حتی فقرا هم باید اینترنت ۱۰ مگابیتی داشته باشند
موسسه LGA که از مقامات محلی در انگلستان و ولز تشکیل شده است و بر حکمرانی بهتر در مناطق مختلف انگلستان و ولز نظارت میکند، طرح تعرفههای مشخصی را ارائه داده که براساس آن اینترنت ارزانقیمت و بهصرفه برای همه اقشار جامعه فراهم شود.
براساس این طرح باید حتی برای فقیرترین اقشار هم دسترسی به پهنای باند ۱۰ مگابیت بر ثانیه فراهم شود. گفتنی است این سازمان ۳۷۰ شورای محلی را در انگلستان و ولز نمایندگی میکند.
نوامبر سال گذشته پارلمان بریتانیا اعلام کرد بر روی طرح Universal Service Obligation کار میکند که براساس آن باید برای همه شهروندان حق استفاده از سرویسهایی با حداقل خدمات پهنایباند ۱۰ مگابیت بر ثانیه فراهم شود. آن زمان دیوید کامرون، نخست وزیر سابق بریتانیا گفته بود اینترنت نباید به عنوان یک کالای لوکس در نظر گرفته شود، دسترسی به اینترنت باید مثل یک حق باشد، یک حق اساسی که از حقوق بنیادین زندگی در بریتانیای قرن ۲۱ است.
تحقیقاتی که در این سالها بین رابطه دسترسی به اینترنت و میزان درآمد انجام شده نشان میدهد افراد فقیرتر از نظر دسترسی به اینترنت هم مشکلات بسیاری را تجربه میکنند.
حال با طرح جدید سازمان LGA همه تامینکنندههای اینترنت مجبور خواهند شد سرویس مشابهی با آنچه در طرح Universal Service Obligation آمده را فراهم کنند.
این طرح نشان از اهمیت اتصال به اینترنت و کیفیت این اتصال در زندگی افراد دارد.
منبع: The Stack
که چی از این مقاله ها میزارین میخاین دله مارو کباب کنین برو از خدا بپرس اون موقع که اونا داشتن ویدیو اچ دی انلاین میدیدن ما پای تراکتور دیال آپ بودیم ….
تفاوتو :اونا :همه باید اینترنت با پهنای باند حداقل ۱۰ مگ داشته باشند
ما(از شرکتی که اینترنت گرفتم و البته همه میدونین کلا قانونه:مدرک موردنیاز برای دریافت سرویس با سرعت بالاتر از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه (از قبیل کارت دانشجویی، نظاممهندسی، نظام پزشکی و موارد مشابه یا جواز کسب، اساسنامه یا گواهی تأسیس شرکت و یا نامه تأییدیه محل کار شما مبنی بر نیاز شما به سرویس بالاتر از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه و یا سایر مواردی که نیازمندی شما به سرویس بالاتر از سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه را تائید نماید
توضیحات بیشتر:• مجوز ارتقاء سرعت باید به نام صاحب اشتراک یا اعضای درجه یک خانواده باشد .
• مدارک استاندارد مورد قبول سازمان تنظیم مقررات مورد تایید است.
• کارت دانشجویی بدون محدودیت انقضاء – کارت نظام پزشکی – کارت نظام مهندسی – کارت وکالت – کارت طلبگی – معرفی نامه تایپ شده (شامل مهر، امضاء ، سربرگ ، خطاب به های وب ، معرفی شخص یا سازمان ) اساس نامه – روزنامه رسمی – کارت شناسایی کارمندی یا بازنشستگی – حکم کارگزینی یا فیش حقوقی ، گواهی اشتغال به تحصیل ، گواهی پایان تحصیلات مورد تایید هستند.
من خیلی متاسفم:-/