با گوشی های «دست کم گرفته شده» سال ۲۰۱۸ آشنا شوید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه

تنها چند روز تا پایان سال ۲۰۱۸ باقی مانده و باید اعتراف کنیم که گوشی های فوق‌العاده‌ای در این سال معرفی شدند. از پیکسل ۳ گوگل گرفته تا سامسونگ گلکسی نوت۹، هواوی میت ۲۰ پرو و وان پلاس 6T. و تازه این اسامی مربوط به پرچمداران اندرویدی می‌شود در صورتی که ما در رده قیمتی ۳۰۰ دلار، گوشی‌های فوق‌العاده مثل پوکوفون F1، آنر 8X و Realme 2 Pro را هم داشتیم.

در این پست اما نمی‌خواهیم درباره همه این گوشی‌های موفق صحبت کنیم؛ بلکه می‌خواهیم نگاهی داشته باشیم به گوشی‌هایی که اصطلاحا، دست کم گرفته شدند.

BlackBerry Key2

چهره جدید برند بلک‌بری، بر خلاف چهره جدید نوکیا، چندان دوست داشتنی نبوده است اما این بدان معنی نیست که گوشی‌های این شرکت دیگر حال و هوای گذشته را ندارند. درواقع شاید بتوانیم بگوییم از زمانی که این شرکت به اندروید مهاجرت کرده، بلک بری Key2 بهترین گوشی است که با نام بلک بری عرضه شده است.

باور کنید یا نه، هستند هنوز کاربرانی که به کیبردهای فیزیکی علاقه دارند. Key2 درست برای این افراد ساخته شده تا در سیل عظیم گوشی‌های لمسی، احساس غریبی نکنند. کیبرد این گوشی چند ویژگی منحصر به فرد نیز دارد که مثلا می‌توان اپلیکیشن‌های مختلف را دکمه‌های مختلف وصل کرد تا تنها با فشار دادن یک دکمه، وارد آن اپلیکیشن شوید. سنسور اثر انگشتی که در دکمه اسپیس این کیبرد قرار گرفته نیز واقعا نوآورانه و دوست داشتنی است.

چاشنی بلک‌بری حتی در رابط کاربری دستگاه نیز حس می‌شود. برای مثال می‌توانیم به BlackBerry Hub اشاره کنیم که اعلان‌ها و همچنین پیام‌های کاربر، در این قسمت نمایش داده می‌شود. همچنین حتما می‌دانید که گوشی‌های بلک‌بری همیشه به امن بودن مشهور بوده‌اند. در همین راستا، ویژگی‌های امنیتی مثل Privacy Shade و DTEK نیز در این گوشی قرار داده شده‌اند. در کنار تمام این ویژگی‌ها، این گوشی همچنان رابط کاربری بسیار نزدیک به اندروید خام دارد که این موضوع باعث می‌شود هم بروزرسانی‌های نرم‌افزاری به سرعت برای این گوشی عرضه شوند و هم سرعت گوشی بالاتر باشد.

شاید نقطه ضعف بزرگ این تلفن هوشمند که باعث شده Key2 را در رده دست کم گرفته شدگان قرار بدهیم، مشخصات سخت‌افزاری Key2، نسبت به قیمت آن است. برای ۶۵۰ دلاری که بابت Key2 پرداخت می‌کنید، پردازنده میان‌رده اسنپ‌دراگن ۶۶۰ را دریافت می‌کنید. حافظه رم دستگاه ۶ گیگابایتی است و Key2 در دو نسخه ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی عرضه می‌شود. دوربین دوگانه ۱۲ مگایپکسلی دستگاه نیز تعریف چندانی ندارد و دوربین سلفی این گوشی نیز هشت مگاپیکسلی است. باتری این گوشی نیز ۳۵۰۰ میلی‌آمپر ظرفیت دارد که می‌تواند تا یک روز کاربر را همراهی کند.

اما خب در نهایت چه گوشی دیگری با کیبرد فیزیکی می‌شناسید؟

LG G7 ThinQ

اولین تلاش ال جی برای عرضه یک پرچمدار در سال ۲۰۱۸، همان چیزی بود که از این شرکت انتظار داشتیم. یک دوربین با لنز عریض ۱۶ مگاپیکسلی، جک هدفون با سخت‌افزار quad-DAC و نمایشگری بدون حاشیه.

این شرکت حتی موارد اضافه‌ای مثل استاندارد ضد آب بودن، شارژ وایرلس و دکمه گوگل اسیستنت را هم در این تلفن هوشمند قرار داد و با بلندگوی BoomBox، سعی در سورپرایز کردن ما داشت. BoomBox درواقع شامل یک بلندگوی مونو اما با صدای بسیار بلند می‌شود که اگر گوشی را روی یک سطح سخت مثل میز بگذارید، صدای خروجی از دستگاه حتی بهتر هم می‌شود.

از دیگر مشخصات این گوشی نیز می‌توانیم به نمایشگر فوق روشن ۶.۱ اینچی LCD با رزولوشن ۳۱۲۰ در ۱۴۴۰ پیکسل، ۴ یا ۶ گیگابایت حافظه رم، ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی با پشتیبانی از کارت حافظه، و دوربین اصلی ۱۶ مگاپیکسلی و دوربین دوم هشت مگاپیکسلی، اشاره کنیم.

تنها نقطه ضعف این تلفن هوشمند را شاید بتوان باتری آن نامید. در مجموع LG G7 یکی از بهترین گوشی‌های ۲۰۱۸ بود که کمتر به آن توجه شد و شایسته فروش بیشتر را داشت. این گوشی در حال حاضر با قیمتی کمتر از ۵۰۰ دلار عرضه می‌شود که G7 ThinQ را به انتخاب بسیار مناسبی برای کاربران تبدیل می‌کند.

Motorola One Power

امسال شرکت موتورولا بیش از همه سعی کرد گوشی‌های میان‌رده بسیار خوبی به بازار عرضه کند و این چنین مشتریان را دوباره به سمت این برند بکشاند. در این مسیر اما دو رقیب سخت به نام شیائومی و هواوی، برای لنوو و موتورولا وجود داشت. اما با این وجود، گوشی موتورولا One Power همچنان یک گوشی میان رده بسیار خوب به حساب می‌آید.

بزرگترین نکته مثبت در رابطه با این محصول، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری این گوشی است که نوید دو روز استفاده کامل را می‌دهد. رقبای این گوشی که از باتری‌هایی با این حجم یا بیشتر استفاده می‌کنند، گوشی‌های شیائومی Mi Max 3 و همچنین آنر Note 10 هستند.

اما خب باتری، تنها چیزی نیست که در این تلفن هوشمند وجود دارد. ترکیب دوگانه دو دوربین ۱۶ و ۵ مگاپیکسلی در پشت دستگاه همراه با یک دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با فلش LED در جلوی گوشی، پورت USB-C و جک هدفون نیز از دیگر امکانات موتورولا وان پاور هستند. پردازنده دستگاه اسنپدراگن ۶۳۶ است که در کنار آن ۳ یا ۶ گیگابایت حافظه رم و ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی که قابل افزایش با کارت حافظه نیز هست، وجود دارد. نمایشگر دستگاه ۶.۲ اینچی و با رزولوشن Full HD+ است و در بالای آن نیز یک بریدگی وجود دارد. این مجموعه با قیمت ۲۲۶ دلار به فروش می‌رسد که بسیار رقابتی و البته مقرون به صرفه است.

همچنین شاید خوشحال شوید بدانید که نام One در اسم این محصول، اشاره به این موضوع دارد که این گوشی جزو برنامه Android One بوده و اندروید خام روی گوشی نصب شده است. همچنین تا دو سال بروزرسانی‌های بزرگ اندروید برای این گوشی عرضه می‌شود و بروزرسانی‌های امنیتی نیز تا سه سال گارانتی شده است.

Motorola Moto Z3

آخرین همکاری موتورولا و اپراتور ورایزن، گوشی است با نام Moto Z3. این گوشی را از برخی جهات Moto Z2.1 هم می‌نامند زیرا از پردازنده سال گذشته اسنپدراگن ۸۳۵ استفاده می‌کند. اما دلیل اصلی که این گوشی در سال ۲۰۱۸ دست کم گرفته شد، برچسب قیمتی ۵۰۰ دلاری آن است.

موتو Z3 همچنان از ماژول‌های Moto Mod پشتیبانی می‌کند. این ماژول‌ها در سال ۲۰۱۶ معرفی شدند و به کمک آن‌ها می‌توانید دوربین گوشی خود را بهتر کنید، بلندگوی بهتری روی تلفن هوشمندتان نصب کنید، گیم‌پد به گوشی وصل کرده و یا حتی یک پروژکتور به گوشی وصل کنید. تمام این‌ها به لطف Moto Mod و گوشی‌های پشتیبانی کننده از این ماژول‌ها، امکان پذیر است.

جدا از این موارد، Moto Mod به دو شرکت ورایزن و موتورولا این امکان را داده یک ماژول اختصاصی برای شبکه تلفنی 5G بسازند. درواقع موتورولا و ورایزن این گوشی را به عنوان اولین تلفن هوشمند پشتیبانی کننده از شبکه 5G معرفی کرده‌اند و به محض آماده شدن 5G، با خرید ماژول مربوطه می‌توان از سال ۲۰۱۹ از شبکه 5G در موتو Z3 استفاده کرد.

از دیگر مشخصات این تلفن هوشمند می‌توانیم به چهار یا ۶ گیگابایت حافظه رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی که با کارت حافظه نیز قابل ارتقا است، اشاره کنیم. دوربین پشتی دستگاه به صورت دوگانه بوده و از دو دوربین ۱۲ مگاپیکسلی که یکی رنگی و دیگری سیاه و سفید است، بهره می‌برد. دوربین سلفی این گوشی نیز ۸ مگاپیکسلی است و یک باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپری هم در این گوشی وجود دارد.

Xperia XZ2 Compact

اگر یک برند را بتوانیم همیشه در لیست «دست کم گرفته شدگان» بگذاریم، آن برند سونی است. این شرکت اخیرا در زمینه موبایل خیلی محطاتانه عمل کرده است. اگر به دنبال یک تلفن هوشمند خیلی خوب اندرویدی در اندازه کوچک می‌گردید، بهترین انتخاب در حال حاضر، اکسپریا XZ2 Compact است.

گوشی‌های سونی، مخصوصا در بخش دوربین حرف‌هایی برای گفتن دارند. البته ممکن است در سال‌های اخیر و در آزمایش‌هایی مثل DxOMark موفق نبوده باشند اما همچنان دوربین‌های فوق‌العاده‌ای روی گوشی‌های این شرکت هستند. روی XZ2 Compact نیز یک دوربین ۱۹ مگاپیکسلی با لنز f/2.0 قرار گرفته است. این دوربین می‌تواند فیلم‌برداری فوق آهسته با سرعت ۹۶۰ فریم در ثانیه را در رزولوشن‌های 720P و 1080P داشته باشد.

فیلم‌برداری 4K با تکنولوژی HDR نیز در این گوشی وجود خواهد داشت. برای سلفی نیز یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در جلوی این گوشی قرار گرفته است.

سونی همیشه روی ویژگی‌های چندرسانه‌ای یا مولتی‌مدیا مانور داده است. از همین رو، در این تلفن هوشمند از تبدیل محتوای SDR به HDR نیز پشتیبانی می‌شود. بلندگوهای دوگانه روی پنل جلویی گوشی، پخش صدا با رزولوشن بالا و پشتیبانی از LDAC برای استفاده از هدفون‌های بلوتوث نیز در این گوشی وجود دارد.

از نظر مشخصات سخت‌افزاری، پردازنده قدرتمند اسنپدراگن ۸۴۵ همراه با چهار گیگابایت حافظه رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی در این گوشی وجود دارد. همچنین XZ2 Compact از کارت حافظه microSD هم پشتیبانی می‌کند. باتری ۲۸۷۰ میلی‌آمپری در کنار ضد آب بودن و سنسور اثر انگشت در بخش پشتی از دیگر امکانات این تلفن هوشمند هستند. Xperia XZ2 Compact با قیمت ۵۰۰ دلار عرضه می‌شود و اگر به گوشی‌های کوچک علاقه دارید، انتخاب مناسبی است.

Xperia XZ3

دو گوشی سونی در این لیست؟ متاسفانه باید بگوییم بله. گوشی اکسپریا XZ3 یک نسخه بهتر شده از گوشی Xperia XZ2 است که از برخی جهات، شاهد بهبود هستیم.

نمایشگر ۵.۷ اینچی فول اچ‌دی LCD که در اکسپریا XZ2 شاهد بودیم، با یک نمایشگر ۶ اینچی OLED و رزولوشن QHD+ در گوشی XZ3 جایگزین شده است. دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی نیز با یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی جایگزین شده است. همچنین باتری این محصول نیز نسبت به نسل قبلی کمی بهتر شده و اکنون ۳۳۰۰ میلی‌آمپری است. علاوه بر این‌ها، سونی بالاخره پشتیبانی از شارژ وایرلس را هم به این گوشی اضافه کرده است.

یک ویژگی خاص این گوشی که در اکسپریا XZ2 نیز شاهد آن بودیم، Dynamic Vibration System است که در هنگام بازی‌ها و یا پخش ویدیو، با ویبره کاربر را همراهی می‌کند و در نوع خود جالب است.

جدا از این موارد، دیگر مشخصات این تلفن هوشمند با XZ2 و حتی XZ2 Compact یکی است. اسنپدراگن ۸۴۵، چهار گیگابایت حافظه رم، دوربین ۱۹ مگاپیکسلی با لنز f/2.0 و فیلم‌برداری ۹۶۰ فریم در ثانیه، ضد آب بودن و پورت USB-C و نبود جک هدفون، از جمله ویژگی‌های این گوشی است.

منبع: AndroidAuthority



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X