۱۰ دستگاه تصفیهی هوا پرفروش بازار؛ بهترین دستگاههای تصفیه هوا کدامند؟
روزهای سرد پاییز و زمستان در پایتخت و کلانشهرها روزهای سخت همراه با سردرد و تنگی نفس هستند. به دلیل پیش آمدن پدیدهی وارونگی هوا، یک حباب نامرئی سرد روی شهر را میپوشاند و اجازهی ورود هوای گرم و گازهای حاصل از سوخت بنزین و گاز شهری را به لایههای بالاتر نمیدهد. به همین دلیل شهرهای شلوغ در روزهای سرد سال در حبابی از دود و آلودگی حبس میشوند. اگر در این فصل از یک کوه بلند بالا بروید میتوانید این پدیده را به خوبی مشاهده کنید. یک لایهی تیره روی شهر را پوشانده و آسمان آبی پشت این لایهی ضخیم آلودگی پنهان شده است. در این شرایط، برای کم کردن ریسک بیماریهای وابسته به آلودگی هوا و افزایش سلامت عمومی بدن، بهتر است در محیطهای بسته از دستگاه تصفیهی هوا استفاده کنید.
در این مطلب از دیجیکالا مگ میخواهیم ۱۰ دستگاه تصفیهی هوای محبوب و پرفروش در دیجیکالا، که بیشترین میزان رضایت از طرف خریداران را داشتهاند، به شما معرفی کنیم.
دستگاه تصفیهی هوا چیست؟
دستگاه تصفیهی هوا (تصفیه هوا به انگلیسی Home air purifier) با عبور هوای محیط از خود میتواند ذرات معلق، گرد و غبار، آلودگی، ذرات کپک ریز معلق در هوا و حتی ویروسها را در فیلترهای خود به دام انداخته و هوایی سالم و پر از اکسیژن برای شما آماده میکند. دستگاه تصفیه هوا به دو شکل کار میکند:
- active یا فعال؛ در روش فعال به هوا پس از گذشتن از فیلترها موادی مثل اُزُن اضافه میشود تا در هوای محیط با آلایندهها برخورد داشته و آنها را غیرفعال کنند.
- passive یا غیرفعال؛ در روش غیرفعال هوا به کمک فن به داخل دستگاه کشیده شده و پس از گذشتن از فیلترهای مختلف و حذف آلایندهها، از دستگاه خارج میشود.
همچنین این دستگاهها براساس نوع فیلتری که در آنها قرار گرفته است کاربردهای متفاوتی دارند و در محیطهای مختلفی استفاده میشوند. فیلترهای انواع دستگاه تصفیه هوا شامل موارد زیر میشوند:
- لامپ UV و فیلتر کاتالیستی که در روش active کاربرد دارد.
- فیلتر هپا که در روش passive کاربرد دارد.
حالا که به صورت خلاصه با دستگاه تصفیه هوا و روش کار انواع آنها آشنا شدید، وقت آن رسیده تا با هم محبوبترین دستگاههای تصفیه هوای خانگی در فروشگاه دیجیکالا را بررسی کنیم.
۱. شیائومی – مدل Mi 3C
دستگاه تصفیهی هوا شیائومی با ۳ فیلتر اولیه، هپا و کربن فعالی که دارد میتواند هوای ۶۰ متر مربع را تصفیه و هوای تازه و سالم را به صورت ۳۶۰ درجه در همه جهت پخش کند. این دستگاه همچنین میتواند گردوغبار، پرز، جرمهای بزرگ و بخارات متراکم را نیز فیلتر کند و تا ۹۹.۹۸% باکتریها، دود سیگار، انواع ویروس، شپش و موی حیوانات خانگی را از هوا حذف کند. این قابلیتها توانسته این دستگاه. را به یک وسیلهی عالی برای افرادی که درگیر آلرژی هستند تبدیل کند.
۲. آلماپرایم – مدل AP-361
این دستگاه تصفیه هوا ۵ فیلتر کربن فعال، عپا، ضد آلرژی، اولیه و فیلتر حذف کنندهی بو و گاز سمی دارد و میتواند هوای فضایی بین ۵۶ تا ۶۴ متر مربع را به خوبی تصفیه کند. سنسور تشخیص گردوغبار که روی این دستگاه قرار گرفته است میتواند به راحتی افزایش غبار در فضا را تشخیص داده و فعالیت خود را بر اساس شرایط جدید تغییر دهد. امکان تولید یون منفی، اکسیژن سازی، هشدار تعویض فیلتر و لامپ UV از دیگر قابلیتهای این دستگاه است.
۳. هون لند – مدل XJ3400
این محصول با ۴ فیلتر کربن فعال، هپا، ضد آلرژی و فیلتر اولیه میتوان هوای فضایی بین ۳۲ تا ۴۰متر مربع را به خوبی تصفیه کند. کیفیت کار این محصول آنقدر بالا است که استفاده از آن برای فضاهای بیمارستانی را توصیه میکنند. این دستگاه مجهز به سیستم تولید یون منفی است و کیفیت هوا را با کمک سنسورهایی که دارد به شما نمایش میدهد. سه حالت مختلف کار دارد و زمانی که نیاز به تعویض فیلتر باشد، به شما با سیستم هشداردهنده اطلاع میدهد.
۴. شارپ – مدل FU-J30SA-B
این دستگاه تصفیه هوای رومیزی یون ساز پلاسما کلاستر دارد و با دو فیلتر اولیه و هپا میتواند هوای فضایی تا ۶۴ متر مربع را به خوبی تصفیه کند. جنس بدنهاش از پلاستیک است و فیلترهای آن تا ۲ سال عمر میکنند.
۵. لایفا ایر – مدل ۵۰۲
یک دستگاه تصفیه هوای مناسب برای فضاهای بزرگ و نمایشگاهی (تا ۱۷۵ متر) که ۳ فیلتر اولیه، هپا و کربن فعال دارد. صدای این دستگاه بسیار کم است و جزو دسته محصولات کم مصرف به شمار میرود. شما میتوانید با نصب اپلیکیشن LIFAair app به راحتی با تلفن همراهتان تنظیمات ستگاه را انجام دهید. البته یک مانیتور هوشمند هم روی آن نصب شده که علاوه بر نمایش وضعیت هوا، امکان انجام تنظیمات را به شما میدهد.
۶. سایا – مدل Blue Sky
دستگاه تصفیه هوای سایا ۴ فیلتر مختلف دارد که در کنار لامپ UV و سیستم تولید یون میتواند به بهترین شکل هوای فضایی تا ۴۰ متر مربع را تصفیه کند. صفحه کلید آن لمسی است و امکان تنظیم زمان کارکرد را به شما میدهد. جنس بدنهی این محصول ضد آلرژی از پلاستیک است.
۷. اوزون – مدل OZ608
تصفیه هوای اوزون میتواند ۳۵۰ متر مکعب هوا را در هر ساعت تصفیه کند و مناسب برای استفاده از فضاهایی تا ۶۴ متر مربع است. حسگر گردوغبار در این دستگاه میتواند بر اساس تغییراتی که در هوا ایجاد میشود، شدت کار دستگاه را تغییر دهد. هوا را در ۵ مرحله فیلتر میکند و وضعیت کلی کار و هوای محیط را از طریق صفحه نمایش نشان میدهد.
۸. هانیول – مدل AIR TOUCH P2
این محصول ۲ فیلتر هپا و کربن فعال دارد. میتواند هوای محیط تا ۶۴ متر مربع را تصفیه کند و وضعیت کلی هوا را در طریق نمایشگر خود نشان میدهد. در جعبهی این دستگاه یک آداپتور مخصوص هم قرار دارد.
۹. بویمن – مدل Z400-A
این دستگاه تصفیهی هوا ۴ فیلتر دارد و هوا را تا ۹۹.۵% تصفیه میکند. گواهی استاندارد از اتحادیهی اروپا دارد و هوای تازه را به صورت ۳۶۰ درجه در محیط پخش میکند. یک نمایشگر هوای دیجیتال دارد که وضعیت هوا پس از ۴ مرحله تصفیه را به شما نشان میدهد. از این محصول میتوانید در فضاهایی بین ۳۲ تا ۴۰ متر مربع استفاده کنید.
۱۰- هایتک – مدل HI-AP800
آخرین محصول این لیست ۵ فیلتر و حسگر گردوغبار دارد. وضعیت کار آن در ۳ حالت تنظیم میشود و میتوانید با استفاده از تایمر، ساعت شروع و پایان کار را تنظیم کنید. جنس بدنهاش از پلاستیک است، یون ساز دارد و برای تصفیهی هوای فضاهای تا ۱۶ متر مربع مناسب است.
پاسخ به چند پرسش پرتکرار
حداقل قیمت دستگاه تصفیهی هوا چقدر است؟
ارزانترین دستگاههای تصفیه هوا، دستگاههای رومیزی هستند که قیمت آنها از حدود ۵۰۰ هزار تومان شروع میشود. با جستوجو در فروشگاه دیجیکالا و فیلتر کردن براساس قیمت، میتوانید ارزانترین دستگاههای تصفیه هوا را ببینید.
بهترین دستگاه تصفیهی هوا برای منزل چه دستگاهی است؟
برای انتخاب بهترین دستگاه تصفیهی هوا باید وضعیت هوای محلهای که در آن قرار دارید را در نظر بگیرید. سپس بر اساس متراژ محل استفاده و شرایطی که میخواهید در خانه ایجاد کنید فیلترها، متراژ تحت پوشش و مزایای دستگاههای تصفیهی هوا را بررسی کنید. سپس یکی از گزینههای نهایی را انتخاب کنید. دستگاههای معرفی شده در لیست زیر جزو باکیفیتترین دستگاههای تصفیه هوای خانگی در بازار هستند:
- دستگاه تصفیه هوا سامسونگ
- دستگاه تصفیه هوا ال جی
- دستگاه تصفیه هوا دایسون
- دستگاه تصفیه هوا جی پلاس
- دستگاه تصفیه هوا ایستکول
دستگاه تصفیهی هوا خانگی چه فرقی با دستگاه تصفیهی هوا صنعتی دارد؟
دستگاههای تصفیه هوای خانگی برای محیطهای کوچک و دستگاه تصفیه هوای صنعتی برای محیطهای اداری و بزرگتر از آن مناسب هستند.
تولید یون منفی در دستگاه تصفیه هوا چه فایدهای دارد؟
اضافه کردن یون منفی به هوا، یا به اصطلاح یونیزاسیون، یک روش موثر برای کاهش علائم آلرژیک و درمان آلرژی است. یونهای منفی همان اتمهای اکسیژن هستند که یک الکترون اضافهتر دارند و میتوانند تنفس بهتری را برای ما ایجاد کنند. هوای یونیزه شده با یون منفی شبیه به هوای مناطق ساحلی و کوهستان است.
استفاده از لامپ UV در دستگاه تصفیهی هوا چه فایدهای دارد؟
لامپ UV با تولید پرتو فرابنفش در از بین بردن باکتریها و میکروارگانیسمهای موجود در هوا موثر است. با استفاده از این پرتو هوای اتاق ضدعفونی شده و از انتقال بیماریها یا آلودگی با باکتریهای خطرناک جلوگیری میکند.