۵ اپلیکیشن برتر برای یادگیری زبان

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه

وجود تعداد پرشمار اپلیکیشن‌‌هایی که برای آموختن زبان‌های جدید به کار می‌آیند، انتخاب بهترین گزینه را به امری دشوار تبدیل کرده است. ممکن است بخواهید با استفاده از این اپ‌ها، دایره لغات خود را گسترش دهید، تمرین مکالمه کنید، گرامر‌تان را بهبود دهید یا شاید هم همه گزینه‌های مذکور مورد نظرتان باشند. برای هر کدام از این هدف‌ها چندین و چند اپلیکیشن موجود است که به شما کمک می‌کند بدون حضور در هیچ کلاسی زبان‌های خارجی مورد علاقه‌تان را بیاموزید. در ادامه این متن ۵ اپلیکیشن برتر در حوزه آموزش زبان‌های خارجی را معرفی می‌کنیم.

۱- DUOLINGO

duolingo-9-720x720

دلایل بسیاری باعث شده DUOLINGO یکی از محبوب‌ترین اپ‌های حوزه یادگیری زبان باشد. این اپ مجانی است و طراحی خوبی دارد. درس‌های زبان آن هم به قطعات کوچک تقسیم شده که روند یادگیری را مثل یک بازی ساده و جذاب می‌کند.

این اپ زبان را به حوزه‌های موضوعی مختلف تقسیم می‌کند. مثلا حوزه پوشاک یا حوزه کسب و کار. از طرف دیگر تقسیم بندی‌هایی مثل قید‌ها، ضمایر و یا سایر موضوعات مرتبط با دستور زبان هم دارد. می‌توانید متن‌ها یا صداها را ترجمه کنید یا حتی سرعت فایل صوتی را کاهش دهید تا کلمات گفته شده را دقیق‌تر بشنوید. در طی روند یادگیری زبان باید برخی کلمات را تایپ کنید، کلماتی را با صدای بلند بیان کنید و گاهی بین چند گزینه دست به انتخاب بزنید.

هر چقدر بیشتر از این اپ استفاده می‌کنید، لغات بیشتری می‌آموزید و به وضوح حس می‌کنید در حال پیشرفت هستید. البته باید در نظر داشت که بهترین کارکرد این اپ برای درک معانی لغات و درک مطلب است و شاید آنقدرها در زمینه مهارت‌های بیانی و مکالمه کمک‌تان نکند. یک مشکل دیگر این اپ اینجاست که حالت آفلاین آن تا حدی محدود است و برای استفاده درست و حسابی از آن باید به اینترنت دسترسی داشته باشید.

دانلود اندروید دانلود از اپ استور

 

۲- BABBEL

babbel_screen-720x720

این اپلیکیشن به چندین درس تقسیم شده که هر کدام بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشند. درس‌های مختلف به درد تمرین قابلیت‌های مختلف می‌خورند و قشر هدف‌شان هم هر دو گروه زبان‌آموزان مبتدی و حرفه‌ای هستند. با این اپ لغات و عبارات مختلفی می‌آموزید. BABBEL ازتان می‌خواهد که لغاتی را تلفظ کنید، حرف بزنید و کلمات را در جملات مناسب به کار ببندید.

نکته جذاب این اپ تمرکز آن بر مهارت مکالمه است و همینطور که دارید پیشرفت می‌کنید کم کم قواعد دستوری را هم به شما می‌آموزد. در عین حال وقتی به اینترنت هم دسترسی ندارید چندان دچار مشکل نمی‌شوید چون قادرید درس‌ها را از پیش دانلود کنید.

طراحی این اپ نواقصی دارد و سیستم تشخیص صدای آن هم گاهی با مشکل مواجه می‌شود. مشکل دیگر اینجاست که اگر بخواهید به همه ویژگی‌های BABBEL دسترسی کامل داشته باشید باید در ماه بین ۵ تا ۱۰ دلار پول بپردازید.

دانلود اندروید دانلود از اپ استور

۳- TANDEM

tandem_screen-720x720

همه می‌دانند که تنها راه پیشرفت واقعی در یک زبان این است که سعی کنید به آن زبان صحبت کنید. اپ TANDEM هم از طریق گفتگو و ارتباط با برخی از افرادی که زبان مادری‌شان، همان زبانی‌ است که شما می‌خواهید بیاموزید باعث پیشرفت یادگیری زبان شما می‌شود. این اتفاق از طریق متون، فایل‌های صوتی و چت ویدیویی می‌افتد. این اپ اول شرایط‌تان را بررسی می‌کند و بعد بهتان کمک می‌کند یک نفر را پیدا کنید تا با هم پروسه زبان‌آموزی را پیش ببرید.

وقتی زمان چت کردن را مشخص کردید، می‌توانید از قبل موضوعات مشخصی را هم برگزینید تا از طریق آن‌ها یخ اولیه گفتگو با یک غریبه بشکند. این اپ مجانی است، البته اگر بتوانید شریک مناسبی برای آموختن زبان پیدا کنید، اتفاقی که برای زبان‌های محبوب و مشهور جهان به راحتی رخ می‌دهند. البته این امکان هم وجود دارد که پول دهید و از خدمات یک معلم حرفه‌ای بهره ببرید.

برای ثبت‌نام در این اپ باید از حساب‌کاربری فیس‌بوک یا گوگل استفاده کنید. باید صبر کنید تا اطلاعات حساب‌تان تایید شود و سپس می‌توانید از یادگیری یک زبان جدید و آشنایی با آدم‌های جدید لذت ببرید.

دانلود اندروید دانلود از اپ استور

۴- MEMRISE

memrise-2-720x720

اگر قصد دارید تمرین کنید و لغات بیشتری بیاموزید، استفاده از اپ Memrise یک راه جذاب برای این کار است. این اپ مثل یک بازی تنظیم شده، در تصویر و طراحی آن شما مثل یک فضانوردید که به سیاره‌ای خارجی سفر می‌کنید و با دادن جواب‌های صحیح برای خود امتیاز جمع می‌کنید. این شیوه راهی متفاوت و جذاب را برای یادگیری فراهم می‌‌کند. در این اپ می‌توانید به صداهای ضبط شده لغات و عبارات مختلف گوش دهید و در مواردی ویدیوهایی از گوینده‌هایی بشنوید که به زبان مادری‌شان سخن می‌گویند. با توجه به طراحی این اپ، همه چیز به شکلی تنظیم شده که بتوانید بهتر به حفظ کردن کلمه‌ها و عبارت‌ها بپردازید. در واقع این اپ از الگوریتمی استفاده می‌کند که براساس آن سعی می‌کند در باز‌ه‌های زمانی متفاوت برخی از محتواهایی که حفظ کرده‌اید را یادآوری کند تا نهایتا به بهترین شکل ممکن از پس آموزش زبان جدید بربیایید.

اپ Memrise از اساس برای گسترده‌ کردن دایره واژگان‌تان به کار می‌آید. سپس اگر بخواهید می‌توانید این لغات را با مکالمه‌ها و ساختارهای گرامری هم بیامیزید. در عین حال برای حفظ کردن لغت‌ها بعضا از تصاویر و نشانه‌های عجیب و غریب هم استفاده شده که این کار فرایند حفظ کردن را برای‌تان آسان‌تر می‌سازد. برای ثبت‌‌نام در این اپ می‌توانید از میل گوگل یا حساب‌کاربری فیسبوک استفاده کنید.

دانلود اندروید دانلود از اپ استور

۵- BUSUU

busuu-720x720

اپلیکیشن Busuu حدود ۶۰ میلیون کاربر دارد، خوب طراحی شده و بسته‌های درسی کاملی دارد که بخش قابل‌توجهی از محتوای یک زبان جدید را پوشش می‌دهد. این اپ از فلش‌کارت و تمرین‌هایی برای یادگیری قواعد دستوری، مهارت نوشتن، دیالوگ و تلفظ لغات استفاده می‌کند. در عین حال آزمون‌ها و بازی‌های مشخصی هم برای بررسی دانش زبانی افراد تدارک دیده.

Bussu درس‌های بخصوصی هم برای افرادی که قصد سفر دارند در خود جای داده. از طریق آن‌ها می‌توانید برای سفر بعدی‌تان آماده شوید و البته در صورتی نیاز امکان گفتگو با افرادی که به زبان اصلی سخن می‌گویند و قادرند اشتباهات و متن‌های‌تان را اصلاح کنند هم برای‌ شما فراهم است. در این اپ بخش آفلاین هم وجود دارد پس بدون نیاز به اتصال به اینترنت هم می‌شود از Bussu استفاده کرد. فلش‌کارت‌ها و تمرین‌های نوشتن این اپ مجانی‌اند اما اگر بخواهید همه درس‌ها و ابزارهای آن در اختیارتان قرار بگیرند باید بین ۶ تا ۱۰ دلار در ماه پرداخت کنید.

دانلود اندروید دانلود از اپ استور

‌در صورتی که فکر می‌کنید اپلیکیشن خوب دیگری هست که در این مطلب به آن نپرداخته‌ایم، حتما آن را با ما و خواننده‌های دیجی‌کالا مگ به اشتراک بگذارید.

منبع: DigitalTrends

telegram_ad2_1



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۴۳ دیدگاه
  1. هادی

    جای rosettastone خالیه

  2. میثم

    من از Doulingo برای زبان المانی استفاده کردم..
    واقعا برنامه ی خوبیه و مفید ترین راه برای یادگیری قواعد و کلمات رو داره.
    تنها مشکلی که باعث شده توی ایران شاید خیلی تحویلش نگیرن اینه که زبان بیس فارسی نداره و باید از زبون های دیگه مثل انگلیسی برای زبون مرجع استفاده کرد

    1. علی

      اگر بخواهیم انگلیسی یاد بگیریم هم باید از یک زبان دیگه مثلا آلمانی استفاده کنیم که برای فارسی زبان ها مشکل به وجود میاد.

  3. علی اصغر

    واقعا جای اپلیکیشن Drops خالیه!
    این اپلیکیشن از یک سیستم متفاوت با بقیه اپلیکیشن‌ها استفاده میکنه، که برای من بازده بهتری داشت؛
    ولی در کل همه‌ این روش ها پشتکار میخواد ولی به شخصه فکر میکنم اگر کتاب های “انتشارات جنگل” را نسبت به سطح خودتون انتخاب کنید و مطالعه کنید بهترین روش هست.

  4. علیرضا

    جالبه که اسمی از Mondly نیست، البته فقط چند تا درس اولش رایگانه ولی اگر بخرین بهترین برنامس، زبونای زیادی رو برای آموزش داره از جمله فارسی، کاملا هم تعاملیه و همونطور که زبون مادری رو یاد گرفتین آموزش میده

    1. سجاد

      اره من خودم الان دارم باهاش اینگلیسی المانی و روسی یادمیگیرم
      هرچند نخریدمش ولی درس های روزانشو یاداشت می کنم کمک خوبی می کنه
      بنظر من بهترین نرم افزار حتی از oxyn chanell و خیلی های دیگه

    2. حمید

      سلام من ماندلی رو نصب کردم . واز ابتدایی ترین درس شروع کردم ولی همون درس اول یه جمله فارسی میده که انگلیسیش کنیم که برای حقیر که نیم مرحله از مبتدی پایین تر هستم یخت و من فعلا گرامر نمیدونم که فارسی رو به انگلیسی تبدیل کنم. به نظر شما بهترین اپلیکیشن یا کتاب برای تقویت reading چی میتونه باشه

  5. شريف لطفي

    خودم به شخصه توی اوقات رانندگی و … فایلهای صوتی ICC رو گوش کردم . واسه شروع یادگیری مکالمه عالیه و خیلی جذاب و با انرژی درس می ده . کلاسهاشم واسه اونایی که فرصتش رو دارن تو تهران هست.

  6. کیانوش

    به غیر از “Tandem” از بقیه شون استفاده کردم، ممرایز خیلی از بقیه بهتره !
    متد های تکرار و آموزشش و سبک Encouragement ــش عالیه !
    اما خب صرفا برای یادگیری لغات (و در زبان های غیر انگلیسی، آموزش حروف) کاربرد داره !

    بوسو اپلیکیشنیه که از صفر شروع می کنه و نکات گرامری هم درش گنجونده شده !
    همین طور میشه بعد از گذروندن یک دوره، مدرک معتبر هم دریافت کرد (که قطعا برای ما مقدور نیست !) !

    ببل هم بیشتر مکالمه محوره و جملات و اصطلاحات رو به شما آموزش میده !
    دولینگو هم اپلیکیشن خوب و جالبیه !
    تنها مشکلش اینه که آموزش یک زبان فقط از طریق زبان های دیگه امکان پذیره !
    برای مثال یادگیری انگلیسی برای فارسی زبانان مقدور نیست؛
    و همین طور برای یادگیری یک زبان سوم، باید انگلیسی بلد باشین !

    به جز این ها اپلیکیشن های “رزتا استون” و “Phrasebook Pro” هم هستند که پر طرفدارن !
    و مزیت اپلیکیشن دومی به نسبت بقیه، آفلاین بودنشه !

    در جواب جناب آزادی هم بگم که تمامی اپلیکیشن ها (نسخه ی آنلاکد) رو با جستجو توی گوگل،
    می تونید به راحتی از وبسایت های ایرانی ارائه دهنده اپلیکیشن های اندرویدی دریافت کنید !

    سپاس از مطلب خوبتون . . .

  7. مهدی مظاهری

    اقای آزادی درست میگویند،اگر میشود خودتان آپلود کنید چون هیچکدام در ایران عرضه نمیشود توسط گوگل

  8. رضا

    بهترین نرم افزار از نطر من ک رایگانشم میتونید دانلود کنید نرم افزار memriseهستش که میشه گفت واقعا عالی عمل کرده از فارسی هم پشتیبانی میکنه و شما نه تنها میتونید انگلیسی رو بلکه خییلیی زبونای دیگرو یاد بگیرین

  9. محمد

    ممنون ازتون
    عالی بود

  10. پویا

    میشه یه نرم‌افزار برای اموزش زبان انگلیسی معرفی کنید که فارسی رو هم پشتیبانی کنه
    چون اکثرا نرم‌افزار ها برای فارسی طراحی نشدن و لازمه اشون اینه که انگلیسی بلد باشی

    1. Hossein

      من نرم افزار کاسکو رو دارم و خیلی عالیه

    2. علیرضا

      نرم افزار 4000word بشما پیشنهاد میکنم نرم افزار در ضمینه افزایش دایره واژگان مناسب تلفظ خوبی هم دارد. طراحی و ساخت ایرانیست

    3. علیرضا

      پویا عزیز نرم افزار Mondly رو بگیر، البته باید یه مبلغی بدی که همه درساشو زبوناش آنلاک بشه، یه کمی هم گرونه ولی فارسی هم داره، هم برای iOS داره هم برای اندروید، نسخه تحت وب هم برای کامپیوتر داره،یه بار که خرید کنی رو همه دیوایسات دسترسی داری. برنامش کاملا تعاملیه و مثل زبون مادری آموزش میده. هر روز هم درسا و تمرینای جدید اضافه میشه، من خریدم خیلیم راضیم. زبونای زیادی رو ساپورت میکنه، از انگلیسی بریتیش و امریکن و فرانسوی و اسپانیایی و آلمانی تا حتی ونزوالایی و ویتنامی!!!

      1. عطیه

        سلام ، ببخشید شما چجوری پرداختشو انجام دادین ؟!!!

      2. امیر

        چه جوری باید پرداخت انجام داد؟! میشه تو ایران؟

      3. حمید

        روز اول بدون هیچ گونه اموزش گرامری میخواد که متن فارسی رو به انگلیسی تبدیل کنی
        یه کم زود نیست عایا؟

    4. سروش

      دوست عزیز
      من از خیلیا شنیدم و البته خودمم به این باور دارم که برای یادگیریه انگلیسی بهترین روش همون انگلیسی به انگلیسی هستش.این اپ ها هم کلی بازی و عکس دارن که نیاز به فارسیو از بین می بره.امیدوارم نظرم مفید بوده باشه

  11. محمد ازادی

    سلام وقت بخیر ممنون از اطلاعات مفیدی که ارائه می کنید برنامه های فوق در داخل ایران قابل دانلود نیست حتما امتحان کردید اگر فایلهای اصلی جهت استفاده توسط شما گذاشته بشه بهتره بازهم ممنون

    1. sina

      دوست عزیز هم google play و app store قابلیت دانلود رو دارن.
      برای اپ استور کافیه اپل آیدی داشته باشی و بعضا نیاز به …شکن هم پیدا میکنی.
      برای اندروید و گوگل پلی هم ابتدا برو تو setting و قسمت apps و بعدش data و cache رو پاک کن حالا از این به بعد با …شکن برو دیگه حله.

      1. علی

        سلام سینای عزیز
        من برنامهmondly و دانلود کردم واقعا عالی ست
        این نرم افزار ور گوگلی پلی استور برای کشور ما در دسترس نیست از مایکت دانلود کردم
        فقط نحوه فعال سازی را میزنم باز نمی کند
        سوال من :
        نحوه خرید با توجه به شرایط کشور ما چگونه ست

      2. حمید

        باید ای پی رو عوض منی برای خرید

  12. Alireza

    Rosetta Stone اینم برنامه خوبیه

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X