نقد و بررسی گوشی Samsung Galaxy J7 Prime
میانردهها روز به روز سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص میدهند. شرکتها سعی میکنند با تولید گوشیهای میانرده با مشخصات سختافزاری و اندازههای متفاوت، فروش بیشتری در این رده داشته باشند. سامسونگ هم برای تصاحب سود بیشتر از بازار میانردهها، گوشیهای مختلفی را در این رده تولید کرده است. گوشی «سامسونگ گلکسی جی۷ پرایم» (Samsung Galaxy J7 Prime) یک میانردهی تمامعیار از این شرکت کرهای است. این گوشی برای کاربرانی که به دنبال زیبایی و کارایی در کنار هم هستند، گزینهی مناسبی به شمار میرود. حسگر اثر انگشت امنیت بالای این گوشی را تضمین میکند، صفحهنمایش بزرگ که برای بازی و وبگردی مناسب به نظر میرسد، سختافزار قدرتمند برای اجرای هرچیزی که در سر دارید، دوربینهای مناسب و قابلیت پشتیبانی از دو سیمکارت و شبکهی 4G از قابلیتهای چشمگیر گوشی جدید سامسونگ هستند.
طراحی و ساخت
بدنهی تمام فلزی و خوشتراش از مزیتهایی است که گوشیهای میانردهی سامسونگ از گوشیهای لوکس و گرانقیمت این شرکت به ارث بردهاند. علاوه بر این، حسگر اثرانگشت هم برای J7 پرایم در نظر گرفته شده تا کاربران این گوشی نسبتا خوش قیمت هم بتوانند خیال راحتی بابت امنیت اطلاعاتشان داشته باشند.
طراحی گوشی فاقد هرگونه پستیوبلندی روی قاب جلو و پشت است تا ظاهر آن هر چه بیشتر لوکس باشد. همچنین این نوع طراحی باعث شده تا بتواند بهراحتی روی سطوح صاف قرار گیرد و در دست گرفتنش هم راحت شود. قاب جلویی ساده طراحی شده و طبق روال همیشگی سامسونگ، دو کلید لمسی و یک کلید فیزیکی زیر نمایشگر، اجزای اصلی آن را تشکیل میدهند. با توجه به این که دوربین از قاب پشتی بیرون نزده است؛ J7 پرایم ضخامت هشت میلیمتری و وزن ۱۶۷ گرمی دارد. این اولین گوشی از سری J سامسونگ است که با بدنهی فلزی راهی بازار میشود و سامسونگ روی آن حساب ویژهای باز کرده است تا فروش خوبی داشته باشد. همین وزن زیاد علاوه بر قاب پشتی تمام فلزی، میتواند بابت باتری بزرگ ۳۳۰۰ میلیآمپری J7 پرایم هم باشد.
تنها تغییری که در مقایسه با سایر گوشیهای میانردهی سامسونگ میتوان به آن اشاره کرد، قرار گرفتن اسپیکر اصلی گوشی روی لبهی سمت راست آن است. این تغییر مکان میتواند بابت تغییرات طراحی داخلی باشد یا شاید سامسونگ به این نتیجه رسیده که قرار دادن اسپیکر روی قاب پشتی جالب به نظر نمیرسد. خوشبختانه بر خلاف بسیاری از گوشیهای سری J سامسونگ، در این گوشی میتوانید از دو سیمکارت در کنار کارت حافظهی جانبی استفاده کنید و دیگر لازم نیست که بین سیمکارت دوم یا کارت حافظهی جانبی یکی را انتخاب کنید.
طراحی زیبا و قاب پشتی بدون پستیوبلندی در دست گرفتن J7 پرایم را ساده کردهاند؛ البته باید گفت این صاف و صیقلی بودن احتمال سر خوردن گوشی از دستتان را زیاد میکند. مورد دیگری که میتواند آزاردهنده باشد، وزن نسبتا زیاد گوشی با توجه به ۵.۵ اینچی بودنش است؛ البته این سنگینی بعد از چند روز استفاده دیگر توجهتان را جلب نخواهد کرد.
صفحهنمایش
از سامسونگ انتظار میرفت به خاطر بازهی قیمتی این گوشی و بالا بردن فروش آن؛ از پنلهای امولد برای نمایشگر J7 پرایم استفاده کند. اما این اتفاق رخ نداده و سامسونگ به پنلهای LCD اکتفا کرده است. خبر بدتر اینکه این پنل حتی IPS هم نیست و سامسونگ سعی کرده تا با پنلی TFT رفع تکلیف کند. این مورد برای بزرگترین و در عین حال بهترین شرکت سازندهی نمایشگر دنیا کمی دور از انتظار بود. به هر حال برای J7 پرایم نمایشگری ۵.۵ اینچی با رزولوشن full HD در نظر گرفته شده است. اگر با TFT بودن پنل کنار بیایید، تراکم ۴۰۱ پیکسل بر اینچ برای نمایشگر یک گوشی میانرده عالی است. تصاویر و محتویات کمرنگتر از آن چیزی هستند که باید باشند، این مورد قابلتحمل است؛ اما نمایش نهچندان مناسب محتویات گوشی از زوایا میتواند کمی آزاردهنده باشد.
سختافزار، سیستمعامل و کارایی
کمکاری سامسونگ در مورد نمایشگر J7 پرایم، در بخش سختافزار جبران شده است. برای این گوشی میانرده تراشهی اختصاصی سامسونگ در نظر گرفتهشده که پردازندهی مرکزی هشت هستهای دارد. با این تراشه J7 پرایم چیزی در حدود گوشیهای پرچمدار سال گذشته قدرت پردازش دارد. سه گیگابایت رم هم کمک کرده تا هیچ مکث یا مشکلی هنگام کار کردن با گوشی مشاهده نشود. این مورد که گوشیهای میانرده بعد از مدتی استفاده کند میشوند نمیتواند در مورد J7 پرایم صحت داشته باشد؛ چراکه J7 پرایم با این سختافزار میتواند بهراحتی تا مدتی یک گوشی قدرتمند باقی بماند. در حدود ۱۶ گیگابایت حافظهی داخلی در کنار امکان استفاده از کارت حافظهی جانبی به شما امکان میدهد که فضای کافی برای نصب برنامه و ذخیره کردن فایلهای مالتیمدیا خود داشته باشید.
با J7 پرایم میتوانید از دو سیمکارت استفاده کنید و به اینترنت پرسرعت نسل چهارم متصل شوید. مثل تمام گوشیهای هوشمند امکان استفاده از Wi-Fi، بلوتوث و GPS در این گوشی هم فراهم شده است. حسگر اثر انگشت از دیگر مواردی است که به گوشیهای میانردهی سامسونگ اضافه شده. حسگر J7 پرایم هم در کلید خانهی این گوشی تعبیه شده است. این سنسور از نسل دوم است و بهصورت ۳۶۰ درجه کار میکند. البته باید گفت که حسگر اثر انگشت این گوشی تنها میتواند اطلاعات سه انگشت شما را ذخیره کند. باتری ۳۳۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی با توجه به تراشهی بسیار کممصرف و اختصاصی سامسونگ، میتواند تا ۱۴ روز گوشی را در حالت آمادهبهکار نگه دارد.
سامسونگ برای J7 پرایم، اندروید مارشمالو نسخهی ۶.۰.۱ را بهعنوان سیستمعامل در نظر گرفته است. این سیستمعامل با رابط کاربری اختصاصی سامسونگ همراه شده تا به امکانات پیشفرض اندروید کمی اضافه کند. به لطف سختافزار و مقدار رم کافی، این گوشی از اجرای هیچ بازی یا برنامهای باز نمیماند.
دوربین
دو سنسور ۱۳ و ۸ مگاپیکسلی برای دوربینهای J7 پرایم در نظر گرفته شدهاند. جالب است بدانید هر دو سنسور از نوع CMOS هستند و دریچهی دیافراگم f/1.9 دارند. فلشی از نوع LED به مجموعهی دوربین اصلی گوشی کمک میکند تا بتواند در شرایط نوری نامساعد هم عملکرد مطلوب داشته باشد و تصاویر مطلوبی ثبت کند. سرعت فوکوس، ثبت و ذخیرهی تصاویر عالی به نظر میرسد. تصاویر ثبتشده کیفیت و روشنایی لازم را دارند. نویزی در هیچکدام از تصاویر وجود ندارد؛ البته با توجه به مجموعهی دوربین اصلی، انتظار چنین تصاویری باکیفیتی هم از J7 پرایم میرود.
رابط کاربری دوربین با به چیزی که در گوشیهای قبلی سامسونگ شاهدش بودیم، تفاوتی نکرده است و میتوانید به کمک آن تمام تنظیماتی که مدنظر دارید را قبل از ثبت تصاویر، اعمال کنید. حالتهای مختلف مثل عکاسی پیدرپی، پانوراما، HDR، عکاسی در شب و عکاسی حرفهای در رابط کاربری دوربین اصلی J7 پرایم به چشم میخورند. سنسور ۸ مگاپیکسلی دوربین سلفی هم تصاویر نسبتا خوبی ثبت میکند؛ اما در شرایطی که نور شدیدی در محل عکاسی دارید اصلا انتظار ثبت تصاویر مطلوب را نداشته باشید.
جمعبندی
گوشیهای میانرده برای کسانی که میخواهند از امکانات بهروز استفاده کنند و درعینحال نمیخواهند پولی اضافی خرج گوشیهای بالارده کنند، مناسب هستند. گوشی J7 پرایم از گوشیهای میانرده و قدرتمند سامسونگ است که اگر بتوانید با نمایشگر TFT آن کنار بیاید، سایر قسمتهایش حتما راضیتان میکند. دوربینهای ۱۳ و ۸ مگاپیکسلی که تصاویر با کیفیت ثبت میکنند، سختافزاری برپایهی تراشهی اختصاصی اگزینوس ۷۸۷۰ سامسونگ به همراه سه گیگابایت رم در کنار طراحی زیبا و حسگر اثر انگشت از مشخصاتی هستند که پس از خریدن این گوشی نصیبتان میشود.
من دوروزه این گوشیو خریدم از ارتفاع ۳۰ سانتی متری از دستم افتاد الان صفحش می پره و هیچ راهی برای باز کردن پشتش ندارم
سلام دوستان ممکنه راهنمایی کنید
من نمیتونم با گوشی اسکرین شات بگیرم
دکمه روی صفحه و دکمه پاور همزمان
دکمه پاور و دکمه کم کردن صدا همزمان باهم فشار بده
قبل این گوشی جی ۷ ،سامسونگ اس ۴ داشتم . بعد یکسال اس ۴ خیلی اذیت کرد هنگ کردنها و باطری عوض کردنها و عیب های دیگر . ولی دوسال است که جی ۷ سامسونگ دارم و خیلی راض هستم نه هنگی نه مورد ویگر .
باسلام
گوشی فوق العاده مزخرفیه
سامسونگ صفحه نمایش سوپرامولدراازاین گوشی حذف کرده ویک صفحه نمایش معمولی البته برای ردگم کنی مشتری بانوربالا قرارداده ،صفحه نمایش بی روح ورنگ ها غیرواقعی هستند همون ۲۰۱۶بخرید صدپله ازپرایم بهتره
اتفاقا بهترین گوشی اون سالهاست و تو قدرشو نمیدونی
جی۷ خیلی عالیه من که خیلی راضی ام
بنظرتون ب جای جی سون پرام چی بگیرم ک تو همون قیمت باشه و بهتر
سلام من میخوام جی سون پرام بخرم ولی حافظش پایینه میخوام ی گوشی دیگه تو همون قیمت بگیرم ب نظرت چی بگیرم
من بین این گوشی و گوشی a3 (2017) موندم.کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟
با عرض سلام و خسته نباشید…. یه گله کنیم از دیجی کالا که نقد و بررسیش در مورد این گوشی در قسمت صفحه نمایش یکم کم لطفی کرده و شفاف سازی نکرده…
درسته سامسونگ در گوشی j7 prime از صفحه نمایش tft استفاده کرده اما tft معمولی نیست بلکه از نوع pls هست که متاسفانه دیجی کالا بهش اشاره ای نکرد.
هر چقدر تکنولوژی جدیتر باشه بهتر خواهد بود و این معقوله در نمایشگرهای جدید pls هم صدق میکنه که انحصارا متعلق به سامسونگ هست
pls ترکیبی از دو فن اوری ips و amoled هست و میشه گفت معایبشون برطرف شده / البته مصرف انرژی amoled ها کمتر هست ولی
اینو به یاد داشته باشین که ویژگی نمایشگرهای پرمصرف ips رو دارند و این باعث میشه کمی ازشون جلو باشه
مزیتهای مختصر این نمایشگر هم میشه به : مصرف انرژی کمتر و کنتراست و روشنایی بالا و تصویری با کیفیت تر و مطلوب تر و
بهبود بیش تر در زاویه ی دید و ۱۰ در صد افزایش روشنایی و بیش از ۱۵ درصد کاهش هزینه ی تولید و پنل انعطاف پذیرش نام برد
خب این نمایشگر یه عیبی که داره اینه که تمام شرکتها نمیتونن ازش استفاده کنن که اونم به خاطر پیچیدگی بالای فناوریش هست که شرکتها کمی تنبلی میکنن…
امیدوارم یه کمکی به دوستان کرده باشم.