معرفی گوشی‌های هوشمند سال ۲۰۲۰ با بیشترین طول عمر باتری

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه
بیشترین طول عمر باتری

در این مطلب به معرفی بهترین گوشی‌‌ها با بیشترین طول عمر باتری می‌پردازیم که می‌توانند در سال ۲۰۲۰، نیازهای گوناگون کاربران را برطرف کنند.

وب‌سایت Phonearena معمولا گوشی‌های هوشمند را در شرایط آزمایشگاهی، مورد بررسی‌های گوناگونی قرار می‌دهد که یکی از آن‌ها، تست طول عمر باتری است. این بررسی در سه مرحله صورت می‌گیرد.

مرحله یک، سنجش عملکرد گوشی در کارهای روزمره نظیر وب‌گردی است. در مرحله دوم، دوام باتری در پخش ویدئو تست می‌شود و در نهایت در مرحله آخر هم می‌توانیم مشاهده کنیم یک گوشی درحالی که بازی‌های ۳ بعدی سنگین انجام می‌دهد، تا چه حد می‌تواند  روشن بماند.

در این مطلب، نگاهی خواهیم داشت به گوشی‌هایی که بیشترین طول عمر باتری را در بازار دارند و همچنین آن‌ها را به دو دسته تقسیم می‌کنیم. دسته اول، گوشی‌های پرچم‌دار هستند که طول عمر باتری مسئله بسیار مهمی برایشان به حساب می‌آید؛ دسته دوم هم گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی را در بر می‌گیرد.

میان‌رده‌ها کاربران به مراتب بیشتری از پرچم‌داران دارند و در این جا نیز طول عمر باتری فاکتور مهمی به حساب می‌آید. البته همیشه به این صورت بوده که گوشی‌های میان‌رده کمی از نظر سرعت و قدرت ضعیف‌تر از پرچم‌دارها بودند ولی در بخش باتری، عالی ظاهر می‌شدند.

اما می‌پردازیم به معرفی بهترین گوشی‌ها از لحاظ طول عمر باتری.

دسته اول

  1. شیائومی می ۱۰ پرو (۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت)
  2. سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا (۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت)
  3. وان پلاس ۸ (۴۳۰۰ میلی‌آمپر ساعت)
  4. گلکسی اس ۲۰ پلاس (۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت)
  5. گلکسی اس ۲۰ (۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت)
  6. آیفون ۱۱ پرو مکس (۳۹۶۰ میلی‌آمپر ساعت)

دسته دوم

  1. موتو G8 پاور موتورولا (۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت)
  2. موتو G8 موتورولا (۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت)

رتبه پرچم‌دارها با بیشترین طول عمر باتری

*این رتبه بندی در شرایطی صورت گرفته که تمام گوشی‌ها روی رفرش ریت ۶۰ هرتز تنظیم شده بودند.*

۵#: آیفون ۱۱ پرو مکس

بیشترین طول عمر باتری

  • وب‌گردی: ۱۲ ساعت و ۵۳ دقیقه
  • تماشای ویدئو: ۸ ساعت و ۵۸ دقیقه
  • انجام بازی: ۷ ساعت و ۳۰ دقیقه

سال‌های زیادی بود که گوشی‌های اپل در بهترین حالت ممکن، عملکرد متوسطی در باتری داشتند و بسیار خوب است می‌بینیم این شرکت با آیفون ۱۱ پرو مکس این نقطه ضعف را پوشش داد.

این گوشی بزرگ‌ترین باتری را در بین آیفون‌ها در اختیار دارد و به همین خاطر از نظر عملکرد نیز از همه آن‌ها بهتر است. البته این عملکرد خارق‌العاده با کمک قابلیت جالب سیستم عامل iOS که باعث مصرف بهینه انرژی می‌شود، بدست آمد.

به طور کلی، وقتی به انجام کار عادی و روزمره برسیم، نماینده اپل در جمع بهترین‌هاست اما در پخش ویدئو، نتوانست با رقبا مقابله کند. با این اوصاف آیفون ۱۱ پرو مکس یکی از بهترین گوشی‌های بازار است که از نظر طول عمر باتری جای هیچگونه نگرانی برای کاربران باقی نمی‌گذارد.

بیشتر بخوانید: راهکارهای موثر برای افزایش عمر باتری آیفون

۴#: گلکسی اس ۲۰ پلاس/گلکسی اس ۲۰ (مدل اگزینوس)

بیشترین طول عمر باتری

  • وب‌گردی: ۱۲ ساعت و ۴۰ دقیقه / ۱۲ ساعت و ۱۲ دقیقه
  • تماشای ویدئو: ۹ ساعت و ۵۳ دقیقه / ۱۰ ساعت و ۲۰ دقیقه
  • انجام بازی: ۸ ساعت و ۲۶ دقیقه / ۷ ساعت و ۴۳ دقیقه

سری گلکسی اس ۲۰ اگرچه در بدترین زمان ممکن راهی بازار شدند و نتوانستند آنطور که باید در بازار بدرخشند، اما از نظر باتری یکی از بهترین‌ پرچم‌دارها به حساب می‌آیند که این مسئله را می‌توانید به خوبی از عملکرد آن‌ها در تست‌های مختلف مشاهده کنید.

برخلاف آیفون ۱۱ پرو مکس، کهکشانی‌های سامسونگ وقتی به تماشای ویدئو رسید عملکرد بسیار خوبی از خود نشان دادند و از این حیث یکی از بهترین‌ها بودند. البته این دو گوشی به جز وب‌گردی، در دو تست دیگر بهتر از نماینده اپل ظاهر شدند.

اگر جز آن دسته از کاربرانی هستید که بیشتر به تماشای ویدئو می‌پردازید، گلکسی اس ۲۰ پلاس و اس ۲۰ می‌توانند گزینه‌های خوبی برایتان باشند.

متاسفانه این امتیاز در شرایطی بدست آمده که گلکسی‌ها روی رفرش ریت ۶۰ هرتز تنظیم بودند. در واقع وقتی رفرش ریت را به ۱۲۰ هرتز افزایش دهید، عملکرد باتری‌ها به قدری افت می‌کند که دیگر نمی‌توانیم آن‌ها را در دسته بهترین‌ها قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: مقایسه سرعت شارژ گلکسی اس ۲۰ اولترا، هواوی P40 پرو و اوپو فایند ایکس ۲ پرو

۳#: وان پلاس ۸

بیشترین طول عمر باتری

  • وب‌گردی: ۱۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
  • تماشای ویدئو: ۹ ساعت و ۳۷ دقیقه
  • انجام بازی: ۱۰ ساعت و ۱۶ دقیقه

وان پلاس ۸ یکی از بهترین گوشی‌هایی است که وان پلاس تاکنون تولید کرده که این موضوع در رابطه با باتری آن نیز صدق می‌کند.

علی‌رغم بهره‌مندی از چیپست اسنپدراگون ۸۶۵، این گوشی ارزان‌ترین پرچم‌داری است که در بین محصولات معرفی شده در دسته اول این بررسی می‌توانید خریداری کنید.

با یک باتری ۴۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، وان پلاس ۸ تعادل بسیار خوبی در انجام تمام کارهای روزمره دارد و می‌تواند کاربران را چه در وب‌گردی و چه در انجام بازی‌ها همراهی کند.

بیشتر بخوانید: تست باتری وان پلاس ۸ پرو در رفرش ریت ۶۰ و ۱۲۰ هرتزی

۲#: گلکسی اس ۲۰ اولترا (مدل اگزینوس)

بیشترین طول عمر باتری

  • وب‌گردی: ۱۲ ساعت و ۲۳ دقیقه
  • تماشای ویدئو: ۱۰ ساعت و ۳۰ دقیقه
  • انجام بازی: ۹ ساعت و ۱۲ دقیقه

در بین گوشی‌های پرچم‌دار که در سال ۲۰۲۰ راهی بازار شدند، گلکسی اس ۲۰ اولترا بزرگ‌ترین باتری را در اختیار دارد (۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت).

با نگاهی به تست‌ها می‌توان گفت این محصول در تمامی بخش‌ها به خصوص در تماشای ویدئو با عملکرد فوق‌العاده خود، تقریبا تمام رقبا را پشت سر گذاشت.

متاسفانه این امتیاز در شرایطی بدست آمده که اس ۲۰ اولترا روی رفرش ریت ۶۰ هرتز تنظیم بود. در واقع وقتی رفرش ریت را به ۱۲۰ هرتز افزایش دهید، عملکرد باتری‌ به قدری افت می‌کند که دیگر نمی‌توانیم این گوشی را در دسته بهترین‌ها قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: مقایسه عمر باتری گلکسی اس ۲۰ پلاس مبتنی بر تراشه اسنپ‌دراگون و اگزینوس

۱#: شیائومی می ۱۰ پرو

mi 10 pro

  • وب‌گردی: ۱۴ ساعت و ۱۲ دقیقه
  • تماشای ویدئو: ۱۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
  • انجام بازی: ۱۰ ساعت

در نهایت می‌رسیم به پرچم‌داری با بیشترین طول عمر باتری یعنی شیائومی می ۱۰ پرو که با عملکردی نزدیک به سایرین در صدر ایستاد.

شیائومی در سال‌های اخیر به خوبی توانست بازار فروش محصولات خود را گسترش دهد و اگرچه هنوز گوشی‌های خود را در آمریکا به فروش نمی‌رساند اما مردم سایر نقاط جهان می‌توانند با می ۱۰ پرو، تجربه بی‌نظیری از کار با یک پرچم‌دار اندرویدی با باتری فوق‌العاده داشته باشند.

در کنار استفاده از پردازنده بسیار بهینه اسنپدراگون ۸۶۵، رابط کاربری سبک و کم مصرف MIUI هم در رسیدن به چنین نتیجه شگفت‌انگیزی به باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی می ۱۰ پرو کمک شایانی کردند.

رتبه میان‌رده‌ها با بیشترین طول عمر باتری

۲#: موتو G8

بیشترین طول عمر باتری

  • وب‌گردی: ۱۳ ساعت و ۵۶ دقیقه
  • تماشای ویدئو: ۹ ساعت و ۱۴ دقیقه
  • انجام بازی: ۷ ساعت و ۴ دقیقه

در بخش گوشی‌های میان‌رده، گوشی‌های سری موتو G موتورولا از لحاظ باتری به نوعی بی رقیب هستند. البته گوشی موتو G8 لایت از نظر طول عمر باتری، بهتر از این گوشی عمل کرد اما به خاطر یک سری مشکلات و گله‌های زیاد کاربران، بهتر بود در این مطلب به آن اشاره نمی‌کردیم.

۱#: موتو G8 پاور

moto g8 power

  • وب‌گردی: ۱۵ ساعت و ۵۴ دقیقه
  • تماشای ویدئو: ۸ ساعت و ۵۵ دقیقه
  • انجام بازی: ۱۱ ساعت و ۳۴ دقیقه

برنده بیشترین طول عمر باتری در بین گوشی‌های میان‌رده موتو G8 پاور است. محصولی که با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و پردازنده بسیار کم مصرف اسنپدراگون ۶۶۵، عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود به جا گذاشت.

متاسفانه به برند موتورولا در کشور ما چندان توجه نمی‌شود و شاهد فروش نه چندان خوب گوشی‌های آن در بازار داخل هستیم. اما اگر امکان دسترسی به آن‌ها را دارید باید بدانید این شرکت محصولات بسیار خوبی تولید می‌کند.

با توجه به بررسی‌های صورت گرفته، موتو G8 پاور می‌تواند در استفاده‌های معمولی، تا ۳ روز هم شما را همراهی کند. در صورت استفاده سنگین‌تر هم احتمالا بعد از ۲ روز باید باتری این گوشی را شارژ کنید.

بیشتر بخوانید: ۶ حقیقت درباره باتری گوشی‌ها | از تاثیر شارژ سریع روی باتری تا شارژ بیش از حد

منبع: phonearena



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۶ دیدگاه
  1. نگین

    گوشی نوت ۱۰ لایت سامسونگ رو هم باید به این لیست اضافه میکردین هم باتریش ۴۵۰۰ میلی آمپره و هم محصول ۲۰۲۰ هستش و نگهداری شارژش فوق العاده ست

  2. Bahram

    گوشی میان رده ریلمی c3 new بهترین عمر باتری رو داره و تولید همین ساله قیمتش کمتر از ۲.۵ میلیون هست

    1. Bahram

      با سه ساعت بازی فقط ۱۱ درصد کم میکنه

  3. محمد

    سلام خواستم بگم که من xiaomi 9t pro دارم،مصرف باطری فوق‌العاده ،دیروز ساعت پنج صبح با ۹۷ درصد شارژ از خونه رفتم بیرون،امروز ساعت هفت با ۳۹ درصد شارژ برگشتم خونه تازه با سه چهار ساعت اهنگ گوش دادنو بازیو چت،خیلی از خرید این گوشی راضیم

  4. امیررضا

    نکته عجیب در این متن درباره وان پلاس ۸ بود که در هنگام بازی سنگین ۴۰ دقیقه بیشتر از فیلم دیدن دوام اورد و همچنین موتورولا g8 پاور که در کمال تعجب دو ساعت و نیم بیشتر هنگام بازی دوام داشت
    مگه بازی های سنگین نباید به نسبت فیلم دیدن بیشتر باتری مصرف کنن پس چرا این نتایج به دست اومده؟

    1. سلام دوست عزیز. درست می‌گید. معمولا بازی همیشه زودتر از هر فعالیت دیگه‌ای شارژ باتری رو خالی می‌کنه اما این نتیجه هم احتمالا به خاطر دیکد و رندرینگ هست که پردازنده و گرافیک رو درگیر می‌کنه. شاید هم تو انجام بازی اینترنت روشن نبوده ولی تو پخش ویدئو چرا. متاسفانه جزئیات ذکر نشده بود اما به طور کلی بین تماشای ویدئو و انجام بازی گاهی اوقات تو مصرف سریع باتری یه رقابتی هست.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X