پژو ۲۰۶ چقدر ایمن است؟
پژو ۲۰۶ یکی از خودروهای داخلی ایمن در بازار ایران است. این خودرو اولین بار در سال ۱۹۹۸ میلادی معرفی شد و به عنوان جایگزین خودروی قدیمی پژو ۲۰۵ به روی خط تولید رفت. این خودرو در سال ۱۳۸۰ توسط ایرانخودرو در بازار ایران عرضه شد و حالا با گذشت حدود ۱۷ سال، انواع تیپها و کلاسهای هاچبک و سدان پژو ۲۰۶ را در خیابانهای شهر میبینیم.
پژو ۲۰۶ در سال ۲۰۰۰ میلادی در آزمون ایمنی موسسه یورو انکپ شرکت کرد. در ابتدا نظر شما را به دیدن کلیپ تست تصادف این خودرو جلب میکنیم.
پژو ۲۰۶ در این آزمون موفق به اخذ ۴ ستاره از ۵ ستاره کامل ایمنی در بخش بزرگسال شد. همچنین در بخش ایمنی عابر پیاده، این خودرو تنها ۲ ستاره از ۴ ستاره کامل این بخش را گرفت. در نظر داشته باشید که این خودرو در آزمون ۱۷ سال پیش یورو انکپ این نتایج را گرفته و با بهروزرسانی شرایط و استانداردهای این موسسه مسلما نمیتواند به عنوان خودروی نسبتا ایمن شمرده شود.
پژو ۲۰۶ از شاسی و ساختار کلی ایمن بهره میبرد که از آن به عنوان ویژگی مثبت طراحی یاد میشود. خودروی مورد ارزیابی در آزمون یورو انکپ، پژو ۲۰۶ سه در هاچبک و مجهز به کیسههای هوای سرنشینان جلو بود. به لطف کیسههای هوای این خودرو، سر و گردن راننده و شاگرد ایمن است. کمربندهای ایمنی مجهز به پیشکشنده (Pretensioners) پژو ۲۰۶ توانست در این تصادف نقش پررنگی برای جلوگیری از پرتشدن راننده و شاگرد به سمت جلو داشته باشد.
سنسورهای آدمکهای تست تصادف، بیشترین میزان بار وارد ناشی از ضربهی تصادف جلو را در بخش قفسهی سینهجلو نشان میدهند. با وجود امنیت نسبی سرنشینان بزرگسال جلو، وضعیت برای سرنشینان خردسال عقب جالب نیست. بر اثر نیروی شدید تصادف، احتمال حرکت پدال ترمز و برخورد آن با پای راننده وجود دارد. این برخورد، تهدیدی جدی برای صدمه به مچ و ساق پای راننده است.
همانطور که در ویدیو دیدیم، پژو ۲۰۶ پس از ضربه از جلو تقریبا تا ستون جلویی (ستون A) جمع شد. این به معنی آسیب جدی به موتور، جلوبندی، و اکسل، دیفرانسیل و کج شدن رینگهای جلو است. اثر ضربه باعث شده تا شیشه جلو کمی خورد شود و سقف و در راننده هم تاب بردارد.
در آزمون تصادف از بغل، سر آدمک تست تصادف به عنوان راننده به گوشهی پایین شیشهی در برخورد کرد. با این حال آسیب جدی به راننده وارد نشد و به لطف کیسههای هوا، سر، گردن و نواحی جلوی آدمک در معرض خطر کمتری قرار گرفت. با توجه به نتایج به دست آمده از تست تصادف از بغل، احتمال برخورد در به شکم و لگن راننده وجود دارد.
در تست تصادف عابر پیاده، پژو ۲۰۶ توانست نتیجهی مشابه خودروهای همکلاس خود را ثبت کند. نتایج این آزمون نشان میدهند که بر اثر برخورد این اتومبیل به عابر پیاده، احتمال آسیب به جفت پاهای عابر پیاده وجود دارد و طراحی نمای جلو و سپر نتوانسته محافظت خوبی از نیمهی پایینی تن عابر داشته باشد.
از عقب تست نکرد . وایی اگر تو جاده یکی بزنه به ۲۰۶ هاچپک با سرعت بالا و اگر سرنشین عقب هم داشته باشه آسیب جدی به ستون فقرات و نخاع وارد میشه چون هچ۲۰۶ هاچپک از عقب هیچی نداره جمع بشه فقط یه در صندوق
هیچوقت نباید یه ماشین تولید فرانسه رو با ماشین تولید داخل مقایسه کرد ! اگر دقت کنید ۲۰۶ مورد تست خودرویی سه دره، یعنی یک در سمت راست، یک در سمت چپ و یک در سمت عقب ماشین قرار داره. خوب همین نوع طراحی کمی ایمنی ماشینو بالا میبره چون ماشین فاقد ستون عقب هست و فقط یک ستون در وسط داره که در تصادف جلو نابود شدن ماشینو میگیره اما متاسفانه خودروساز داخلی با دستکاری در طراحی این خودرو رو به ناامن ترین خودرو ها تبدیل کرده
درسته ولی میگن زانتیا خیلی ضعیفتره یه زانتیا با ۲۰۶ تصادف کرد ۲۰۶ خیلی چیزیش نشد زانتیا داغون شد
این تست رو برای ساندرو هم انجام بدین ممنون
داداش این سایت فقط حکم یه مجله رو داره شما اگه میخوای اطلاعات بیشتری کسب کنی برو سراغ سایت هایی که تخصصی در زمینه خودرو فعالیت می کنند مثل خودرو بانک یا تخت گاز یا فروم تخصصی تیونینگ تالک
البته خوب بود ذکر میکردین این تست ها (که البته در استانداردهای امروز ضعیف به شمار میان) مرتبط با پژوی ساخت فرانسه اس، نه ایران خودروییهای حلبی.
شما کاملا درست میگید من تست تصادف سمند رو دیدم بعد زانتیا رو دیدم شرم کردم زانتیا ۲ ستاره گرفته سمند ۱ ستاره گرفته ایبرگ نقشی نداره ولی زانتیا ایبرگ قوی داره
تو فیلم ک پدر راننده و ماشین درومد اونوقت میگن از ال نود بهتره؟؟؟