از River Raid تا Kill Bill؛ مروری بر عنوانهای امروز – ۱۸ام آذر ۱۳۹۴
اگر به هر دلیلی امروز، چهارشنبه، فرصت کافی برای دنبال کردن اخبار روز علم و تکنولوژی را نداشتهاید، برای مروری سریع بر عنوانهای خبری امروز با دیجیکالا مگ همراه شوید.
داغترین خبرهای امروز:
قاب رسمی اپل، آیفون 6s را شارژ میکند
شرکت اپل به شکل رسمی قابهایی را برای آیفون عرضه کرد که میتوانند گوشیهای آیفون ۶ و آیفون 6s را شارژ کنند. قاب رسمی شرکت اپل که میتواند گوشیهای آیفون 6s و ۶ را شارژ کند، با قیمت ۱۰۰ دلار راهی بازار میشود. ادامهی خبر…
اپل احتمالا در فصل بهار کنفرانس رونمایی از اپل واچ ۲ و آیفون 6c را برگزار میکند
این طور که به نظر میرسد، اپل میخواهد در ماه مارس سال آیندهی میلادی (اسفند-فروردین)، کنفرانسی برای رونمایی از نسل دوم اپل واچ برگزار کند. این خبر که از سوی منابع داخلی شرکت اپل منتشر شده است، همچنین از امکان رونمایی از یک آیفون 6c با صفحه نمایش ۴ اینچی میگوید. ادامهی خبر…
تارانتینو قسمت سوم Kill Bill را میسازد
کوئنتین تارانتینو اخیرا اعلام کرده که احتمالا قسمت سوم Kill Bill (بیل را بکش) را هم خواهد ساخت. ادامهی خبر…
کامپیوتر کوانتومی ناسا و گوگل، ۱۰۰ میلیون برابر سریعتر از کامپیوترهای معمولی است
جعبهی بزرگی که ناسا در ساختمان Advanced Supercomputing خود در «سیلیکون ولی» قرار داده، شاید از نظر ظاهری زیبا به نظر نرسد، اما یکی از قویترین کامپیوترهای حال حاضر دنیا است. کامپیوتر کوانتومی D-Wave 2X در جدیدترین تستها ۱۰۰ میلیون بار سریعتر از یک کامپیوتر معمولی تکهستهای عمل کرده است. ادامهی خبر…
مونالیزا بعد از پنج قرن هنوز هم شگفتی میآفریند
اسکن تابلوی مونالیزا و مطالعهی دقیق و علمی آن، چهرههای مخفی دیگری را در زیر نقاشی اصلی آشکار ساخته است. این کشف که هنوز گوشههای مبهم زیادی دارد، میتواند نگاه ۵۰۰ سالهی دنیا به معروفترین تابلوی نقاشی جهان را برای همیشه دگرگون کند. ادامهی خبر…
داغترین مقالههای امروز:
امپراطوری اپ (فصل نهم/ بخش دوم)
همکاری در فروش (Affiliate Marketing) بهطور گسترده در اینترنت هم باب شده است و بسیاری از مردم از این راه، درآمد کسب میکنند. مفهوم ابتدایی این کار این است که اگر کسی چیزی برای فروش آنلاین داشته باشد، درصد مشخصی از فروشی که توسط مشتریانی که شما به وبسایتاش بردهاید، به شما بدهد. شما (واسطه) کمیسیون معرفی فروشندهها به خریداران را دریافت میکنید. ادامهی مطلب…
چگونه هیجانانگیزترین بارش شهابی سال را تماشا کنیم؟
هر سال حوالی شبهای ۲۲ و ۲۳ آذر، بارش شهابی جوزایی به اوج میرسد. جوزایی یکی از بهترین بارشهای سال و پر از شهابهای بسیار پر نور رنگارنگ است. برای تماشای بارش شهابی، نیاز به تلسکوپ یا هیچ ابزار خاص دیگری ندارید. کافیست دو چشم سالم داشته باشید و از شهرهای بزرگ دور شوید تا به جایی برسید که آسمان تاریک، تمیز و پرستارهای دارد. مثلا روستاهای دور از شهرهای بزرگ یا کویرهای گردشگری ایران، مکانهای مناسبی هستند. برای تماشای بارش شهابی جوزایی، بعد از غروب آفتاب و زمانی که آسمان کاملا تاریک شده، روی یک زمین امن و مطمئن، درون کیسه خواب فرو روید و فقط به آسمان بنگرید. هرچه به نیمههای شب نزدیکتر میشوید، میتوانید شهابهای بیشتری ببینید. ادامهی مقاله…
مقایسهی سرفیس پرو ۴ با آیپد پرو؛ جدال برترین تبلتهای هیبریدی
تا همین چند سال پیش، حتی کسی فکرش را هم نمیکرد که روزی تبلتهای هیبریدی بتوانند به سطح بالایی از موفقیت و محبوبیت برسند. از همان ابتدا این محصولات کاملا نوآورانه به نظر میرسیدند؛ اما این دستگاهها مانند هر وسیلهی جدید دیگری، با کمبودها و مشکلات مختلفی دستوپنجه نرم میکردند؛ ازاینرو در ابتدای کار با انتقادات زیادی روبهرو شدند و آنچنان به مذاق کاربران خوش نیامدند. مایکروسافت، زودتر از سایر رقبایش قدم به این حوزه گذاشت و نخستین تبلت هیبریدی خود را در سال ۲۰۱۲ میلادی رونمایی کرد. در آن زمان، به دلیل ناپختگی و شاید جذابیت نداشتن تبلتهای هیبریدی، شرکتهای جسور زیادی وجود نداشتند تا وارد این عرصه شوند. این روند مدتها ادامه داشت تا اینکه مایکروسافت توانست یکهوتنها تبلتهای هیبریدی را به مرز پختگی برساند و جادهی تبلتهای هیبریدی را برای خود و دیگر شرکتها صاف و هموار کند. در آن زمان بود که سایر سازندگان ریز و درشت تبلتها، متوجه بلوغ تبلتهای هیبریدی شدند و هرکدام یکبهیک به تولید نخستین تبلت هیبریدی خود دست زدند؛ بنابراین باید مایکروسافت را پدر تبلتهای هیبریدی بدانیم. ادامهی مقاله…
پرواز خاطرهها River Raid 1982
احتمال اینکه در دوران کودکی یا نوجوانیتان بازی River Raid را تجربه کرده باشید، خیلی زیاد است. این بازی و کنسول آتاری ۲۶۰۰ به عنوان یکی از سرگرمیهای قدیمی خانوادهها، کودکان و نوجوانان دههی شصت به شمار میرود. ادامهی مقاله…
یادداشت امروز را از دست ندهید:
از بس که ما خفنیم!
تا همین یک دهه پیش، ورود به دانشگاه، حالا به هر ضرب و زوری هم شده، مهمترین چالش جوانهای کشور بود. چهار پنج سالی که گذشت، صندلیهای ورودی جدید دانشگاهها خالی ماند و رتبه و کنکور دیگر خیلی اهمیتی نداشت. اما اگر میخواستی در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل کنی، باز هم یاد خاطرات شب کنکورت میافتادی. باید هزار جور کلاس میرفتی و درس میخواندی تا بلکه بتوانی در رشتهای درخور، آنهم نه شهرهای دور که هزینهی تحصیلشان سر به فلک میکشید، قبول بشوی. اما همان نسل ضدحال خوردهی کنکور و ارشد، حالا به مرحلهی جدیدتری رسیده که از دوتای قبلی خیلی سختتر بهنظر میرسد: «ورود به بازار کار». دربارهی اینکه کار مناسب آنهم متناسب با تحصیلات آدم پیدا نمیشود و زیرساختهای درست و حسابی برای کارآفرینی فراهم نیست، بهحد کافی سخن گفته شده و قصد آن هم نیست که در این یادداشت به این دست از مطالب بپردازیم. در اینجا میخواهیم به تکنیکهایی بپردازیم که اکثر قشر تحصیل کرده برای ورود به بازار کار از آنها استفاده میکنند و در اکثر مواقع هم این تکنیکها اصلا جواب نمیدهند! ادامهی یادداشت…
سایر عنوانهای امروز:
سیستم عامل Firefox OS برای گوشی به پایان عمر خود رسید
ساخت بازی سیستم شاک ۳ تایید شد
سیستم عامل iOS به نسخهی ۹.۲ بهروزرسانی شد؛ لیست تمام تغییرات را ببینید
تبلت پیکسل C گوگل رسما عرضه شد
تاریخ عرضهی هدست واقعیت مجازی HTC مشخص شد
آدیداس با استفاده از پسماندهای دریایی، کفش پرینت سهبعدی میکند
تصویر نجومی روز ناسا (۱۸ آذر ۹۴): رقص مرگ کهکشانها
انتشار عمومی تصاویر ماهوارهی اروپایی سنتینل 2a از سطح زمین
یاهو میخواهد بخش تجاری اینترنتاش را بفروشد
محققان چینی سامانهی کنترل خودرو توسط مغز را ساختند
تاریخ عرضهی بازی Resident Evil 0 مشخص شد
از امروز کاربران اندروید هم میتوانند قابلیت لمس سهبعدی را در اینستاگرام تجربه کنند
آمار میزان پراکندگی اندروید در ماه آذر: افزایش سهم مارشمالو
سیگارهای الکترونیکی طعمدار چندان هم سالم نیستند
۵ نکتهی موفقیت از زبان بیل گیتس
حسگر بیسیم جدید میتواند تا ابد کار کند
عکسهای منتخب فراخوان «برف نو، سلام…»
ممنون که جمع بندی هم ارایه میکنید .