فورد: توافقنامه تجارت آزاد برای بقای صنعت خودرو بریتانیا حیاتی است

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
صنعت خودرو

طبق گفته گراهام هور، رئیس هیئت مدیره فورد بریتانیا، پس از خساراتی که برکسیت به اقتصاد این کشور وارد کرده، یک توافقنامه تجارت آزاد برای تضمین آینده صنعت خودروسازی انگلستان حیاتی است. هور در نشست انجمن تولیدکنندگان و بازرگانان خودرو گفت:

یک توافقنامه تجارت آزاد برای بقای کسب‌وکار ما ضروری است. ما سرمایه‌گذاری زیادی روی آینده خودروهای الکتریکی قرار داده‌ایم. ما از فعالیت‌های دیجیتال استقبال می‌کنیم که بار جدیدی روی دوش ما هستند.

ما باید هر کاری می‌توانیم برای نجات و بقای این صنعت انجام دهیم. ما باید این دیدگاه را حفظ کرده و برای رسیدن به این هدف از شرکای دولتی خود حمایت کنیم.

مایک هاوس مدیر اجرایی انجمن تولیدکنندگان و بازرگانان خودرو که همواره خواستار امضای توافقنامه تجارت آزاد با اتحادیه اروپا بوده است. وی در این‌باره گفت:

برکسیت همچنان بزرگ‌ترین تهدید برای آینده بلندمدت صنعت خودرو است. این صنعت همچنان پابرجا باقی خواهد ماند، اما بسیار متفاوت خواهد بود. چالش‌های مربوط به این صنعت – بحران کرونا، برکسیت، الکتریکی‌سازی، خودروهای خودران – همگی به صورت همزمان در حال رخ دادن هستند و مقیاس تغییرات کنونی بی‌سابقه است.

وی افزود: صنعت خودروسازی یک صنعت بسیار چابک و در حال پیشرفت است. به همین دلیل، باید با دولت و سایر ذینفعان همکاری کنیم تا آینده روشنی برای این صنعت رقم بزنیم.

فورد

آدریان هالمارک مدیرعامل بنتلی نیز در نشست انجمن تولیدکنندگان و بازرگانان خودرو گفت:

نکته اصلی این است که هر چیزی باعث کاهش تامین قطعات شده و زیان مالی بیشتری به ما وارد کند، و هر چیزی که هزینه بیشتری به مشتری تحمیل کند، ممکن است سودآوری یا میزان تقاضا را کاهش دهد.

ما ضربه سختی از برکسیت متحمل شدیم، اما اقداماتی برای مقابله با آن انجام داده‌ایم و تنظیم قیمت را به شکل جدی‌تری دنبال خواهیم کرد. یک توافقنامه در این صنعت ما را قادر می‌سازد تا به همان مقدار رشد کنیم که طی ۱۰ سال گذشته آن را تجربه کرده‌ایم.

بنتلی به منظور آماده‌سازی برای برکسیت، ظرفیت انبارداری خودش را دو برابر کرده ‌است، اقدامی که طی چند ماه گذشته به دلیل بحران کرونا مورد آزمایش قرار گرفته است. هالمارک در ادامه گفته است:

ما از انبارهای خود که برای ما هزینه میلیون دلاری دربر داشته‌اند برای ذخیره قطعات استفاده کرده‌ایم.

ندیم زهاوی وزیر صنعت و تجارت، حین سخنرانی در این نشست گفت:

انگلستان یکی از مهم‌ترین واردکنندگان خودرو به اروپا است. اجتناب از پرداخت تعرفه‌های گمرکی برای هر دو طرف ضروری است.

علاوه بر آن، ما در حال حاضر با سوئیس، کره‌جنوبی و آفریقای جنوبی توافق کرده‌ایم و در حال ادامه مذاکرات با دیگر کشورها مانند ژاپن و ترکیه هستیم. ما متعهد به حذف تعرفه‌ها با شرکا و مذاکره درباره توافقنامه تجارت آزاد با اتحادیه اروپا هستیم.

زهاوی همچنین از اعطای ۷۸ میلیون پوند کمک مالی به صنعت خودروسازی انگلستان خبر داد، که قرار است به توسعه تخصص در زمینه فناوری‌های خودروسازی پاک کمک کند. شرکت‌هایی مثل فورد، جگوار لندروور و مک‌لارن از این کمک مالی بهره‌مند خواهند شد.

دومین گزارش تجاری سالانه انجمن تولیدکنندگان و بازرگانان خودرو برای سال ۲۰۲۰ که به تازگی منتشر شده، نشان می‌دهد به دلیل بحران کرونا، حجم تولید خودروهای شخصی و خودروهای تجاری سبک در سال جاری به میزان یک سوم کاهش یافته و به ۹۲۰ هزار دستگاه خواهد رسید.

اگر توافقی بدون تعرفه انجام بگیرد، پیش‌بینی می‌شود بهبودی کامل از این شرایط پنج سال طول بکشد، و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۵ تعداد خودروهای تولیدی مثل گذشته به ۱.۳۵ میلیون دستگاه در سال برسد.

فورد

البته اگر این توافق صورت نگیرد، احتمالا شاهد افت تولید خودروها تا میزان ۸۵۰ هزار دستگاه تا سال ۲۰۲۵ در انگلستان باشیم – که کمترین مقدار از سال ۱۹۵۳ تاکنون است.

این افت قابل توجه به معنای کاهش ۴۰ میلیارد پوندی در درآمدها، در کنار خسارت ۳۳.۵ میلیارد پوندی ناشی از بیماری همه‌گیر کرونا است.

منبع: AUTOCAR



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X