شما بگویید؛ تاریخ خودروسازی ایران را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

دو قسمت گذشته‌ی مستند «رینگ‌اسپرت»، به موضوعی متفاوت پرداخته است. پخش مجموعه‌ی دو قسمتی «‌آن مرد با ماک آمد…» به پایان رسیده است؛ مستندی که به روزهای ابتدایی صنعت خودروسازی در ایران می‌پردازد. برخلاف آن‌چه بیشتر مردم فکر می‌کنند، صنعت خودروسازی در ایران نه با خودروهای سواری و کارخانه‌ی ایران ناسیونال، بلکه با ساخت کامیون‌های ماک در کارخانه‌ی ایران‌کاوه شروع شد.

اگر مجموعه‌ی «آن مرد با ماک آمد…» را ندیده‌اید، پیش از هر چیز از شما دعوت می‌کنیم که نگاهی به آن بیندازید:

«اصغر قندچی» کسی است که یک تنه کارخانه‌ی کامیون‌سازی ماک را در ایران راه‌اندازی کرد. ایران کاوه با هزاران کارگر، پشت تمام کامیون‌های ماک ایران است؛ کامیون‌هایی که دهه‌‌هاست در جاده‌های ایران مشغول به کار هستند.

مستند «آن مرد با ماک آمد…» می‌تواند دید کلی خوبی از چگونگی شکل‌گیری صنعت خودروی ایران، پیشرفت آن، و تغییرات بزرگی که داشته است، به شما بدهد.

در این قسمت از مجموعه مقالات «شما بگویید» از شما می‌خواهیم که درباره‌ی تاریخ صنعت خودروسازی در ایران نظر خود را بگویید. از شما می‌خواهیم که از پیشرفت‌های صنعت خودروی ایران در دهه‌های گذشته بگویید، از فوایدی که وجود این صنعت برای کشور و جامعه در طول زمان داشته است، و از کاستی‌ها و مشکلات آن.

بدون شک عوامل و عناصر مهمی در چگونگی حرکت صنعت خودرو در ایران نقش داشته‌اند. از شما می‌خواهیم که برای ما و دیگران، از دیدگاه خود درباره‌ی روند این پیشرفت و عوامل تاثیرگذار روی آن بگویید.

در نهایت هم از شما دعوت می‌کنیم که در هفته‌های آینده، منظر قسمت‌های آینده‌ی مستند رینگ‌اسپرت باشید؛ مستندی که زاویه‌ی دید تازه‌ای در نگاه به خودروها و این صنعت بزرگ را به شما معرفی خواهد کرد.



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۱۵ دیدگاه
  1. طاهری

    اصلا در حال حاضر (وضع کنونی) ما خودروسازی نداریم که بخواهیم ارزیابی داشته باشیم الان ما فعلا بساز و بنداز داریم بجای خودروسازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. bagour2

    این که مدیر های ما بی کفایتن شکی تو این نیست متاسفانه همیشه در حال پس رفت بودیم با توجه به این که دانشجو مکانیک هستم و البته هنوز خیلی مونده که بخوام نظر کاملا علمی و … بدم ولی البته این نکته رو هم باید در نظر بگیریم که کوچیک ترین تغییر در ماشین بزرگ ترین تغییرات ایجاد میکنه به عنوان مثال فکر میکنم فکر میکنم سال ۷۶ سالش دقیق یادم نیست سپر پیکان از اهنی به پلاستیکی عوض میکنن که این کارشون منجر میشه ۱۴ درصد مصرف سوخت ماشین بره بالا. اینا تونل بادای پیش رفته میخوان که فقط چند کشور داره و این که عرض کنم خدمتتون البته دوستانم از مونتاژ گفتن,مونتاژ خودش یه صنعته و بسیار مهمه خیلی از کشورا از این راه پول در میارن ولی در کل اینا تو این سال ها میتونستن کاری بکنن ولی نکردن کلا اگه علاقه دارین یکم سرچ کنید از شرکتا و ماشینای توی ایران چیزای خنده دار و البته تاسفر بارم میبینید مثلا اگر به ماتیز بال یک متری ببندین و ماشین با سرعت ۱۰۰ کیلومتر حرکت کنه ماشین پرواز میکنه
    خلاصه که بدونید سوار چه ماشینایی میشید D:

  • 1
  • 2
loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما