گروه‌های تلگرامی برای دانش‌آموزان مفید است!

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

در دنیای تکنولوژیک امروز راه‌های زیادی برای دانش آموزان هست که بحث‌های گروهی کنند. فروم ها، اپلیکیشن‌هایی مثل اسکایپ، واتس اپ و تلگرام. پژوهشگران در مورد گروه‌های دانش‌آموزی مطالعه‌ای انجام دادند که نشان می‌دهد گروه‌های مجازی می‌توانند راهی برای خود ابرازی بهتر دانش آموزان باشد.

به نظر می‌رسد دانش آموزان در گروه‌های مجازی می‌توانند آزادانه در مورد خودشان و نظراتشان صحبت کنند. به همین خاطر روابط نزدیک‌تر و بازتری با همسالانشان دارند.

نوجوانان بیشتر از گروه‌های سنی دیگر به بودن در گروه‌های اجتماعی و دوستانه و خودابرازی در آن‌ها تمایل دارند. اما در مدرسه‌ها فرصت چندانی برای گفتگوی همه با هم نیست.

به نظر می‌رسد دانش آموزان در گروه‌های مجازی می‌توانند آزادانه در مورد خودشان و نظراتشان صحبت کنند. به همین خاطر روابط نزدیک‌تر و بازتری با همسالانشان دارند.

در این پژوهش دو گروه از نوجوانان ۱۶- ۱۷ ساله و ۱۴-۱۵ ساله که در گروه‌های واتس‌آپ دانش‌آموزی عضو بودند، بررسی شد. نتایج جالب بود. دانش آموزان رتبه‌بندی‌های مدرسه که معمولا بر اساس نمرات درسی است را در گروه‌های دوستانه احساس نمی‌کردند.

دکتر Arie Kizel که مسئولیت این پژوهش را عهده‌دار بود گفت: «گروه‌های چت دوستانه بر اساس اعتماد بین افراد شکل می‌گیرد و این ارتباط بین آن‌ها را بهتر می‌کند. بحث گروهی در اپلیکیشنی مثل واتس اپ محیط و روابط اجتماعی را گرم‌تر می‌کند.»

باوجود انتقادات زیادی که به شبکه‌های اجتماعی و اثر آن در رابطه‌ها می‌شود؛ جالب است که می‌بینیم تکنولوژی به ما کمک می‌کند روابطمان باهم را راحت‌تر و بهتر از پیش کنیم.

منبع: Ubergizmo

telegram_ad2_1



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. حامد ذاکری

    درست میفرمایید گروه های تلگرامی برای داشتن ارتباط فوق العاده است اما یه جنبه منفی هم داره.
    امسال وقتی به دانش آموزان پایه سوم هنرستان تکلیف میدادم که تو خونه حل کنند چند نفر فقط خودشون حل میکردند و با اشتراک گذاری توی گروه بقیه کپی میکردن.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X