بهترین گوشی میان رده؛ امکانات زیاد و قیمت مناسب
این روزها یافتن یک گوشی میانردهی کارآمد با قدرت سختافزاری نسبتا بالا و قیمت مناسب کار سختی نیست چرا که شرکتهای تولیدکنندهی گوشی هوشمند با تولید میانردههای مختلف، انتخابهای گستردهای را در مقابل کاربران قرار دادهاند. با این حال در این مطلب لیستی از بهترین گوشی های میان رده را آماده کردهایم که ۱۰ گوشی عالی در محدودهی قیمتی قابل قبول را شامل میشود. با ما در بررسی این گوشیهای جذاب همراه باشید.
بهترین گوشی میان رده؛ فهرست گزینهها
- گلکسی A34
- گلکسی A54
- پوکو F4
- پوکو X5 Pro
- ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس
- پوکو F5
- ناتینگ فون ۱
- موتورولا Edge 40
- آنر ۹۰
- وان پلاس Ace
بهترین گوشی های میان رده سامسونگ
۱. گلکسی A34؛ بهترین گوشی میان رده سامسونگ سری A با قیمت مناسب
- استاندارد ضد آب IP67
- طراحی ساده و زیبا
- نمایشگر ۶٫۶ اینچی ۱۲۰ هرتزی با پنل AMOLED
- طول عمر بالای باتری
- اسپیکر استریو با کیفیت بالا
- پشتیبانی نرمافزاری و امنیتی ۴ و ۵ ساله
- عملکرد سختافزاری مطلوب در مقایسه با قیمت
- کیفیت بالای تصاویر، به خصوص زوم ۲ برابری بدون اتلاف
- کیفیت بالای دوربین سلفی در عکاسی و فیلمبرداری
- عدم بهرهمندی از شارژر درون جعبه
- لرزشگیر اپتیکال ویدیو فقط در وضوح ۱۰۸۰P در دسترس است
گلکسی A34 یکی از بهترین گوشی های میان رده سامسونگ در سال ۲۰۲۳ به حساب میآید که به خاطر بهرهمندی از قیمت بسیار مناسب، توانسته نظر مثبت بسیاری از کاربران را به خود جلب کند. این گوشی از پردازندهی دایمنسیتی ۱۰۸۰ بهره میبرد که قادر است در انجام کارهای معمولی و حتی اجرای بازیهای نیمهسنگین، نیاز شما را برطرف کند.
این گوشی همچنین نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و بیشینهی روشنایی خوبی دارد که میتواند در زیر شدیدترین نور خورشید هم هنگام خواندن متون، واضح باشد. همچنین سامسونگ تا ۴ سال از لحاظ نرمافزاری از آن پشتیبانی میکند.
گلکسی A34 بهترین گوشی میان رده از نظر باتری هم به حساب میآید که به راحتی میتواند تا دو روز در صورت استفادهی معمولی شما را همراهی کند. این گوشی از مجموعه دوربینهای خوبی هم بهره میبرد، اما اینکه بگوییم برای عاشقان عکاسی گوشی پیشنهادی است، اغراق کردهایم. A34 برای انجام بازیها با تنظیمات گرافیکی متوسط رو به پایین، وبگردی، گشت و گذار در شبکههای اجتماعی و… بسیار مناسب است. برای اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنمای خرید بهترین گوشی را مطالعه کنید.
۲. گلکسی A54؛ گوشی میان رده با دوربین عالی
- استاندارد ضد آب IP67
- یکی از بهترین نمایشگرهای موجود در گوشیهای میانرده با اندازهی ۶٫۴ اینچ، دقت رنگ عالی و رفرشریت ۱۲۰ هرتزی
- طول عمر بالای باتری
- پشتیبانی نرمافزاری و امنیتی ۴ و ۵ ساله
- تراشهی قدرتمند
- عملکرد عالی دوربین اصلی در تمام شرایط
- عملکرد خوب دوربین سلفی
- عدم بهرهمندی از شارژر درون جعبه
- عدم پایداری بالای پردازنده زیر فشار سنگین
- لرزشگیر اپتیکال ویدیو فقط در وضوح ۱۰۸۰P در دسترس است
گلکسی A54 اندکی گرانتر از A34 است اما میتوان آن را بهترین میان رده سامسونگ سری A دانست. این محصو که از ترکیب پلاستیک و شیشه ساخته شده، از استاندارد IP67 هم بهره میبرد تا خیالتان از بابت کیفیت ساخت آن راحت باشد.
نمایشگر این محصول +FHD با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و روشنایی تقریبا ۱۰۰۰ نیت است و این یعنی نور خورشید نمیتواند مانعی برای خوانایی صفحه باشد. این گوشی هم مثل A34 با اندروید ۱۳ عرضه شده که با دریافت ۴ نسخهی دیگر از اندروید، تا سالها بهترین و جذابترین امکانات نرمافزاری را در اختیارتان قرار میدهد.
گلکسی A54 تراشهی اگزینوس ۱۳۸۰ را به عنوان قلب تپنده در خود دارد تا در بین میانردههای سامسونگ، بهترین گوشی میان رده از نظر سخت افزار باشد. این تراشه آنقدر قدرتمند هست که بتواند نیاز شما را در انجام کارهای سنگین برطرف کند، هرچند عملکرد خیلی پایداری ندارد.
گلکسی A54 دوربینهای بسیار جذابی دارد به گونهای که به افراد علاقهمند به عکاسی با بودجهی محدود میتوان آن را توصیه کرد. در نهایت هم باید به باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی آن اشاره کنیم که قادر است تا ۱٫۵ روز به راحتی دوام بیاورد.
بهترین گوشی های میان رده شیائومی
۱. پوکو F4؛ از جمله بهترین گوشی های میان رده ۲۰۲۲
- نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی AMOLED باکیفیت با استاندارد دالبی ویژن و رفرشریت ۱۲۰ هرتزی
- عملکرد سختافزاری عالی با پایداری بالا
- اسپیکرهای قدرتمند با پشتیبانی از دالبی اتموس
- طول عمر خوب باتری
- سرعت بالای شارژر
- عملکرد خوب مجموعهی دوربینها
- دوربین ماکرو کیفیت خوبی ندارد
- ویدیوها کنتراست کافی ندارند
- دوربین اصلی در امر لرزشگیری عملکرد خوبی ندارد
یکی از بهترین گوشی های میان رده ۲۰۲۲، پوکو F4 است که دلیل اصلی حضورش در این لیست، پردازندهی قدرتمند و بهینهی اسنپدراگون ۸۷۰ است. این محصول قادر است بازیهای روز را با کیفیت خوب برایتان اجرا کند و در انجام کارهای سنگین هم عملکرد مطلوبی را از خود به نمایش بگذارد.
پوکو F4 دوربینهای خوبی در عکاسی دارد اما در فیلمبرداری، شاید آنطور که بخواهید ظاهر نشود. همچنین این گوشی از حافظهی داخلی از نوع UFS 3.1 بهره میبرد که سبب میشود سرعت انجام کار در آن بسیار بالا باشد. طول عمر باتری این گوشی به خاطر استفاده از باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی خیلی عالی نیست اما به لطف شارژر ۶۷ واتی درون جعبه، به سرعت میتوانید آن را دوباره آماده به کار تحویل بگیرید.
۲. پوکو X5 پرو؛ سختافزار عالی، قیمت مناسب
- طراحی زیبا و چشمنواز
- نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED عالی با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی و پشتیبانی از دالبی ویژن
- طول عمر استثنائی باتری
- سرعت شارژ بالا
- اسپیکر استریوی قدرتمند
- عملکرد سختافزاری عالی
- عملکرد بسیار خوب مجموعهی دوربینها
- جک ۳٫۵ میلیمتری
- بهرهمندی از رابط کاربری MIUI 14 به صورت پیشفرض
- کیفیت پایین دوربین ماکرو
- عدم بهرهمندی از درگاه کارت حافظه و رادیو FM
اگر به دنبال یک گوشی عالی و جدید از شیائومی با قدرت سختافزاری مناسب، قیمت عالی و دوربین بسیار باکیفیت هستید، میتوانید به سراغ X5 پرو بیایید؛ محصولی با تراشهی اسنپدراگون ۷۷۸G که در کنار ۶/۸ گیگابایت رم قادر است نیاز شما را در انجام کارهای سنگین به شکل بسیار خوبی برطرف کند.
شیائومی برای این گوشی از دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی استفاده کرده که کیفیت بسیار مناسبی در ثبت تصاویر یا ضبط ویدیو از خود به نمایش میگذارد. همچنین وجود یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی و شارژر سریع ۶۷ واتی هم باعث شده شما عملا هیچ نگرانی از بابت اتمام سریع شارژ گوشی نداشته باشید.
این محصول مثل پوکو F4 نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی دارد که به لطف استانداردهایی نظیر +HDR10 و دالبی ویژن، قادر است کیفیت بسیار خوبی را در تماشای محتوای بصری از خود به نمایش بگذارد.
۴. ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس؛ بهترین گوشی میان رده شیائومی از نظر دوربین
- طراحی و کیفیت ساخت عالی
- استاندارد ضد آب IP53
- نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED عالی با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی و پشتیبانی از دالبی ویژن
- بیشینهی روشنایی خیرهکننده
- شارژر ۱۲۰ واتی با سرعت بینظیر
- عملکرد سختافزاری مطلوب با پایداری مثالزدنی
- کیفیت بالای تصاویر و ویدیوها
- طول عمر نه چندان بالای باتری
- اسپیکرها میتوانستند بهتر باشند
- عدم بهرهمندی از لرزشگیر الکترونیکی در وضوح ۴K
بهترین گوشی میان رده از نظر دوربین از برند شیائومی با قیمت مناسب، ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس است چرا که از سنسور اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی آن هم با لرزشگیر اپتیکال بهره میبرد و قادر است تصاویر بسیار باکیفیتی را به ثبت برساند. عملکرد این سنسور قدرتمند در فیلمبرداری هم مثالزدنی است اما تنها نقطه ضعف آن این است که در وضوح ۴K، قادر به فیلمبرداری با لرزشگیر نیست.
این گوشی علاوه بر دوربین، از نمایشگر بسیار باکیفیت با روشنایی عالی و رفرشریت ۱۲۰ هرتزی بهره میبرد که هم حواشی بسیار کمی در اطراف آن دیده میشود و هم اینکه کیفیت بسیار خوبی دارد و میتواند به بهترین شکل ممکن، جلوههای بصری را به نمایش بگذارد.
دایمنسیتی ۱۰۸۰ به عنوان قلب تپنده در این گوشی ایفای نقش میکند تا از لحاظ قدرت سختافزاری، عملکردی شبیه به گلکسی A34 را در این محصول شاهد باشیم. ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس طول عمر باتری شگفتانگیزی ندارد اما به لطف شارژر ۱۲۰ واتی بسیار سریع، فقط ۲۳ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد تا شارژ گوشی را از ۰ به ۱۰۰٪ برساند.
۵. پوکو F5؛ بهترین گوشی میانرده از نظر سخت افزار
- سبک، زیبا و خوشدست
- نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی و پشتیبانی از استانداردهای دالبی ویژن و +HDR10
- عملکرد سختافزاری فوقالعاده عالی
- طول عمر بالای باتری با سرعت شارژ بالا
- عملکرد خوب مجموعهی دوربین به جز سلفی
- کیفیت عالی اسپیکرها
- جک ۳٫۵ میلیمتری
- موتور لرزشی بسیار عالی
- اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI 14 به صورت پیشفرض
- استاندارد ضد آب IP53 برای این قیمت مناسب نیست
- عملکرد نه چندان خوب دوربینها در نور شب
- دوربین سلفی نسبتا ضعیف
پوکو F5 بدون شک بهترین گوشی میان رده ۲۰۲۳ و حتی بهترین گوشی میان رده از نظر سخت افزار است چرا که از اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ به عنوان قلب تپنده بهره میبرد؛ تراشهای ۸ هستهای با فرکانس هستهی بزرگ ۲٫۹۱ گیگاهرتز و گرافیک قدرتمند آدرنو ۷۲۵ که قادر است سنگینترین بازیها را به راحتی به اجرا در بیاورد.
در کنار این پردازنده از ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 3.1 هم استفاده شده که سبب میشود عملکرد گوشی فوقالعاده سریع و عالی باشد. دوربین اصلی این محصول ۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال است که در نور روز، عملکرد حیرتانگیزی دارد اما در نور شب، اندکی با مشکل مواجه میشود.
این گوشی از باتری با طول عمر عالی بهره میبرد و به راحتی ۱ روز و نیم دوام میآورد. همچنین به لطف شارژ سریع درون جعبه، در مدت فقط ۴۷ دقیقه شارژ گوشی را از ۰ به ۱۰۰٪ میرساند.
بهترین گوشی های میان رده سایر برندها
۱. ناتینگ فون ۱؛ بهترین میانرده برای نوجوانها و خاصپسندها
- پنل شیشهای و طراحی زیبا
- استاندارد ضد آب IP53
- نمایشگر ۶٫۵۵ اینچی OLED باکیفیت، رفرشریت ۱۲۰ هرتز و دقت رنگ بالا
- طول عمر بالای باتری
- عملکرد عالی قدرت سختافزاری با پایداری بالا
- سرعت بسیار بالای رابط کاربری
- عملکرد عالی دوربین اصلی و فوق عریض در تمام شرایط
- استاندارد ضد آب نه چندان مناسب
- کیفیت بسیار بد صدا از طریق هدفون
- اسپیکر بالایی خیلی خوب نیست
- عدم بهرهمندی از شارژر درون جعبه
ناتینگ فون ۱، از جمله گوشیهای زیبای این لیست با ظاهری خاص و متفاوت است که بیشتر برای نوجوانان طراحی شده چون از سیستم نورپردازی روی پنل پشتی خود بهره میبرد. البته دلیل حضور این گوشی در لیست ما، فقط زیبایی نیست؛ این گوشی از تراشهی قدرتمند اسنپدراگون ۷۷۸G پلاس بهره میبرد که در کنار ۸/۱۲ گیگابایت رم از نوع UFS 3.1 قادر است سنگینترین کارها را هم برایتان انجام دهد.
این گوشی از ترکیب فلز و شیشه ساخته شده و کیفیت ساخت بالایی دارد اما متأسفانه استاندارد IP53 را در آن شاهد هستیم به این معنا که ناتینگ فون ۱ ضد آب نیست. ناتینگ فون ۱ دو دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اصلی و فوق عریض دارد که کیفیت بسیار خوبی را در نور روز و شب ارائه میدهند.
استفاده از باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی باعث شده ناتینگ فون ۱ امتیاز بسیار خوبی را در بخش باتری به دست بیاورد اما متأسفانه شارژر ۳۳ واتی آن درون بستهبندی نیست و باید به صورت جداگانه آن را تهیه کنید.
۲. موتورولا Edge 40؛ گوشی میان رده با دوربین عالی
- جمع و جور و سبک، خوشدست و زیبا
- استاندارد ضد آب IP68
- عملکرد عالی نمایشگر ۶٫۵۵ اینچی با رفرشریت ۱۴۴ هرتز
- طول عمر بالای باتری
- سرعت شارژ بالا
- اسپیکر باکیفیت و عالی
- عملکرد عالی گرافیک و پردازنده
- عملکرد عالی دوربین اصلی در نور شب
- سلفی عالی
- پنل پشتی خیلی زود لک میگیرد
- عدم بهرهمندی از دوربین زوم
- عملکرد لرزشگیر خوب نیست
- سیاست نه چندان خوب موتورولا در پشتیبانی نرمافزاری
موتورولا Edge 40 یک گوشی همهچیز تمام در سطح قیمتی خود است که پنل پشتی چرمی و فریم آلومینیومی دارد تا بدین ترتیب یکی از جذابترین و باکیفیتترین گوشیهای ساخته شده توسط موتورولا را شاهد باشیم.
این گوشی همچنین از استاندارد ضد آب IP68 هم بهره میبرد که باعث میشود در برابر نفوذ آب کاملا مقاوم باشد. علاوه بر اینها، موتورولا آنقدر حواشی اطراف نمایشگر این گوشی را کم کرده که بیش از ۹۰٪ پنل جلو اکنون به نمایشگر اختصاص داده شده؛ آن هم پنلی که از رفرشریت ۱۴۴ هرتز و بیشینهی روشنایی خیرهکننده بهره میبرد تا زیر نور خورشید هیچ مشکلی از بابت خوانایی صفحه نداشته باشید.
این گوشی از پردازندهی قدرتمند دایمنسیتی ۸۰۲۰ بهره میبرد که ۴ هسته از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز و ۴ هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز دارد تا در انجام سنیگنترین کارها هم بتواند در کنار ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظه از نوع UFS 3.1 شما را همراهی کند.
دوربین اصلی این گوشی ۵۰ مگاپیکسلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال است و میتواند در نور شب و روز، بهترین تصاویر را به ثبت برساند. البته عملکرد لرزشگیر این گوشی در فیلمبرداری شاید خیلی راضیتان نکند اما به صورت کلی در زمینهی عکاسی، با خرید این گوشی لحظات خوبی را تجربه خواهید کرد. این محصول از باتری ۴۴۰۰ میلیآمپر ساعتی و شارژر ۶۸ واتی سریع بهره میبرد که قادر است در مدت ۴۰ دقیقه گوشی را از ۰ تا ۱۰۰٪ شارژ کند.
۳. آنر مدل ۹۰؛ بهترین میانرده از نظر نمایشگر
- نمایشگر خمیده و فوقالعاده زیبا و طراحی چشمنواز
- کیفیت بالای پنل OLED و پشتیبانی از رفرشریت ۱۲۰ هرتزی
- سبک و خوشدست
- طول عمر بالای باتری
- عملکرد خوب دوربینها
- دوربین فوق عریض با پشتیبانی از فوکوس خودکار
- قدرت سختافزاری بالا
- عدم بهرهمندی از استاندارد IP
- اسپیکر تکی و نه چندان با کیفیت
آنر ۹۰ را به جرئت میتوان در کنار پوکو F5، از جمله بهترین گوشی های میان رده ۲۰۲۳ و همچنین بهترین گوشی میان رده از نظر سخت افزار به حساب آورد چرا که تراشهی قدرتمند اسنپدراگون ۷ نسل ۱ Accelerated Edition در آن به عنوان قلب تپنده ایفای نقش میکند و قادر است در انجام کارهای سنگین هم به شکل مطلوبی نیازتان را برطرف کند. همچنین این گوشی در یک مدل با ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی هم در دسترس قرار دارد تا دیگر جای هیچ بحثی از لحاظ سختافزار باقی نماند.
آنر ۹۰ از یک دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال بهره میبرد و دوربین سلفی آن هم ۵۰ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری ۴K است که در بخش دوربین، قطعا رضایت شما را کسب خواهد کرد. اما کیفیت ساخت آن چنگی به دل نمیزند و هیچ استاندارد مقاومتی هم برای آن در نظر گرفته نشده است. همچنین خبری از اسپیکر استریو در آن نیست تا یکی از عجیبترین اتفاقها را در این محدودهی قیمتی شاهد باشیم.
این گوشی از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد که میتوان آن را با استفاده از شارژر سریع ۶۶ واتی شارژ کرد؛ شارژری که برای پر کردن شارژ باتری آنر ۹۰ از ۰ تا ۱۰۰ به کمتر از ۱ ساعت (۵۴ دقیقه) زمان نیاز دارد.
در نهایت هم باید به نمایشگر این گوشی اشاره کنیم که ۶٫۷ اینچی با وضوح خیرهکنندهی ۱۲۰۰ × ۲۶۶۴ پیکسل، چگالی ۴۹۵ پیکسل بر هر اینچ و بیشینهی روشنایی ۱۶۰۰ نیتی است که سبب میشود شما تصاویری با بالاترین کیفیت، بیشترین دقت رنگ و بهترین خوانایی را زیر شدیدترین نور خورشید شاهد باشید.
۴. وان پلاس Ace؛ بهترین میانرده برای عاشقان شارژ سریع
- طراحی زیبا و چشمنواز
- نمایشگر ۶٫۷ اینچی باکیفیت با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی
- طول عمر بالای باتری
- شارژر فوق سریع ۱۵۰ واتی
- کیفیت خوب اسپیکرها
- پشتیبانی از لرزشگیر الکترونیکی در وضوح ۴K
- سبک و خوشدست
- کیفیت بالای دوربینها
- فریم پلاستیکی
- عدم بهرهمندی از دوربین زوم
- پردازنده میتوانست بهتر باشد
- عدم بهرهمندی از استاندارد IP
در نهایت میرسیم به وانپلاس Ace، گوشی میانردهی جذابی که بیشتر برای عاشقان شارژ سریع ساخته شده اما در بخشهای دیگر نظیر نمایشگر، پردازنده و دوربین هم حرفهای زیادی برای گفتن دارد. نخست باید به شارژر این گوشی اشاره کنیم که ۱۵۰ واتی است و میتواند شارژ دستگاه را در مدت زمان کمتر از ۲۰ دقیقه از ۰ به ۱۰۰٪ برساند و این خارقالعاده است.
دوم، قدرت پردازشی Ace است که به لطف تراشهی بسیار بهینهی دایمنسیتی ۸۱۰۰ مکس، نه از بابت اجرای بازیهای سنگین نیاز است که نگران باشید و نه از لحاظ داغ کردن چون این پردازنده بسیار پایدار است. هرچند انتظار داشتیم با این قیمت، از تراشهی قدرتمندتری در این محصول استفاده میشد.
دوربین اصلی وانپلاس Ace سنسوری به بزرگی ۵۰ مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال دارد و قادر است در وضوح ۴K@3060 با لرزشگیر الکترونیکی فیلمبرداری کند؛ قابلیتی که بسیاری از میانردههای این لیست از آن بهره نمیبرند.
بهترین گوشی میان رده؛سخن پایانی
گوشیهای میانرده، به محصولاتی گفته میشود که از لحاظ قیمت و مشخصات فنی، بین اقتصادیها و پرچمدارها قرار دارند. یعنی بهتر، قدرتمندتر و گرانتر از اقتصادیها هستند اما ضعیفتر و ارزانتر از پرچمدارها. در نتیجه طرفداران بسیار زیادی در بازار دارند چرا که میتوانند در انجام کارهای مختلف، از بازی گرفته تا کار با اپهای سنگین، از دوربین گرفته تا ماندگاری باتری، بدون مشکل شما را همراهی کنند. در این مطلب هم ۱۰ مدل از بهترین گوشی های میانرده را به شما معرفی کردیم با این امید که بتوانید بهترین و مناسبترین مدل را بر اساس نیاز خود خریداری کنید.
سلام چرا بجای پوکو ایکس پنج پرو -پوکو ایکس ۶ پرو رو نگذاشتید پردازنده عالی و صفحه نمایش قدرتمند و چیپست قدرتمندی که به قول خودتون ۲.۵ برابر ای ۵۴ است.من یک بازی کانتر با a54 برادرم انجام دادم گوشی و.سط بازی سیاه می شد و من چون خودم تخصصم مقایسه گوشی هاست دماش ۵۲ درجه بود تازه ۵۲ درجه مال کانتر بود که یک ساعت بازی کردم اون وقت چه برسه به کالاف دیوتی اون وقت دمای پوکو ۳۹ درجه بود یعنی ۲۳ درجه کمتر با کالافم تا ۴۱ درجه رفت اون هایسی که میگن تا ۴۷ میره یا با دست احساس می کنند و یا با دماسنج حرفه ای انجام نمی دهند.دوربین اصلی و سلفی از a54 و ۵۵ قوی تره بخاطر صفحه نمایش تجربه خودمه با آمار ارقام موبایل نخرید توصیه نمی کنم چون نهایتش به حرف من می رسید.
سلام داداش ، یه گوشی میان رده با قیمت مناسب بهم پیشنهاد میکنی چون شما هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ تجربی ، دقت بالایی دارید
با تشکر از شما
به نظر من گوشی هونور honor از همه بهتر است
عباسعلی بازرگان ۱۳ ساله از شیراز