فورد اختراعی برای چک کردن بوی خودرو را ثبت کرد

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه
فورد

زمانی را تصور کنید که سوار یک خودرو مثل تاکسی، مسافربری اینترنتی یا خودرو اجاره‌ای می‌شوید و پس از سوار شدن متوجه شوید بوی خیلی بدی می‌دهد. شاید حتی با بویی روبرو شوید که به آن آلرژی داشته باشید. حالا فورد اختراعی ثبت کرده که احتمالا این مشکل را حل خواهد کرد.

اولویت‌بندی سیستم حمل و نقل با توجه به بو!

این حق اختراع که ۹ آوریل به ثبت رسیده، شامل سیستمی است که قابلیت شناسایی بوها را دارد و سپس آن‌ها را پردازش می‌کند تا ببینید انسان قابلیت تحمل آن را دارد یا خیر. وقتی یک تاکسی یا سواری اشتراکی سفارش می‌دهید، گاهی اوقات اطلاعاتی مثل نام راننده، سال ساخت، مدل و رنگ خودرو، شماره پلاک و در مورد اوبر و لیفت حتی نمره راننده به شما گزارش داده می‌شود. اطلاعاتی که در اختیار شما قرار داده نمی‌شود ظاهر کابین خودرو و بوی آن است. با سیستم جدید فورد، که نام آن «اولویت‌بندی سیستم حمل و نقل با توجه به بو» است این مشکل حل می‌شود. مثلا اگر کاربری گفته باشد به بادام زمینی آلرژی دارد، این سیستم تشخیص می‌دهد بادام زمینی در آن خودرو وجود دارد یا خیر. اگر چنین چیزی در خودرو وجود داشته باشد و مقدارش به حدی باشد که برای کاربر خطرناک باشد، او به خودرو دیگری ارجاع داده می‌شود.

بوی خودرو فورد

در سناریوی فورد از سواری اشتراکی، اولویت‌های کاربر در اپلیکیشن ثبت شده و روی کامپیوتر خودرو بارگذاری می‌شوند، که بوهای داخل خودرو را پردازش و آن‌ها را با آستانه تحمل از پیش تعیین شده مقایسه می‌کند. اگر هر بویی بالاتر از سطح قابل تحمل باشد، کاربر به خودروی دیگری ارجاع داده می‌شود که با الزامات بویی او مطابقت دارد.

اینکه فورد چطور قصد دارد بوها را تشخیص بدهد هنوز مشخص نیست، فقط اینکه سنسورهایی از جمله یک طیف‌سنج، کروماتوگراف، یک سنسور نوری و یک سنسور اکسید فلز نیمه‌رسانا در این سیستم وجود دارند. نزدیک‌ترین تکنولوژی مشابه که امروزه برای تشخیص بو استفاده می‌شود چیزی است که در صنایع آرایشی و غذایی به عنوان بینی الکترونیکی شناخته شده و از واکنش‌های شیمیایی برای شناسایی بوها در یک نمونه استفاده می‌کند. این واکنش‌ها الگوی تشخیصی را فعال می‌کنند که بو را تشخیص می‌دهد. باید منتظر ماند و دید آیا فورد می‌تواند تجربه سواری کردن را با تشخیص بوها بهبود ببخشد یا خیر. اما همان‌طور که ما و بسیاری از شما تجربه کرده‌ایم، این مشکلی است که ارزش پیگیری را دارد.

منبع: CARANDDRIVER



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

یک دیدگاه
  1. ehsan

    البته تو ایران هم سایپا و ایران خودرو خیلی برای رفاه کاربراشون تلاش میکننا ! مثلا سیستم تشخیص زنده رسیدن یا نرسیدن میسازن که به مشتری بگن که این ماشین چند درصد احتمال داره شما رو زنده به مقصد برسونه ! که البته در اکثر مواقع فکر نکنم از ۲٪ بالاتر بره!

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X