مروری بر ۱۵ دشمن خبیث انیمه «ناروتو»
انیمهی «ناروتو»، یکی از محبوبترین انیمههای برگرفته از مانگا در سطح بینالمللی محسوب میشود که هواداران بسیار زیادی توانسته به خود جذب کند. یکی از دلایلی که موجب شده تا این انیمه به شدت پرطرفدار باشد، تعداد شخصیتهای بسیار زیاد داستان آن است که تقریبا هر فردی با چند شخصیت میتواند ارتباط برقرار کرده و آنها را دوست داشته باشد.
محبوب بودن یک کاراکتر نزد مخاطب به این منزله نیست که شخصیت، حتما یک فرد مثبت و اخلاقمدار است. در انیمهی «ناروتو» شخصیتهای قدرتمند و خبیثی هم وجود دارد که از تماشای حرکات و رفتارهایشان به وجد میآییم. شخصیتهای ایتاچی و گارا دو کاراکتر منفی و خبیث داستان محسوب میشوند که به تدریج وارد روح و قلب هواداران شدهاند و تقریبا بسیاری از مخاطبین این انیمه، این دو شخصیت را به شدت دوست دارند. در این مقاله به سراغ خبیثترین دشمنان انیمهی «ناروتو» میرویم و به این بهانه، اتفاقات مهم انیمهی «ناروتو» را هم مرور میکنیم.
هشدار: در ادامهی مطلب خطر لو رفتن داستان انیمه وجود دارد.
۱۵- میزوکی (Mizuki)
میزوکی از لحاظ ظاهری از دید بسیاری از ساکنین دهکدهی برگ، شخصیت مهربان و آرامی بود. با این حال میزوکی، کاراکتر به شدت حسودی بود و بسیار تقلا میکرد تا عواطف و احساسات حقیقین خود را از دیگران پنهان کند. او به شدت تلاش کرد تا ردهی بالاتری از ایروکا داشته و به نوعی ارتقای درجه پیدا کند. میزوکی ثابت کرد که برای اثبات برتریاش حاضر است حتی یکی از همکارانش را هم به قتل برساند.
شخصیت میزوکی فرسنگها با سایر شخصیتهای شرور داستان فاصله دارد اما او توانسته ثابت کند که یک چالش بحرانی برای ناروتو در سنین نوجوانی است. با این حال به خوبی تماشا میکنیم که ناروتو چطور میتواند دسیسه و توطئههای میزوکی را برملا کند. از طرفی واقعا ترسناک است که میزوکی تحت فرمان اوروچیمارو تا کجا توانسته پیش رود.
۱۴- دیدارا (Deidara)
دیدارا از آن مدل شخصیتهای خبیث نیست که مدام دست به طرح فریب و نقشههای شوم بزند. با این حال او در نمایش خباثت اصلا و ابدا کم نمیآورد. خط فکری کمالگرایانهی هنری دیدارا موجب شد تا افراد زیادی جانشان را از دست بدهند. شاید تنها چیزی که موجب شد تا دیدارا به سیم آخر نزند، حضور یکی از اعضای آکاتوسکی به نام ایتاچی در خط داستانی او است. پس از عملیات ناموفق در شکست دادن برادر بزرگتر اوچیها در صحنهی نبرد، دیدارا تلاش میکند تا راهی برای مقابله با شارینگان پیدا کند. در هر صورت دیدارا تا پیش از مرگ خود، جان افراد بسیار زیادی را توانسته بگیرد.
۱۳- ناگاتو/ پین (Nagato/Pain)
داستان سه رفیق به نامهای ناگاتو، یاهیکو و کونان در بحبوحهی جنگ یکی از دردناکترین خرده داستانهای انیمهی «ناروتو» به شمار میرود. ناگاتو با خطاب کردن خود به اسم مستعار پین رسما به دومین عضو آکاتوسکی تبدیل شد. این اتفاق که به همراه ملحق شدن کونان به گروه رخ میدهد، در حقیقت پس از مرگ یاهیکو انجام میشود. ناگاتو با این طرز تفکر تکامل مییابد تا جهان باید با ترس اداره شود تا به یک صلح و صفای ابدی برسد.
با اینکه ناگاتو در نهایت از این کار پشیمان شده و به فرم اصلی خود برمیگردد، او همچنان یکی از بیرحمترین و خبیثترین دشمنان ناروتو در کل سری محسوب میشود. او به تنهایی توانسته جیرای سنسی و بیگناهان بسیار زیاد دیگری را به قتل برساند. همچنین او برای کشتن هیناتا هم قد علم کرده بود. بخش اعظم انگیزهی قتل ناگاتو در کشتن افرادی خلاصه شده بود که به هانزو، نینجای مسئول قتل یاهیکو ارتباط داشتهاند. به همین دلیل بخش زیادی از خط فکری ناگاتو به انگیزههای شخصی گره میخورد.
۱۲- ساسوری (Sasori)
ساسوری به عنوان عروسکگردان گروه آکاتوسکی توانسته در رستهی برترین آدمکشهای این انیمه باشد. این شخصیت که به «ساسوریِ شن قرمز» هم معروف است، یکی از ترسناکترین و خبیثترین هیولاهایی است که ناروتو در داستان مواجه میشود. او توانسته تواناییهای خاصش در کنترل عروسکهایش را در زمان جنگ شینوبی سوم به تکامل برساند.
بعدها ساسوری در داستان با موفقیت میتواند کازهکاگهی سوم را به قتل برساند؛ یکی از قدرتمندترین نینجاهای کل تاریخ روستای مخفی شن. ساسوری برای داشتن یک زندگی ابدی دست به هر کار هولناکی میزند. برای مثال او از دشمنان کشته شدهاش میتواند عروسکهای انسانی متحرکی بسازد که به سمت دشمنان ساسوری حملهور شود. با این حال، جدا از چهرهی ترسناک ساسوری در ظاهر، او در باطن شخصیتی با امیال متفاوتی دارد که در انیمهی «ناروتو» تا حدودی با چهرهی اصلی این شخصیت مخوف هم آشنا میشویم.
۱۱- کاکوزو (Kakuzu)
کاکوزو هم یکی دیگر از اعضای گروه شرور آکاتوسکی به حساب میآید که قلب انسانها را جمعآوری میکند. کاکوزو که تقریبا نامیراست، رابطهای هم با شخصیت تقریبا جاویدان هیدان دارد. کاکوزو تا قبل از ارتباط برقرار کردن با هیدان، چند نفر از همکارانش را میکشد تا از مرگ و میرهای بیشتر جلوگیری کند.
با اینکه او در گروه آکاتوسکی برای یافتن تمامی هیولاهای دمدار نقش بسیار فعالی داشته، کاکوزو بیشتر یک مزدور است که انگیزهی کارهایش بیشتر با خشم و پولی است که دریافت میکند. با وجود اینکه ناروتو در نهایت کاکوزو را شکست میدهد، غرور بیجای این شخصیت به همراه ایدئولوژی فکریاش موجب میشود تا از مرگ این شخصیت خوشحال شویم. حسی که معمولا پس از کشته شدن دشمنان ناروتو به ما دست میدهد.
۱۰- هیدان (Hidan)
یکی از چالشبرانگیزترین نبردهای انیمهی «ناروتو»، مبارزه با هیدان، یکی دیگر از اعضای آکاتوسکی است. هیدان شخصیت به شدت خودشیفته و مرموزی بود که ویژگیهای تقریبا جاودانگی در خود داشته است. هیدان معمولا با تبدیل خودش به یک عروسک وودوی انسانی با دشمنانش مبارزه میکند. رابطهی هیدان با کاکوزو به شدت یک رابطهی بیثبات به نظر میرسید اما چه خوب و چه بد، هیدان و کاکوزو همکاران خوبی برای یکدیگر بودهاند.
امضای پای کار جوتسوی هیدان در یک رفتار سادیسمی خلاصه میشود. او با آسیب به بدن خودش در واقع به دشمنانش آسیب میزند. با این حال عدم ثبات روانی هیدان موجب میشود تا او در آخرین صحنهی نبردش تصمیمات اشتباهی بگیرد. او بارها ثابت کرده که عاشق خشونت است و برای کشتن شیکامارو هم علاقهی زیادی از خود در داستان نشان میدهد.
۹- دانزو شیمورا (Danzo Shimura)
بعد از اینکه پین به کونوهاگاکوره حمله کرده و سوناده هم به کما میرود، دانزو شیمورا به عنوان رهبر موقت دهکده انتخاب میشود. او همچنین نامزد تصاحب لقب ششمین هوکاگه هم میشود. با اینکه به ظاهر او را میتوان در جناح قهرمانها قرار داد، دانزو بیشتر حکم یک شرور را دارد تا یک قهرمان؛ چراکه او به شدت مغرور و بیاخلاق است.
دانزو حتی قبل از خبر تبدیل به هوکاگه شدن، شکل و شمایل واقعی خود را با ارسال سای برای ترور ساسوکه نشان میدهد. او دربارهی وفاداری به یکی از اعضای روستا نصحیت میکند اما اهداف واقعی دانزو زمین تا آسمان با ظاهرش تفاوت دارد. این شخصیت که از مرگ به شدت هراس دارد، در نهایت با یک مرگ قهرمانانه در برابر ساسوکه و اوبیتو روبهرو میشود.
۸- کیسامه هوشیگاکی (Kisame Hoshigaki)
کیسامه کسی است که به «هیولای مه مخفی» معروف شده و از کسی که به این نام مورد خطاب قرار میگیرد واقعا باید ترسید؛ چراکه او توانایی انجام هر کار مخوفی را دارد. با این حال کیسامه پیش از ورود به آکاتوسکی با کشتن کیریگاکوره ثابت کرده میتواند هر کاری را به سرانجام برساند.
در ادامهی داستان کیسامه را میبینیم که در چند ترور سیاسی هم دست داشته و برای سرنگونی حکومت فعالیت زیادی از خود نشان میدهد. کیسامه شهرت زیادی در میان قاتلین و جنایتکاران دنیای انیمهی «ناروتو» دارد. به همین خاطر او یکی از ایدهآلترین افرادی بود که میتوانسته به آکاتوسکی ملحق شود. در نهایت هم میبینیم که کیسامه برای ناروتو و دهکدهی مخفی برگ چه دردسرهایی را میِآفریند.
۷- کابوتو یاکوشی (Kabuto Yakushi)
کابوتو در بخش اول انیمهی ناروتو که در زمان کودکی این شخصیت تعریف میشود، یک آنتاگونیست و شخصیت منفی ریزه و میزهای به حساب میآید. با این حال او در بخش دوم به یکی از قویترین و ترسناکترین شخصیتهای منفی تبدیل میشود. ما در ابتدای داستان به خوبی میبینیم که کابوتو در حقیقت یک جاسوس زبده است که توسط اوروچیمارو مامور میشود تا سر از کار دهکدهی مخفی برگ و ناروتو در بیاورد. با این حال در نهایت کابوتو با استفاده از قدرتهای پزشکیاش تلاش میکند تا DNA اوروچیمارو را به خود ملحق کند.
کابوتو با این کار تلاش کرده تا به یک موجود کامل و بینقص تبدیل شود. عقدههای خداگونهی کابوتو، تاثیر بسیار زیادی بر قدرت گرفتنش دارد. قدرت بیش از اندازهی کابوتو به همراه انگیزههای این شخصیت موجب میشود تا نینجاهای دیگری در کنار او برای احیای مادارا اوچیها بجنگند. در نهایت هم میبینیم که چه بر سر کابوتو میآید؛ هر چند این شخصیت توانست درد و رنج بسیار زیادی را برای مردمان جهان انیمهی «ناروتو» به دنبال داشته باشد.
۶- زابوزا موموچی (Zabuza Momochi)
زابوزا در حقیقت اولین تهدید جدی است که ناروتو در دوران بچگی با آن روبهرو میشود. این شخصیت تقریبا توسط عموم هواداران مورد پسند قرار میگیرد؛ چراکه زابوزا با وجود اینکه خشونت و رفتارهای آزاردهندهی متعددی از خود نشان میدهد، او در باطن نسبت به هاکو، همکار و دوستش رفتار مهربانانهای دارد.
تقریبا مشابه به کیسامه، زابوزا هم لقبی دارد. او که به «اهریمنِ مه مخفی» معروف شده، یکی از شمشیرزنهای معروف کیریگاکوره به حساب میآید. زابوزا برای ملحق شدن به هفت شمشیرزن برتر دهکدهی مه بیش از ۱۰۰ نفر از دانش آموزان آکادمی را قلع و قمع میکند. اگر تیم ۷ سد راه زابوزا قرار نمیگرفت، او میتوانست درد و رنج بیشتری برای مردمان دیگر به ارمغان بیاورد.
۵- اوروچیمارو (Orochimaru)
اوروچیمارو، یکی از اعضای افسانهای سنینها و شخصیت منفی اصلی بخش اول انیمهی «ناروتو» محسوب میشود. او که یکی از اعضای سابق گروه آکاتوسکی هم بوده، عطش زیادی برای جاودانگی از خود نشان میدهد. در داستان به خوبی میبینیم که اوروچیمارو به شدت از ساسوکه و مهارتهایش خوشش میآید. به همین سبب او از گروه آکاتوسکی کنارهگیری کرده تا هدف شخصی خودش را دنبال کند.
با اینکه اوروچیمارو در انیمهی «باروتو» به یک شکل و شمایل دیگری تبدیل میشود، او در گذشته نقشههای بسیار شومی میکشد و همچنین آزمایشهای غیراخلاقی متعددی روی انسانها انجام میدهد. او در کشتن به شدت بیرحم بوده و هیچ پشیمانی از خود نشان نمیدهد. او علنا برای زندگی انسانها هیچ احترامی قائل نیست و تمام و کمال از انسانها برای مقاصد شوم و خبیثانهی خود استفاده میکند.
۴- اوبیتو اوچیها (Obito Uchiha)
اوبیتو، رهبر مخفی آکاتوسکی است که در بخش زیادی از داستان در خفا بوده و حتی تظاهر میکرده که مادارا اوچیهاست. اوبیتو یکی از شخصیتهای مهم و در عین حال زجرکشیدهی داستان است. با اینکه او در نهایت جان خود را برای نجات جهان فدا میکند، فعالیتهایش در وهلهی اول موجب شد تا جهان به آشوب کشیده شود.
او که با کاکاشی همیشه سر رقابت داشته، به شدت به دنبال کسب قدرت بود. اوبیتو در نهایت با خط فکری مادارا به عنوان مربیاش بیشتر آشنا شده و آن را میپذیرد. اوبیتو برای رسیدن به اهداف واقعی گروه، تن به هر کار خبیثی میدهد و همچنین به شدت تلاش میکند تا به عنوان رهبر گروه آکاتوسکی شناسایی نشود.
۳- مادارا اوچیها (Madara Uchiha)
مادارا اوچیها در واقع به اسم یکی از پایهگذارهای کونوها و شاید معروفترین عضو قبیلهی اوچیها شناخته میشود. او تلاش کرده تا با استفاده از تکنیک سوکویومی بتوان نژاد انسانها را زندانی و یک جهان آزاد و سرشار از آرامش را خلق کرد. او جان اوبیتو را نجات داده و با اعتماد به این شخصیت، نقشههایش را فاش میکند. با این حال، مادارا اوچیها حتی او را هم بازیچهی دست خود قرار داده و از مرگ دوستش رین برای مقصود خود بهره میگیرد.
با اینکه مادارا در حقیقت پیش از وقایع اصلی داستان انیمه میمیرد، او با مهارتهای مبارزهی بسیار بالایش و همچنین چیدن استراتژیهای بینظیر موجب شده تا نینجاها و شخصیتهای زیادی در جهان انیمهی «ناروتو» از او الهام بگیرند. مادارا پس از مرگ تلاش کرده تا با استفاده از زتسوی سیاه و اوبیتو به هدفش برسد. در نهایت هم میبینیم که کابوتو میتواند مادارا را احضار کند اما در انتها این ناروتو و دوستانش است که جلوی اتفاقات بدتر را میگیرند.
۲- زتسوی سیاه (Black Zetsu)
زتسوی سیاه یکی از شخصیتهای مرموز داستان بوده که علاقهمندان به این انیمه به شدت تلاش میکردهاند تا ماهیت واقعی این کاراکتر را کشف کنند. در نهایت هم میفهمیم که این شخصیت در واقع از دو ماهیت وجودی، یعنی زتسوی سفید و زتسوی سیاه تشکیل میشود. این شخصیت، یکی از زیردستهای کاگویا اتسوتسوکی است که به احیای مجدد کاگویا کمک میکند. رفتارهای زتسوی سیاه بیشتر به قصد اتمام پایان دنیا رقم زده میشود.
زتسوی سیاه با فریب دیگران، مسبب قتل و کشتار افراد زیادی در دنیای داستان میشود. این شخصیت که علنا از نژاد انسانها متنفر است، به وقت لازم خودش هم برای کشتن وارد عمل میشود؛ شخصیتی که در کشتن هیچ رحم و مروتی از خود نشان نمیدهد.
۱- کاگویا اتسوتسوکی (Kaguya Otsutsuki)
آخرین شخصیت منفی ناروتو در واپسین لحظات پایانی انیمه ظاهر میشود. با اینکه کاگویا حضور بسیار کوتاهی در ماجرا داشته، تاثیر این شخصیت بر جهان داستان را نمیتوان نادیده گرفت. کاگویا در ماه به دام افتاده بود اما پس از نقشهی زتسوی سیاه مجدد آزاد میشود؛ چراکه تکنیک سوکویومیِ بینهایت با انعکاس ماه قرار بود جهانی سرشار از صلح و آرامش را رقم زند.
جدا از تمامی این مسائل، کاگویا به شدت دنبال قدرت بود و او هم مثل بسیاری از شخصیتهای شرور داستان فکر میکرده که تنها او میتواند آرامش را به جهان هدیه دهد. کاگویا به دلیل ماهیت باستانیاش قدرت بسیار زیادی داشت. نقشهی مخوف و بسیار مهم کاگویا موجب شد تا او در لیست خبیثترین دشمن ناروتو قرار گیرد.
منبع: Screenrant