نقد و بررسی آیپد پرو ۹٫۷ اینچی؛ مجموعه‌ای از بهترین‌ها

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۵ دقیقه
نقد و بررسی اپل آیپد پرو 9.7

تبلت آیپد پرو ۹٫۷ اینچی مجموعه‌ای از بهترین‌ها است. این تبلت دارای بهترین نمایشگر، بهترین سخت‌افزار، بهترین دوربین و بهترین بلندگو در میان تمام تبلت‌ها است. بنابراین می‌توان از تعابیر «بهترین آیپد تولیدشده تاکنون» و «بهترین تبلت ۱۰ اینچی» برای این محصول استفاده کرد. اما سوال مهمی که می‌تواند ذهن هر کاربری را به چالش بکشد، این است که آیا مجموعه‌ی این بهترین‌ها می‌تواند در کنار قلم و کیبورد کاربران را متقاعد کند که این تبلت را جایگزین لپ‌تاپ‌شان کنند؟

دلایل زیادی وجود دارد که چرا آیپد پرو ۹٫۷ اینچی نمی‌تواند به‌طور کامل جایگزین لپ‌تاپ‌ها شود. بدون شک مهم‌ترین دلیلی که می‌توان برای این موضوع مطرح کرد آن است که این محصول قادر نخواهد بود تمام کارهایی که یک پی‌سی از پس آن برآید را انجام دهد. بنابراین در عین تمام توانایی‌های زیادی که این محصول دارد، نمی‌توان آن را محصول انقلابی در زمینه‌ی کامپیوترهای شخصی دانست.

     ‌

طراحی و ساخت

از نظر ظاهری آیپد پرو ۹٫۷ اینچی ترکیبی از دو تبلت دیگر شرکت اپل است؛ آیپد ایر ۲ و آیپد پرو ۱۲٫۹ اینچی. اندازه و وزن آیپد پرو جدید با ایر ۲ مو نمی‌زند و اگر این دو تبلت را از نمای روبرو کنار هم قرار دهید، به‌سختی می‌توانید آن‌ها را از هم تشخیص دهید. این تبلت دارای ابعاد ۶٫۱ × ۱۶۹٫۵ × ۲۴۰ میلی‌متر است و ۴۳۷ گرم وزن دارد.

06

اما با دیدن قاب پشتی و لبه‌های این تبلت، می‌توان به وجود برخی تفاوت‌ها بین این دو نسل آیپد پی برد. ملموس‌ترین تغییر ظاهری آیپد پرو ۹٫۷ در مقایسه با مدل هم‌اندازه‌‌اش، مربوط به برآمدگی لنز دوربین پشتی آن است. لنز دوربین اصلی این تبلت مانند آیفون 6s برجسته است و این موضوع ممکن است برای برخی‌ اتفاق خوشایندی نباشد. نکته‌ی قابل تاملی که در مورد این قضیه وجود دارد و نباید از آن غافل شد آن است که اپل ضخامت کمتر بدنه را به برآمدگی لنز دوربین این تبلت ترجیح داده است.

آیپد

دیگر سرنخی که می‌توان از آن به تشخیص آیپد پرو ۹٫۷ پی برد، رنگ صورتی است. این برای نخستین باری است که اپل در کنار سه رنگ نقره‌ای، خاکستری و طلایی از رنگ رزگلد برای تبلت‌هایش استفاده کرده است. علاوه بر این، آیپد پرو ۹٫۷ مانند آیپد پرو ۱۲٫۹ دارای چهار اسپیکر استریو است و بر لبه‌ی سمت چپ آن سه پین برای اتصال کیبورد وجود دارد.

دیگر تغییر جزئی که آیپد پروی جدید در مقایسه با آیپد ایر ۲ داشته، حذف نوار مشکی (یا سفید) قاب پشتی در مدل‌ سیم‌کارتی آن است. همان‌طور که احتمالا می‌دانید این قسمت برای آنتن دهی دستگاه بود که اکنون در آیپد پرو جدید، هم‌‌جنس بقیه‌ی قسمت‌های بدنه طراحی شده است. از این رو باید گفت که قاب پشتی مدل‌ سیم‌کارتی این آیپد درست مانند مدل‌های وای‌فای آن، یک‌دست آلومینیومی است و هارمونی خوبی در ظاهر دستگاه به چشم می‌خورد.

در مجموع باید بگوییم که با وجود آنکه اپل زحمتی به خود در مورد بازطراحی این تبلت نداده، اما همچنان آیپد پرو ۹٫۷ اینچی بسیار زیبا، ظریف و خوش‌ساخت به نظر می‌رسد و باید آن را جزو برترین تبلت‌ها از نظر طراحی و ساخت بدانیم.

‌‌‌‌       ‌

قلم و کیبورد

وجود پسوند «پرو» در نام این محصول، نشان از وجود قابلیت‌های ویژه در آن دارد. آیپد پرو ۹٫۷ اینچی مانند برادر بزرگ‌ترش یعنی آیپد پرو ۱۲٫۹ اینچی از قلم و کیبورد این شرکت پشتیبانی می‌کند. دقیقا همان قلمی که سال گذشته با آیپد پرو ۱۲٫۹ اینچی معرفی شد، با نمایشگر این تبلت هم سازگاری دارد.

قلم

اما با توجه به اندازه‌ی کوچک‌تری که این تبلت نسبت به آیپد پرو ۱۲٫۹ دارد، اپل کیبورد کوچک‌تری برایش طراحی کرده است. گرچه این کیبورد از نظر ظاهری کمی کوچک‌تر از کیبورد آیپد پرو ۱۲٫۹ است، اما از نظر کیفیت، کارایی و امکانات هیچ تفاوتی با آن ندارد. بنابراین تمام گفته‌های خود در مورد کیبورد آیپد پرو ۱۲٫۹ را در مورد کیبورد این آیپد به کار می‌بریم. کار با این کیبورد بسیار راحت و لذت‌بخش است. البته ممکن است مانند دیگر کیبوردها، زمان قابل‌توجهی طول بکشد تا به این کیبورد اپل عادت کنید. از بدی‌های این کیبورد-کاور می‌توان به قابلیت تنظیم در یک زاویه، نبود نور پس‌زمینه و نبود تاچ‌پد اشاره کرد.

لازم به ذکر است که این دو وسیله‌ی جانبی در بسته‌بندی محصول وجود ندارند و باید جداگانه تهیه شوند.

‌‌‌‌      ‌

نمایشگر

فرق نمی‌کند که چه استفاده‌ای از تبلت خود دارید. نمایشگر آیپد پرو ۹٫۷ اینچی به‌قدری پیشرفته و خیره‌کننده است که به جرات می‌توان گفت برای هر قشر کاربری مناسب است. اگر نهایت استفاده‌تان از تبلت به تماشای فیلم، خواندن کتاب یا مرورگری وب ختم می‌شود، باید بگوییم که آیپد پرو ۹٫۷ اینچی تجربه‌ای فوق‌العاده برایتان به همراه دارد. اگر هم اهل هنر هستید و جزییات حرف اول و آخر را برایتان می‌زند، نمایشگر این محصول می‌تواند حسابی شما را به وجد بیاورد.

نمایشگر

وجود فناوری‌های منحصربه‌فرد و ویژگی‌های کاربردی در نمایشگر این تبلت در کنار اندازه‌ی بسیار مناسب، سبب شده تا ما نمایشگر آیپد پرو ۹٫۷ اینچی را بهترین نمایشگر در میان آیپدها بدانیم. نخست به سراغ اندازه و دقت تصویر این محصول می‌رویم. همان‌طور که از نام این تبلت پیداست، اپل از یک نمایشگر ۹٫۷ اینچی برای این آیپد استفاده کرده است. نمایشگر این تبلت از رزولوشن ۱۵۳۶ × ۲۰۴۸ پیکسل بهره می‌برد و دارای تراکم پیکسلی ۲۶۳٫۹ppi است. تا اینجای کار می‌توان متوجه شد که اندازه و دقت تصویر آیپد پروی جدید با نمایشگر آیپد ایر ۲ مو نمی‌زند. اما با عمیق‌تر شدن در مورد مشخصات فنی نمایشگر آیپد پرو ۹٫۷ اینچی می‌توان به برتری آن نسبت به تمام آیپدها پی برد. نمایشگر پرو ۹٫۷ حدود ۲۰ درصد روشن‌تر از ایر ۲ است. بر طبق آنچه اپل در مورد این محصول گفته است، حداکثر روشنایی آیپد پرو ۹٫۷ اینچی ۵۱۱ نیتس (nits) است. اما آن چیزی که از روشنایی این محصول مهم‌تر است، انعکاس بسیار کم آن است. آیپد پرو ۹٫۷ اینچی تنها ۱٫۸ درصد از نور محیط را منعکس می‌کند و در مقایسه با آیپد ایر ۲، حدود ۴۰ درصد انعکاس نور کمتری دارد. اما اپل نمایشگر آیپد پرو ۹٫۷ را بسیار برتر از این حرف‌ها می‌داند و ادعا می‌کند که این تبلت کمترین میزان انعکاس نور و بیشتر روشنایی در بین تمام تبلت‌های بازار را دارد. این اظهارنظر اپل تا حد زیادی درست است. گفتنی است که این تایید ادعا، به لطف بررسی‌های دقیق و موشکافانه‌ی سایت Display Mate (مرجع تخصصی نمایشگر دستگاه‌ها) صورت گرفته. جالب است بدانید که از نظر متخصصان Display Mate، آیپد پرو ۹٫۷ اینچی با اختلاف، بهترین عملکرد را در بین تمام دستگاه‌های موبایلی دارد.

از نظر سایت Display Mate، نمایشگر آیپد پرو ۹٫۷ اینچی بهترین عملکرد را در مقایسه با نمایشگر تمام تبلت‌ها و گوشی‌ها دارد.

اما آن چیزی که نمایشگر این تبلت را از نمایشگر تمام تبلت‌های بازار متمایز می‌کند، وجود فناوری «True Tone display» است. در قاب جلویی دستگاه، حسگرهایی مخفی شده که دمای رنگ محیط را اندازه‌گیری می‌کنند و به‌صورت خودکار دمای رنگ صفحه‌ نمایش را تنظیم می‌کند. ایده‌‌ای که پشت این فناوری وجود دارد، آن است که اپل خواسته تا نمایشگر آیپد پرو عملکردی مشابه با یک ورق کاغذ داشته باشد. در این صورت وقتی شما در اتاقی با نور زرد به نمایشگر آیپد پرو نگاه می‌کنید، نمایشگر را با هاله‌ای از رنگ زرد خواهید دید. در این صورت چشمانتان در استفاده‌ی طولانی‌مدت، کمتر خسته می‌شود. اما ممکن است این ویژگی از نظر خیلی‌ها جالب یا کاربردی نباشد. خوشبختانه اپل فکر این موضوع را کرده. کاربران می‌توانند از منوی Display & Brightness در تنظیمات، این قابلیت را خاموش کنند. نکته‌ی بد قضیه اینجاست که با غیرفعال کردن این ویژگی، نمایشگر آیپدتان بسیار غیرطبیعی به نظر می‌رسد و یک‌دفعه به رنگ آبی متمایل می‌شود. این در حالی است که شما سالیان سال نمایشگر تبلت یا گوشی‌تان را به همین رنگ می‌دید. اما در اثر این تغییر رنگ ناگهانی، ممکن است حس چندان خوشایندی از آیپدتان نداشته باشید.

آیپد پروی جدید برخلاف اکثر گوشی‌ها و تبلت‌های جهان از دو محدوده‌ی رنگی مختلف پشتیبانی می‌کند. نمایشگر این تبلت علاوه بر طیف رنگ معمول و کوچک sRGB/Rec.709 از محدوده‌ی جدید و وسیع‌تر DCI-P3 بهره می‌برد. لازم به ذکر است که در حال حاضر طیف DCI-P3 تنها در نمایشگر تلویزیون‌های 4K UHD مورد استفاده قرار می‌گیرد. نحوه‌ی استفاده از این دو طیف رنگ در آیپد پرو به‌صورت خودکار است. اما از نظر ما بهتر بود اپل امکان تنظیم دستی این ویژگی را برای کاربر فراهم می‌کرد. در مجموع باید بگوییم که نمایشگر آیپد پرو ۹٫۷، ستاره‌ی بی‌چون‌وچرای این تبلت است و هیچ نقصی و عیبی نمی‌توان به آن وارد کرد.

‌‌‌       ‌

سخت‌افزار و سیستم‌عامل

هدف نهایی اپل از به کار بردن سخت‌افزار بسیار قدرتمند در آیپد پرو ۹٫۷ اینچی این است که این محصول بتواند جایگزین کامپیوتر شخصی کاربران شود. اما سخت‌افزار توانمند، تنها یک شرط از چند شرط موجود برای جایگزینی این تبلت با کامپیوترهای شخصی است. شرط مهم و تعیین‌کننده‌ی دیگر سیستم‌عامل است. آیپد پرو ۹٫۷ اینچی مانند دیگر تبلت‌های اپل به سیستم‌عامل موبایلی iOS نسخه‌ی ۹٫۳ مجهز است. این سیستم‌عامل برای دستگاهی چون تبلت بسیار جذاب و کاربرپسند (User Friendly) است و به‌سختی می‌توان ایرادی به آن وارد کرد. اما وقتی از دید سیستم‌ عامل کامپیوتر شخصی، به آن نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که چندان کم عیب‌و‌نقص نیست و کمبودهای محسوسی در آن دیده می‌شود. حداقل انتظاری که یک کاربر می‌تواند از تبلتی که ادعاهای زیادی در رابطه با جایگزینی با کامپیوترها دارد آن است که دسترسی به فایل‌های سیستمی در آن وجود داشته باشد یا آن‌که بتوان بدون هیچ رابطی، فلش‌های USB را به آن وصل کرد و در آن بیش از دو برنامه به‌طور همزمان اجرا کرد. متاسفانه هیچ‌یک از این ویژگی‌های نام برده در این تبلت خوب اپل وجود ندارد.

نمایشگر

بنابراین همه‌چیز به نحوه‌ی نگرش و استفاده‌ی شما به این تبلت بستگی دارد. اگر به چشم یک تبلت به آیپد پرو ۹٫۷ اینچی نگاه کنید، ما این اطمینان را به شما می‌دهیم که این محصول چه از نظر سخت‌افزاری و چه نرم‌افزاری محصول سرآمدی است و می‌تواند همه‌جانبه رضایت‌تان را جلب کند. اما اگر به قصد جایگزین کردن لپ‌تاپ قدیمی خود، این تبلت را تهیه می‌کنید، باید بگوییم که این دستگاه نمی‌تواند تمام انتظارت شما را برآورده کند.

حال بیایید تا کمی از تجربه‌ی کاربری با این تبلت فاصله بگیریم و طبق رسم سنتی و همیشگی خود به بررسی مشخصات فنی این تبلت بپردازیم. همان‌طور که احتمالا متوجه شده‌اید، مهم‌ترین دلیلی که سبب شد تا اپل از پسوند «پرو» برای این آیپد استفاده کند، وجود پردازنده‌ی بسیار قدرتمند A9X است. این برای دومین بار است که اپل از پردازنده‌ی کلاس دسکتاپ‌ها در آیپدهای خود استفاده می‌کند. اگر به خاطر داشته باشید، پیش‌ازاین اپل در آیپد پرو ۱۲٫۹ اینچی از همین پردازنده استفاده کرده بود. پردازنده‌ی دو هسته‌ای Apple Twister در آیپد پرو ۹٫۷ می‌تواند با حداکثر سرعت ۲٫۲۶ گیگاهرتز دستورات را پردازش کند. این پردازنده همچون پردازنده‌ی آیپد پرو ۱۲٫۹ عملکردی ۶۴ بیتی و لیتوگرافی ۱۴ نانومتری دارد.

آیپد پرو ۹٫۷ به‌عنوان یک تبلت، از سخت‌افزار قدرتمند و سیستم‌عامل پخته‌ای بهره‌مند است، اما نمی‌تواند به‌طور کامل جایگزین لپ‌تاپتان شود.

البته بسیار دور از ذهن است که کاربری بتواند متوجه تفاوت سخت‌افزاری این دو دستگاه شود. اما بنچ‌مارک‌ها به‌خوبی می‌توانند این اختلاف کوچک و نه‌چندان چشم‌گیر را نشان دهند. به‌عنوان مثال آزمون AnTuTu (نسخه‌ی ۶.۱) امتیاز ۱۵۵۸۱۱ را برای آیپد پرو ۹٫۷ و امتیاز ۱۷۷۲۶۶ را برای آیپد پرو ۱۲٫۹ اینچی نشان می‌دهد. اما آن چیزی که ممکن است از نظر برخی کاربران محسوس باشد، اختلاف حافظه‌ی رم بین این دو نسل آیپد پرو است. آیپد پرو ۹٫۷ تنها دو گیگابایت حافظه‌ی رم (از نوع DDR4) دارد. اما در مجموع ما هیچ شکایتی در مورد عملکرد آیپد پروی جدید نداریم و همه‌چیز به بهترین شکل اجرا می‌شود. گرچه دوست داشتیم این تبلت مانند بردار بزرگ‌تر خود دارای ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم می‌بود.

آیپد پرو

حال بیایید تا با هم به بررسی جذاب‌ترین ویژگی iOS 9، یعنی قابلیت دو پنجره‌ای در این تبلت بپردازیم. به وسیله‌ی این قابلیت می‌توان دو برنامه را به‌صورت همزمان و در کنار یکدیگر اجرا کرد. باید گفت که به لطف سخت‌افزار قدرتمند و نمایشگر نسبتا بزرگی که آیپد پرو دارد، این ویژگی به شکل خوبی اجرا می‌شود. همچنین حالت تصویر در تصویر (Picture in Picture) که قبلا آن را در تلویزیون‌ها دیده بودیم، برای این آیپد پرو در نظر گرفته شده. این ویژگی این امکان را به کاربر می‌دهد تا با کوچک کردن اندازه‌ی ویدیوی در حال پخش، همزمان به انجام کار دیگری بپردازد.

‌‌‌‌        ‌

بلندگو

تا این لحظه، نمایشگر نوآورانه و سخت‌افزار توانمند این تبلت سبب شد تا ما به تعریف و تمجید آن بپردازیم. اما آیپد پرو ۹٫۷ ویژگی‌های دوست‌داشتنی زیادی دارد تا مجددا ما را ذوق‌زده کند. یکی دیگر از این ویژگی‌ها، اسپیکرهای باکیفیت و صدای بلندشان است.

اپل آیپد پرو

در چهار گوشه‌ی این تبلت، چهار اسپیکر استریو تعبیه شده و این اطمینان با به کاربر می‌دهد که صدا از هر سمت و سویی در حال پخش است. البته به دلیل نداشتن باس (Bass) کافی، اسپیکر آیپد پرو نمی‌تواند جایگزین اسپیکر بلوتوث شود.

‌‌‌‌‌‌‌

باتری

اپل از یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۲۷٫۵ وات-ساعت برای آیپد پروی جدید استفاده کرده است. باوجود آنکه ظرفیت باتری این تبلت در مقایسه با آیپد ایر ۲ اندکی (۰٫۲ وات-ساعت) افزایش یافته، اما میزان شارژدهی این دو محصول با یکدیگر برابر هستند. نسخه‌ی وای‌فای آیپد پرو ۹٫۷ اینچی می‌تواند در کاربری ترکیبی حدود ۱۰ ساعت شارژ نگه دارد. این در حالی است که میزان شارژدهی نسخه‌ی سیم‌کارتی این دستگاه یک ساعت کمتر از نسخه‌ی وای‌فای است. در مجموع باید آیپد پرو ۹٫۷ اینچی را از نظر شارژدهی، محصول بی‌نظیر و ممتازی بدانیم.

‌‌‌‌‌

دوربین

اپل برای دوربین‌های آیپد پرو ۹٫۷ اینچی سنگ تمام گذاشته و هر فناوری و ویژگی‌ای که پیش‌ازاین در دوربین‌های آیفون 6s وجود داشت، در این محصول به کار برده. از این رو باید بگوییم که ما با بهترین آیپد و بهترین تبلت برای عکاسی روبرو هستیم. اپل با این کارش قصد دارد تا به‌عنوان یک شرکت پیشتاز، تحولی بزرگ در دوربین تبلت‌ها به وجود آورد و ذهنیت کاربران نسبت به عکاسی با تبلت‌ها را تغییر دهد.

دوربین آیپد پرو ۹٫۷

این تبلت به یک حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با دریچه‌ی دیافراگم f/2.2 مجهز است. از مهم‌ترین ویژگی‌های اضافه شده به دوربین این آیپد می‌توان به فیلم‌برداری 4K، قابلیت Live Photos و فلش LED دوگانه (True Tone Flash) اشاره کرد. آیپد پرو ۹٫۷ اینچی نخستین و در حال حاضر، تنها آیپدی است که دارای فلش LED است. بدین ترتیب می‌توان گفت که دوربین این تبلت برخلاف مدل‌های قبلی، در محیط‌های تاریک بی‌استفاده نیست و می‌توان روی آن حساب باز کرد. همچنین ویژگی Live Photos به شما این امکان را می‌دهد تا حرکات و صداها را به عکس‌های خود اضافه کنید. البته از آنجا که این آیپد فاقد فناوری 3D Touch است، مشاهده‌ی این عکس‌ها به‌وسیله‌ی نگه داشتن انگشت روی نمایشگر صورت می‌گیرد (نه فشار طولانی‌مدت).

به غیر از نقاط قوت، نقاط ضعف دوربین اصلی آیپد پرو ۹٫۷ اینچی با آیفون 6s هم یکسان است. لنز دوربین این تبلت به‌طور قابل‌توجهی از سطح بدنه‌ی قاب پشتی بیرون زده. البته این مشکل در آیپد پرو چندان حاد به نظر نمی‌رسد و زمانی که روی میز در حال تایپ کردن با کیبورد مجازی هستید، تبلت دچار لرزش نمی‌شود.

آیپد پرو ۹٫۷ اینچی؛ بهترین تبلت برای عکاسی است.

دوربین سلفی یا همان FaceTime این تبلت هم در مقایسه با تمام آیپدهای گذشته، پیشرفت بزرگی داشته و از ۱٫۲ مگاپیکسل به ۵ مگاپیکسل رسیده است. جدای بحث کیفیت، این دوربین از قابلیت‌های خوب و جدیدی مانند Retina Flash بهره می‌برد. به‌وسیله ای ویژگی، تمام نمایشگر این تبلت تبدیل به فلش LED می‌شود و محیط پیرامون را تا سه برابر (نسبت به حالت عادی) روشن می‌کند. باید اذعان کرد که عکس‌های سلفی گرفته با این تبلت در فضای تاریک، از کیفیت قابل قبولی برخوردارند.

‌‌‌‌

جمع‌بندی

باوجود آنکه آیپد پرو ۹٫۷ اینچی تبلت تمام‌عیار و بی‌نظیری است و می‌تواند همه‌جانبه کاربران را راضی نگه دارد، اما هرگز یک کامپیوتر کامل به‌حساب نمی‌آید. این موضوع را می‌توان از تجزیه‌وتحلیل سخنان آقای تیم کوک، مدیرعامل شرکت اپل، در زمان معرفی آیپد پرو متوجه شد. کوک و هم‌تیمی‌هایش معتقدند که آیپد پرو تنها نشان‌دهنده‌ی آینده‌ی کامپیوترها است؛ نه آینده‌ی کامپیوترها. بله، تفاوت بزرگی است بین تبلتی که عنوان آینده‌ی کامپیوترها را یدک می‌کشد و تبلتی که تنها چشم‌انداز آینده‌ی کامپیوترها است.

اما باوجود همه‌ی این تفاسیر باید گفت که آیپد پروی جدید چشم‌اندازهای زیاد و دوست‌داشتنی‌ای از کامپیوترها را به همراه دارد. اکنون برترین تبلت ۱۰ اینچی اپل از پردازنده‌ی بسیار قدرتمندی بهره می‌برد که می‌تواند تنه به تنه‌ی پردازنده‌ی دسکتاپ‌ها بزند. همچنین وجود کیبورد و قلم در کنار این محصول سبب شده تا کاربران بیشتر از هر آیپد دیگری بتوانند کارهای جدی‌تر خود مثل طراحی یا تولید محتوا را با این دستگاه انجام دهند.

نسخه‌ی کوچک آیپد پرو می‌تواند آپگرید بزرگی برای کاربران آیپدهای قدیمی باشد. اما هرگز نمی‌توان با چنین صراحتی، این پیشنهاد را به کاربران آیپد ایر ۲ داد.

در مجموع باید بگوییم که خرید آیپد پرو ۹٫۷ اینچی برای افرادی که آیپد ایر نسل اول یا مدل‌های قدیمی‌تر آن را دارند، شدیدا توصیه می‌شود. چراکه خرید این محصول، یک آپگرید بزرگ برای این افراد به‌حساب می‌آید و با انجام این آپگرید امکانات زیادی نصیب‌شان می‌شود. اما هرگز نمی‌توان با چنین صراحتی، این پیشنهاد را به کاربران آیپد ایر ۲ داد. باوجود آن‌که از معرفی ایر ۲ تا آیپد پرو ۹٫۷ اینچی حدود یک سال و نیم می‌گذرد، اما همچنان نمی‌توان نقص و کمبود خاصی در محصول قدیمی اپل مشاهده کرد. اما اگر امکان اتصال کیبورد یا کار با قلم و کیفیت صدای مثال‌زدنی، از اهمیت ویژه‌ای برایتان برخوردار است، در این صورت خرید آیپد پرو ۹٫۷ اینچی به شما هم توصیه می‌شود. اگر هم تاکنون کاربر آیپد نبوده‌اید و به دنبال کامل‌ترین تبلت ۱۰ اینچی بازار هستید، آیپد پرو ۹٫۷ اینچی یکی از بهترین انتخاب‌های شما خواهد بود.

Pros

  • نمایشگر خیره‌کننده
  • قدرت سخت‌افزاری مطلوب
  • شارژدهی مناسب
  • پشتیبانی از قلم و کیبورد اپل

Cons

  • حافظه‌ی رم کم در مقایسه آیپد پرو ۱۲٫۹ اینچی

      ‌‌      مشاههده اپل آیپد پرو



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۱۳ دیدگاه
  1. رضا

    فکر کنم یادتون رفت این مدل را بیارید (:

  • 1
  • 2
loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X