بودن و چه اونهایی که پولی بودن اما یک نکته ای که مهم هست اینه که باید اپلیکیشن برای زبان آموز ایرانی طراحی شده باشه!
    این نکته در اپلیکیشن های خارجی رعایت نشده !
    از طرفی جای اپلیکیشن رزتا استون در بین خارجی ها در این مقاله خالی است اما توصیه می کنم اگر به دنبال یک اپلیکیشن واقعی برای یادگیری زبان هستید حتما یکبار اپلیکیشن EnglishX3 رو امتحان کنید روش آموزشی فوق العاده ای داره و مهمترین خصوصیتی که داره اینه که روی تمام مهارت های خواندن ،صحبت کردن ، شنیذن و نوشتن هم کار می کنه

  3. محمد

    من چند مدتی هست از برنامه «تافل باز»استفاده می‌کنم. فقط می‌توانم بگم فوقالعااااااادست. برنامه های زیادی رو تست کردم ولی این خیلی عالیه

  4. کسری

    چرا هیچکدوم از این اپ ها باز نمیشه؟ همه ش برای ایران بسته شده؟ یا فقط واسه من اینطوره؟؟؟؟????????

  5. آکام محمدپوری

    لطف کنید و بهترین نرم افزار های ویندوز رو هم معرفی کنید

  6. صابر

    سلام. برنامه fun easy learn english هم برنامه خوبیه

  7. فرید

    با تشکر از سایت خوبتون خیلی استفاده کردیم

  8. غزل

    من میخوام زبان اسپانیایی رو از صفر شروع کنم انگلیسیم هم خوبه کدوم برنامه واسم بهتره؟لطفا کمکم کنید

    1. Reza

      اگر انگلیسیتون خوبه بهتون Duolingo رو پیشنهاد میکنم. چون من خودم برای یادگیری اسپانیایی ازش استفاده کردم و بر مبنای انگلیسی خیلی خوب توضیج میده و همراه با شکل و عکس هم هست.

  9. سینا

    پیشنهاد میکنم آیونا رو هم تست کنید.

  10. احمد

    به نظر من بهترین روش از طریق دیدن فیلمه و نرم افزار lingua player هم مخصوص همین کاره که با tap روی کلمه معنیش رو نشون میده.

  11. هاشم

    Learning English With ACO, به نظر من یکی از بهترین هاست

  12. aaa

    من بیش تر اپلیکیشن های مبادله زبان(language exchange) را امتحان کردم به نظرم همشون از جمله TANDEM بی خود و به درد نخورن فقط تاحدودی اپلیکیشن speaky خوبه

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X