نقد و بررسی سونی اکسپریا Z5 در دیجیکالا مگ
یازدهم شهریور و درحالیکه طرفداران سامسونگ، الجی و HTC، سهمیهی گوشیهای ردهبالای خود را دریافت کرده بودند، «کازوئو هیرای» (Kazuo Hirai)، مدیرعامل شرکت سونی در جریان رویداد IFA 2015 برلین، با معرفی ساموراییهای اکسپریا Z5، طرفداران شرکت ژاپنی را شاد کرد.
اکسپریا Z5 در سه مدل با جثههای مختلف ولی قدرتی یکسان معرفی شد و قرار است یک سالی برای سونی مبارزه کنند. از مدلهای جمعوجور Z5 کامپکت و گودزیلای Z5 پریمیوم که بگذریم، به اکسپریا Z5 میانی که ادامهی راه اکسپریا Z3 پلاس است، میرسیم.
با دیجیکالا مگ در نقد و بررسی سونی اکسپریا Z5 همراه شوید.
طراحی و ساخت
همه چیز در طراحی این گوشی با حساب و کتاب انجام شده و اعلا و درجهیک بودن را فریاد میزند!
خودروهای ساخت شرکت پورشه یا بیامدبلیو، به دلیل اینکه از زبان طراحی ثابتی طی سالهای مختلف بهره بردهاند، بهراحتی و از فاصلهی دور قابل شناسایی هستند. همین موضوع را میتوان در گوشیهای سری Z سونی هم مشاهده کرد. اکسپریا Z5 از همان طراحی ساده، بیآلایش و در عین حال شکیل مدلهای پیشین بهره میبرد ولی بهبودهای قابل توجهی داشته است.
مهمترین تغییر، استفاده از شیشهی مات برای قاب پشتی به جای شیشهی براق است. این موضوع باعث شده تا دیگر نگران کثیف شدن قاب پشتی گوشیتان نباشید؛ موضوعی که برای کاربران پرچمداران سامسونگ، یک معضل بزرگ است.
بدنهی Z5 را میتوان نسخهی اصلاح شده و چکش کاری شدهی Z3 پلاس دانست. همه چیز در طراحی این گوشی با حساب و کتاب انجام شده و اعلا و درجهیک بودن را فریاد میزند!
با اینکه برجسته بودن قاب دور Z5 در پشت گوشی، کمی در دست گرفتناش را آزاردهنده میکند ولی این موضوع از خط افتادن روی لنز دوربین و قاب پشتی، هنگامی که گوشی روی میز قرار میگیرد، جلوگیری میکند.
با توجه به پشتیبانی اندروید ۶.۰ از حسگرهای اثرانگشت بهصورت پیشفرض، سونی هم بالاخره پای این حسگر دوستداشتنی را به مدلهای ردهبالای خود باز کرد. برخلاف جهت رودخانه که حسگر اثرانگشت در را پایین نمایشگر قرار میدهند، سونی کلید پاور که در وسط لبهی سمت راست قرار دارد را به این حسگر مجهز کرده. مزیت این کار، راحتتر بودن شناسایی اثرانگشت است. بدون توجه به اینکه چپدست یا راستدست باشید، میتوانید بهراحتی با حسگر اثرانگشت اکسپریا Z5 کار کنید. خوشبختانه، سونی برخلاف HTC، حسگر سریع و دقیقی را برای مدل ردهبالای خود در نظر گرفته است.
سونی همچنان جزو معدود شرکتهایی است که برای گوشیهای ردهبالای خود از کلید سختافزاری شاتر دوربین استفاده میکند. مهم نیست که برای عکاسی از کلید کم کردن صدا یا انواع و اقسام کلیدهای نرمافزاری استفاده کنید، درنهایت هیچکدام نمیتوانند جای یک کلید دو مرحلهای شاتر را بگیرند. بهخصوص اگر این کلید، در پایین لبهی سمت راست گوشی، دقیقا مشابه دوربینهای دیجیتال کامپکت، تعبیه شده باشد.
احتمالا برای طرفداران سونی این موضوع دیگر کمی تکراری شده، ولی اکسپریا Z5 هم به لطف گواهینامهی IP68 و IP65، در مقابل نفوذ آب و گردوغبار مقاوم است.
صفحهنمایش
صفحهنمایش Z5 یکی از بهترین و باکیفیتترین پنلهای LCD بازار محسوب میشود.
با اینکه تقریبا تمامی شرکتهای مطرح تولیدکنندهی گوشیهای هوشمند از نمایشگرهای Quad HD استفاده میکنند، سونی در مدل Z5 هم به رزولوشن Full HD قناعت کرده است.
با توجه به اندازهی ۵.۲ اینچی نمایشگر Z5، استفاده از دقت Full HD با تراکم پیکسلی بیش از ۴۰۰ پیکسل بر اینچ، کاملا منطقی به نظر میرسد. نه تنها چشم انسان، بهسختی میتواند تفاوت بین تراکمهای پیکسلی ۴۰۰ و ۶۰۰ را تشخیص دهد، بلکه رزولوشن کمتر در صفحههای LCD، کمک فراوانی به مصرف باتری خواهد کرد.
بهطور خلاصه با اینکه نمایشگر Z5، جذابیت پنل AMOLED گوشیهای گلکسی نوت ۵ یا گلکسی S6 را ندارد، ولی در کنار نمایشگر الجی G4، یکی از بهترین و باکیفیتترین پنلهای LCD بازار محسوب میشود. بهعلاوه، همانند گوشیهای آیفون، سونی یک لایهی مقاوم در برابر چربی و اثرانگشت بر روی نمایشگر Z5 قرار داده تا مقاومتاش را در مقابل کثیف شدن، بیشتر کند.
دوربین
اگر به عکاسی با تنظیمات دستی مسلط باشید، میتوانید تصاویر فوقالعاده باکیفیتی با دوربین Z5 بگیرید
یکی از بخشهای گوشی Z5 که هنگام معرفی این گوشیها، دپارتمان بازاریابی سونی، هیاهوی زیادی به پا کرد، دوربین جدید ۲۳ مگاپیکسلیشان بود. قطعا میدانیم که اینطور اعداد و ارقام، اعتبار چندانی ندارند و کیفیت نهایی عکسهای ثبت شده، به فاکتورهای دیگری بستگی دارند.
اما پیش از هر چیز، نگاهی به سیستم فوکوس فوقالعاده سریع این دوربین جدید میاندازیم. اکسپریا Z5 میتواند بر روی هر نوع سوژهای تنها در ۰٫۰۳ ثانیه فوکوس کند. این یعنی احتمالا هیچ سوژهای را با اکسپریا Z5 از دست نخواهید داد. بهعلاوه این چنین سرعت فوکوس بالایی باعث خواهد شد تا اثر لرزش دست، به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
اما کیفیت عکسهای ثبت شده چگونهاند؟ آیا واقعا همانطور که وبسایت DxOMark اعلام کرد، Z5 برترین دوربین را بر روی تمامی گوشیهای هوشمند دارد؟ هم بله هم خیر. اگر به عکاسی با تنظیمات دستی مسلط باشید، میتوانید تصاویر فوقالعاده باکیفیتی با دوربین Z5 بگیرید ولی برای حالت خودکار، ما کیفیت تصاویر دوربین الجی G4 و گلکسی S6 را ترجیح میدهیم.
کیفیت فیلمبرداری هم فوقالعاده است. اگر با رزولوشن 4K فیلمبرداری کنید، به سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه محدود خواهید بود ولی با کاهش رزولوشن به Full HD و HD، میتوانید با سرعتهای ۶۰ و ۱۲۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کنید.
برای علاقهمندان به عکاسی سلفی (که این روزها تعدادشان هم زیاد است) سونی یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در بالای نمایشگر Z5 قرار داده که تغییر خاصی در مقایسه با دوربین دوم Z3 پلاس نداشته است. با این وجود، میتوانید تصاویر سلفی بسیار خوبی برای به اشتراکگذاری در اینستاگرام تهیه کنید.
عملکرد سختافزاری و باتری
سوال اصلی را همینجا رک و روراست پاسخ میدهیم: اکسپریا Z5 هم داغ میشود!
همانند بیشتر گوشیهای ردهبالایی که سال ۲۰۱۵ وارد بازار شدند، اکسپریا Z5 هم از تراشهی معروف Snapdragon 810 ساخت شرکت کوالکام بهره میبرد. تراشهای که در Z3 پلاس هم قرار داشت. موضوع داغ شدن این تراشه دیگر تکراری شده و اگر از کاربران گوشیهایی مثل HTC One M9 هستید، این موضوع را بهطور کامل لمس کردهاید.
اما سونی در مراسم رونمایی این گوشی اعلام کرد که از یک سیستم خنککننده با دو لولهی انتقال حرارت بهعلاوهی خمیر سیلیکون استفاده کرده است. یعنی همان سیستمی که در لپتاپها و کامپیوترهای رومیزی مرسوم است. در مدت زمانی که این گوشی را در اختیار داشتیم، تحت تاثیر عملکرد این سیستم خنککننده قرار گرفتیم. میزان گرم شدن Z5 در مقایسه با Z3 پلاس و One M9، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. ولی سوال اصلی را همینجا رک و روراست پاسخ میدهیم: اکسپریا Z5 هم داغ میشود!
بله میزان گرم شدن این گوشی نسبت به دیگر محصولاتی که از تراشهی ۸۱۰ استفاده میکنند، کمتر است ولی اگر جزو کسانی هستید که با گوشی خود زیاد بازی میکنند، گرم شدن قاب پشتی اکسپریا Z5، شما را آزار خواهد داد.
به هر صورت، عملکرد Z5 فوقالعاده است. تقریبا هیچگاه با مکث یا بهاصطلاح “لگ” مواجه نخواهید شد. همه چیز روان است و تمامی فرمانها، بهمحض لمس انگشت شما اجرا میشوند.
در دو سال گذشته، سونی تبلیغات زیادی پیرامون طول عمر باتری گوشیهای ردهبالای خود انجام داده. اکسپریا Z5 هم از همین روند پیروی میکند. باتری ۲۹۰۰ میلیآمپرساعتی این گوشی میتواند بهراحتی یک روز کامل را سپری کرده و اگر قید Clash of Clans را بزنید، میتوانید دو روز کامل از شارژ کردن گوشی خود بینیاز شوید. قابلیت شارژ سریع گوشی هم که نیازی به گفتن ندارد.
نرمافزار
اکسپریا Z5 میتواند بهترین مکمل برای کنسول بازی پلیاستیشن ۴ شما باشد.
سونی همچنان طعم آبنباتچوبی را به پاستیلپفی ترجیح میدهد و Z5 را با اندروید ۵.۱ روانهی بازار کرده است. البته تجربه نشان داده که سونی یکی از بهترین شرکتها در زمینهی ارائهی بهروزرسانیها بهحساب میآید و قطعا Z5 جزو اولین گوشیهایی خواهد بود که به اندروید ۶.۰ مجهز خواهد شد.
بر روی سیستمعامل گوشی، رابط کاربری همیشگی Xperia UI قرار داده شده که برای کاربران گوشیهای اندرویدی سونی، چند سالی است که تکرار میشود. مزیت اصلی این رابط کاربری در مقایسه با TouchWiz سامسونگ و Sense شرکت HTC، نزدیک بودن آن به رابط کاربری استاندارد اندروید است. سونی کمترین تغییرات را در این رابط اعمال کرده و همین موضوع میتواند کمک زیادی به ارائهی بهروزرسانیهای سریعتر کند.
تعداد زیادی برنامهی جانبی نظیر آنتیویروس، آفیس و فیسبوک در گوشی دارند که خوشبختانه کاربر میتواند در صورت نیاز، آنها را حذف کند.
در ادامهی راه گوشیهای Z3 و Z3 پلاس، Z5 هم راههای ارتباطی زیادی با کنسول بازی پلیاستیشن ۴ دارد. از نرمافزارهای PSN و PS Video گرفته تا قابلیت استفاده از گوشی به جای نمایشگر کنسول بازی؛ پس اگر جزو گیمرهایی هستید که از پلیاستیشن ۴ استفاده میکنند، اکسپریا Z5 میتواند بهترین مکمل برای کنسول شما باشد.
شاید نیاز به ذکر این مورد نباشد، ولی اکسپریا Z5 بهطور کامل از زبان فارسی پشتیبانی میکند.
جمعبندی
اکسپریا Z5 نسخهی بهبود یافته یا بهاصطلاح چکش کاری شدهی Z3 پلاس است. ایرادهای جزئیای که به Z3 پلاس گرفته میشد، در Z5 برطرف شده است. Z5 زیبا، خوشساخت و سریع است و دوربین فوقالعادهای دارد. همه چیز سر جای خود قرار دارد و هر آنچه که از یک گوشی ردهبالا انتظار دارید را در Z5 خواهید یافت.
در مقایسه با رقیبهایی مثل آیفون 6s، گلکسی S6، الجی G4 و One M9، امپراتور جدید سونی، برتری خاصی ندارد ولی در هیچ زمینهای، ضعیفتر از آنها هم نیست. در واقع، گویی فناوری گوشیهای هوشمند به بلوغ و نهایت خود رسیده. تمامی گوشیهای ردهبالای بازار در یک سطح قرار دارند و انتخاب نهایی به سلیقهی کاربر برمیگردد. پس اگر سبک کرهایها و تایوانیها را نمیپسندید و به دنبال اصالت ژاپنی هستید، در خرید سونی اکسپریا Z5 شک نکنید.
- کیفیت ساخت عالی
- قاب پشتی از جنس شیشهی مات؛ مقاوم در برابر جذب اثرانگشت و چربی دست
- وجود حسگر اثرانگشت بر روی لبهی سمت راست برای کاربری آسانتر
- دارای گواهینامهی IP65 و IP68؛ مقاوم در برابر نفوذ آب و گردوغبار
- صفحهنمایش باکیفیت
- کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری بسیار خوب (بهخصوص با تنظیمات دستی)
- عملکرد سختافزاری قدرتمند
- باتری با شارژدهی بالا و قابلیت شارژ سریع
- بلندگوهای استریو با کیفیت و بلندی صدای بسیار خوب
- رابط کاربری سبک، سریع و کاربرپسند
- ضخامت گوشی میتوانست کمتر باشد
- گرم شدن گوشی تحت استرس زیاد باوجود سیستم خنککنندهی پیشرفته
الان دو مسئله ای که وجود داره یکیش اینه هر گوشی که میاد بعد یه مدت قیمتش شکسته میشه و مسئله بعدی رفع تحریم هاست که امیدواریم قیمت ها کمتر هم بشن!
با این حال تا تابستون قیمتش تا ۲.۵ بیاد مناسبه…
سلام فرهنگ عزیز …
مطالب مثل همیشه عالی بود…
منم شدم غلط گیر دیجی کالا مگ دیگه 🙂
((با اینکه برجسته بودن قاب دور Z5 در پشت گوشی، کمی در دست گرفتناش را آزاردهنده میکند ولی این موضوع از خط افتادن روی لنز دوربین و قاب پشتی، هنگامی که گوشی روی میز قرار میگیرد، جلوگیری کند))
به نظرم این پاراگراف یا باید بشه جلوگیری میکند یا میتواند جلوگیری کند.
ممنون از توجهتون. 🙂
سلام، خسته نباشید واقعا همه و همه میگن سایت دیجیکالا که همیشه فقط میزنه تو سر سونی!! حیفه که شرکت بزرگی مثل سونی بره کنار. منم که همیشه فقط اسم سایت شما رو میگم واسه خرید پیش همه. امیدوارم هوای سونی رو داشته باشید شما. ممنون.
نکته مثبت : وجود حسگر اثرانگشت بر روی لبهی سمت راست برای کاربری آسانتر
اینش دیگه مسخره بود واقعا :)) الان کاربرای آیفون و سامسونگ و . .. دارن زجر میکشن :))))
در پاسخ سوال در مورد اسلات ها بله
گوشی های ۲ سیمی که فقط ۲ اسلات دارند ( چه برای سیم چه برای مموری ) وقتی در اسلات اول سیمکارت قرار بدید در اسلات دوم یا باید مموری بذارید یا سیمکارت دوم ( درکل مدل های جدید گوشی ۲ سیمکارت رو طور دیگه ای تعریف کردن یعنی حذف مموری خارجی در ازای سیمکارت دوم )
در مورد این گوشی اگه سونی رابط کاربریش این نبود گوشی عالی ای میشد ولی رابط کاربری سونی بنظرم نسبت به گوشی های دیگه خیلی ضعیفه و باید خودتون شخصی سازی کنید همه چیز رو با تم و . . . خیلی رابط بی روحیه
اما چیزی که باعث شده سونی فروشش کم شه اینه که سونی هرساله یک گوشی میده با معایب فراوان و نسل بعدی فقط معایب قبلی رو اصلاح میکنه مثل Z و Z1 و Z2 و Z3 و Z3+ و Z4 و Z5 از زمان رفتن از Z به Z1 پیشرفت خوبی داشت اما از Z1 تا خود Z5 پیشرفت هاش بسیار کوچیک و در حد برطرف کردن باگ های گوشی نسل قبل بوده یعنی تفاوتی در ظاهر گوشی ایجاد نمیشده یجوری میشه گفت مثلا اپل گوشی میزنه با اپدیت سیستم عامل گوشی رو بروز میکنه سونی نسل نسل با مدل جدید مشکلات گوشی رو درست میکنه اینا نرم افزاری عمل میکنن سونی سخت افزاری و بنظر من رابط کاربری سونی خیلی عقب افتاده تر از بقیه هست و همه ساله فقط سخت افزار رو بروز میکنه و هیچ دستی به امکانات نرم افزاریش نمیزنه چیزی که تو سری گلکسی نوت ها خیلی شدید روش کار میشه و امکانات نرم افزاری فوق العاده ای نسبت به بقیه گوشی ها دارن ! درکل Z5 هم مشکلاتی داری یک نمونش داغ کردن که باز سونی Z6 میزنه با همین قیافه فقط Cpu گوشی رو عوض میکنه که داغ نکنه ! همینجور نسل به نسل فقط باگ برطرف میکنه
یکی دیگه از عوامل فروش کمش هم همین ظاهر تکراریه
یعنی کسایی که گوشی باز هستن براشون خاص بودن ظاهر گوشی هم مهمه ! و دوست دارن همیشه جدیدترین مدل رو داشته باشن ولی وقتی قیافه Z1 Z2 Z3 Z4 Z5 همشون مثل همه کسی نمیفهمی گوشی دستت گوشی Z1 چندین سال پیشه یا Z5 جدیدترین گوشیه ! الان کسی که مثلا قیافه و خاص بودن گوشی براش مهمه وقتی میخواد مثلا بین S6 و S6 edge انتخاب کنه قطعا ادج رو انتخاب میکنه و هرکی هم ببینه میفهمی چیه گوشی !
سونی با این روشش ورشکست میشه و Z5 فروش خوبی نخواهد داشت بخاطر همون داغ کردن پردازندش و گفته شده اگه فروشش خوب نباشه بخش موبایلش تعطیل میشه ! حالا فرض محال میگیریم که تعطیل نشه و فروش خوبی کنه ولی اگه بعدش بیاد Z6 باز با همون طراحی تکراری دیگه کسی سراغش نمیره ! حتی طرفدارای خود سونی هم شاید خسته شدن ازین قیافه تکراری !
برند های چینی رو به گوشی هاشون نگاه کنید چند نکته توشون هست که انقدر موفق شدن تو بازار موبایل و کم کم بازار داره بسمت چین میره
1-قیمت بسیار مناسب نسبت به بقیه
2-طراحی های مختلف یعنی تو برند های چینی اکثر گوشی هاشون قیافه های مختلف و بعضا طراحی های بسیار شیک و متفاوتی دارن
3-قدرت بسیار بالا هم رده با گوشی های برند های معروف دنیا و سیستم عامل و سخت افزار بروز
4-کیفیت ساخت بسیار عالی ( البته نه در همه برند ها و همه مدل های چینی )
5-درکل خرید منطقیه چراکه مثلا با حدود قیمت نصف قیمت galaxy S6 گوشی ای با قدرت در حد اس۶ میگیرید !
درکل در بین ۳ مدل جدید سونی نسخه معمولی فروش قابل توجهی نخواهد داشت ولی احتمال فروش مدل کامپکت و مدل پرمیوم بیشتره که اونم با توجه به قیمتی که حدودی اعلام شده مدل پریمیوم هم تو ایران زیاد فروش نمیکنه
اگه میبینید نقد دیجی کالا این دفعه از سونی خوب بود دلیلش ۱ چیزه
سونی فقط هرسال باگ های نسخه های قبلی رو برطرف میکنه و گوشی خیلی جدید و جذاب تری وارد بازار نمیکنه
الان Z5 چیست ؟
Z1 باگ برطرف شده => Z2
Z2 باگ برطرف شده => Z3
Z3 باگ برطرف شده => Z3+
Z3+ باگ برطرف شده => Z4
Z4 باگ برطرف شده => Z5
درکل وقتی این همه نسل بیرون داده و این همه باگ های مختلف رو حل کرده در نتیجه نسل به نسل باگ های بیشتری برطرف شده و الان Z5 بی نقص ترین گوشی سونیه و واسه همین نکته منفی زیاد نگفته دیجیکالا
اما چه در نسل بعد خواهید دید ؟
Z5 باگ برطرف شده => Z6 یعنی مشکل داغ کردن Z5 تو Z6 حل میشه اونوخ میشه یک گوشی جدید !!!!!
یجورایی مثل پرایده ۱ مدل بود هی مدل به مدل یچیزی اضافه کردن یه مشکلی حل کردن الان ۲۰ تا مدل شده پراید :)) و اساس همون ماشینه مزخرفه !!!
ببخشید یعنی شما میگید گوشی z3 با گوشی مثل z5 پریموم که در اینده میخواد بیاد فرقی نکرده؟؟
شاید از لحاظ ظاهری تغییرش چندان نباشه اما واقعا بی انصافیه این حرف صفحه نمایشگر 4k دوربین ۲۳ مگاپیکسل با کیفیت و حسگر اثر انگشت و حالا باتری رو نمیگیم چون هنوز نقد و برسی انجام نشده روش درسته این قابلیت رو گوشی های دیگه هم دارن اما یعنی الان اینا از نظر منو و شما خیلی ساده جزوی میادش اما همین قابلیت های جدیدش چیزی نیست که بخوای ندید بگیریم
سونی میتونست مثل برند های دیگه یه گوشی بزنه با خیلی معایب بالا بیخیال شه بره سراغ یه مدل دیگه اما ترجیح میده از هر گوشی که میسازی در نسخه بعدی اون رو تکمیل و بی عیب کندش
خلاصه همه مثه سامسونگ نیستن که روز فروش اپل برن دم در فروشگاه هاش تبلیغ گوشی خودشونو کنن که مشتری های برند مقابل رو جذب کنن
آقای WoNDeRMAn:
” شما چیزی نمیدانید لطفا اظهار نظر نکنید نسل بعدی پرچمداران سونی از چیپست اسنپدراگون۸۲۰ استفاده خواهند کرد(به احتمال ۹۹ درصد) که طبق گفته ی کوالکام چیپست ۸۲۰ بامعماری BIG.little و ۶۴ بیتی کار شدند وبهینه شدهاند؛ در صورتی ک ۸۱۰ به خاطر عجله ی شرکت ها برای داشتن پردازنده های ۶۴ بیتی اینطوری از آب در آمد. “
خیلی حرف مطقی زدید الان همه ما ها میدونیم اکسپریا z6 که سال بعد بیاد دقیقا همینه فقط از چیپ ست اسنپدراگون ۸۲۰ سامسونگ استفاده میکنه وگرنه سونی اصلن نو اور نیست
دوربینی که از بدنه نزده بیرون
استفاده از سیستم خنک کننده که در لب تاپ ها استفاده میشه
عقب نکشیدن و برطرف کردن ایراد های ۸۱۰ در صورتی که اکثرا عقب کشیدن
استفاده از حسگر اثر انگشت در لبه کناری
استفاده از کیفیت 4k در موبایل
و…
اینا اگه نواوری نیست چیه؟:)
اسنپدراگون ۸۲۰ سامسونگ ؟؟؟ :O
من دیگه حرفی ندارم
ممنون جناب حشمتی عزیز واقعا این یه نقد و بررسی بی طرفانه بود،
و جای داره از شما تشکر ویژه کرد
خداییش من لذت بردم
????????❤️❤️❤️??
واقعا سونی بهترین هستش عین اپل کار میکنه چیز های بی خود واسه گوشی نمی زاره که بی خود رم و حافظه ی گوشی اشغال کنه مثل سامسونگ نیس که بخواد با این برنامه ها بی خود مردم رو قول بزنه اگه نسخه ی پریمیومش بیاد حتما می خرم واقعا سونی یه چیز دیگست
به نکته ی عالی ای اشاره کردی. =;
باسلام
…یک لایه مقاوم در برابر چربی و اثرانگشت بروی نمایشگرZ5 قرار داده تا مقاومت اش را در مقابل کثیف شدن کمتر کند……..؟؟؟؟!!!!
این یعنی چی…؟؟!!!
رک و راست گفته: اکسپریا Z5 داغ میشود!
برتری خاصی نسبت به دیگرپرچم داران ندارد….؟؟!!!
باشه قبول،سامسونگ همش شاهکارمیکنه،اپل هم که اصالت خاص خودشو داره…
فقط این وسط سونی مظلوم واقع شده…
عزت زیاد
روی شیشهی جلوی گوشی، یک لایهی بسیار نازک Oleophobic Coating قرار گرفته. این لایه (که البته روی اکثر گوشیهای هوشمند رده بالا وجود داره) باعث میشود که اثر چربی دست کمتر نشان داده شود. به هم دلیل معمولا وقتی صفحه نمایش گوشی را به یک دستمال نرم تمیز کنید، عین روز اول میشود و هیچ اثری از لک و چربی دست نمیماند. ممنون.
حرف شما درسته…
ولی توی متن بررسی عرض کردید مقاومت آن در برابر چربی کم شده…
یعنی در واقع بیشتر جذب می کنه…
ممنون اصلاح شد.
سلام
در این جور جاها اگر به جای ((عرض کردید)) بگویید ((مرقوم فرمودید)) یا ((گفتید)) مناسب تر است.
باورم نمیشه همچین نقده منصفانه ای راجع به سونی گذاشته باشید. ولی بازم یکم سخت گیری کردین تو بعضی جاها. امیدوار کننده بود. بیاید با سونی دوست باشیم. واقعا بی نظیره گوشی های پرچمداره سونی..
ممنون آقای فرهنگ بابت بررسی عالی تون که اولین بار بود دیدم بی طرف بود یه سایت.گوشی هم عالیه اگه تا عید یه میلیون و هشصد برسه خریدمش.
دیجی از این به بعد نقد و بررسی هارو بده به فرهنگ حشمتی خیلی خوب مینویسه.
تو بررسی درباره کیفیت صدا هم صحبت کنید کیفت صدای بلندگوها و خروجی هدفون
بی زحمت یکاری کنید با همون اکانت دیجی کالا بشه اینجا لوگین کرد
به زودی این امکان به دیجیکالا مگ اضافه خواهد شد.