۵ کاری که شرکتهای چینی بهتر از اپل و سامسونگ انجام میدهند
روزبهروز گوشی سازهای چینی بخش بیشتری از بازار گوشی های هوشمند را از آن خود میکنند و در همین حین، شرکتهای بزرگی مانند اپل و سامسونگ در حال از دست دادن بازار گوشی های خود هستند. شرکت هواوی که به دلیل نگرانیهای امنیتی و ارتباط نزدیک با دولت چین نمیتواند گوشیهای خود را در بازار آمریکا به فروش برساند، در حال تبدیل شدن به بزرگترین سازنده گوشی های جهان است. در همین حین باید به شرکتهایی مانند وانپلاس، شیائومی، اوپو و ویوو هم اشاره کنیم که در چند سال گذشته رشد فزایندهای داشتهاند.
اگر پیگیر پیشرفت گوشیهای چینی بوده باشید، مطمئناً متوجه پیشرفت شگفتانگیز آنها شدهاید. اگرچه هنوز هم بسیاری از گوشیهای این برندها واجد ضعفهای کوچک و بزرگ زیادی هستند، ولی در هر صورت بسیاری از این گوشیها که با نصف قیمت پرچمداران سامسونگ و اپل به فروش میرسند، از قابلیتهای جذاب بسیاری زیادی بهره میبرند که نمیتوان آنها را کتمان کرد. به همین خاطر، تصمیم گرفتیم در بین مشخصههای قابل توجه این گوشیها، ۵ چیزی را انتخاب کنیم که شرکتهای چینی بسیار بهتر از اپل و سامسونگ انجام میدهند.
شارژر سریع در جعبه
اگرچه سامسونگ در این زمینه گناهکار نیست، ولی این موضوع که در جعبهی آیفونهای بسیار گرانقیمت شارژ سریع وجود ندارد، یک موضوع مضحک بهحساب میآید. کاربرانی که مقدار زیادی پول را صرف خرید این گوشی ها میکنند، باید با صرف وقت و هزینهی بیشتر شارژر سریع موردنظر خود را خریداری کنند. در این میان شرکتهای چینی چه رویکردی اتخاذ کردهاند؟ بهعنوان مثال میتوانیم به جدیدترین پرچمدار هواوی یعنی میت ۲۰ پرو اشاره کنیم. با وجود اینکه این گوشی هم بسیار گرانقیمت است، ولی حداقل در جعبه آن سریعترین شارژر موجود که از توان ۴۰ وات بهره میبرد، تعبیه شده است. گوشیهای دیگر مانند وانپلاس ۶T و شیائومی می میکس ۳ هم به همراه شارژر سریع عرضه میشوند. اپل و دیگر شرکتهایی که چنین چیزی را ارائه نمیدهند، باید این موضوع را از شرکتهای چینی یاد بگیرند.
کاور گوشی و محافظ نمایشگر در جعبه
یکی دیگر از مواردی که در بیشتر جعبههای گوشیهای چینی یافت میشود، کاور و در بیشتر اوقات محافظ نمایشگر است. به غیر از گوشیهای پرچمدار، حتی گوشیهای مقرون به صرفهای مانند شیائومی ردمی هم همراه با کاور عرضه میشوند. اگرچه این کاورها چرمی و پر زرقوبرق نیستند، ولی جنس خوبی دارند و بهخوبی میتوانند از گوشی محافظت کنند و جلوی خط و خشهای بدنه گوشیهای موردنظر را بگیرند. اما چرا شرکتهایی مانند سامسونگ و اپل این کیسهای محافظ ۱ یا ۲ دلاری را در جعبه گوشیهای گرانقیمت خود قرار نمیدهند؟ احتمالاً اپل برای خود این دلیل را مطرح میکند که وقتی میتواند یک کیس ساده شفاف آیفون XR را به قیمت ۴۰ دلار به کاربران بفروشد، چرا باید آنها را بهصورت رایگان در جعبه قرار دهد؟
بیشتر بخوانید: مروری بر مشهورترین گوشیهای شیائومی
شارژر بیسیم در جعبه
اگرچه این اقدام بین شرکتهای چینی همهگیر نیست، ولی باید اعتراف کنیم که تعبیه شارژ بیسیم باکیفیت در جعبه شیائومی می میکس ۳ توجه بسیاری از کاربران را جلب کرد. اما شرکتهایی مانند اپل و سامسونگ از خیر چنین سودی نمیگذرند و شارژهای بیسیم گرانقیمتی را به کاربران گوشیهای خود میفروشند. البته میدانیم که شرکتها باید از روشهای مختلف سود کسب کنند ولی باید بگوییم که لوازم جانبی موجود در جعبه شیائومی می میکس ۳ حدود ۸۰ دلار قیمت دارند و این برای گوشی هوشمندی است که با نصف قیمت آیفون XS به فروش میرسد.
عمر باتری (در اغلب اوقات) بهتر
گوشی های چینی معمولاً در زمینهی عمر باتری حرف زیادی برای گفتن دارند و عمدتا بهتر از انتظارات عمل میکنند. بهعنوان مثال میتوانیم به هواوی میت ۲۰، گوشیهای سری شیائومی می میکس یا حتی گوشیهای سری موتو پلی موتورولا (که توسط یک کمپانی چینی ساخته میشوند) اشاره کنیم. این گوشیها از لحاظ عمر باتری عملکرد قابل توجهی دارند و در بیشتر اوقات با یک بار شارژ بهراحتی میتوانند دو روز دوام بیاورند. در این زمینه عملکرد پرچمداران سامسونگ و اپل بهتر از گذشته شده ولی باز هم پشت سر برخی از گوشیهای چینی قرار میگیرند. بهعنوان مثال آیفون XR بین جدیدترین مدلهای آیفون عمر باتری بسیار خوبی دارد و گلکسی نوت ۹ با بهرهگیری از باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی در این زمینه از عملکرد قابل توجهی بهره میبرد. در نهایت، شرکتهای بزرگی مانند اپل و سامسونگ باید توجه بیشتری به عمر باتری محصولات خود نشان بدهند.
بیشتر بخوانید: هواوی در سال ۲۰۱۹؛ با تمام قوا به پیش
قیمت مناسب
سرانجام، باید به موضوع قیمت بپردازیم که بدون شک اگر مهمترین ویژگی بسیاری از گوشیهای چینی نباشد، یکی از مهمترین مشخصههای آنها محسوب میشود. بسیاری از این شرکتها، برای تبلیغات محصولات خود از رویکرد بازاریابی چریکی استفاده میکنند و عمدتا تلاش میکنند گوشیهای خود را از طریق فروشگاههای آنلاین در دسترس علاقهمندان قرار دهند. کاربران هم وقتی میبینند این گوشیها که علیرغم داشتن قیمت مناسب از ویژگیهای جذابی بهره میبرند، روزبهروز تعداد بیشتری از آنها به خرید این گوشیها روی میآورند. البته به خوبی میدانیم که مدل کسبوکار شرکتهای بزرگی مانند سامسونگ و اپل تفاوتهای زیادی با شرکتهای چینی دارد، ولی آنها هم اگر گوشیهای خود را با قیمت مناسبتر روانهی بازار کنند، مطمئنا میتوانند تعداد بیشتری از آنها را به فروش برسانند و سهم بازار خود را افزایش دهند.
در این مطلب تلاش کردیم که فقط به ۵ نقطه قوت شرکتهای چینی نسبت به اپل و سامسونگ اشاره کنیم. آیا شما با این فهرست موافق هستید؟ آیا میتوانید موارد دیگری را به این فهرست اضافه کنید؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با ما و دیگران در میان بگذارید.
منبع: Phone Arena
آقای امیر باید بهتون بگم اولین گوشی تاشو برای نوکیا بود نه هواوی اگه منظورتون چیزی مثل سامسونگ زد فولد باید بگم اولین گوشی هوشمند تاشو اون بود در زمن اگه به اولین ها هستش
بسم الله
۱ ـ اولین تلفن ساعتی برای سامسونگ بود
۲ ـ اولین تلفن mp3 برای سامسونگ بود
۳ ـ اولین تلفن تلوزیونی برای سامسونگ بود
۴ ـ دومین برندی که تلفن مجهز به دوربین تولید کرد سامسونگ بود
۵ ـ اولین گوشی با صفحه نمایش چرخان برای سامسونگ بود
۶ ـ اولین موبایل مجهز به GSM و CDMA برای سامسونگ بود
۷ ـ اولین تلفن ماهواره ای برای سامسونگ بود
۸ ـ اولین تلفن با یه طرف خمیده برای سامسونگ بودسامسونگ اس ایج
۹ ـ اولین تلفن با دو طرف خمیده برای سامسونگ بود سامسونگ اس ۶ ایج
۱۰ ـ اولین تلفن با قلم اسپن برای سامسونگ بود سامسونگ گلکسی نوت
۱۱ ـ اولین ساعت هوشمند جهان برای سامسونگ بود گلکسی Gear
آقای امیر باید بهتون بگم اولین گوشی تاشو برای نوکیا بود نه هواوی اگه منظورتون چیزی مثل سامسونگ زد فولد باید بگم اولین گوشی هوشمند تاشو اون بود در زمن اگه به اولین ها هستش
بسم الله
۱ ـ اولین تلفن ساعتی برای سامسونگ بود
۲ ـ اولین تلفن mp3 برای سامسونگ بود
۳ ـ اولین تلفن تلوزیونی برای سامسونگ بود
۴ ـ دومین برندی که تلفن مجهز به دوربین تولید کرد سامسونگ بود
۵ ـ اولین گوشی با صفحه نمایش چرخان برای سامسونگ بود
۶ ـ اولین موبایل مجهز به GSM و CDMA برای سامسونگ بود
۷ ـ اولین تلفن ماهواره ای برای سامسونگ بود
۸ ـ اولین تلفن با یه طرف خمیده برای سامسونگ بودسامسونگ اس ایج
۹ ـ اولین تلفن با دو طرف خمیده برای سامسونگ بود سامسونگ اس ۶ ایج
۱۰ ـ اولین تلفن با قلم اسپن برای سامسونگ بود سامسونگ گلکسی نوت
۱۱ ـ اولین ساعت هوشمند جهان برای سامسونگ بود گلکسی Gear
قیمت مناسب موافقم اما با شارژ بی سیم مخالف هیچ گوشی توش شارژ بی سیم نمی زاره باید جداگانه خریداری بشه در زمن نویسنده جان شما یکم درباره شارژ بی سیم چیز یاد بگیر بعد بگو خیلی از گوشی های چینی حتی بعضی از پرچمدار ها قابلیت پشتیبانی از شارژ بی سیم ندارن و برای سامسونگ نیز فقط گوشی های نوت , s این کار رو انجام میدن در زمن تو a50 و سری a و سری نوت و سری s هم شارژر سریع و هم کاور وجود دارد در زمن تو عمر باتری تمام اوقات سامسونگ بهتر از گوشی های چینی هست ولی آیفون شارژ دهیش افتضاحه در مورد آیفون تمام حرفات درسته ولیی درباره سامسونگ خیر
۵ کاری که چینی بهتر از گوشی سازهای دیگه انجام می ده؟ بیا جانم من بهت واقعیت رو بگم که انقدر دروغ تحویل مردم ندین که برن آشغال چینی بخرن. ۱. دزدی به صورت پول گرفتن و فاضلاب تحویل مردم دادن. ۲. گشتن برای اینکه ببینن کدوم مردم فلک زده ای یتیم هستن که برن جنس آشغالشونو بندازن به اونا. ۳. اطمینان از اینکه هر چیزی که “تولید” می کنن بیشتر از پول خودش پول تعمیراتش فقط توی سال اول بشه. ۴. فرستادن انواع ویروسها به کل دنیا از طریق حیوان آزاری جنون آمیزشون و روان بیمارشون. ۵. زد و بست با بی وجدانهایی توی مقصد که برن به مردم به دروغ بگن جنس چینی ارزش خرید داره و همون پولی که مردم به سختی در می آرن رو از این راه بسوزونن. شرم کنید لطفا اگه جنس چینی دارین به ایرانی می فروشین. واقعا شرم کنین. کمونیست چینی تا همین چند وقت پیش عملا حق ورود به خاک ایران عزیزمونو نداش .. حالا شدیم پسماند خونه چینی کمونیست خفاشخور؟؟؟؟!!!! واقعا شرم کنین. اصلا مردم ایران موبایل نداشته باشن بهتر از اینه که پسماند چینی دستشون بگیرن. لطفا سانسور نکنین و انتشار بدید که حداقل حرف حساب مردم رو هم انتشار داده باشید.
سلام خسته نباشید
گوشی invens v12 plus گوشی خوبی هست از لحاظ طول عمر؟
یا بهتره سامسونگ بخرم؟
چیزی که از قلم انداختید نوآوری جسورانه س، چینی ها از ارائه روشهای نه چندان متعارف نمی ترسند، مثلا گوشی شیامی می میکس با شکل عجیب و غریب تمام صفحه یا صفحه نمایش در دو سمت گوشی در نوبیا ایکس، سامسونگ و اپل مجبورند سلیقه گروه قابل توجهی از مشتریان رو در دنیا تامین کنند به همین دلیله که خیلی سمت طرحهای جسورانه نمیرن، حتی ناچ که معلوم نیست چرا به نام اپل تمام شد حداقل در چند گوشی پیش از خودش امتحان شده بود
به نظر من ک اینطور نیست.تنها مزیت گوشی های چینی مقرون به صرفه بودنه.و تو این بازار فعلا باید از گوشی های چینی استفاده کرد.مخصوصن شیایومی.
من با خرید از شرکت های چینی موافقم چون توی این وضع از اقتصاد واقعا قابل هضم نیست ۲۰ میلیون بابت گوشی بدم،در مورد نظر آقای زارعی هم من بجای ایشون از همگی مغذرت میخوام آدم قبل از شرکت کردن توی هر بحثی باید در مورد اون موضوع اطلاعات دقیق داشته باشه که ظاهرا این دوست عزیز اطلاعاتشون آپدیت نشده است
با آرزوی موفقیت برای شرکت های چینی مخصوصا هواوی
مقرون به صرفه یعنی ۸۹۹ دلار پول اس ۱۰ ندیم و ۱۰۰۰ دلار پول p20 pro بدیم درحالی که به مراتب ضعیف تر هست
فک کنم کلا شما معنی مقرون به صرفه رو نمیدونید
۱۰۰۰ دلار بدم شرکتی که هنوز هیچ ایده ای تا به امروز نداشته و همش چشش دنبال شرکتای دیگس ببین چی طراحی میکنن