۱۰ عنوان برتر امروز را از دست ندهید! (۷ بهمن ۱۳۹۴)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه

اگر به هر دلیلی امروز، چهارشنبه، فرصت کافی برای دنبال کردن اخبار علم و فناوری را نداشته‌اید، برای مروری بر ۱۰ عنوان برتر روز، با دیجی‌کالا مگ همراه شوید.

۱. یک قدم تا باشگاه ۲ میلیاردی‌ها؛ بررسی ۱۰ فیلم برتر باکس آفیس در هفته‌ی گذشته

هر چه به زمان برگزاری مراسم اسکار نزدیک‌تر می‌شویم، تب و تاب سینما، خصوصا فیلم‌هایی که محصول ایالات متحده و به‌شکل خاص هالیوود هستند، بیش‌تر از پیش می‌شود. اگر اهل سینما و دنبال کردن اخبار و حواشی‌اش باشید، احتمالا مجموعه مقالاتی که کارشناسان سینما درخصوص مجموعه احتمالات کسب اسکار بهترین فیلم سال ۲۰۱۵ میلادی نوشته‌اند را مطالعه کرده‌اید. به جرات می‌توان گفت در چند سال اخیر چنین وضعیتی به‌ندرت تجربه شده است؛ وضعیتی که در آن به‌سختی می‌توان حدس زد کدام فیلم از مجموع ۸ عنوان نامزد کسب اسکار بهترین فیلم سال، می‌تواند به این نشان دست پیدا کند.

DiR_941107_01

در ادامه‌ی کار قصد داریم مثل هفته‌های گذشته به بررسی فروش ۱۰ فیلم برتر و پرفروش جدول هفتگی باکس آفیس بپردازیم. طبق معمول در مورد فروش هر فیلم، عوامل تاثیر بر این فروش، بخشی از داستان و ساختار فیلم و هم‌چنین نمرات کاربران در کنار امتیازات منتقدان و کارشناسان هم سخن خواهیم گفت. ادامه…

۲. [ویدیو] سخنرانی‌های برتر TED؛ چگونه نبوغ خود را کنترل کنیم؟

«الیزابت گیلبرت» (Elizabeth Gilbert) یک ایده‌ی بسیار متفاوت درباره‌ی نبوغ دارد. او می‌گوید به‌جای این‌که دنبال آدم‌های نابغه بگردیم، باید بپذیریم که هر کدام از ما درون خود به نبوغ مجهز هستیم؛ تنها لازم است آن را به کنترل خود درآوریم.

DiR_941107_02

خانم گیلبرت که خودش نویسنده‌ی بسیار موفقی است، دغدغه‌های شخصی‌اش را برای بروز خلاقیت و خلق یک شاهکار بیان می‌کند. او می‌گوید: «همه‌ی ما پذیرفته‌ایم که خلاق بودن و زجرکشیدن به‌نوعی با هم ارتباط دارند و نبوغ درنهایت به تحمل رنج و عذاب منتهی می‌شود. آیا شما دوستان واقعا با این طرز فکر موافقید؟» الیزابت گیلبرت در سخن‌رانی‌اش این ایده را به چالش می‌کشد و تعریف جدیدی از نبوغ را ارایه می‌دهد. الیزابت گیلبرت در یک سخن‌رانی ۲۰ دقیقه‌ای داستان تکامل مفهوم نبوغ را برای‌تان تعریف می‌کند و سعی می‌کند با تکیه بر تجربیات تاریخی بشر به بهترین توصیف از آن برسد. پیشنهاد می‌کنیم کمی وقت بگذارید و این ویدیوی آموزنده را تماشا کنید. ادامه…

۳. [ویدیو] پس از تحریم؛ آینده‌ی علم در ایران: گفتگو با دکتر رضا منصوری

باغ لارک همجوار بزرگراه ارتش در یکی از شمالی‌ترین و خوش آب‌و‌هواترین نقاط تهران قرار دارد. با گذر از سردر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی و ورود به باغ، این آب و هوای لطیف را بیشتر حس می‌کنیم. این‌جا هرکدام از مسیرهای سنگ‌چین به سوی یک پژوهشکده می‌رود. پژوهشکده‌ی نجوم در انتهای باغ قرار دارد و برای رسیدن به آن باید از لابلای درخت‌ها و مسیری نسبتا پر پیچ و خم عبور کنیم. در روزی که باران نم‌نم می‌بارد و البته هوا خیلی سرد نیست، قدم زدن در باغ کار بسیار لذت بخشی است. در پژوهشگاه نجوم با دکتر رضا منصوری قرار گفتگو داریم. دکتر منصوری تا همین چند روز پیش مجری طرح رصدخانه‌ی ملی بوده و از ما خواست که او را صرفا عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف بنامیم. او که اوایل دهه‌ی ۸۰ معاون پژوهشی رئیس جمهور بوده و کتاب «چهار سال در وزارت عتف» را نوشته، می‌تواند چیزهای زیادی از علم در ایران به ما بگوید. اینکه وضعیت پژوهشی و جامعه‌ی علمی ما از دهه‌های قبل تا کنون چگونه تغییر کرده است. اینکه در شرایط تحریم چه سختی‌هایی به دانشمندان ایرانی تحمیل شده و اکنون که تحریم‌ها رفته‌اند، چه گشایش‌هایی می‌شود. دکتر منصوری به آینده امیدوار است، ولی می‌گوید که برای رسیدن به وضعیت قابل قبول، به سال‌ها تلاش احتیاج داریم. ادامه…

۴. گزارش اپل برای نتایج مالی سه ماهه‌ی آخر: ۱۸٫۴ میلیارد دلار سود

درآمدهای اپل معمولا در سه ماهه‌ی چهارم سال به خاطر معرفی آیفون و دستگاه‌های جدید صعود می‌کند. سال گذشته این شرکت در همین زمان ۱۸ میلیارد دلار سود داشت و به این ترتیب رکورد بیشترین سود برای شرکتی با سهام عمومی را زد. امسال درآمد این شرکت در این بازه‌ی زمانی از آن رقم هم رد شد و ۱۸٫۴ میلیارد دلار سود حاصل کرد. ادامه…

۵. باتری لیتیومی جدید پنج برابر باتری‌های فعلی انرژی دارد

گروهی از دانشمندان نمونه‌ی اولیه‌ی باتری جدیدی را ساخته‌اند که پنج برابر باتری‌های عادی لیتیوم یونی گوشی‌های هوشمند، انرژی دارد. در این باتری به جای لیتیوم یون از لیتیوم اکسیژن استفاده می‌شود. اما یکی از مشکلات این نوع باتری، این است که لیتیوم اکسیژن از لحاظ ترمودینامیکی ناپایدار است. طبیعتا ماده‌ی شیمیایی به کار رفته در باتری یک دستگاه نباید این ویژگی را داشته باشد. ادامه…

۶. شیائومی گوشی Mi 5 را در تاریخ ۵ اسفند ماه معرفی می‌کند

پس از شایعات بسیار، شرکت شیائومی اعلام کرد که گوشی Mi 5 در تاریخ ۵ اسفند ماه (۲۴ فوریه) معرفی خواهد شد. این خبر از سوی «هوگو بارا» (Hugo Barra) بنیان‌گذار این شرکت تایید شده است. ادامه…

۷. مدیر سابق فورد به جمع مدیران IBM پیوست

«مارک فیلدز» (Mark Filds) که سابقا مدیر ارشد شرکت فورد (Ford) بوده، اشتیاق فراوانی دارد که کسب‌وکارش را به چیزی فراتر از صرفا فروش اتومبیل به مشتری‌ها تبدیل کند. او در نمایشگاه CES 2015 گفته بود :”زمان آن فرا رسیده که رابطه‌ی مان را با سایر شرکت‌ها گسترش دهیم.”

DiR_941107_03

حالا شرکت IBM اعلام کره که فیلدز به جمع مدیران این شرکت پیوسته است. ادامه…

۸. تعداد دستگاه‌های فعال اپل به یک میلیارد رسید

شرکت «اپل» (Apple) در حالی که گفته بود فروش محصولاتش کاهش پیدا کرده، اعلام کرد که در حال حاضر بیش از یک میلیارد دستگاه فعال در سرتاسر دنیا دارد. ادامه…

۹. انتشار گزارش مالی ال‌جی: شرایط بحرانی تجارت موبایل این شرکت

ال‌جی نتایج مالی سه ماهه‌ی چهارم مالی‌اش را اخیرا منتشر کرده است. شرکت ال‌جی الکترونیکس همچنان برای سر پا نگاه داشتن تجارت موبایل خود مجبور است به بخش تجاری لوازم خانگی برقی و دستگاه‌های تلویزیون تکیه کند. ادامه…

۱۰. [ویدیو] مقایسه‌ی آیفون ۶s پلاس و هواوی میت ۸

در این ویدیو قصد داریم تا با تست میزان شارژدهی باتری، عملکرد سخت‌افزاری و کیفیت عکاسی، این دو گوشی را با هم مقایسه کنیم. آیا آیفون ۶s پلاس از رقیبی که دو سوم قیمت‌اش را دارد شکست می‌خورد؟ ادامه…



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. ops

    عالی

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X