شما بگویید: اندروید نوقا یا iOS 10؟
درست است که نسخهی نهایی اندروید نوقا و iOS 10 هنوز منتشر نشده، ولی به لطف نسخههای بتا ما همین الان هم تصور نسبتا روشنی از نسل بعدی دو سیستمعامل موبایل محبوب داریم. در طول زمان اندروید و iOS برخی از قابلیتها و ایدهها را از هم وام گرفتهاند ولی همانند همیشه گوگل و اپل برای مشکلات مشابه راهحلهایی متفاوت دارند. در نتیجه اندروید نوقا و iOS 10 علیرغم برخی از شباهتها همچنان رویکردهای کاملا متفاوتی را ارائه میکنند. حال این سؤال مطرح میشود که کدام سیستمعامل در مسیر بهتری گام برداشته و آیندهای هیجانانگیزتر و بهتر را میتوان برای آن متصور شد؟ در مطلب «شما بگویید» این هفته قصد داریم با مقایسهی برخی از قابلیتها و رویکردهای جدید این دو سیستمعامل با کمک شما به سؤال پاسخ دهیم. نظر شما چیست: اندروید نوقا یا iOS 10؟ با دیجیکالا مگ همراه باشید.
اندروید نوقا یا iOS 10: رابط کاربری
نه اپل و نه گوگل قصد ندارند از نظر ظاهری و رابط کاربری در نسخهی جدید سیستمعامل موبایل خود تغییرات اساسی بدهند. البته این بدین معنی نیست که هنگام کار کردن با اندروید نوقا یا iOS 10 متوجه هیچ تغییر بارزی نخواهید شد. برای مثال اپل در iOS 10 پیشرفت قابلتوجهی در زمینهی استفاده از فناوری 3D Touch دارد. اگر جزو کاربران آیفون 6s باشید، در iOS جدید، فشار آوردن روی آیکن برنامهها بهجای اینکه تنها فهرستی از میانبرها را نمایش دهد ویجتی کامل را نمایش خواهد داد. بدین ترتیب میتوانید حتی بدون باز کردن اپلیکیشنها بهسرعت به برخی از عملکردهای اصلی آنها دسترسی داشته باشید. آیکنهای کنترل سنتر هم در iOS 10 به فشار حساس هستند و با استفاده از 3D Touch روی آنها میتوانید کارهایی نظیر تغییر شدت نور چراغقوه یا تعیین مقدار خاصی برای تایمر را انجام دهید.
در رابطه با ویجتها، اپل در iOS 10 امکان دسترسی به آنها روی لاک اسکرین و هوم اسکرین را هم فراهم کرده است. البته نحوهی دسترسی و استفاده از ویجتها در iOS نسبت به ویجتهای بسیار قدیمی اندروید رویکرد متفاوتی دارد. همچنین در iOS 10 قابلیتی اضافه شده که میتواند با بلند کردن آیفون یا آیپد از روی یک سطح تخت، صفحهنمایش آن را روشن کند. این در واقع راهحلی است که اپل برای حل سرعت بالای سیستم تاچ آیدی در آیفون 6s در نظر گرفته که در iOS 9 باعث میشود پیش از دیدن نوتیفیکشنها مستقیم به هوم اسکرین آیفون بروید.
تمرکز iOS 10 روی بهبود قابلیتهای تعاملی است و در این زمینه پیشرفتهای خوبی داشته. از سوی دیگر احتمالا اندروید نوقا جایگاه برتر سیستمعامل گوگل را در زمینهی چندوظیفگی حفظ خواهد کرد. برای مثال در اندروید نوقا میتوانید با دو بار ضربه زدن روی دکمهی Recent Applications بهسرعت بین آخرین اپلیکیشنهایی که استفاده کردهاید جابجا شوید. همچنین میتوانید با تقسیم صفحهنمایش به دو بخش بهطور همزمان از دو اپلیکیشن در کنار هم استفاده و حتی متن و نوشتهها را بین آنها جابجا کنید. جالب است که اپل این قابلیت را در iOS 10 به آیفون و حتی نسخهی بزرگتر پلاس اضافه نکرده است.
در مورد نوتیفکیشنها، هم در iOS 10 و هم در اندروید نوقا شاهد تحول بیشتری هستیم. در سیستمعامل اپل بار دیگر نقش 3D Touch برجسته است که اجازه میدهد نوتیفیکشنها را بسط داده، به آنها پاسخ داده یا واکنشهای دیگری را روی آنها انجام دهید. منوی نوتیفیکیشنها هم ساده شده و دیگر خبری از بخش Today View نیست. در واقع بخش Today View به صفحهای مستقل در سمت چپ لاک اسکرین و هوم اسکرین منتقل شده تا پنل نوتیفیکشنها کمتر کاربر را گیج کند. همچنین سرانجام اپل دکمهی Clear All را برای پاک کردن تمام نوتیفیکیشنها اضافه کرده است.
نوتیفیکشنها در اندروید نوقا نسبت به نسخههای قبلی فضای بیشتری از صفحهنمایش را اشغال میکنند و در نتیجه میتوانند اطلاعات بیشتری را ارائه دهند. همچنین برای دسترسی به بخش تنظیمات سریع (Quick Toggles) که حالا قابلیت شخصیسازی را هم دارد، دیگر نیاز نیست دو بار پنل را رو به پایین بکشید. گوگل حتی قابلیت دستهبندی کردن نوتیفیکشنها بر اساس اپلیکیشن را هم به اندروید نوقا اضافه کرده که پیشازاین شکل دیگری از آن iOS موجود بود. قابلیت مفید دیگر اندروید نوقا افزایش تعداد اپلیکیشنهایی است که امکان ارسال پاسخ سریع از طریق پنل نوتیفیکیشن را فراهم میکنند.
به نظر میرسد گوگل در زمینهی استفاده از صفحهنمایش حساس به فشار از اپل پیروی و در اندروید نوقا زمینهی نرمافزاری لازم برای آن را پیریزی کرده باشد. در آخرین نسخهی بتای اندروید نوقا شواهدی از وجود میانبرهایی برای آیکنها دیده میشود که احتمالا قرار است همانند iOS از طریق صفحهنمایش حساس به فشار فعال شوند. بنابراین ممکن است برتری iOS 10 در زمینهی قابلیتهای تعاملی رابط کاربری هم دوام زیادی نداشته باشد. البته این موضوع به حمایت سختافزاری تولیدکنندگان از این قابلیت و نحوهی پیادهسازی آن از سوی گوگل بستگی دارد.
اندروید نوقا یا iOS 10: اپلیکیشن پیامرسان
در حال حاضر اپلیکیشنها و سرویسهایی نظیر واتساپ، مسنجر فیسبوک و تلگرام در زمینهی پیامرسانی پیشرو هستند. قطعا اپل و گوگل از اینکه در این حوزه عقب افتادهاند احساس رضایت نمیکنند و بازتاب این موضوع را میتوان در iOS 10 و اندروید نوقا مشاهده کرد.
اپل در iOS 10 سرویس iMessage خود را بهشدت بهبود داده و در این زمینه کاملا رقبای دیگر را در نظر گرفته است. در iOS 10 میتوانید پیامهای خود را با انیمیشنها و آیکنهایی خاص تزیین کنید، ایموجیها به معنی دقیق کلمه نقش بزرگتری را بازی میکنند و حتی میتوانید پیامهای دستنویس به کار ببرید. حالبتر اینکه iMessage حالا اجازه میدهد حتی اپلیکیشنهای متفرقهی دیگری را هم به آن اضافه کنید. این اپلیکیشنهای الحاقی اجازه خواهند داد بدون نیاز به باز کردن یک اپلیکیشن مجزا یا حتی استفاده از منوی به اشتراکگذاری iOS، انواع و اقسام محتوای مختلف را برای دیگران ارسال کنید یا وظایف پیشرفتهای را انجام دهید.
رویکرد گوگل به پیامرسانی در اندروید نوقا شاید در ظاهر کمتر جلبتوجه کند ولی احتمالا پتانسل ایجاد تغییرات بزرگتری را دارد. گوگل تصمیم دارد اپلیکیشن پیامرسان مستقل خود بهنام «الو» (Allo) را بهصورت پیشفرض در اندروید نوقا بگنجاند. گفتنی است اپلیکیشن الو برخلاف iMessage که تنها مختص اکوسیستم خود اپل است، علاوه بر اندروید برای iOS هم منتشر خواهد شد و ازاینجهت میتواند گسترهی بسیار وسیعتری از کاربران را پوشش دهد.
ویژگی اصلی اپلیکیشن پیامرسان الو این است که از تکنولوژیهای قدرتمند جستوجو و یادگیری ماشینی گوگل بهره میگیرد. این ویژگی اجازه میدهد علاوه بر جستجوهای گوگل، وظایف و عملکردهای بیشمار دیگری را هم از داخل اپلیکیشن الو انجام دهید. این اپلیکیشن همچنین به مرور زمان نکاتی را در مورد گفتوگوهای شما فرامیگیرد و میتواند بر اساس متون یا تصاویری که برای شما فرستاده شده، پاسخهایی را پیشنهاد دهد. مواردی نظیر پیامهای موقت (پیامهایی که پس از مدتزمان مشخصی خودبهخود از بین میروند)، امکان تغییر اندازهی متن پیام و کشیدن خطوط روی عکس پیش از ارسال هم از قابلیتهای دیگر الو محسوب میشود.
اندروید نوقا یا iOS 10: مدیریت تصاویر
در این مورد باید بپذیریم این اپل است که تلاش دارد خود را به گوگل برساند. اپل در iOS 10 قابلیتهای جدیدی را به اپلیکیشن Photos افزوده که بهراحتی میتوان منبع الهام آنها را فهمید. برای مثال اپلیکیشن Photos در iOS 10 میتواند بهصورت خودکار عکسها را بر اساس چهرهی افراد دستهبندی کند یا اسلایدشوهایی را بر اساس عکسهای مرتبط به هم ترتیب دهد. بله، اینها قابلیتهایی است که پیش از در Google Photos دیده بودیم. اپل تلاش دارد با اشاره به این نکته که در اپلیکیشن Apple Photos تمام این اتفاقات بهصورت آفلاین انجام میشود ما را متقاعد کند که نسبت به Google Photos بهتر است، ولی به نظر میرسد هنوز برای رسیدن به گوگل در این زمینه باید تلاش بیشتری بکند.
اندروید نوقا یا iOS 10: دستیار هوشمند
شاید اپل در زمینهی دستیار هوشمند صوتی با معرفی «سیری» (Siri) پیشگام بوده باشد ولی گوگل موفق شده با اتکا به طبیعت پیچیده و باز «گوگل ناو» (Google Now) گوی رقابت را از آنها برباید. حال اپل قصد دارد در iOS 10 با باز کردن دسترسی اپلیکیشنهای متفرقه به روی Siri خود را در کورس رقابت نگه دارد. بدین ترتیب در iOS 10 قادر خواهید بود همانند گوگل ناو در اندروید، از سیری درخواست کنید تا کارهایی را با استفاده از اپلیکیشنهای متفرقه انجام دهد. برای مثال میتوانید از او بخواهید پیامی را از طریق تلگرام برایتان ارسال کند.
گوگل دستیار هوشمند خود را به شکلی مستقل از سیستمعامل اندروید توسعه داده و به همین دلیل نمیتوان در مورد قابلیتهایی از آن سخن گفت که مختص اندروید نوقا است. برای مثال دستیار هوشمند گوگل ناو حتی در اپلیکیشن گوگل برای iOS هم حضور دارد و بسیار جالب است بدانید که قابلیت کارتهای گوگل ناو که در ایران روی اندروید فعال نیست، در نسخهی iOS آن بهخوبی کار میکند! البته به دلیل ماهیت بستهتر iOS قطعا گوگل ناو در آیفون یا آیپد نمیتواند به اندازهی گوشیهای اندرویدی مفید باشد. درهرحال نباید فراموش کنیم که گوگل پیش از هر چیز یک موتور جستوجو است که تلاش دارد اطلاعات کل جهان را مدیریت کند و بنا بر همین ماهیت علاوه بر محصولات خود نظیر اندروید از هر بستر دیگری هم برای گسترش خدماتش استفاده خواهد کرد.
جمعبندی
اپل و گوگل برای رساندن iOS و اندروید به وضعیت کنونی مسیرهای متفاوتی را طی کردهاند ولی با نگاهی به قابلیتهای جدید iOS 10 و اندروید نوقا میتوان گفت که این دو سیستمعامل بهمرور در حال نزدیکتر شدن به هم هستند. برای مثال اپل با بهره گرفتن از ویجتها و دادن دسترسیهای بیشتر به اپلیکیشنهای متفرقه قصد دارد فاصلهی خود را با گوگل کم کند و گوگل با پشتیبانی احتمالی از صفحهنمایش حساس به فشار تلاش میکند به اپل برسد. البته موارد بزرگ و کوچک دیگری هم وجود دارد که طبیعتا پرداختن به تمام آنها در این نوشته ممکن نبود. نظر شما چیست؟ قابلیتهای جدید کدام سیستمعامل به نظر شما هیجانانگیزتر به نظر میرسد؟ به نظر شما کدام سیستمعامل پیشرفت بیشتری داشته و در مسیر بهتری گام برداشته است: اندروید نوقا یا iOS 10؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنتها با ما در میان بگذارید. جمعبندی نظرات شما دوستان خوب دیجیکالا مگ در انتهای هفته در مطلب جداگانهای منتشر خواهد شد.
صد در صد iOS از هر نظر بهتره و اندروید هرگز به گرد پاشم نمیرسه مخصوصا تو دستیار هوشمند و رابط کاربرى و اپلیکیشن پیام رسان که حرفی توش نیست.
میشه یه کم این محدودیتهایی که شما هی ازش حرف میزنید رو بگید ما هم در جریان باشیم؟؟؟
من نمیفهمم مثلا عزیزانی که با android کار میکنن چه کارایی میتونن بکنن که با ios نمیشه کرد!!!
اگه دلتون به چهار تا شکلک و تم و یا به قول خودتون شخصی سازی خوشه پس خوش باشین… اگه زبان بلد نیستین و نمیتونین با iTunes کار کنین بهونه نگیرین که از فارسی پشتیبانی نمیکنه… مشکل از شماست نه ios … چون با iTunes همه کار میشه کرد.
عزیزانی که این همه سنگ android رو به سینه میزنین فقط یادتون باشه هر وقت آپدیت نوقا که فک کنم اسمش این دفعه میشه ” آدامس خرسی” اومد وایستین تا واسه گوشیاتون بیاد… تازه اگه بیاد… ولی ما با یه تپ به آخرین ورژن آپدیت میشیم !!! به این میگن احترام به کاربر نه امکان عوض کردن شکلکای گوشی…
دیگه از ویروسا و هنگا و … نمیگم
احترام به کاربر یعنی واسه ساختن اکانت نیاز به راه های غیره نیست خیلی راحت با شماره موبایل وآدرس خودت بسازی یعنی این که توی خارج از ایران تو فروشگاه رسمی وقتی فهمیدن ایرانی هستی بهت احترام بزارن و بهت جنس رو بدن نه اینکه بگن تحریمی و نمیشه
اندروید الان به شما احترام میزاره که یه اپلکیشن میخوای دانلود کنی خطای کشور میده؟ ۲ میلیون یا ۳ میلیون گوشی میخری دو سال هم اپدیت نمیده شبو روز باید منتظر جدیدترین نسخه باشی؟ چه احترامی اندروید به کاربراش داشت ما نمیدونستیم خخخ
ما فوقش یه اپل ایدی مشکل داریم که اونم راحت میشه ساخت فوقش میگیم ارور کشور و دانلود از گوگل پلی هم قایل حله دانلود اخرین ورژن اندروید رو چطور میخوای حلش کنی که مهمترین چیز در هر سیستم عاملی اپدیت اونه؟
میشه مقداری توضیح بدی ما که بلد نیستیم یاد بگیریم؟
متاسفانه اندروید پر از محدودیت همش میخوان انگار کنن دلیل انکار محدودیتهای گسترده اندروید چیه؟
نه اینکه android خیلی به ایرانی بودن ما احترام میگذارد !!!! حتی نمیزاره instagram دانلود کنی ! نصف بیشتر برنامه های play store برای کشور شما قابل دسترس نیست!!!! خیلی بهتون احترام میزارن واقعا …
open source
چیزی که باید باهاش خو بگیری تا ببینی چیه. اینکه نه ظاهر بلکه کاربردی ترین نرم افزار ها و حتی هسته سیستم عامل میره به سمتی که خود ادم بخاد نه اونی که شرکت ها برای مشتریاشون تصمیم میگیرن. احترام یعنی آزادی تا انتخاب کنی که چی میخوای. سیانوژن مود و امثالهم تجربه آخرین نسخه اندروید را به رایگان در اختیار قدیمی ترین گوشی ها قرار میدهند. حتی بیش از ۵ سال.
مثال ساده محدودیت پوشه بندی عکس ها تو photos است که در اختیار کاربر نیست. ۱۵۰۰ تا عکس داشته باشی و بخوای تو پوشه های مختلف بزاری عمرت تلف میشه. اخرشم ی نسخه از همشون تو پوشه اصلی میمونه. مثله من اگر بخوای ۳۵۰ تا فقط ۳۵۰ تا کانتکت رو پاک کنی از آی کلاود شصتت از کار میفته. دیلیت آل نداره. واقعا جالبه. به وقت مشتری چقد اهمیت میدن.
اندروید احترام رو در کد باز دیده و در اختیار کاربرای حرفه ای گذاشته که خودشون انتخاب کنن.
گرچه ما کاربرای غیر حرفه ای زیادی دیدیم که با اندروید کار میکنند و راحتن. اونم با هزینه بسیار بسیار کمتر.
😀
شما از گوشی آیفونت لذت ببر. برای شما بهترین انتخاب بوده قطعا.
من در جواب شما دوست فوق حرفه ای دو سوال میپرسم
آیا در زنگی خود آیفون را لمس کرده اید؟
آیا تا به حال با رایانه کار کرده اید؟
توجه کنید بنده گفتم با رایانه کار کرده اید نگفتم با ایتونز
ممنونم از اینکه وقت گزوشتید و با گیر دادن بیجهت به گالری عکس آیفون کل سیستم عامل آیفون و خود آیفون و شرکت اپل رو یک نفره به چالش کشیدید:D
فعلا ک swift و سیری کاملا Open Source شدن …
عزیز بگذار” آدمس خرسی” نصب کنند بگند هنگ دیگه نداریم اصلا این مسخرست که خود کاربران ایرانیش google play رو ول کردند از متفرقه استفاده می کنند بعد میگند محدودیت نداریم بله ویروس دارید کندی دارید ساپورت ندارید تقلب دارید ….
جالبه من هیچ چیزی به جز از خود گوگل پلی نصب نمیکنم و مشکلی هم در نصب نرم افزارهای مختلف ندارم!!! (این هم کلی قلق داره!)
من نصب نرم افزار رو از فقط یک منبع رو محدودیت اپل نمیبینم. ولی اینکه دستت باز نباشه عجیبه! اگه گوشی رو خریدی که مال خودته باید حق هر کاری داشته باشی حتی اگر بخواهی خرابش کنی! ولی اپل این احترام رو برای کاربراش قایل نیست. یه جوری شبیه بهشت بردن زوریه!!
سلام
منظورتون جهنم بردن زوری که نبود!!!
بله منکر نیستیم که نمیشه همه چیز رو از گوگل پلی نصب کرد اما به چه قیمت و دردسری؟
شما باید بیای کش گوگل پلی رو خالی کنی بعد فیلتر شکن روشن کنی بعد کل تنظیمات گوگل پلی با خالی کردن کش بهم بریزه تا یه برنامه که خطای کشور میده نصب کنی مگه غیر از اینه؟
مثلا یه اینستاگرام شما بخوای دانلود کنی یا آپدیت کنی هر دفعه باید کش گوگل پلی رو خالی کنی تنظیمات گوگل پلی بهم بخوره فیلتر شکنو روشن کن بعد آپدیت کن
ولی فوقش آپ استور بخوره به محدودیت دیگه داستان خاصی نداره چون فیلتر میشه و دیگه خطای محدودیت کشور رو حد اقل نمیده یه فیلترشکنو روشن میکنیم و تمام در رابطه به اینکه فرمودید دانلود از گوگل پلی قلق میخواد باید بگم (این قلق نیست بلکه دردسره)شاید برای شما مشکلی نباشه ولی وقتی من عادت به تنظیم کردن خاص در گوگل پلی و به روز رسانی هاش دارم خیلی سخته هر سری اینطوری مشکل بخورم و مثل من هم کم نیستن
خوب شما که میگی حق هر کاری رو باید داشته باشی من میگم حرف شما قبول من حق چه کاری رو باید داشته باشم که اپل اون حق رو گرفته از من؟! میشه واضح بگید حق هر کار یعنی چه کاری؟
من نمیدونم چرا شما به جای اینکه یه ایفون دست بگیرید و یاد بگیریدش شنیده ها رو منتقل میکنید و در جواب نظرات مینویسید
باور کنید من هم اندروید داشتم و اصلا آیفون نمیدونستم چیه اصلا ios نمیدونستم چیه ولی مطلب زیاد خودنم همین محدودیتای اپل و غیره که شما الان داری میگی من چند سال پیش در خوندنش پیکسوت بودم بعد گفتم ایفونو بخرم که ببینم جریان گفته هایی که عده ای میگن خوبه یا نه چیه اصلا سپس خریدم و تا یک ماه رو آسمونا بودم و کلا پشیمون (دلیل پشیمونی فقط این بود که بلد نبودم از آیفون استفاده کنم)مشکل من بود نه آیفون!!!!!
بعد یاد گرفتم و مطمئن هستم گوشی بعدی من ایفون خواهد بود و اگر پول خرید آیفون رو نداشتم حد اقل این اطمینان رو به خودم دادم که اندروید دست نگیرم
شما حرف جالبی زدی شما از آزادی حرف زدی و میگی من همیشه از گوگل پلی دان میکنم؟کسی که طرف ازادی سیستم عامله, آزادی نصب نرم افزار از هر جایی رو دوست داره من شرط میبندم با عرض معذرت شما داری دروغ میگی شما هم مانند سایر کاربران اندروید از هر جایی برنامه نصب میکنی و این حرف رو زدی که مثلا اینجا اندروید کم نیاره غیر ممکنه اندرویدی باشی و ماهی یک بار از محیط نامعتبر برنامه نصب نکنی حتی اگر نخوای:)
در آخر یه چیزی بگم و مطلب رو تمام کنم
همون قدر که یه بازی بخوای نصب کنی رو ایفون و نیاز به دانلود جدای فایل دیتا نداره یعنی آخرشه
همونقدر که یه بازی نصب کنی و خطای لایسنس نده در آیفون یعنی آخرشه
همونقدر که ویروس برای آیفون اصلا تعریف شده نیست و امنیت کامل رو برای کاربران به ارمغان میاره یعنی…..
موفق باشید
ادامس خرسی خخخخخخخ
بحث کردن بی فایدس همون اول وقتی طرف میگه ای او اس تو ایران محدودیت داره یعنی تو عمرش ای فون دستش نگرفته یه چیزی از زمان ای فون تری جی اس بهش گفتن که مثلا نمیشه با گوشی اس ام اس داد چون مال امریکاس!!! در حالی که بخوایم منطقی نگاه کنیم محدودیت های اپل برای ایران خیلی خیلی کمتره اندروید هست همین الان کل استور اپل برا ایران بازه ولی تو اندروید چند درصد برنامه هاش باز هستن؟ همین الان زده اینستگرام برای کشور شما تو دسترس نیست یا فیس بوک یا کلی چیز دیگه
در کل به خاطر امنیت ، پشتیبانی ۵ ساله نمونش فایو که ای او اس ۱۰ هم براش میاد ( بهترین گوشی های اندروید دو سال پشتیبانی دارند )، هماهنگی عالی بین سخت افزار و نرم افزار ، کیفیت بالاتر برنامه و بازی ، کیفیت عالی ساخت ای او اس رو انتخاب میکنم
عزیز اپ استور بسته بشه از کجا اپ میریزی؟ اصلا برنامه جدید رو بیخیال، همین هایی که داری رو از کجا بروزرسانی میکنی. آیا مارکت جایگزینی داری؟ میتونی بروزسانی تلگرام رو از رفیقت بگیری؟ میتونی آفلاین باشی و ترافیک اینترنت رو برای دانلود ۱.۵ گیگ گیم نخوری.اونم هر بار؟ یا باید وایتسی تا هی قطع شه وسط دانلودش.
همین ی سال پیش بود اپ استور بازی دراورده بود همه دست به دامن وی پی ان شدن.
منصف قضاوت کن.
سلام الان این چه حرفیه شما زدی ؟ الان حرف شما منطقی بود مثلا؟!!!
اصلا اولین حرفتون سراسر ایراد بود اپل استور بسته شه؟:/؟؟؟ یعنی چی؟ یعنی اپل بیاد استور رو ببنده؟ چرا؟!!! مگه کشکیه؟مگه ایرانه هر چی کیلویی باشه ؟؟؟!!!
هزاران برنامه نویس پول دادن برنامه منتشر کردن تو آپ استور و هزاران دستگاه دارن استفاده میکنن از اپ استور اونوقت بسته شه؟ این چه معنی میده؟
سوال دوم برنامه ها رو از کجا بروزرسانی میکنیم؟
معلومه از آپ استور بی رغیب داداش وقتی من دارم از اپل تعریف میکنم بی دلیل نیستا خودم اندروید داشتم الکی رو هوا حرف نمیزنم
اپل استور بهترین جا برای دانلود برنامه وبروزرسانیه هم سرعت بالا هم امنیت بالا وقتی اپل استور مثل اندروید خطای کشور نمیده و همه چیز در اختیار میزاره مگه مریضیم بریم از مارکت جایگزین مثل اندروید دارها دانلود کنیم؟
مورد بعدی اینکه اگر مثل اندروید قرار بود بریم از هر کس برنامه بگیریم باید تمامی شرکتهای ساخت انتی ویروس برای ایفون هم انتی ویروس میدادن بیرون بله اگر میخوای هر چیز رو افلاین بگیری اونم چاره داره جیلبریک!!!!
چرا وسط دانلود قطع شه؟چقدر بدبینی؟خوب اینترنت پرسرعت بگیره هر کس اپل داره!دیگه adsl خونه هر کسی هست نباشه هم نت سیم کارت سرعت مناسب میده
جواب ۳:طرف ۳ میلیون پول گوشی میده پول یه فیلتر شکن ۵ تومنی رو نداره بده ؟!!!!!
واقعا این بود منصفانه قضاوت کردن شما؟ 🙂
موفق باشید
من رو آیفونم ۶۸ گیگ Application دارم و رو آیپدم ۹۰ گیگ و رو اپل واچ ۲ گیگ ، چه نیازی ب مارکت دوم هست وقتی خود app store بدون هیچ گونه محدودیتی در دسترس هست ؟
بحث وی پی ان هم ک برادر من ب لطف آقایان بدون وی پی ان یک سایت معمولی هم نمیشه باز کرد.
ضمنا آپ استور نیازی ب وی پی ان نداره و با آی پی ایران کاملا در دسترس هست.
تا حالا ندیدم اپ استور بسته بشه مگه مغازس که بسته بشه؟ مارکت جایگزین؟ همونایی که تا دلت بخواد بدافزار و ویروس و … دارن؟ یک و نیم گیگ گیم؟ مگه اندروید هم همین حجم رو نداره؟ اره میتونی برو با ای تونز هر وقت هم خواستی استپ بزن دو ماه بعد دانلود کن
وی پی ان پولی نمیخواد خدارو شکر ای او اس بهترین وی پی ان های رایگان رو داره هر وقت مشکل بود یکی رو فعال کن
سلام
من اندروید نوقا رو انتخاب میکنم و دلایلم هم ایناست
سیستم عامل ios مختص اکوسیستم اپله و خیلی تنوع نداره ولی در عوض اندروید رو خیلی از شرکت ها استفاده میکنند و تنوع برای من توی خرید خیلی مهمه.
سیستم عامل ios از همونه اول توی امنیت خیلی خوب بوده ولی اندروید توی نسخه نوقا قابلیت های خوبی رو اضافه کرده مثل تشخیص منبع نصب یا در اندروید مارشمالو انتخاب دسترسی های نرم افزار ها و کلی قابلیت های خوب داره و البته امنیت که توی اندروید از لالیپاپ به بعد بهش اهمیت داده شد.
این یکی کاملا شخصیه ولی من ظاهر اندروید رو خیلی دوست دارم و رام های سفارشی شده شرکت های مختلف که هر کدوم قابلیت های خاص خودشون رو داره.
از نظر دستیار صوتی و سرویس مپ و اپلیکیشن مدیریت عکس و سرویس کلود اپ های گوگل و اندروید بهتره.
و در آخر هم استفاده از زبان متریال توی اندروید چیزیه که منو مجذوب خودش کرده!!!
دوست عزیز تنوع برنامه و بازی فقط مختص ای او اس هست همین الان ۱۰ تا بازی حرفه ای از کمانی های بزرگ نام ببرم که فقط مال ای او اس هست اکثر بار=زیهای پولی و Premium ای او اس و اندروید فقط Fremium داره
فهمیدن منبع نصب که توی اندروی نوقا میگید اضافه شده ، که تو iOS کلا یه منبع نصب مطمئن و امن بیشتر وجود نداره و نیازی به این پیچیدگیا نیست و تو اندروید مارشمالو که دسترسی های نرم افزار اضافه شده که از سال ۲۰۱۱ تو ios 5 اومد و میتونین تو قسمت privacy دسترسی هر اپی رو به هر قسمت دستگاه کنترل کنین مث میکروفون عکس یا دوربینو لوکیشنو …
و سرویس کلود اپل ینی iCloud که قطعا بهتره چون همه ی اطلاعاتتونو براتون از گوشی نگه میداره ینی یه بک اپ کامل میگیره براتون که اندروید نداره
مدیریت عکسم باید با iOS کار کنین بعد مقایسه کنین
ولی قطعا سرویس مپ گوگل بهتره که این فقط مخصوص اندروید نیست و میتونین از اپ استور iOS هم بگیرین یا تو سایت گوگل ببینین
در کل به نظرم شما یه بار با iOS کار کن بعد مقایسه کن چون من با اندروید کار کردم و همون اول که دیدم فضای خشک و پر از ایرادش خیلی اذیتم کرد
IOS 10
هر دو تغییرات و ارتقا های بسیار خوبی رو برامون رقم می زنن باز اندروید تغییرات جدیدی رو داره توخودش جا میده ولی ios خیلی وقته اون تغییرات رو تو خودش جا داده میشه اینطوری بهش نگاه کرد : بلوغ اندروید و پخته تر شدن ios
اگه زود جیلبریک بشه ios10
فک میکنم ios پخته تر و کامل تر از هر زمان شده این در حالیه که هنوز سیستم مولتی تسکینگ توی اندروید به مراتب بهتره. برنامه پیام رسان اپل به بهترین نحو باز طراحی شده. ظاهر سیستم عامل ها با این که تغییر نکرده ولی هر دو به نظرم خوبن البته ios رو ترجیه میدم. در آخر به نظرم اگه هر دو کمپانی تمام تمرکز خود رو برای یک سال به جای اضافه کردن این قابلیت ها روی هرچه پایدار تر شدن و بر طرف کردن باگ های سیستم عامل میزاشتن خیلی بهتر میشد.
دقیقا مثل osx و windows هست هر کدوم ویژگی های خودشونو دارن از جمله:
*اندروید نوقا :
متن باز ه برنامه های خیلی زیاد و رایگانی داره پیچیدگی های خاص خودشو داره میشه گفت اسپرت و هیجان انگیز که باعث میشه امکاناتش هم زیاد بشه.
*ای او اس ۱۰:
همه چیز به ساده ترین شکل ممکن کلاسیک و در عین حال مدرنیزه و مینیمالیست. سرعت عملکرد بالا ، به خاطر اپ استور وجود ویروس کم و البته برنامه ها پولی پیشرفته تر و از همه مهم تر امنیت…
به نظر من هر کس امنیت براش مهمه یه گزینه بیشتر نداره.
اندروید: رایگانی داره؟ یعنی تو iOS نداره؟ شما کار نکردی نمیدونی عزیز
ای او اس: ویروس کم؟ عزیز اصلا ویروس براش تعریف نشده تاحالا شما میخوای بسازی مقدم شو بفرما
برنامه ها پولی پیشرفته تر بله اینو درست گفتی افرین الان برنامه ها و بازیها و مجلاتی داره که فقط درانحصار ای او اس هست و بس یک سرچ کن بد نیست
اگرسیستم عامل گوشی های اپل ios نبود،
بدرد نمیخورد.
چون خود گوشی های اپل سخت افزار پایینی نسبت به گوشی های اندرویدی داره،iosهست که اپل رو اینقدر محبوب کرده،
پس این سیستم عامل خیلی خوبه که تونسته تنهایی وبا یه کمپانی بزرگی مثل اپل اینقدر محبوب بشه.
ودر کل هردوتاشون خوبن ولی ios بیشتر با گوشی مچ هست.
پس فقطios
این که اپل یه سخت افزار خیلی ضعیف رو با قیمت دو برابر سخت افزار قوی میفروشه نشون میده که سیاست اپل سو استفاده از سادگی کاربرانش است! اینکه ادم رو … حساب کنن حس بدی به شما نمیده؟!
قطعا اندروید نوقا.بنظر من بهترین سیستم عامل سیستم عاملی هست که به کاربر اجازه بده که نهایت استفاده رو از گوشی ببره و در این زمینه ios 10 نسبت به نسخه های قبلیش خوب عمل کرده ولی به پای اندروید نمیرسه.در ios 10 حتی نمیشه که صدای زنگ موبایل رو هم اهنگی به غیر از اهنگ های پیش فرض گوشی انتخاب کرد.
دوست عزیز با کمی تحقیق متوجه میشین که شما میتونید هر موزیکی رو بجای زنگ خور خودتون بذارید!!!
لطفا اگر از چیزی اگاهی ندارید نظر ندین!
شما که بلد نیستی زنگ رو عوض کنی چرا اطلاعات غلط میدی؟
شمابلد نیستی عزیزم چون به راحتی میشه زنگ iphone رو هر چی که دوست داری بزاری!
ios 10 نهایت برتری بر اندروید نوقا و کل اندروید هاست
سیستم عاملی جدا از بقیه و متفاوت یکپارچگی کامل و قانون مدار بودن ای او اس و زیبایی ios 10 عواملی هستند که اندروید اون ها رو تو خواب هم نمیتونه ببینه.