۴ نباید مهم هنگام خرید گوشی جدید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه
خرید گوشی موبایل

خرید گوشی موبایل جدید می‌تواند کاری لذت‌بخش و درعین‌حال استرس‌زا باشد. با وجود حق انتخاب گسترده‌ای که در پیش روی ما قرار دارد، انتخاب یک گزینه‌ی عالی کار چندان راحتی نیست. برای خریدن یک گوشی جدید باید کاملا هوشمندانه عمل کنید. گوشی موبایل معمولا قیمت کمی ندارد و احتمالا می‌خواهید حداقل یک یا دو سالی از آن استفاده کنید.

ما نمی‌توانیم به شما بگوییم کدام مدل گوشی را بخرید؛ زیرا هر کدام از افراد خواسته‌ها و نیازهای متفاوتی دارند. اما در این مطلب به ۴ مورد اشاره می‌کنیم که بهتر است هنگام خرید گوشی موبایل انجام ندهید. با پرهیز از این موارد نه‌تنها انتخاب‌هایتان را محدود می‌کنید، بلکه در بسیاری از دام‌های معمول چنین خریدهایی هم نمی‌افتید.

۱. برای خرید گوشی بیش‌ازحد خرج نکنید

به هیچ عنوان برای خریدن یک گوشی بیشتر از استطاعت مالی خود خرج نکنید. قبل از این که بخواهید دنبال گوشی جدیدی بگردید، حتما سقفی را برای بودجه‌ی این خرید مشخص کنید. مشخص کردن یک بودجه شاید کار چندان خوشایندی نباشد، اما یک مزیت بسیار مهم دارد؛ چنین کاری به شما کمک می‌کند که انتخاب‌هایتان را محدود کنید. اگر به‌طور مثال فقط یک میلیون تومان پول دارید، پس دیگر به دنبال مدل‌های گران‌قیمت‌تر نمی‌روید و تمرکزتان را روی گوشی‌هایی در همین محدوده‌ی قیمت قرار می‌دهید.

قیمت گوشی دیجی کالا

همه‌ی ما می‌دانیم که گوشی‌های هوشمند، گجت‌های بسیار جذابی هستند. همه‌ی ما دوست داریم که گران‌ترین و بهترین آن‌ها را بخریم تا از جدیدترین مشخصه‌ها بهره ببریم. اما در زندگی اولویت‌ها و موارد مهم‌تر دیگری هم وجود دارد. با وجود این همه مسائل و مشکلات، بهتر است برای خرید گوشی خودتان را در قرض و وام نیندازید تا لازم نباشد ماه‌ها قسط آن را پرداخت کنید.

۲. نسبت به برند تعصب نداشته باشید

یکی دیگر از اشتباهات هنگام خرید گوشی جدید، تعصب نسبت به برندها است. این یعنی شما فقط گوشی‌های برندهای خاصی را مدنظر قرار می‌دهید و برندهای کمتر شناخته‌شده را نادیده می‌گیرید. برخی از شرکت‌های کوچک‌تر گوشی‌هایی را ارائه می‌دهند که نه‌تنها در مقابل گوشی‌های شرکت‌های بزرگ کم نمی‌آورند، بلکه از قیمت بسیار مناسب‌تری هم بهره می‌برند.

خرید گوشی هواوی

وقتی می‌خواهید گوشی جدید بخرید، با ذهن باز به بازار نگاه کنید. فکر نکنید که هرچه شرکت بزرگ‌تر باشد، محصولات آن بهتر است؛ زیرا در حال حاضر شرکت‌های کوچک هم گجت‌های فوق‌العاده‌ای را روانه‌ی بازار می‌کنند. البته ما نمی‌گوییم که به‌طورکلی محصولات شرکت‌های بزرگی مانند سامسونگ، ال‌جی و دیگر شرکت‌ها را نخرید؛ بلکه حرف ما این است که در بیشتر موارد قیمت بالاتر این گوشی‌ها به‌دلیل نام شرکت سازنده‌ی آن‌ها است. اگر یکی از گوشی‌های شرکت‌های کم‌آوازه‌تری مانند شیائومی یا هواوی مورد پسند شما قرار گرفت، دلیلی برای نخریدن آن وجود ندارد و لازم نیست برای چنین خریدی ترس به دل خود راه دهید.

۳. مشخص کردن اولویت‌ها از یادتان نرود

اگر قصد خرید گوشی جدید را دارید، تکلیف‌تان را با خودتان روشن کنید. ببینید چه مشخصه‌هایی برای شما اهمیت بیشتری دارد؛ زیرا اگر این کار را نکنید، انتخاب گوشی به یک کار بسیار سخت بدل می‌شود.

یک برگ کاغذ بردارید و مشخصه‌هایی را روی آن بنویسید که برای شما اهمیت بسیار زیادی دارند. به‌طور مثال دوربین عالی، باتری بزرگ، شارژ بی‌سیم، حافظه‌ی قابل افزایش و نمایشگر کم‌حاشیه. با مشخص کردن اولویت‌ها، انتخاب‌ها محدودتر و کار شما راحت‌تر می‌شود.

خرید گوشی موبایل سامسونگ

با انجام چنین کاری انتخاب بین گوشی‌های مشابه هم به کار راحت‌تری تبدیل می‌شود. مثلا فرض کنید که دو گوشی ال‌جی G6 و گلکسی اس ۸ به فینال انتخاب‌های شما راه پیداکرده‌اند. اگر اولویت‌های شما باتری بزرگ‌تر باشد، می‌توان گفت که G6 انتخاب بهتری به‌حساب می‌آید. این گوشی در مقایسه با گلکسی اس ۸ باتری بزرگ‌تری دارد (۳۳۰۰ در برابر ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت). اما اگر سرعت عملکرد گوشی در اولویت اول شما قرار دارد، پس انتخاب گلکسی اس ۸ منطقی‌تر محسوب می‌شود زیرا از تراشه‌ی بهتر و سریع‌تری استفاده می‌کند (اسنپ‌دراگون ۸۳۵ در برابر ۸۲۱).

این را هم در نظر داشته باشید که بودجه‌ی هیچ‌کدام از ما نامحدود نیست و برای همین شاید در جاهایی باید کوتاه بیاییم. به همین خاطر در هنگام نوشتن مشخصه‌های موردنظر خود، آن‌ها را به ترتیب اهمیت بنویسید.

۴. گوشی‌های قدیمی‌تر را نادیده نگیرید

یکی دیگر از اشتباهات رایج هنگام خرید گوشی جدید، نادیده گرفتن گوشی‌های قدیمی‌تر است. شاید گوشی هوشمندی که سال قبل عرضه شده است، از مشخصه‌های مورد نظر شما بهره ببرد. علاوه بر این، قیمت چنین گوشی‌هایی معمولا از گوشی‌های جدید پایین‌تر است.

جدیدترین گوشی‌های هوشمند معمولا تفاوت فاحشی با گوشی‌های نسل قبل خود ندارند. در بعضی موارد، در گوشی‌های جدید می‌توانید تغییراتی را درزمینه‌ی طراحی مشاهده کنید (که لزوما همیشه هم خوب نیستند) و ازلحاظ عملکرد هم تا حدی بهبود پیدا می‌کنند. اگر خرید جدیدترین گوشی موجود در بازار برای شما اهمیتی ندارد، با خرید گوشی هوشمند کمی قدیمی‌تر، می‌توانید صرفه‌جویی زیادی در هزینه‌ها داشته باشید.

خرید اینترنتی گوشی ارزان

البته هر نوع ارزانی هم بی‌دلیل نیست. برای مثال خرید گوشی گلکسی اس ۷ اج یعنی دست‌تان به طراحی کم‌حاشیه، نمایشگر با نسبت ۱۸:۹ و دوربین سلفی عالی اس ۸ نمی‌رسد. تمام این‌ها در نهایت به اولویت‌های شما ارتباط دارد. به همین خاطر اگر قصد خرید یک گوشی هوشمند جدید را دارید، حتما نگاهی به گوشی‌های قدیمی‌تر هم بیندازید. برای بررسی گوشی‌های قدیمی‌تر، مشخصه‌های آن را با گوشی‌های جدیدتر مقایسه کنید. با انجام این کار می‌توانید انتخاب بسیار بهتری داشته باشید.

گوشی موبایل

در این مطلب تلاش کردیم ۴ مورد مهم را معرفی کنیم که در هنگام خرید گوشی‌ها باید از آن‌ها اجتناب کنید. علاوه بر موارد ذکرشده، از تجربه‌ی نرم‌افزاری چشم‌پوشی نکنید، گوشی را فقط بر پایه‌ی شکل و شمایلش نخرید و درنهایت به کیفیت ساخت گوشی هم توجه داشته باشید.

منبع: Android Authority



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۷ دیدگاه
  1. سیدعباس

    هههههه سامسونگ بازا خیلی متعصبن
    من خودم هواوی رو دوست داشتم و تقریبا از پنجاه درصد گوشیهای هواوی استفاده کردم تقریبا همشون عالی بودن ولی تی پی لینک هم سری ایکس وان رو واقعا عالی زده من خودم الان یکماهه از ایکس وان لایت استفاده میکنم آخ نگفته دوربین بسیار باکیفیت و باطری قوی و حسگر اثرانگشت سریع
    کیفیت بالای صفحه نمایش رام مناسب Neffos X1 Lite

  2. عباس کوثری

    مطلب خوب و آموزنده ای بود. سپاس از شما.

    اغلب مردم برای خرید یک کالا، تحت تاثیر تبلیغات قرار می گیرند. برای خرید گوشی موبایل هم همینطوره.

    اغلب دنبال جدیدترین مدل یا پرچمدار می گردند. چون تصور می کنند همه چیز تمام است. در حالی که به قول

    همین متن بالا ممکنه در گوشی های یکی دو مدل پایین تر هم مشخصات مورد نظر خریدار وجود داشته باشه.

    من به شخصه طرفدار محصولات سامسونگ هستم. اما اولین گوشی هوشمندی که خریدم محصول شرکت

    هواوی و مدل GT3 به قیمت ۶۷۰ هزار تومان بود که هنوز هم (۲ ساله) همین رو دارم و بسیار ازش راضی

    هستم. چون با نیازها و خواسته های من هماهنگی داره. حالا ممکنه شخصی نیاز به گوشی با سخت افزار و نرم

    افزار جدیدتر و قوی تر داشته باشه یا اینکه آیتم های دوربین و صفحه نمایش خیلی قوی براش مهم باشه.

    من وقتی مشخصات گوشی خودم با گوشی سامسونگ مدل گلکسی A5 2015 رو در دیجی کالا مقایسه کردم

    دیدم تفاوت قابل توجهی ندارن. اما قیمت گوشی سامسونگ در اون زمان بالای یک میلیون تومان بود. بنابراین

    روی علاقه ام به برند سامسونگ پا گذاشتم و گوشی هواوی رو خریدم و پشیمون هم نیستم. شرکت های نو پا

    برای رقابت با غول های مطرح یک کالای خاص، بعضاً (نه الزاماً همیشه) کالاهای خوب و قابل قبول با قیمت

    بسیار مناسب تولید می کنند که خریداران می تونند اونها رو هم مد نظر داشته باشند.

  3. فرزاد

    یکی از گوشی های مناسبی که در این مورد میشود مثال زد که هم قیمت مناسبی دارد و کارایی بالایی، mi 5s plus از شرکت Xiaomi هست که امیدوارم هرچه زودتر توسط دیجی کالا موجود شود.

  4. مهمان

    like

  5. A.M

    مطلب خوبی بود…
    ولی چه میشه کرد ؟؟؟
    اگه طرفداران سامسونگ تعصبی نباشن ما به کیا بخندیم؟؟؟
    با گند نوت ۷ و عقب موندم نوت۸ بازم زبونشون درازه…
    البته اینا فقط حرفه ، خود دیجی میگه تعصبی نباشین ولی برا مثال زدن از گوشیا سامسونگ استفاده میکنه…
    ملت تعصبی هستیم دیگه…چه میشه کرد؟؟؟

  6. حبیب

    “۲. نسبت به برند تعصب نداشته باشید”
    آی گفتی!!
    آقااااا شما که گرافیست نیستی نرو هی مدل جدید نوت بگیر قلمشم اصلا نمی دونی کجاشه
    به سامسونگ تعصب نداشته باشید
    من سه ساله اکسپریا زد آر دارم و تا حالا نه برای ایراد سخت افزار نه نرم افزار به هیچ جایی مراجعه نکردم
    وقتی می بینم سامسونگیا یا وای فایشون ایراد داره یا صفحه ش خاموش روشن می شه، خود بخود قفلش باز می شه، هی فلش می زنن و ریست فکتوری می کنن و .. بی خیال دوربین خوبش می شم و می چسبم به همون سونی که دوربینش ضایع س ولی هیچ جا ادا در نمیاره و پول بی زبونتو هم با صفحه نمایش خمیده و قلم و اسباب بازی های غیر ضروری ازت نمی گیره
    منظورم با دیجی جان هم هست که مدلای جدید سونی رو نمیاره کلا ولش کرده به جاش برندای نامعتبر میاره که حس خرید از دستفروش به آدم دست می ده
    xperia xa1 plus بیار !!

  7. نیما خانی

    مثل گوشی ریزر اگه بیاد ایران

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X