نوکیا ۳۲۵۰؛ ترنسفورمر دنیای گوشیها
به نظر میرسد به لطف فعالیت شدید نوکیا در دو سه دههی گذشته موزه گجتهای رترو همیشه رونق خواهد داشت! این بار قصد داریم به یکی از متفاوتترین و یکهترین طراحیهای نوکیا بپردازیم؛ نوکیا ۳۲۵۰ با آن طراحی منحصر به فرد چرخشی. بخش کلیدهای نوکیا ۳۲۵۰ به شکلی طراحی شده بود که میتوانستید آن را تا ۲۷۰ درجه بچرخانید. این قابلیت ویژه اجازه میداد به سرعت بین سه عملکرد متفاوت یعنی گوشی موبایل، دوربین عکاسی و فیلمبرداری و پخشکننده موسیقی حرکت کنید. کلیدهای مرسوم در یک سو، کلیدهای کنترل موسیقی در سوی مقابل و دوربین عکاسی دو مگاپیکسل نوکیا ۳۲۵۰ روی لبهی کناری این بخش قرار داشت. بدین ترتیب با ۹۰ یا ۲۷۰ درجه چرخش میتوانستید به عکاسی و فیلمبرداری بپردازید و با ۱۸۰ درجه چرخش کنترلهای موسیقی دم دستتان قرار میگرفت. طراحی نوکیا ۳۲۵۰ زمانی که اولین بار در سال ۲۰۰۵ میلادی معرفی شد واقعا منحصر به فرد بود. البته دو سال بعد خود نوکیا این طراحی را در یک گوشی دیگر به نام ۵۷۰۰ اکسپرسمیوزیک هم به کار برد تا خاطرهی شیرین ۳۲۵۰ را یک بار دیگر زنده کند. دوست دارید خاطرهی شیرین نوکیا ۳۲۵۰ برای شما هم زنده شود؟ ویدیو زیر را تماشا کنید.
نوکیا را باید سلطان فروش طراحیهای متفاوت دانست. در دهههای ۷۰ و ۸۰ شمسی بسیاری از گوشیهای نوکیا از نظر نرمافزار و حتی مشخصات فنی شباهت بسیار زیادی با هم داشتند و تنها تفاوت آنها در این بود که یکی تا میشد، یکی میچرخید و دیگری کش میآمد! نوکیا ۳۲۵۰ هم مانند بسیاری از گوشیهای دیگر آن زمان نوکیا صفحه نمایش ۲.۱ اینچ با رزولوشن ۱۷۶ در ۲۰۸ پیکسل، پردازندهی تک هستهای ۲۳۵ مگاهرتزی، ۶۴ مگابایت رم و ۱۰ مگابایت حافظه داخلی داشت و از سیستمعامل سیمبین سری ۶۰ بهره میبرد. البته نوکیا این گوشی را به امکان پشتیبانی از کارت حافظهی microSD تا حداکثر حجم ۱ گیگابایت مجهز کرده بود تا به عنوان یک پخشکنندهی موسیقی امکان نگهداری تعداد بیشتری فایل موسیقی را داشته باشد. معمولا یک کارت حافظهی ۵۱۲ مگابایتی هم داخل جعبهی نوکیا ۳۲۵۰ پیدا میشد. نوکیا امکان تعویض سریع کارت حافظه بدون نیاز به خاموش کردن گوشی را هم داشت. درگاه کارت حافظه زیر بخش گردان نوکیا ۳۲۵۰ بود و برای دسترسی به آن لازم بود این بخش را در حالت ۹۰ درجه قرار دهید و اندکی صبر و حوصله داشته باشید!
حقیقتا باید نوکیا را برای خلاقیت زیادی که طراحی گوشیهای خود داشته ستود. هر چند به نظر میرسد این خلاقیت اندکی دیر از مرزی که باید عبور میکرد عبور کرد. در حالی که نوکیا همچنان مشغول ور رفتن با طراحی دکمههای گوشیهایش بود، رقبا این دکمهها را به کلی حذف کردند و گوی رقابت را از نوکیا ربودند.
واقعا علت اینکه به بلندگو و قدرت و کیفیت صدای این مدل تو مطلبتون اشاره کردین و مکرارا فقط به خمش و پیچش و دکمه های این ننه مرده گیر دادین واقعا چی بود؟!
نه خدا وکیلی چرا از nokia 3250 مطلب گذاشتین ولی از اسپیکرش حرف نزدین؟!🤔
اولین و بهترین گوشی خودم
واقعا محشره این گوشی
هنوزم دارمش
رنگش مشکیه
دوست عزیز، آیاباز کردن گوشی۳۲۵۰رو یلدین؟ ال سی دی روشن میشه اماتصویر نمیاذ.
فقط میخام مخاطبینم را کپی کنم
این گوشی به حدی ضخیم بود که لقب آجر بهش داده بودن
یادش بخیر چه بازی ها و کارایی که با اون نکردیم …
من هنوزم اونی که خریدم را تو کارتنش نگه داشتم به عنوان یادگاری.با اولین حقوقم خریدم
سلام
بنده یکیشو داشتم
صدای اسپیکراش کر کننده بود
میگم اقای چینه کش امکانش هست گوشی هایی رو که جنابعالی تو عکاسی قبولشون دارید رو برامون بگید؟ممنون
یادش بخیر چه روزای خوبی بود من هنوزم که هنوز با وجود اینکه گوشی لمسی و تبلت دارم هنوزم عاشق همون گوشی های قدیمیم و چندتا از مدلاشون رو دارم و ترجیح میدم از اونا استفاده کنم.
ی جور خاطره بازی
سلام نمیفروشی اقا مجتبی
بوم باکسی بود در زمان خودش این گوشه، فلفلپاش!!
یادش بخیر عجب صدای بلند و رسایی داشت البته وقتی ولوم صدا رو تا آخر زیاد میکردی خس خس میکردولی به اون موقع خیلی صدای خاصی داشتو رو دست نداشت و چند وقت بعدش گوشیهای چینی اومدن که ۶ تا اسپیکر داشتن و زود خراب میشدن.خیلی دوران خوبی بود با امکانات کوچک کلی صفا میکردیم
وقتی که همین دکمه ها به کلی از ساختار گوشی ها حذف شد همه ی شرکت ها طراحی هاشون تکراری و دل نچسب شد ….
یاد دوران نوکیا بخیر …
یادش به خیر اولین بار که این گوشی رو دیدیم سر پیدا کردن محل مموری کارت با دوستانم شرط بندی کردیم چه روزایی بود زیمنس با sx1 خودنمایی میکرد نوکیا با این مدل گوشی ها