معرفی ۵ اپلیکیشن برای مسیریابی در سفر

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

مسیریابی یکی از دغدغه‌های مسافرین و گردشگرانی است که همواره دوست دارند به مکان‌های ناشناخته سفر کنند. پیش‌ازاین با حمل نقشه‌های کاغذی حجیم و جاگیر، بر دشواری سفر خود می‌افزودیم؛ اما هم‌اکنون اپلیکیشن‌های روی گوشی‌ها و تبلت‌ها، این دغدغه را کاملا برطرف کرده‌اند. امروز به بررسی چند اپلیکیشن مسیریابی پرکاربرد می‌پردازیم؛ اپلیکیشن‌هایی که به شما در پیدا کردن مسیرها و حتی ایستگاه‌های سوخت‌رسانی کمک خواهند کرد. با دیجی‌کالا مگ همراه باشید.

پمپ‌بنزین‌ یاب و آی‌بنزین

اگر یک بار در سفرهای گذشته‌تان، در شهری ناآشنا بنزین تمام کرده باشید، قطعا ارزش این نوع اپلیکیشن‌ها را خوب می‌دانید. اپلیکیشن پمپ‌بنزین یاب که نرم‌افزار اختصاصی شرکت پخش فراورده‌های نفتی است، با پوشش‌دهی مناطق مختلف کشور، به رانندگان و گردشگران کمک می‌کند که ایستگاه‌های پمپ بنزین، CNG و LPG و حتی نفت گاز را به‌راحتی پیدا کنند.

پمپ بنزین یاب

این اپلیکیشن به کمک GPS، به‌طور خودکار موقعیت جغرافیایی شما را شناسایی کرده و با لیست کردن ایستگاه‌های سوخت‌رسانی، به شما در یافتن موقعیت مناسب کمک می‌کند. این اپلیکیشن با استفاده از امکان مسیریابی و با ارایه‌ی نقشه‌ی راه ایستگاه‌های مختلف، به شما کمک می‌کند فاصله‌های خطی و واقعی پمپ‌بنزین‌ها را نسبت به موقعیت خود شناسایی کرده و نزدیک‌ترین محل را انتخاب کنید.

این اپلیکیشن هم‌اکنون استان‌های زیر را در محدوده‌ی داخلی، تحت پوشش قرار داده است:

 آبادان، آذربایجان شرقی، اراک، اردبیل، ارومیه، اصفهان، البرز، اهواز، ایلام، بوشهر، تربت حیدریه، تهران، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زاهدان، زنجان، ساری، سبزوار، شاهرود، فارس، قزوین، قم، لرستان، میاندوآب، هرمزگان، همدان، چابهار، چالوس، چهارمحال و بختیاری، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان و یزد

دانلود از کافه بازار

درصورتی‌که به دنبال یک اپلیکیشن جایگزین برای پمپ‌بنزین یاب هستید، بد نیست که iBenzin را هم امتحان کنید. این اپلیکیشن هم به شما کمک می‌کند که نزدیک‌ترین پمپ بنزین را نسبت به موقعیت خود یافته و از طریق نقشه، مسیر را دنبال کنید.

دانلود از کافه بازار

سایجیک (Sygic)

اگر در برنامه‌های مسیریابی جستجویی انجام دهید، قطعا به متفاوت بودن اپلیکیشن Sygic پی خواهید برد. این اپلیکیشن برای هر سه سیستم عامل اندروید، iOS و ویندوز در دسترس است. اگر سفر شما نهایتا ۷ روزه است، می‌توانید به‌طور رایگان از این اپلیکیشن بهره‌مند شوید؛ در غیر اینصورت باید از طریق وب‌سایت مربوطه، نسبت به خرید نسخه‌ی کامل Sygic اقدام کنید.

sygic

این اپلیکیشن به‌طور آنلاین و آفلاین به کاربران سرویس‌‌دهی می‌کند و چنان با دقت کامل فاصله‌ها را محاسبه می‌کند که می‌توانید به قدم‌شمار آن هم اعتماد کنید. با استفاده از قطب‌نمای این اپلیکیشن می‌توانید جهت‌ها را به‌راحتی شناسایی کنید.

Label_Downlaod

Label_Downlaod2

Label_Downlaod3-1

گوگل مپس (Google Maps)

این روزها بسیاری از دارندگان گوشی‌‌ها و تبلت‌ها از برنامه‌ی «گوگل مپس» (Google Maps) برای جهت‌یابی و تعیین مسیر به‌طور مرتب و روزانه استفاده می‌کنند. این موضوع کاملا طبیعی است؛ چراکه این نقشه بهترین ابزار در دسترس برای کاربران اندروید و iOS است. نقشه‌ی گوگل هر روز بهتر و بهتر می‌شود و بسیاری از کاربران نمی‌دانند که تعداد زیادی ویژگی پیشرفته و میان‌بر در این برنامه وجود دارد.

google maps

مدت‌هاست که شرکت گوگل امکان نمایش ترافیک را به کاربران گوگل مپس داده تا بتوانند ترافیک لحظه‌ای خیابان‌های شهرشان را ببینند. اما برای ما ایرانی‌ها این امکان وجود نداشت. تا این‌که از چند ماه پیش این قابلیت برای پایتخت‌نشینان و ساکنین برخی دیگر از شهر‌های ایران فراهم شد.

maps

 گوگل مپس در آخرین بروزرسانی‌اش، در کنار جستجوی آنلاین، امکان جستجوی آفلاین را در اختیار کاربران در سراسر دنیا قرار داده است.

Label_Downlaod

Label_Downlaod2هیر مپس (HERE Maps)

 با اینکه بخش گوشی‌های موبایل نوکیا به وسیله‌ی مایکروسافت خریداری شده، ولی هنوز این شرکت سرویس‌های متعددی را ارایه می‌دهد که سرویس‌های مکان‌یابی و ناوبری، جزو محبوب‌ترین آن‌ها محسوب می‌شوند. این سرویس‌ها در قالب برنامه‌ای تحت عنوان «هییر» (HERE) عرضه شده‌اند.

here

این برنامه رایگان و بدون هیچ‌گونه تبلیغات داخلی است و با دانلود نقشه‌ی کشور مورد نظر، می‌توان بدون نیاز به اینترنت از این برنامه استفاده کرد. نقشه‌ی کامل ایران در این برنامه با حجمی در حدود ۱۵۰ مگابایت قابل دانلود است. مقایسه‌ی اپلیکیشن‌های Google Maps و HERE

Label_Downlaod

Label_Downlaod2

Label_Downlaod3-1

مسیریاب و آدرس‌یاب    

اگر هیچ‌یک از اپلیکیشن‌های مسیریابی بالا شما را راضی نمی‌کنند و به دنبال یک اپلیکیشن تماما فارسی هستید، بد نیست اپلیکیشن مسیریاب و آدرس‌یاب (رهاد) را هم امتحان کنید. این اپلیکیشن تقریبا مشابه گوگل مپس عمل می‌کند با این تفاوت که در قسمت مسیریابی همه‌ی راهنمایی‌ها را به زبان فارسی انجام می‌دهد.

رهارد

امکان دانلود نقشه‌ها و ذخیره‌سازی مسیرها هم در این اپلیکیشن وجود دارد. این اپلیکیشن با گرفتن آدرس از شما، مسیر را در نقشه به شما نشان خواهد داد. از امکانات این اپلیکیشن ذخیره‌ی آدرس‌ها و مکان‌های شخصی شما برای مراجعات بعدی است.

دانلود از کافه بازار

‌‌‌‌

  کانال تلگرام دیجی کالا مگ



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۸ دیدگاه
  1. ابی

    اگه دنبال ی مسیریاب حرفه ای ک همه ویژگیهارو باهم داشته باشه (از جمله ترافیک انلاین . طرح زوج و فرد . جستجوی صوتی .دقت بسیار بالای نقشه . افلاین و…)میگردید مسیریاب جدید بانیبال رو پیشنهاد میکنم

  2. مهدی

    برنامه osmand بسیار برنامه کاربردی و کاملیه
    هم رایگانه هم آفلاینه و هم سخنگوی فارسی داره در ضمن با عضویت در سایت openstreet map می توانید به تکمیل نقشه ها کمک کنید
    برای برنامه های فارسی برنامه سپهر برنامه کامل و خوبیه فقط مسیر یابی آن آنلاینه

  3. مهدی

    برای شهرستان ها مدل برنامه کاشان مپ هم خوبه

  4. نسرین

    من از سپهر استفاده کردم اون هم مسیریابی فارسی سخنگو داره اطلاعات دوربین های پلیس رو هم داره به نظرم خوب بود در ضمن پمپ بنزین ها رو هم داره

  5. ماهان بهرامی

    متاسفانه و ظاهرا در تیرماه ۹۶ HERE Maps نقشه ی ایران رو از برنامش حذف کرده و تحریم ها حتی روی دانلود نقشه ی ایران هم اثر گذاشته !! بعد میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند !!

  6. علیرضا یاسی

    برنامه آی بنزین خیلی خوبه و واقعا در شرایط سخت کمک حسابی میکنه. برنامه مسیریاب ابیش هم تو این زمینه عالیه و فکر میکنم اولین برنامه ایه که به فارسی مسیریابی میکنه

  7. Mojtaba

    برنامه map.me هم خوبه که رایگانه و افلاین کار میکنه

  8. مجید

    خوب بود

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X