دبیر شورای عالی فضای مجازی: تلگرام فعلا فیلتر نمی‌شود

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
تلگرام فعلا فیلتر نمی‌شود
فیروزآبادی: فعلا تصمیمی در رابطه با انسداد تلگرام اتخاذ نشده. تاریخی برای مسدود کردن تلگرام مطرح نشده،اما هرآن ممکن است شرایطی برای انسداد تلگرام پیش بیاید.

دکتر سیدابولحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی و رییس مرکز ملی فضای مجازی در برنامه ذره بین رادیو تهران درباره تلگرام صحبت کرد. بحثی که این روزها کنار قیمت ارز جنجال‌برانگیز است.

بالاخره فیلتر می‌شود یا نه؟

در حالی که روزهای گذشته بنظر می‌رسید وزنه به سمت فیلترینگ تلگرام بیشتر شده، فیروزآبادی از عدم قطعیت در تصمیم‌گیری در این‌باره صحبت کرد و بنظر می‌رسد فعلا کسی قصد فیلترینگ تلگرام را ندارد: «فعلا تصمیمی در رابطه با انسداد تلگرام اتخاذ نشده. تاریخی برای مسدود کردن تلگرام مطرح نشده،اما هرآن ممکن است شرایطی برای انسداد تلگرام پیش بیاید.» او اضافه کرد: «شهروندان حق دارند از هر پیام‌رسانی استفاده کنند به شرط اینکه تابع قوانین کشور باشد.» نکته جالب اینکه خود دبیر شورای عالی فضای مجازی اذعان کرد که در تلگرام اکانت دارد: «من هم از تلگرام و اینستاگرام استفاده می‌کنم و بنا به تعهدی که به پیام رسان‌های داخلی دارم از آنها نیز استفاده می‌کنم.»

موج جدید درباره پیام‌رسان‌های داخلی و کسب و کارهای مبتنی بر تلگرام

از همان ابتدای بحث فیلترینگ تلگرام یکی از مواردی که مورد بحث قرار گرفت کسب و کارهایی بودند که اصلا شکل‌گیر‌شان از این شبکه اجتماعی بود. فیروزآبادی درباره ساماندهی کسب و کارهای تلگرامی گفت: «از کسب و کارها و موسساتی که کانال‌های زیادی دارند دعوت شده از پیام رسان‌های خارجی به پیام رسان‌های داخلی کوچ کنند.»

جالب‌ترین بخش حرف‌هایش هم درباره خسارت احتمالی به این کسب و کارها بود که گفت: «کسانی که با کوچ پیام رسان‌های خارجی به داخلی، کسب و کارشان دچار اختلال می‌شود به آنها بیمه بیکاری تعلق می‌گیرد.»

فیروزآبادی توجه به پیام‌رسان داخلی را از خواسته‌های رییس‌جمهور خواند که گفته بود کشور باید از یک پیام‌رسان غالب(تلگرام) خارج شود. این دستور در دی ماه سال گذشته و همزمان با برخی ناآرامی‌ها داده شد.

کوچ به پیام‌رسان‌های داخلی

با توجه به حرف‌های فیروزآبادی بعید نیست که استفاده از تلگرام برای ادارات دولتی اجباری شود. فیروزآبادی اولین قدم را در این مورد آموزش و پرورش دانست: «وزارت آموزش و پرورش در حوزه کوچ پیام رسان‌های خارجی به داخلی بخشنامه صادر کردند.به پیام رسان داخلی انواع تهمت‌ها زده شده. به طور جدی در سال ۹۷ در حوزه پیام رسان‌ها باید اولین پیام رسان،داخلی باشد،پیام رسان‌های خارجی هم می‌توانند فعالیت کنند به شرطی که تابع قوانین جمهوری اسلامی باشند.»

درنهایت فیروزآبادی اطمینان داد که علیرغم همه شایعات قرار است امنیت اطلاعات مردم در پیام‌رسان‌های داخلی تضمین شود: «به بحث حفاظت از حریم خصوصی مردم اهمیت می‌دهیم،کمیته‌ای تشکیل می‌دهیم تا محتوا نیز حفاظت شود. اطلاعات مردم دارایی‌های مردم هستند نهایت تلاش را داریم که حریم مردم در پیام رسان‌های داخلی حفظ شود.»

دبیر شورای عالی مجازی در حرف‌هایش اشاره کرد که در حال حاضر تعداد کاربرانی که از پیام‌رسان داخلی استفاده می‌کنند خیلی کم است اما به گفته او  شورای عالی مجازی به دنبال پیام رسانی با کاربران بالا و قابلیت اشتغال‌زایی است.

 

 



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲ دیدگاه
  1. امیر

    مشکل پیامرسان خارجی چیه؟ اینطوری که هزینه اش هم گردن خارجیهاست!!! حتمن باید منفعتی براشون باشه که این رو بخوان!!! حتی اگه این منفعت جذب اطلاعات مردم باشه!!!

  2. احسان

    باور کنید اگه خودشون بدونن که می خوان چیکار کنن.
    وقتی نه زیر ساخت مناسبی وجود داره نه جایگزین مناسبی وجود داره نه راه کاری برای رفع عواقب فیلتر شدنش اندیشیده شده و و و و و من نمی فهمم از کجا و با چه دانشی اعلام میشه که فلان موقع فیلتر میشه!!!!!
    خدایا به دادمون برس

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما