۱۵ انیمیشن که بیشترین امتیاز را در IMDb دارند
از برترینهای پیکسار تا افسانههای استودیو جیبلی، در این مطلب ۱۵ انیمیشن زیبا و جذاب را نام میبریم که بیشترین امتیاز را در IMDb دارند.
نادیده گرفته شدن انیمیشنها بسیار ناراحت کننده است. خیلیها معتقدند که انیمیشن تنها مختص کودکان است و از آن بدتر اینکه بسیاری اصلا انیمیشنها را جدی نمیگیرند. اما انیمیشنهایی ساخته شده که احساسیترین و تأثیرگذارترین داستانهای تاریخ را به زیبایی به تصویر میکشند و حتما قابل احترام و درخور تحسین هستند.
با اینکه هیچوقت نمیتوان امتیازهایی که به فیلمها داده میشود را معیار مناسبی برای سنجش و اندازهگیری خوب یا بد بودن آنها دانست، اما اینکه صدها و یا هزاران کاربر IMDb نسبت به یک فیلم یا انیمیشن احساس مشترکی دارند، موضوع جالبی است. در ادامه ۱۵ انیمیشنی را نام میبریم که با امتیاز بالا و بازخورد مثبت از طرف مخاطبین و منتقدین جزء برترینهای تمام دوران هستند (البته تا امروز). این انیمیشنها ممکن است موفقیت مهمی در کارنامهی خود نداشته باشند اما با داستانهای جذاب و تصاویر خیره کننده توانستند مخاطبان زیادی را به خود جلب کنند.
۱۵. داستان اسباببازی ۴ (Toy Story 4)
- کارگردان: جاش کولی
- صداپیشهها: تام هنکس، تیم هالی، دان ریلکس
- محصول: ۲۰۱۹
- امتیاز IMDb به فیلم: ۷٫۸ از ۱۰
درست ۱۰ سال بعد از قسمت سوم انیمیشن داستان اسباببازی ۳، ساخت قسمت چهارم آن طرفدارانش را شگفتزده کرد. این قسمت نگرانیهای بیشتری برای مخاطبان داشت چرا که قسمت سوم بسیار عالی بود و با استقبال باورنکردنی آنها مواجه شده بود و حساسیتها نسبت به قسمت چهارم به همین دلیل بیشتر شد. اما کمپانی پیکسار این بار هم طرفداران این فرنچایز را ناامید نکرد و توانست توجهشان را به خوبی جلب کند.
در این قسمت اسباببازیها سعی داشتند با صاحب جدیدشان بانی سازگار شوند. وودی دیگر تنها اسباببازی محبوب نیست و او به منظور کمک برای نجات اسباببازی جدید و دلخواه بانی ماجراجویی خطرناکی را آغاز کرد و با عروسکی قدیمی به نام بو پیپ برخوردهای جالبی داشت. یک بار دیگر، انیمیشن داستانی پر فراز و نشیب را روایت میکند و قطعا احساسات بیننده را برمیانگیزد.
۱۴. کلاوس (Klaus)
- کارگردان: سرجیو پابلوس
- صداپیشهها: جیسون شوارتزمن، جی کی سیمونز، رشیدا جونز
- محصول: ۲۰۱۹
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۲ از ۱۰
کارگردان سرجیو پابلوس پس از کار بر روی تعدادی فیلم کلاسیک دیزنی از جمله علاءالدین (Aladdin)، تارزان (Tarzan) و هرکول (Hercules)، این انیمیشن شاهکار و فوقالعاده را ساخت. داستان دربارهی یک دانشجوی آکادمی پستی است که در نهایت با نیک پیر (کلاوس) در قطب شمال دوست میشود.
این فیلم ترکیبی جذاب از انیمیشنهای دوبعدی نوستالژیک و فناوری CG است که باعث شده هم یک کلاسیک بسیار عالی باشد و هم فناوری جدید برای ارائهی کیفیتی بکر به کار گرفته شود.
۱۳. بالا (Up)
- کارگردان: پیت داکتر
- صداپیشهها: اد اسنر، کریستوفر پلامر، جردن ناگای
- محصول: ۲۰۰۹
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۲ از ۱۰
این داستان خندهدار و جذاب محصول ۲۰۰۹ دربارهی کارل فردریکسن پیرمرد عبوس و راسل بچهی تپل بامزهی همیشه متعجب تقریبا بلافاصله مخاطبان را مجذوب خود کرد. کارل بعد از مرگ دلخراش همسرش تصمیم میگیرد با بستن خانهاش به دستهی بزرگی از بادکنک، شهر را برای رسیدن به مناطق بکر آمریکای جنوبی ترک کند.
متأسفانه او بی آنکه بخواهد راسل جوان را با خود میبرد و این دو درگیر ماجراجوییهای خندهداری میشوند که یک سگ سخنگو و یک پرندهی عجیب و چارلز مانتس اسطورهی دوران جوانی کارل هم جزئی از این سفر پرماجرا هستند.
۱۲. قلعهی متحرک هاول (Howl’s Moving Castle)
- کارگردان: هایائو میازاکی
- صداپیشهها: کریستین بیل، امیلی مورتیمر، جین سیمونز
- محصول: ۲۰۰۴
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۲ از ۱۰
این انیمیشن کلاسیک به دلیل استفادهی مبتکرانه از سبک روایت و انیمیشن زیبا به سرعت امتیازات زیادی را در IMDb کسب کرد. این داستان پیرامون یک زن جوان به نام سوفی است که به زندگی در بدن یک زن مسن نفرین شده است. او به دنبال یک جادوگر مرموز به نام هاول میرود که در یک قلعهی متحرک به این سو و آن سو در حرکت است.
در آنجا، او ضمن خدمت به هاول با یک دیو آتش مواجه میشود که قول میدهد اگر به او کمک کند تا از بند جادوگر فرار کند، نفرین او را باطل کند. سرانجام جادوگر عاشق باطن سوفی میشود.
۱۱. وولف واکرز (Wolfwalkers)
- کارگردان: تام مور، راس استوارت
- صداپیشهها: تام مور، اوا ویتاکر، آنر نیفسی
- محصول: ۲۰۲۰
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۳ از ۱۰
این افسانهی متحرک شگفتانگیز مانند استعارهای است علیه مفهوم تعصب و آسیبی که حتی میتواند ناآگاهانه ایجاد شود. یک جوان جادوگر شکارچی به نام رابین و پدرش به ایرلند سفر میکنند تا آخرین بقایای انسانهایی که شبانه به گرگ تبدیل میشوند را از بین ببرند.
وقتی رابین با دختر جوانی که اسرار ولف واکرها را برایش فاش میکند دوست میشود، خطر تبدیل شدن به همان چیزی که برایش سفر کرده بود، تهدیدش میکند. انیمیشن و سبک هنری خیره کننده با هم ترکیب میشوند و فیلمی ساخته میشود که امتیاز قابل توجهی در IMDb دارد.
۱۰. عجب روز زیبایی (It’s Such A Beautiful Day)
- کارگردان: دون هرتسفلد
- صداپیشهها: دون هرتسفلد، کاپا کموا
- محصول: ۲۰۱۲
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۳ از ۱۰
دون هرتسفلد تنها با استفاده از گرافیک استیکمن و تصاویر ساده، یک داستان جذاب و دلانگیز را دربارهی مردی که آرامآرام در معرض یک بیماری عصبی قرار میگیرد، ساخت. این انیمیشن غنی از شوخطبعی، تاریکی، تنش و احساسات غم و اندوه است که با ترکیب با یکدیگر، یک تجربهی جذاب احساسی را ایجاد میکند.
این فیلم به دلیل پیام، لحن و سبک متفاوت در ارائه، تحسین و محبوب بسیاری از منتقدان شد. موضوع ممکن است برای کسانی که در دنیای واقعی با پیامدهای یک بیماری عصبی دست و پنجه نرم کردهاند دشوار باشد، با این حال از اهمیت زیادی برخوردار است.
۹. داستان اسباببازی ۳ (Toy Story 3)
- کارگردان: لی آنکریچ
- صداپیشهها: تام هنکس، تیم آلن، جون کیوسک
- محصول: ۲۰۱۰
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۳ از ۱۰
بعد از گذشت حدود ۱۰ سال از قسمت دوم داستان اسباببازی، قسمت سوم از راه رسید و دوباره توانست اشتیاق هواداران به این فرنچایز را زنده کند. طرفداران مشتاق بودند که بدانند آیا قسمت سوم میتواند جادوی دو فیلم کلاسیک اول را بازپس بگیرد؟ حتما همینطور بود. فاصلهی زیاد بین این قسمت و قسمتهای قبلی و پیشرفت سریع فناوری به فیلمی باورنکردنی منتج شد.
اندی دیگر بزرگ شده و قصد دارد به کالج برود. او تنها وودی را با خود همراه میکند و بقیهی اسباببازیها سر از مهدکودک و داستانها و ماجراجوییهای جذابی در میآورند. این قسمت توانست برندهی اسکار بهترین فیلم انیمیشن و همچنین اسکار بهترین آهنگ اصلی شود. همچنین نامزدی بهترین فیلم را هم به خود اختصاص داد که برای یک انیمیشن بهندرت اتفاق میافتد.
۸. شاهزاده مونونوکه (Princess Mononoke)
- کارگردان: هایائو میازاکی
- صداپیشهها: یوجی ماتسودا، یوریکو ایشیدا، یوکو تاناکا
- محصول: ۱۹۹۷
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۴ از ۱۰
در سال ۱۹۹۷، شاهزاده مونونوکه مانند طوفانی ژاپن را در بر گرفت. برای چندین سال، رکورد گیشهی داخلی ژاپن در دستان این انیمیشن بود. این فیلم توسط هایائو میازاکی افسانهای کارگردانی شده است، شخصی که در این لیست بار دیگر نام او را خواهید شنید.
شاهزاده مونونوکه داستان یک شاهزادهی جوان امیشی به نام آشیتاکا و جایگاه او در مبارزه با انسانها و خدایان جنگل بر سر مصرف منابع را تعریف میکند. این فیلم از نظر بصری نفسگیر و در نوع خود بینظیر است. میازاکی بهتر از هرکسی توانست تقابل انسان و طبیعت را به تصویر بکشد.
۷. وال-ای (WALL-E)
- کارگردان: اندرو استنتون
- صداپیشهها: بن برت، الیزا نایت، سیگورنی ویور
- محصول: ۲۰۰۸
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۴ از ۱۰
پیکسار با یک اثر شاخص دیگر در سال ۲۰۰۸ دوباره جام طلا را در دست گرفت. وال ای داستان جالبی است زیرا کمترین دیالوگی در آن رد و بدل میشود و این چیزی نیست که در بسیاری از فیلمهای ساخته شده برای کودکان دوباره دیده شود. در عوض، این داستان متمرکز بر روایت بصری است و از هر آرایهای استفاده میکند تا داستانی تأثیرگذار ارایه دهد.
این انیمیشن بر روی یک ربات جمع کنندهی زباله در زمین غیرقابل سکونت متمرکز شده است که عاشق یک ربات زیبا میشود و آنها از کهکشان عبور میکنند و در نهایت بشر را نجات میدهد. این جنبهی رمانتیک همان چیزی است که به انیمیشن جان میبخشد. طرفداران شیفتهی عشق دو روبات بودند آن هم عشقی که دیگر در هیچ انیمیشنی تکرار نشد. وال ای همچنین جایزهی اسکار بهترین فیلم انیمیشن را به خانه برد.
۶. کوکو (Coco)
- کارگردان: لی آنکریچ
- صداپیشهها: لی آنکریچ، جیسون کاتز، متیو آلدریچ
- محصول: ۲۰۱۷
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۴ از ۱۰
رشتهی فیلمهای پیکسار همچنان ادامه دارد. کوکو موفقیت چشمگیر دیگری برای این استودیوی موفق رقم زد. همچنین برای آنها یک تغییر اساسی بود. کوکو به جای اینکه داستانی راجع به ماشینها، حشرات یا اسباببازیها تعریف کند، روی یک پسر بچهی جوان متمرکز شد که در روز مردگان به سرزمین مردگان منتقل میشود.
کوکو با موسیقی درخشان که اسکار بهترین آهنگ اصلی را برایش به ارمغان آورد و تصاویر دلفریب، موفقیت بزرگ دیگری برای پیکسار بود. کوکو با غرق کردن مخاطبین در دریایی از احساسات، همچنین توانست اسکار بهترین فیلم انیمیشن را به خانه ببرد. اگر در انتهای فیلم با شنیدن ترانهی زیبای «مرا به خاطر بسپار» اشکی در چشمانتان حلقه نزد، باید به احساساتتان شک کنید!
۵. نام تو (Your Name)
- کارگردان: ماکوتو شینکای
- صداپیشهها: رونوسوکه کامیکی، مونه کامیریشایشی، ماسامی ناگاساوا
- محصول: ۲۰۱۶
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۴ از ۱۰
نام تو در سال ۲۰۱۶ به سینماها آمد. این انیمیشن فانتزی ژاپنی که با تحسین منتقدان مواجه شد، افتخاری دیگر برای این کشور محسوب میشود چرا که وقتی صحبت از بهترین انیمیشنها میشود محال است نام تو در خاطر کسی نقش نبندد. این انیمیشن دربارهی یک دختر و پسر دبیرستانی است که به واسطهی یک آرزو، گاه و بیگاه جایشان با هم عوض میشود و در کالبد یکدیگر قرار میگیرند.
این پیشفرض ممکن است برایمان تکراری باشد چون قطعا فیلمهای زیادی با این مضمون دیدهایم. با این حال، میتوان ادعا کرد که هیچکدام به این خوبی نبودند. نام تو به دلیل سبک بصری و وزن احساسی داستانش، تحسین گستردهای دریافت کرد.
۴. مرد عنکبوتی؛ به درون دنیای عنکبوتی (Spider-Man: Into The Spider-Verse)
- کارگردان: باب پرسیچتی، پیتر رمزی، رودنی روثمن
- صداپیشهها: شمیک مور، لیو شرایبر، ماهرشارا علی
- محصول: ۲۰۱۸
- امتیاز IMDb به این فیلم: ۸٫۴ از ۱۰
بعد از سالها ساخت فیلمهای متعدد دربارهی مرد عنکبوتی، یک انیمیشن حجت را بر همهی آنها تمام کرد! به درون دنیای عنکبوتی این ایده را در سر دارد که که هر کسی میتواند ابرقهرمان باشد و به زیبایی آن را به تصویر میکشد. این انیمیشن شامل نسخههای مختلفی از کاراکتر عنکبوتی، از جمله خوک عنکبوتی (Spider-Ham)، زن عنکبوتی (Spider-Gwen)، اسپایدرمن نوآر (Spider-Man Noir) و چیزهای دیگر است.
موفقیت این فیلم فراتر از توضیح است. سبک انیمیشن بسیار زیبا است و احساس میشود درست از کتاب کامیک خارج شده است. اگر صحنههای خندهدار، موسیقی متن برجسته، احترام به اصل مطلب و صداپیشگی بسیار باورنکردنی را با هم ترکیب کنید، در آخر به این پکیج فوقالعاده میرسید. هیچ فیلم دیگری با موضوع مرد عنکبوتی حتی به گرد پای آن هم نمیرسد.
۳. مدفن کرمهای شبتاب (Grave Of The Fireflies)
- کارگردان: ایسائو تاکاهانا
- صداپیشهها: تسوتومو تاتسومی، آیانو شیرائیشی، یوشیکو شیناهارا
- محصول: ۱۹۸۸
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۵ از ۱۰
مدفن کرمهای شبتاب بر اساس یک داستان نیمه زندگینامهای در سال ۱۹۶۷ ساخته شد. معمولا داستانی دربارهی جنگ به یک فیلم انیمیشن تبدیل نمیشود، اما این فیلم این کار را به طرز تماشایی انجام داد. داستان بر دو خواهر و برادر متمرکز است که برای زنده ماندن در چند ماه پایانی جنگ جهانی دوم تلاش میکنند.
مدفن کرمهای شبتاب با استقبال جهانی روبرو شد. راجر ایبرت آن را در لیست بزرگترین فیلمهای خود، توتال فیلم آن را در لیست بزرگترین فیلمهای انیمیشن خود و تایم اوت آن را در لیست بهترین فیلمهای جنگ جهانی دوم قرار داد. این فیلم همچنین دارای امتیاز قابل توجه ۹۷٪ در راتن تومیتوز است.
۲. شیر شاه (The Lion King)
- کارگردان: راب مینکوف، راجر الرز
- صداپیشهها: جرمی آیرونز، متیو برودریک، جیمز ارل جونز
- محصول: ۱۹۹۴
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۵ از ۱۰
دلیلی وجود دارد که شیر شاه بسیار جلب توجه کرده است. این فیلم در سال ۱۹۹۴ بهعنوان یک فیلم کلاسیک شناخته شد، زیرا انیمیشن زیبایی است، داستانی خارقالعاده را روایت میکند و منجر به غلیان احساسات شما میشود. سیمبا و دوستانش یک داستان سرگرمکننده که ترکیبی از لحظات نشاطآور و دلخراش است را برای بیننده به ارمغان میآورند.
شیر شاه چیزی فراتر از یک فیلم است. این یک پدیدهی فرهنگی است که منجر به ساخت چندین دنباله، سریال تلویزیونی و یک نمایش پرفروش برادوی بعد از خودش شد. همچنین رکورددار پرفروشترین ویدیوی خانگی VHS در طول تاریخ است. نسخهی بازسازی شدهی سال ۲۰۱۹ آن هم جا دارد که بهعنوان یک لایواکشن زیبا از بازسازی نسخهی کلاسیک آن یاد شود.
۱. شهر اشباح (Spirited Away)
- کارگردان: هایائو میازاکی
- صداپیشهها: رومی هیراگی، ماری ناتسوکی، میو ایرینو
- محصول: ۲۰۰۱
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸٫۶ از ۱۰
هرجا لیستی دربارهی فیلمهای عالی وجود داشته باشد، حتما نام شهر اشباح در آن میدرخشد. یک فیلم خارقالعادهی دیگر از ذهن خلاق کارگردان هایائو میازاکی. این فیلمی است که بسیاری از طرفداران انیمه آن را میپرستند. شهر اشباح که در سال ۲۰۰۱ اکران شد، جایزهی بهترین انیمیشن را در مراسم اسکار به خانه برد.
شهر ارواح نمونهی دیگری از ترکیب هنرمندانهی روایت یک داستان جذاب با یک سبک انیمیشن چشمگیر توسط میازاکی است. طرفداران و منتقدان همه آن را دوست داشتند و این در چگونگی سبقت گرفتن از تایتانیک در گیشهی ژاپن و امتیاز ۹۷ آن در راتن تومیتوز مشهود است. بدون ذکر شهر اشباح، بهراحتی نمیتوانید دربارهی بهترین انیمیشنها بحث کنید.
منبع: Screenrant
انیمه اشغال ترین چیزههههههههه
به نظر من سلیقه ای هست کسی که انیمه وانیمیشن ها و برنامه کودک هارو مسخره کنه خیلی بچه باید باشه هر برنامه های رده سنی دارد و بنظر من نباید به نظر های هم بی احترامی کنیم ببخشید که دخالت کردم عذر می خوام وهر رده سنی یه برنامهی رو دوست داره من چند انیمیشن و انیمه های رو به شما می گم شاید خوشتون بیاد مدرسه قرهمانانه ای من. بک ارو
و زوپیتا و آواز وسگ راک و بنز من با میراکلس دختر کفش دوزکی سلیقه ای هست و لطفا توهین نکنید سپاس گزارم مرسی خدابه همراتون
واقعا اون اسکل هایی که میرالکس رو لایق دیدن در نظر میگیرن درک نمیکنم
یه شاهکار قدیمی هم هست به نام تارزان
۱۹۹۹
میراکلس بهترین و پرطرفدار ترین در جهان ۲۷ میلیارد ویو در یوتوب داشته ویدیو هاش روی هم و بهترین در نتفلیکس و جهان و بهترینه عاشقشم
ناموسا ول کنین میراکلسو. یه سند هم میخوام از اونجایی که میگی بهترین و پرطرفدار ترین در جهانه
هعی
اقا ناموسا این میراکلسو ول کنین بمولا بره ی ناقلا و اتل متل توتوله از میراکلس بهتره اق واقعا میراکلس چی داره انقدر دوسش دارین زمانی هم که گوگول و اپارات هستش کسی همچین فیلمچرتی رو تو یتویوب نمیبینه یوتیوب حرمت داره نه لذت ناموسا تورو هرکسی که دوس دارین انقدر نگین میراکلس بهترینه اتل متل توتوله بهترینه یکم بزرگ شین طرف اومده میگه میراکلس از شهر اشباح بهتره اخه تورو چه به این حرفا گوگولی برو سگ های نگهبان ببین
دادش کل زمین ۷ ملیارد نفر داره چطور تو یوتیوب ۲۷ تا گرفته
یه شاهکار هم هست باسم روح
واقعا چرا؟؟؟
داستان اسباب بازی ۴ که ۷/۸ است تو لیسته اما
شاهکاری مثل Inside Out نیست؟؟؟
Inside Out شده ۸/۲ عزیزان.
اره واقعاا موافقم البته soul هم گذاشته نشده که واقعاااا کار محشریهه عاالیه جداا اونم نمره ۸.۲ داره
با این حساب قطعا inside out رتبه ۰ رو داره
کسی میدونه امتیازش چند شده اون ؟
۸.۱
به نظر من انیمه ی می خوام پانکراستو بخورم خیلی قشنگ بود حتما ببینید
ببخشید فضولی میکنم ولی انیمه ها داستان پیچده ای داره و باید با دقت نگاه کنی شاید شهر اشباح زیاد هیجانی نباشه ولی خیلیاشون عالین نمیگم دیزنی بده نه! من هم انیمه دوست دارم هم انیمیشن و بنظرم خیلی خوبن هردو
همشون عالین و خوبن
ولی لطفا به انیمیشن های ژاپنی نگید انیمیشن چون اسمش انیمه هست
اونم زیر مجموعه انیمیشنه خودتم گفتی انیمیشن ژاپنی ولی از حق نگذریم آره درستش انیمس
آخه یعنی چی که فلان چیز از فلان چیز دیگه
بهتر بود؟؟
یا اصلا یعنی چی که میگید انیمه داستان قوی
تری از انیمیشن داره؟؟
یا یعنی چی که انیمیشن بهتر از انیمه هستش؟؟
بیایید ؛ اولا به نظر همدیگه احترام بذاریم
و دوماً بدونیم که این چیزا معمولاً سلیقه ای
هستش.
شایدمن یکی از عناوین بالا رو بیشتر از
اون یکی دوست داشته باشم ولی این دلیل
نمیشه که بگم این حتما بهتر از اونه.
نگاه هر کارتونی برای یه سنی هست از نظر من انیمه تنها چیزی که از انیمیشن ها بهتره فقط داستانش هست اون هایی که بامن مخالف هستن مطمعا هستن هنوز بچه اند
طوری که ما میبینیم با این املا و ادبیات گفتاری به خودت بیشتر میخوره بچه باشی. با احترام. هم انیمه هم انیمیشن همه ی سنین و موضوعات و انواع رو شامل میشن، نمیشه نظر کلی راجع به کل انیمه ها یا کل انیمیشن ها داد، همچین نظر دادن هایی فقط کوته نظری فرد رو میرسونه.
تمام.
یعنی چی که هنوز بچه هستن
میخواست هیچکی با حرفش مخالفت نکنه /:
مدفن کرمهای شبتاب تنها چیزی بود که آخرش اشکم دراورد.