۱۰ بازی ویدئویی برتر ساختهشده از روی انیمهی ناروتو
مانگای ناروتو (Naruto) از زمانی که در ژاپن عرضه شد، موفقیت بزرگی در سراسر جهان بدست آورد. با شروع به عنوان یک مانگای موفق در سال ۱۹۹۹ و شهرت بیشتر به عنوان یک انیمه از استودیوی Pierrot، هم انیمه و هم مانگا در پنج سال اول عرضهی خود به محبوبیت زیادی دست یافتند. به دنبال موفقیت عظیم این آیپی، ناروتو در نهایت حجم عظیمی از بازیهای ویدئویی را در داخل و خارج از ژاپن دریافت کرد. این سری از بازیهای مبارزهای گرفته تا آثار نقشآفرینی را شامل شده و به طور کلی چیزهای زیادی برای ارائه به طرفداران دارد. در اینجا لیستی از ده بازی ویدیویی برتر در مجموعهی ناروتو را معرفی خواهیم کرد.
۱۰. Naruto: Path of the Ninja 1 & 2
تهیه کننده: Tommy / سازنده: Tose
سال انتشار: ۲۰۰۶-۲۰۰۴
پلتفرم: Nintedno DS, Game Boy Advance
برخلاف بازیهای مبارزهای رایج دو بعدی و سه بعدی، سری Path of Ninja چیز جدیدی را با ناروتو امتحان کرد. در حالی که این دو بازی بینقص نیستند، با این حال آنها را میتوان تلاشی نسبتا مناسب برای ایجاد چیزی جدید دانست. این بازی داستان ناروتو اوزوماکی و نینجاهای همراهش را دنبال میکند که در مأموریتهای مختلف برای محافظت از دهکده و کمک به افراد نیازمند شرکت میکنند. چیزهای جدید گیمپلی کاملا نوبتی با عناصر نقشآفرینی، سیستم سطحبندی و توانایی یادگیری تکنیکهای متعدد است. هر دو بازی از این سری داستانی طولانی را ارائه میدهند که در آن میتوانید تا ۴۰ ساعت سرگرم شوید. گفتنی است که بازی اول گام اول نسبتاً مناسبی را به سمت فرمولی جدید برداشته، در حالی که بازی دوم میراث نسخهی اول را با جلوههای بصری پیشرفته، عناصر بهبود یافته و گیمپلی بهتر ادامه میدهد. به صورت کلی هر دو بازی خلاصههای عالی از اولین داستان ناروتو هستند و با برخی جنبههای نقشآفرینی مناسب، هر طرفدار ناروتویی را خوشحال میکنند.
۹. Naruto Ultimate Ninja Storm
تهیه کننده: Bandai Namco / سازنده: CyberConnect2
سال انتشار: ۲۰۰۸
پلتفرم: PS3, PS4, PC, Xbox One, Nintendo Switch
به عقیدهی بسیاری، اولین نسخه از سری ناروتو آلتیمیت نینجا استورم، دست کم گرفته شدهترین بازی در کل مجموعه است. در حالی که این بازی اولین اثری بود که هستهی شگفتانگیز و پایهی سیستم نبردی را که محبوبیت زیادی پیدا میکند، معرفی کرد اما یک عنصر جالب توجهی دیگر دارد که به دنبالهها راه پیدا نکرد. این عنصر توانایی گردش آزاد در دهکده و برخی از نقاط جهان ناروتو است. اینکه بتوان آزادانه در کونوها پرسه زد و از ساختمانها بالا رفت، رویایی بود که به حقیقت پیوست. این بازی به بازیکنان این فرصت را داد تا فضای قلمروی نینجا را کشف کنند و جدا از سکانسهای زیبا، بازی سیستم نبرد جذابی را با مجموعهای عظیم از شخصیتهای قابل بازی در کنار اقتباس از داستان کامل اولین انیمهی ناروتو را ارائه داد. با اینکه حذف زابوزا و هاکو از شخصیتهای اصلی کمی عجیب و غریب محسوب میشود اما در مجموع، بازی ارزش تجربه را دارد.
۸. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4
تهیه کننده: Bandai Namco / سازنده: CyberConnect2
سال انتشار: ۲۰۰۷
پلتفرم: PS2
ناروتو شیپودن: آلتیمیت نینجا ۴ در دوران طلایی بازی به طور انحصاری برای پلیاستیشن 2 عرضه شد. مدتها قبل از دوران Ultimate Ninja Storm، گیمپلی بازیهای اولیه این سری رویکردی ساده و در عین حال بسیار سرگرم کننده داشتند. بازی Ultimate Ninja یک بازی مبارزهای ساید اسکرول دو بعدی با مکانیکهای ساده بود. در کمال تعجب، بازی ترکیبی از رویدادهای جذاب را ارائه میدهد که درست قبل از شروع آرک داستانی ماموریت نجات Kazekage رخ میدهد.
با استفاده از عناصر نقشآفرینی، بازیکن باید وارد حالت داستانی شود و فردی مرموز به نام سایهی سیاه را تعقیب کند. داستان از انتهای این قوس داستانی تا وسط قوس ماموریت نجات Kazekage ادامه دارد. محتوای بازی بسیار زیاد است و با ۴۳ شخصیت قابل بازی از هر دو دورهی ناروتو و ناروتو شیپودن، برای مدتها بازیکن را سرگرم میکند. علاوه بر این، هر شخصیت تغییر منحصربهفرد خود را دارد که با قدرتهای مختلف و الگوهای حملهی جدید همراه میشود. این نسخه همچنین برای تازهواردان به این سری مناسبتر است.
۷. Naruto Shippuden: Legends Akatsuki Rising
تهیه کننده: Bandai Namco / سازنده: Racjin
سال انتشار: ۲۰۰۹
پلتفرم: PlayStation Portable
در میان سری Naruto: Uzumaki Chronicles، بازی Legends Akatsuki Rising را میتوان به عنوان اثر برتر انتخاب کرد. این نسخه متعادلترین گیمپلی را با حالت داستانی کوچک و در عین حال بسیار لذتبخش و مجموعهی نسبتاً مناسبی از شخصیتهای قابلبازی ارائه میدهد. بازی یک اثر مبارزهای سهبعدی از منظر سوم شخص است که در آن میتوانید کنترل بسیاری از شخصیتهای جهان ناروتو را در دست بگیرید. بازیکن میتواند از ترکیب عظیمی از حرکات تایجوتسو، نینجوتسو و جنجوتسو استفاده کند.
هدف در هر مرحله، پاک کردن نقشه از دشمنان مختلف مانند اراذل و اوباش، گرازها، نینجاهای سرکش و بسیاری شخصیتهای دیگر است. این بازی با یک سیستم سطحبندی که در آن میتوانید سلامتی، چاکرا و حرکات نینجوتسوی قویتری بدست آورید، گیمپلی خود را جذابتر کرده است. بازی به طور کلی ۱۷ شخصیت دارد که شامل مبارزان کونوها، نینجاهای سونا و طیف وسیعی از باند آکاتسوکی میشود.
۶. Naruto: Rise of A Ninja / Naruto: The Broken Bond
تهیه کننده: Ubisoft / سازنده: Ubisoft Montreal
سال انتشار: ۲۰۰۸-۲۰۰۷
پلتفرم: Xbox 360
شاید فکر کنید که این دو بازی که توسط یک تیم غربی ساخته شدهاند، چندان به منابع اصلی وفادار نیستند اما تغییر همیشه بد نیست و گاهی اوقات نیاز است. در واقع تغییر چیزی است که این دو بازی در مقایسه با بازیهای ژاپنی بیشمار ناروتو ارائه میدهند. Rise of the Ninja و The Broken Bond هر دو تمایل دارند که دو عنصر گیمپلی را در یک بستهبندی زیبا ترکیب کنند. این سری آثاری مبارزهای سهبعدی را ارائه میدهد که در آن میتوانید مبارز خود را انتخاب کرده و در یک استیج یک در مقابل یک (1v1 ) مبارزه کنید. از طرفی میتوانید آزادانه با کنترل ناروتو در روستای کونوها پرسه بزنید؛ جایی که میتوانید بسیاری از درخواستهای روستاییان را بپذیرید و آنها را برآورده کنید.
شما میتوانید این کار را با آوردن اشیا، پرسه زدن در خارج از دهکده و ضرب و شتم چندین دشمن انجام دهید. در این میان اگر تمایل دارید ریشههای داستان را دنبال کنید، اولین بازی سه قوس اول مانگا را تا تهاجم کونوها و درگیری دو جینچوریکی ناروتو و گارا پوشش میدهد. از سوی دیگر The Broken Bond از جایی که اولین بازی متوقف شد، شروع شده و تا پایان بازیابی قوس داستانی ساسوکه ادامه مییابد. در حالی که این دو بازی ممکن است هر طرفدار ناروتویی را خوشحال نکند، با این حال پیشنهاد میشود که آن را تجربه کنید.
۵. Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution III
تهیه کننده: Tomy / سازنده: 8ing
سال انتشار: ۲۰۰۷
پلتفرم: Wii
در حالی که سری کلش آو نینجا در مقایسه با سری آلتیمیت نینجا بسیار کمتر شناخته شده است، برای طرفداران پروپاقرصی که سهم خود را از سرگرمی آلتیمیت نینجا داشتهاند و میخواهند چیزهای بیشتری در این سری تجربه کنند، کلش آو نینجا وجود دارد. Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution III پنجمین قسمت از سری کلش آو نینجا است که اولین قوس داستانی در ناروتو شیپودن را اقتباس میکند. در حالی که داستان قویترین جنبهی بازی نیست، اما گیمپلی بازی با یک سیستم نبرد جذاب همراه شده است.
این بازی در واقع مانند یک اثر مبارزهای کلاسیک سهبعدی است که در آن حداکثر چهار بازیکن میتوانند به نبرد بپیوندند. عنصر منحصربهفرد بازی توانایی نابود کردن یا انتقال از یک استیج به یک استیج دیگر است. حداکثر ۴۰ شخصیت قابل بازی از سری اول ناروتو تا برخی از شخصیتهای ناروتو شیپودن و حتی برخی از شخصیتهای انحصاری مانند Special Anbu Komachi در دسترس هستند. در کل، اگر آخرین ماموریت داستانی را حذف کنید، بازی در گیمپلی متعادل است و اگر میخواهید از بازی بیشتر لذت ببرید، به شدت توصیه شود که آن را با دوستان خود تجربه کنید، زیرا نبرد جایی است که بازی در آن بیشتر از هر جایی میدرخشد.
۴. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3
تهیه کننده: Bandai Namco / سازنده: CyberConnect2
سال انتشار: ۲۰۰۹
پلتفرم: PlayStation Portable
سری آلتیمیت نینجا هیروز در واقع احیای سری آلتیمیت نینجا از دوران پلیاستیشن ۲ بود که صاحبان پلیاستیشن پرتابل را با زیبایی این سری آشنا کرد و در این راه موفق بود. انتخاب سومین نسخه از این سری برای حضور در این فهرست، به این دلیل است که این نسخه در مقایسه با دو بازی اول به منبع اصلی وفادارتر بود. این بازی داستان ناروتو اوزوماکی را دنبال میکند که او پس از دو سال تمرین با جیرایا به دهکده باز میگردد. سپس داستان به نبرد نهایی بین ساسوکه و ایتاچی اوچیها میرسد و در یک استیج دو بعدی، بازیکن مانند نسخههای قبلی یکی از شخصیتهای متعدد سری ناروتو را کنترل میکند.
بازیکن میتواند از حملات زیادی مانند تایجوتسو، چندین حرکت نینجوتسوی منحصربهفرد و حتی سلاحهای پرتابی مختلفی که در سراسر منطقه یافت میشود، استفاده کند. بازی همچنین دارای حالت بیداری (Awakening) است که بسته به هر شخصیت متفاوت است. به عنوان مثال، بیداری ناروتو میتواند او را به حالت بیداری چهار دم تبدیل کند، در حالی که ساسوکه میتواند در میان به علامت نفرین شده تبدیل شود. به طور کلی، بازی به خوبی در زمینهی گیمپلی متعادل است و با لیست بزرگی از شخصیتها و عملکردی عالی در زنده کردن روزهای شکوه ناروتو شیپودن، میدرخشد.
۳. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3
تهیه کننده: Bandai Namco / سازنده: CyberConnect2
سال انتشار: ۲۰۱۳
پلتفرم: PS3, Xbox 360, PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch
آلتیمیت نینجا استورم ۳ میراث نسل قبلی خود را با یک لیست شخصیت بزرگتر و برخی از بهترین عناصر داستانی در کل مجموعه ادامه میدهد. بازی با قوس داستانی فلشبک تهاجم کیوبی با بازی میناتو، کوشینا و مرد نقابدار مرموز شروع میشود و تا زمان حاضر یعنی پس از اولین وقایع چهارمین جنگ بزرگ نینجا تا پایان داستانی که منحصرا برای بازی نوشته شده ادامه دارد. مانند بازیهای قبلی این سری، این اثر یک بازی مبارزهای با استیجهای سهبعدی است و شما میتوانید از میان مجموعهی عظیمی از شخصیتهای جهان ناروتو که به دنیای شگفتانگیز و داستان ناروتو شیپودن میروند، انتخاب کنید. جلوههای بصری نسبت به بازیهای قبلی بسیار بهبود یافته است و محتوا نیز با ۸۰ شخصیت قابل بازی بسیار گسترش یافته است. در نهایت مانند همیشه استودیوی سازنده کاتسین های شگفتانگیزی را با انیمیشنهای برجسته و رویدادهای سریع بینظیر (QTE) همراه کرده است.
۲. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact
تهیه کننده: Bandai Namco / سازنده: CyberConnect2
سال انتشار: ۲۰۱۱
پلتفرم: PlayStation Portable
آلتیمیت نینجا ایمپکت یکی از بهترین بازیهای سری ناروتو شیپودن است. اول از همه این بازی توسط سایبرکانکت ۲ ساخته شده است که بهترین توسعهدهندهی بازیهای ویدیویی انیمه محور تا به امروز هستند. از سوی دیگر یک سیستم مبارزهی کاملاً جدید در مقایسه با سری Ultimate Ninja و Ultimate Ninja Storm دارد. در واقع این بازی یک رویکرد کاملاً متفاوت دارد و مانند نامهای عاشقانه به طرفداران سری Warriors و ناروتو است. سری Warriors یک اثر بزن بزن است که در آن یک شخصیت را در برابر صدها دشمن کنترل میکنید. بازی این فرمول را به کار میگیرد و آن را با رویدادهای داستانی شگفتانگیز ناروتو شیپودن مخلوط کرده و به آن رویدادهای سریع (QTE) و برجسته را با انیمیشنهای جذاب اضافه میکند. این بازی کل حماسهی ناروتو شیپودن را ارائه میدهد که از قوس داستانی نجات Kazekage تا ابتدای قوس قلهی فایوکیج شروع میشود.
۱. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
تهیه کننده: Bandai Namco / سازنده: CyberConnect2
سال انتشار: ۲۰۱۶
پلتفرم: PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch
ناروتو شیپودن: آلتیمیت نینجا استورم ۴ بدون شک کاملترین بازی در سری آلتیمیت نینجا است. این بازی حماسهی ناروتو شیپودن را تا پایان چهارمین جنگ بزرگ نینجا ادامه میدهد. با ارائهی بیش از ۱۰۶ شخصیت قابل بازی از مانگا و با احتساب بستهی الحاقی بوروتو، بازی به فهرست بزرگی از شخصیتهای قدیمی و جدید این سری دست پیدا کرده است. در مورد گیمپلی، بازی همان عناصر گیمپلی ارائه شده در سومین بازی آلتیمیت استورم را ارائه میدهد. بازیکن یکی از نینجاهای فراوان بازی را در یک میدان نبرد وسیع با استفاده از حملات نینجوتسو و تایجوتسو کنترل میکند تا دست برتر را بدست آورد.
بازیکن همچنین میتواند از سلاح های دور بردی مانند شوریکن، کونای و بسیاری دیگر استفاده کند. جدای از سیستم نبرد معمولی، بازی یک حالت داستانی جذاب با صحنههای شگفتانگیز و رویدادهای سریع (QTE) ارائه میدهد که جوهرهی این مانگا و انیمه را گرفته و آن را به قلمروی بازیهای ویدیویی میآورد. در حالی که بسیاری از طرفداران ممکن است در مورد بهترین بازی در سری آلتیمیت نینجا بحثهای ضد و نقیضی کنند، چهارمین بازی از این سری کاملترین آن است.
منبع: Altar of Gaming