۱۱ کتابی که به موفقیت شما در دنیای تکنولوژی کمک می‌کند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه

به بهانه روز جهانی کتاب‌خوانی سراغ مقاله‌ای رفتیم که به شما در موفقیت در دنیای تکنولوژی کمک می‌کند.

اگر به دنبال راه‌اندازی یک استارت آپ هستید یا می‌خواهید کارتان را در حوزه‌ی تکنولوژی ارتقا دهید، نیاز به راهنمایی دارید تا سریع‌تر راه پیشرفت را بپیمایید. دنیای تکنولوژی فوت‌وفن‌های خودش را دارد.

افراد موفق در حوزه‌ی تکنولوژی مثل مارک زاکربرگ و بیل گیتس باشگاه‌های کتاب‌خوانی خودشان را دایر کرده‌اند.  سال ۲۰۱۵ بیل گیتس گفته بود بیش از ۵۰ کتاب در سال می‌خواند. مارک زاکربرگ هم گفته هر دو هفته یک کتاب جدید شروع می‌کند.

این فهرست، کتاب‌هایی را معرفی می‌کند که اطلاعاتی در زمینه ترندها، مهارت‌ها و چالش‌ها و پیشبینی هایی در مورد دنیای تکنولوژی وارد می‌کند.

بیایید نگاهی به این لیست بیندازیم.

«قلاب»
اثر نیر ایال

چرا بعضی از محصولات شهرت و محبوبیت زیادی پیدا می‌کنند اما بعضی دیگر نه؟ چه چیزی باعث می‌شود به یکسری محصولات خاص گرایش پیدا کنیم؟ آیا تکنولوژی بر اساس الگوی خاصی ما را به دام خود می‌اندازد؟ میر ایال در کتاب خود با توضیح دادن پروسه چهار قدمی شرکت‌های موفق برای تشویق رفتار مشتری به این سوال ها پاسخ می‌دهد. این محصولات بدون این‌که هزینه زیادی صرف تبلیغات کنند مشتری‌ها را به خود جذب می‌کنند.

«صنایع آینده»
اثر الک راس

در این کتاب الک راس راهنمایی روشن و آگاهانه برای تغییراتی که در چند سال آینده در راه هستند آورده است. او زمینه‌هایی که آینده اقتصادی‌مان را بیشتر شکل می‌دهند را بررسی کرده. مثل ربات‌ها، هوش مصنوعی، جرایم اینترنتی، و امنیت سایبری، تجاری‌سازی ژنومیک و تأثیر تکنولوژی دیجیتال بر پول و بازار.

رأس در تمام این حوزه‌ها سخت‌ترین سوال ها را مورد خطاب قرار داده است: چگونه خودمان را باید با تغییرات کار در آینده وفق بدهیم؟ آیا جنگ سایبری جرقه‌ای در مسابقات تسلیحاتی ایجاد می‌کند؟ چگونه والدین امروزی می‌توانند فرزندانشان را برای فردا آماده کنند؟

 

«اجتناب‌ناپذیر»
اثر کوین کلی

«۱۲ نیروی تکنولوژیکال که آینده‌ی شما را شکل می‌دهد.»  کلی به‌عنوان یکی از نویسندگان و رهبران دنیای تکنولوژی راهنمایی از دوازده راه مؤثر در دنیای تکنولوژی در طول ۳۰ سال آینده است. که زندگی شما را تغییر می‌دهد.

اتفاقاتی که در ۳۰ سال آینده می‌افتد تحت تأثیر تکنولوژی قرار دارد. کوین کلی یک نقشه‌ی راه خوش‌بینانه برای آینده فراهم کرده که نشان می‌دهد زندگی شما در آینده چه تغییری می‌کند. از واقعیت مجازی در خانه گرفته تا اقتصاد در هوش مصنوعی در محصولات مختلفی که تولید می‌شود.

 

«زندگی‌نامه‌ی ایلان ماسک»
اشلی ونس

در کنار استیو جابز و مانی بال، کتاب ایلان ماسک توانسته به‌خوبی زندگی وصف‌ناپذیر و غیرقابل‌پیش‌بینی ایلان ماسک، یک کارآفرین موفق در سیلیکون ولی را به تصویر بکشد. این کتاب بررسی جالبی در یک ابداع و سازنده‌اش است.

ابن کتاب را می توانید روی دیجی‌کالا مگ بخوانید.

 

«آغازگران»

برد استون

چطور استارت آپ هایی مثل اوبر، ایربی‌ان‌بی توانستند دنیا را دگرگون کنند. این کتاب روایتی دقیق از دو بیزینس بزرگ و مشکلات و ارزش‌های آن‌هاست. برد استون چطور این استارت آپ ها شکل گرفتند و دنیا را تغییر دادند.

«تغییر مسیر: زنان، کار و میل به پیشرفت»
 اثر شریل سندبرگ

سندبرگ مدیر اجرایی و بانوی اول شرکت فیسبوک است. او در سخنرانی خود در TED talk در سال ۲۰۱۰ توضیح داد که زنان چگونه بدون این‌که بخواهند باعث عدم پیشرفت خود در زمینه حرفه‌ای می‌شوند. سخنرانی او که با استقبال زیادی روبه‌رو شد زنان را تشویق کرد که پشت میزشان بنشینند، ریسک‌پذیر باشند و اهدافشان را دنبال کنند. کتاب تغییر مسیر این نویسنده دنباله سخنرانی اوست که شامل حکایت‌های شخصی، داده‌های سخت، و پژوهش‌هایی است که بحث کارهایی که زنان نمی‌توانند انجام دهند را به کارهایی که زنان می‌توانند انجام دهند تغییر می‌دهد. سندبرگ توصیه‌های عملی در زمینه مهارت‌های مذاکره، مربیگری و ساختن یک حرفه رضایت‌بخش آورده است.

زندگی نامه ی شریل سندبرگ را در دیجی‌کالا مگ بخوانید.

«سختی کارهای سخت»
 اثر بن هاروویتز

هاروویتز مؤسس کمپانی آندرسن هورویتز و یکی از کارآفرینان موفق و مجرب سیلیکون ولی توصیه‌های کاربردی در زمینه ساخت و اجرای استارت آپ آورده و روش‌های مدیریت سخت‌ترین مشکلات در این کتاب آورده است. گفته شده که این کتاب برای کارآفرینان کهنه‌کار ارزش چندانی ندارد چون آن‌ها به تجربیات شخصی خودشان رجوع می‌کنند.

 

«صفر تا یک: یادداشت شروع کار یا چگونگی ساختن آینده»
اثر پیتر تیل

راز عصر ما این است که هنوز هم مرزهای کشف نشده‌ای برای جستجو و اختراعات جدید برای خلق کردن وجود دارد. در کتاب صفر تا یک کارآفرین معروف پیتر تیل نشان می‌دهد که چگونه می‌توانیم روش‌های خلق اختراعات جدید را پیدا کنیم. تیل این‌گونه شروع کرده: ما در عصر رکود تکنولوژی زندگی می‌کنیم که به‌وسیله ابزارهای نورانی به نام موبایل منحرف شده‌ایم. تکنولوژی اطلاعات با سرعت بالایی رشد می‌کند اما دلیلی وجود ندارد که پیشرفت‌ها به کامپیوتر محدود شود. پیشرفت باید در هر صنعتی به دست بیاید. و این پیشرفت‌ها از یک مهارت مهم به دست می‌آید که هر رهبری باید داشته باشد: یاد بگیریم که برای خودمان فکر کنیم.

 

«گوگل چگونه کار می‌کند»

نوشته‌ی اریک اشمیت و جاناتان روزنبرگ

امروزه گوگل یک تمثال جهانی است که مرزهای خلاقیت را در زمینه‌های مختلف گسترش داده است. کتاب «گوگل چگونه کار می‌کند»، کتابی جذاب شامل درس‌هایی است که اشمیت و روزنبرگ در زمان شکل‌گیری گوگل امروزی آموخته‌اند. نویسندگان کتاب تشریح می‌کنند که چطور فناوری، تعادل قدرت را از سمت شرکت به مصرف‌کننده منتقل کرده است و اینکه در چنین چشم‌اندازی که مدام در حال تغییر است، تنها راه موفقیت، خلق محصولاتی برتر و جذب نسل جدیدی از کارکنان چندبعدی است که اشمیت و روزنبرگ، آن‌ها را خلاق‌های باهوش می‌نامند.

سرفصل‌های کتاب شامل فرهنگ سازمانی، استراتژی، هوش، تصمیم‌گیری، ارتباطات، نوآوری، فرآیند استخدام نیروی انسانی و… هستند.

«علی‌بابا: خانه‌ای که جک ما ساخت»

دانکن کلارک

چطور یک معلم یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های ارزشمند دنیا را ساخت و مدل اقتصاد را در دنیا برای همیشه تغییر داد. علی‌بابا یکی از فروشگاه اینترنتی علی‌بابا که یکی از بزرگ‌ترین فروشگاه‌های آنلاین دنیا و کشور چین به‌حساب می‌آید.

 

«هنر برنامه‌ریزی کامپیوتر»

دونالد ناث

بیل گیتس در صحبت‌هایش گفته اگر کتاب هنر برنامه‌ریزی کامپیوتر را بخوانید و رزومه‌تان را برایم بفرستید. این کتاب به کسانی که فکر می‌کنند همه‌چیز را می‌دانند کمک می‌کند بفهمند دنیا چقدر عمیق و پیچیده است.

 

خرید کتاب از دیجی‌کالا



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. علیرضا خردمند

    لطفا کتاب ایلان ماسک رو چاپش کنید.

    چشم های من که از خوندن کتاب اینترنتی ؛ درد می گیره.

    شما که زحمت ترجمه اش رو کشیدین… چی میشه چاپش کنین.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X