نوکیا ۸۲۱۰؛ عشق تبهکاران انگلیسی!
شاید نوکیا ۳۳۱۰ یکی از محبوبترین گوشیهای موبایلی باشد که تا کنون به موزه گجتهای رترو دیجیکالا مگ وارد شده است. ولی اگر جزو افرادی باشید که دوران نوکیا ۳۳۱۰ را تجربه کردهاند، احتمالا یکی دیگر از گوشیهای محبوب نوکیا به نام نوکیا ۸۲۱۰ را هم به یاد میآورید. این دو گوشی حداقل در تبلیغات ایران همیشه در کنار هم ظاهر میشدند. به همین دلیل شاید بتوان نوکیا ۸۲۱۰ را، با وجود این که یک سال زودتر از ۳۳۱۰ معرفی شده بود و به سری و نسل دیگری تعلق داشت، برادر خوشاندام، کمر باریک و گرانتر ۳۳۱۰ دانست.
- نوکیا ۸۲۱۰
در واقع نوکیا ۸۲۱۰ تا به حال کوچکترین و سبکترین گوشی نوکیا بوده است. نوکیا ۸۲۱۰ به قدری خوشهیکل است که برخی آن را در میان ده گوشی سبک و کوچک کل تاریخ قرار دادهاند. با این حساب اصلا بیدلیل نبوده که نوکیا اولین بار این گوشی را در شوی فشن پاریس نمایش داد. نوکیا ۸۲۱۰ هیچ امکانات خاص و عجیبوغریبی نداشت. طراحی زیبا و امکان تغییر دادن ظاهر آن با استفاده از کاورهای رنگی متنوع، مهمترین ویژگی آن برای جلب توجه افراد خوشپوش و اهل مد اواخر قرن بیستم بود. گرچه شاید شما هم مثل ما بیش از هر چیز نوکیا ۸۲۱۰ را با رنگ آبی کاربنی درخشان به یاد بیاورید.
با ورود به قرن بیستویکم و اوج گرفتن گوشیهای هوشمند، نوکیا ۸۲۱۰ رفته رفته به فراموشی سپرده شد. تا این که چیزی در حدود ۱۵ سال بعد، نسل جدید و کاملا متفاوتی از کاربران دوباره عاشق این گوشی شدند. گوشی موبایلی که روزگاری در دست مدیران و تاجران خودنمایی میکرد، ناگهان خود را در جیب تبهکاران یافته بود. در سال ۲۰۱۵ میلادی نوکیا ۸۲۱۰ به یکی از محبوبترین گوشیها در بین قاچاقچیان مواد انگلیس تبدیل شد. طبق گفتهی یک مواد فروش انگلیسی با نام مستعار K2 به خبرنگار سایت Business Insider، دلیل اصلی محبوبیت این گوشی در بین تبهکاران این بوده که آنها معتقد بودهاند بر خلاف آیفون و گوشیهای اندرویدی جدید، پلیس به راحتی نمیتواند رد گوشیهای قدیمی نوکیا را بگیرد. بنابراین تبهکاران عاشق سبکی و زیبایی نوکیا ۸۲۱۰ نشده بودند، بلکه دقیقا به این دلیل آن را دوست داشتند که هیچ امکانات خاص و عجیبوغریبی نداشت!
جواب علامت سوال در ذهن شما دوست گلم اینه که این گوشی ها برخلاف تصور شما تازه الان قدرشون دونسته میشه چون گوشی ساخته شد برای تماس و پیام درواقع برای اینکه به انسان خدمت کنه نه اینکه مثل گوشی های هوشمند انسان رو به سخره بگیره و مسخ و پابند شبانه روز خودش کنه،دلیل بازگشت بعضی ها به امثال ۸۲۱۰ اینه که اصالت پسند هستن و اصالت گوشی هم همین نسل مورد بحث بود.
من نمیفهمم این رو گه چرا یه عده عشق این گوشیا بودن و هستن مخصوصا ۱۱۰۰ واقعا اولشم برای من سخت بود کار کردن با این گوشیا و اس ام اس دادن باهاشون روی اعصاب بودفقط تنها حسنی که داشت خراب نمیشد و به درد افراد مسن می خورد ولی اون جوونا رو نمیفهمم که اینا رو دوست داشتن در حالی که وضعیت مالیشونم طوری نبود که بگی طرف نداشت بخره
دلایل زیادی داره حتی الان هم تو خاطراتی خیلی هامون هست و حس خوبی به ما میده …
منم بهترین تجربه رو با نوکیا معمولی داشتم البته نوع خوبش حتی دوربین هم نداشت
باطری عالی یادم میرفت همش شارژش کجاست هفته ای یک بار شارژ میکردم رکوردم هفته ای دو بار یا نهایت سه بار بود … از باطری بگذریم که یه چیز ازار دهنده ست …
گوشی کوچیک و راحت دوست جا میشه …… نکته خیلی مهم تو جیب ازار دهنده نیست …
کار خودش رو خوب انجام میده مثلا زنگ و sms ولی گوشی چی همه کار و میخواد خودش انجام بده
فیلم دیدن و اینترنت و دوربین و نرم افزار و کارهای بانکی و خیلی کار های دیگه کلا جایگزین کامپیوتر و تلویزیون و کامپیوتر یا لپ تاپ و دوربین عکاسی و خیلی چیز های دیگه …
گوشی های معمولی /بدون دوبین/بدون قابلیت دریافتی مدیا یا فایلی مشخصی
بیشتر از گوشی های دیگه کار هاتون در سریع تر حالت ممکن انجام میدادن
این همه دلیل در کنار اینکه سخت جون بودن و خیالت از بین بابت راحت…
گوشی های هوشمند خیلی کاربرد ها دارن که حتی الان دیگه بی درنگ ضروری ست برای خیلیا…
اما خیلی سخت مدیریت کردن قابلیت دوربین یعنی همه جا عکس بگیر … و دیگر قابلیت ها … خوب اینا تقریبا خوبن ولی تصور کن همش شبکه اجتماعی باشی و … هی خوب این یعنی دنیای بیرون رو به زوال میره …
اقای حمیدرضا با شما تاحدودی موافقم اما گوشی های هوشمند خواستند پیشرفت کنند و این چنین شد … امیدوارم برای هوش مصنوعی و ربات ها اینده بدی را در پیش نداشته باشیم
ببین توضیح یه همچین چیزی واقعا سخته ولی من به شخصه وقتی گوشی هوشمند دستمه حس میکنم بازیچه دست شرکت سازنده موبایل شدم.