مقایسهی تصویری از دو نسل BMW X3
بیامو به تازگی، تحولات و مقایسهی دو نسل از X3 را برای علاقمندان خود به تصویر کشیده است. شاید این بهترین فرصت باشد تا نگاهی به تغییرات مهم و کلیدی این دونسل داشته باشیم.
حوالی سال ۲۰۰۳ بود که بیامو یک شاسیبلند کامپکت لوکس به اسم X3 را معرفی کرد. این اتاق که با کد E83 شناخته میشود، طراحی منطقی و نسبتا بهروز در دوران خود داشت. E83 با موتورهای بنزینی ۴ سیلندر ۲ لیتری و ۶ سیلندر ۲.۵ و ۳ لیتری به همراه گیربکسهای ۶ سرعتهی خودکار یا دستی در اختیار مشتریان قرار گرفت. این اتاق پس از ۷ سال سرانجام در سال ۲۰۱۰ از خط تولید کنار رفت.
پس از موفقیتهای X3، نوبت به نسل دوم این سری از محصولات بامو رسید. این اتاق با شناسنامهی F25 از سال ۲۰۱۰ روی خط تولید قرار گرفت و تولیدش تا امروز ادامه دارد. این اتاق با موتورهای بنزینی ۴ سیلندر ۲ و ۶ سیلندر خطی ۳ لیتری به همراه گیربکس ۶ سرعتهی دستی عرضه میشود.
حالا نوبت به جدیدترین نسل از X3 میرسد؛ ماشینی که با کد شاسی G01 در ماه ژوئن امسال معرفی شد. G01 به فناوری پلاگین هیبرید مجهز است و از یک موتور بنزینی و پیشرانهی ۲ لیتری بهره میبرد. حالا میخواهیم نگاهی به دو نسل آخر X3 یعنی F25 و G01 داشته باشیم.
در تغییرات ظاهری نمای جلو، بیامو از شیشهی اصلی از جنس آکوستیک استفاده کرده تا در برابر ضربه و صدا مقاومت بیشتری داشته باشد. همچنین چراغهای LED، فلاپ دریچههوای فعال در جلوپنجرهی کلیوی بزرگتر از قبل، چراغهای مهشکن LED جدید و تجهیز به دوربین و رادار برای سیستم رانندگی نیمهخودکار از ویژگیهای اتاق جدید X3 است.
در نمای جانبی تغییرات زیادی رخ نداده اما به لطف بهروزرسانیهایی در خطوط منحنی روی بدنه، شاهد بهبود ضریب درگ و درنتیجه، آیرودینامیک خودرو هستیم. همین ویژگی باعث راندمان بیشتر از خروجی موتور و کاهش مصرف سوخت بهطور جزئی هستیم. همچنین استفاده از رینگهای بزرگتر و تقسیم وزن ۵۰/۵۰ هم از خصوصیات اتاق G01 X3 قلمداد میشود.
در نمای پشتی هم، بهروزرسانیهای زبان طراحی ماشین به خوبی در شکل چراغهای خطر دوتکه، فلپ زیر سپر و اگزوز دیده میشود. در ادامه میتوانید مقایسهی نماهای پشتی دو اتاق X3 را ببییند.
شما طرفدار کدامیک از اتاقهای BMW X3 هستید؟