چگونه بروزرسان خودکار ویندوز ۱۰ را غیرفعال کنیم؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
windows 10

ویندوز ۱۰ به صورتی طراحی شده که به شکل خودکار بروزرسان‌های مهم و بروزرسان‌های روزانه را دانلود کند. البته در بعضی مواقع حجم این بروزرسان‌ها بسیار زیاد است و ممکن است که سرعت اینترنت شما را کم کنند یا حتی روی عملکرد سیستم‌ عامل هم در آن زمان تاثیر بگذارند. به همین دلیل در بعضی مواقع باید قابلیت بروزرسان خودکار این سیستم عامل را از کار انداخت. در این مطلب با این روند آشنا خواهید شد. البته باید به این موضوع توجه داشته باشید که عملکرد بهتر سیستم عامل ویندوز ۱۰ به بروزرسان‌های آن بستگی دارد. پس بهتر است که این بروزرسان‌ها را در زمان مناسب روی سیستم خود نصب کنید.

غیرفعال کردن به‌روزرسان خودکار
بهترین کار برای غیرفعال کردن بروزرسان خودکار، رفتن به قسمت Administrative Tools است. در این قسمت می‌توانید بروزرسان خودکار را به شکلی غیر فعال کنید که حتی سیستم، بروزرسان‌های جدید را هم جستجو نکند.
برای این کار باید به قسمت Control Panel ویندوز ۱۰ بروید. بهتر است عبارت Control Panel را در قسمت جستجوی منوی استارت تایپ کنید. پس از این‌کار گزینه مربوط به این قسمت به نمایش در می‌آید که باید روی آن کلیک کنید.
1-windows10-stop-update-1
در قسمت Control Panel روی System and Security کلیک کنید. در این قسمت هم باید روی Administrative Tools کلیک کنید.

2-windows10-stop-update-1

3-windows10-stop-update-1

در صفحه باز شده، تمام گزینه‌های موجود در Administrative Tools را مشاهده خواهید کرد. در این صفحه باید به دنبال Services باشید. وقتی که آن را پیدا کردید، روی آن دابل کلیک کنید.

4-windows10-stop-update-1

با وارد شدن به قسمت Services به دنبال گزینه‌ای به نام Windows Update باشید. روی آن دابل کلیک کنید تا بتوانید به تنظیمات مخصوص این بخش وارد شوید.

5-windows10-stop-update-1

در این قسمت باید همانند شکل زیر عمل کنید. قسمت Startup Type را روی Disabled قرار دهید و در قسمت Service Status روی Stop کلیک کنید. چند ثانیه طول خواهید کشید تا این سرویس به شکل کلی غیرفعال شود.

6-2-windows10-stop-update-1

6-1-windows10-stop-update-1

اگر در آینده نیاز داشتید که این قسمت را فعال کنید، باید تمام مراحل بالا را طی کنید و در آخر روی گزینه Start کلیک کنید. بعد از این‌کار باید به قسمت Windows Update بروید. عبارت Windows Update را در محیط جستجوی منوی استارت تایپ کنید و در صفحه به نمایش در آمده باید روی Retry کلیک کنید تا سیستم عامل تمام بروزرسان‌ها را دانلود کند.

مخفی‌کردن و جلوگیری کردن از دانلود یک بروزرسان خاص
اگر مشکل پهنای باند ندارید یا سیستم شما قدیمی نیست، پس نباید با بروزرسان‌های ویندوز ۱۰ مشکلی داشته باشید؛ اما اگر از این مشکلات رنج می‌برید، می‌توانید انتخاب کنید که چه بروزرسان‌هایی روی سیستم شما نصب شوند. مایکروسافت ابزار دانلودی به نام Show or Hide Updates را طراحی کرده که برای این کار در نظر گرفته شده است. این ابزار باعث می‌شود که کاربران بتوانند از نصب بروزرسان‌های خاص جلوگیری کنند یا زمانی آن‌ها را نصب کنند که بروزسان جدیدتر مشکلات آن‌ها را برطرف کرده باشد. این ابزار را می‌توانید از طریق این لینک دانلود کنید. این ابزار هیچ‌گونه مراحل نصبی ندارد و با اجرای آن می‌توانید از نصب آپدیت‌های مختلف جلوگیری کنید. این ابزار باعث می‌شود که شما بتوانید یک بروزرسان را از روی سیستم خود پاک کنید.

7-windows10-stop-update-1

منبع: Uber Gizmo



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۱۶۷ دیدگاه
  1. محمد

    ممنون

  2. موسوی

    متاسفانه در این روش ویندوز به طور خودکار این سرویس رو مجددا ری استارت می کنه.

  3. shadowwarior22

    توی این ماه محرم اجرتون با اما حسین خیلی متچکرم

  4. مصطفی

    دمت گرم very nice

  5. لیلی

    من مراحل رو طی کردم ولی در قسمت آخر پیام داد که دسترسی ندارید. در قسمت Running هم گزینه ها همگی غیر فعال بود. سیستمم ادمین یا کاربر دیگری ندارد.

  6. سجاد

    عالی بود

  7. آبی

    دوستان که مشکل فعال شدن بعد از ری استارت رو دارن بعد انجام مراحل بالا در همون قسمت سربرگ recovery رو انتخاب کنند و first failure روی حالت take no action بزارن و عدد reset fail count after تغییر بدن به ی عدد بزرگ مثلا ۹۹۹۹

  8. محمدرضا

    دمت گرم . مطلب بسیار عالی و کاربردی بود

  9. hasan

    بهترین روش اینه که بعداز اینکه servicesرو پیدا کردین اون رو pinکنیین روی taskbar تا همیشه جلوچشمتون باشه تا بعد از ریستار یا روشن کردن مجدد دوباره چک کنیین والا دوباره اپدیت فعال میشه

  10. pourya

    با سلام و عرض ادب و احترام

    با تشکر فراوان از راهنمایتون

  11. وحید

    مایکروسافت اگه از قیمت و سرعت اینترنت تو ایران خبر داشت …

  12. مرتضی

    علاوه بر استاپ کردن سرویس برای اینکه مجدد استارت نشه کافیه یوزری که سرویس با اون استارت میشه رو به یوزری که دسترسی نداره یا وجود نداره تغییر داد، اینطوری بخواد هم استارت بشه نمیتونه
    پس اول از کنسول یوزر منیجمنت ویندوز(با زدن lusrmgr.ms) در run کنسول رو باز کنید
    یه یوزر بسازید
    سزویس ویندوز آپدیت رو با اون یوز(تنظیمات سرویس سربرگ دوم) استارت کنید
    یوزر رو پاک کنید کلا
    سرویس رو استاپ کنید
    تماااام، دیگه استارت نمیشه!

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما