نقد و بررسی مایکروسافت لومیا 950XL در دیجی‌کالا مگ

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۰ دقیقه

امروز با یک گوشی متفاوت از شرکت مایکروسافت روبرو هستیم که به‌عنوان محصولی منحصر‌به‌فرد و یکه‌تاز روانه‌ی بازار شده است. غول جدید مایکروسافت «لومیا ۹۵۰ اکس‌ال» (Lumia 950XL) در دو مدل تک و دو سیم‌کارت با پشتیبانی از شبکه‌ی 4G، نمایشگری بزرگ و کم‌مصرف، سخت‌افزار قدرتمند، طراحی زیبا و از همه مهم‌تر، سیستم‌عاملی که می‌تواند شما را در راه انجام هرگونه عملیاتی همراهی کند؛ معرفی شد. مایکروسافت با تولید این گوشی قصد دارد ثابت کند که ‌تنها در تولید محصولات نرم‌افزاری تبحر ندارد، بلکه می‌تواند گوشی‌های پرطرف‌دار و محبوبی هم تولید کند.

با دیجی‌کالا مگ در نقد و بررسی مایکروسافت لومیا 950XL همراه شوید.

سرایت امولد از سامسونگ به لومیا

کم‌مصرف، بزرگ، باکیفیت، شفاف و کم‌نظیر، صفت‌هایی هستند که می‌توان در مورد نمایشگر ۵٫۷ اینچی لومیا 950XL روی کاغذ نوشت. در یک کلام این نمایشگر جای هیچ‌گونه ایرادی را باقی نگذاشته است. رنگ‌ها غلظت مناسبی دارند و شفافیت و روشنایی نمایشگر هم کافی به‌نظر می‌رسد. مایکروسافت برای لومیا 950XL مرز‌های Full HD را کنار گذاشته است و نمایشگری با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و تراکم ۵۱۸ پیکسل بر اینچ را درنظر گرفته است. این نمایشگر با نسخه‌ی چهارم از شیشه‌های محافظ «گوریلا گلس» پوشانده شده تا در برابر ضربه و خط و خش، مقاوم باشد. هفتاد و پنج درصد از پنل جلویی لومیا 950XL در اختیار نمایشگر قرار گرفته تا ابعاد گوشی خیلی بزرگ نشود.

Microsoft_Lumia_950_XL_Review_06

مایکروسافت تمام تلاش‌اش را برای تولید نمایشگری مناسب برای بازی، وب‌گردی و به‌خصوص انجام امور روزانه انجام داده و جای هیچ‌گونه ایرادی را باقی نگذاشته است.

در بخش تنظیمات نمایشگر ویندوز ۱۰ هم مواردی مثل سایز فونت‌ها، تنظیمات روشنایی و مدت زمان خاموش شدن نمایشگر به‌چشم می‌خورند. البته تنظیماتی منحصربه‌فرد مثل اتصال به نمایشگر بی‌سیم دیگری هم وجود دارند. برخلاف ویندوز ۸٫۱، این بار از دو بار تپ می‌توانید برای خاموش کردن نمایشگر هم استفاده کنید.

درمجموع و با درنظر گرفتن همه‌ی موارد مثبت در مورد این نمایشگر می‌توان گفت، لومیا 950XL ازلحاظ کیفیت تصویر، در بین گوشی‌های مایکروسافتی و نوکیا، بهترین جایگاه را دارد و می‌تواند رقابت خوبی را با نمایشگر‌ گوشی‌‌های نوت ۵ و ال‌جی G4 داشته باشد.

اولین اسنپ‌دراگون ۸۱۰ ویندوزی

امروزه استفاده از تراشه‌ی ۶۴ بیتی و قدرتمند اسنپ‌دراگون ۸۱۰ در گوشی‌های اندرویدی به امری معمولی تبدیل شده است. آن‌قدر معمولی که این تراشه روی تقریبا ۳۰ گوشی اندرویدی مورد استفاده قرار گرفته است. اما از جایی که سیستم‌عامل تولیدی شرکت مایکروسافت از نهایت بازدهی پردازنده استفاده می‌کند، تاکنون به جز چند مورد، استفاده از تراشه‌های قدرتمند را در دستور کارش نداشت. اما لومیا 950XL در این مورد هم مرز‌ها را شکسته است و فعلا تنها گوشی مایکروسافت است که از این تراشه‌ که دو پردازنده‌ی مرکزی ۴ هسته‌ای دارد، استفاده می‌کند. همچنین مجددا برای اولین بار در تاریخ گوشی‌ها ویندوزی از سه گیگابایت رم برای 950XL استفاده شده تا کاربر احساس کند، دستگاهی  که در دست دارد از عهده‌ی هر کاری برمی‌آید. البته پر بی‌راه هم نیست اگر بگوییم عملیاتی وجود ندارد که لومیا 950XL از پسش برنیاید.

این مجموعه‌ی سخت‌افزاری در آزمون AnTuTu مخصوص ویندوز نمره‌ی ۲۸۰۰۰ را کسب کرد. این نمره بالاتر از نمره‌ی هر دستگاه ویندوزی دیگری که تا‌کنون ساخته شده قرار دارد.

اگر ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی به نظرتان کم است، می‌توانید با کارت حافظه‌ی جانبی تا ۲۰۰ گیگابایت دیگر هم به آن اضافه کنید. همچنین در نسخه‌ی دو سیم‌کارت هم می‌توانید علاوه بر کارت حافظه‌ی جانبی از دو سیم‌کارت به‌صورت هم‌زمان بهره ببرید. علاوه بر اینکه این گوشی از شبکه‌ی 4G پشتیبانی می‌کند، امکان استفاده از Wi-Fi، بلوتوث و NFC هم برای کاربر فراهم شده است. حتی می‌توانید در اوقات فراغت از گوشی دادن به رادیوی FM با لومیا 950XL لذت ببرید، موردی که در ۹۵۰ کوچک‌تر وجود ندارد.

Microsoft_Lumia_950_XL_Review_02

شاید نگرش مایکروسافت به‌صورت کلی در مورد ساخت گوشی تغییر کرده باشد، اما حتی در بخش درگاه هم شاهد تغییر هستیم. استفاده از پورت USB Type-C علاوه بر اینکه کمک می‌کند روند و سرعت انتقال اطلاعات بهینه شود، باعث می‌شود تا گوشی با شارژر خارق‌العاده‌اش، در چشم برهم زدنی شارژ شود. باتری ۳۳۴۰ میلی‌آمپرساعتی گوشی می‌تواند تا ۲ روز و نیم استفاده معمولی از گوشی دوام بیاورد که برای کاربرانی که عمر باتری برایشان مهم است، عالی به‌نظر می‌رسد.

سلام ویندوز!

با ادای احترام به طرفداران اندروید و iOS باید گفت اکنون رقیبی جدی به نام ویندوز ۱۰ دارد. ویندوز ۱۰ با یکپارچه شدنش بین تمام دستگاه‌هایی مثل کامپیوتر‌های شخصی، تبلت‌ها و حالا گوشی‌های تلفن همراه، پیشرفت قابل‌توجهی کرده است؛ از عوض شدن شکل و شمایل کاشی‌ها گرفته تا طرز باز و بسته شدن منو‌ها. حالت نمایش کلی کاشی‌ها دچار تغییر شده‌ اما اندازه‌ها همان‌هایی هستند که قبلا در ویندوز ۸٫۱ دیده بودیم. افکت‌ها و انیمیشن‌ها تغییر کرده‌اند و بسیار جذاب‌تر از گذشته شده‌اند، جوری که دوست دارید با منوی استارتان بازی کنید. بخش «اعلان‌ها» (Notifications) هم تغییر کرده و حالا می‌توانید امکانات ارتباطی گوشی را سریع‌تر کنترل کنید و با نگه داشتن انگشت روی هر کدام مستقیم به تنظیمات آن بخش وارد شوید.

حالا می‌توانید در صفحه‌ی برنامه‌ها اندازه‌ی آیکون‌ها و نوشته‌ها را کنترل کنید و در صورت دلخواه تغییر دهید. این صفحه از حالت سیاه‌وسفید خارج شده و رنگ‌ها در آن به یکی از عوامل زیبایی تبدیل شده‌اند. حالا در این صفحه می‌توانید، برنامه‌هایی که جدیدا نصب کرده‌اید را در ابتدای تمامی برنامه‌ها ببینید. در انتها هم جستجو در فروشگاه برای یافتن سایر برنامه‌ها اضافه شده است. بخش تنظیمات هم تغییرات کلی داشته، این تنظیمات به سبک ویندوز ۱۰، جمع‌و‌جور و بهینه‌تر طراحی شده تا اگر دنبال مورد خاصی هستید بتوانید آن را راحت‌تر پیدا کنید، البته می‌توانید با استفاده از  جستجو در بالای لیست به‌راحتی هر موردی را پیدا کنید.

Microsoft_Lumia_950_XL_Review_01

باید اعتراف کرد ویندوز ۱۰ تغییرات زیادی در مقایسه با نسخه‌ی ۸٫۱‌اش داشته و می‌توان گفت بسیاری از این تغییرات در جهت بهبود کارایی بوده‌اند و دردسر جدیدی برای کاربر به‌وجود نیامده است.

تا اینجا فقط تغییرات ظاهری بیان شدند. اما بزرگ‌ترین شاهکار را می‌تواند در بخش بازکردن قفل گوشی دانست. استفاده از اسکنر عنبیه در نوع خود جالب و منحصربه‌فرد به‌نظر می‌رسد. برای گشودن گوشی با اسکنر عنبیه ابتدا گوشی برای چند ثانیه شما را شناسایی می‌کند و سپس برای باز کردن قفل گوشی کافی است فقط نمایشگر را روشن کنید و به آن نگاه کنید. در این حالت یک LED قرمز در بالای گوشی برای تشخیص چشمان شما روشن می‌شود. دقت این روش بی‌نقص ولی سرعت آن بسیار کم است تا حدی که گاهی ترجیح می‌دهید از پین‌کد برای باز کردن قفل گوشی استفاده کنید. جالب است بدانید این روش بازکردن قفل در تاریکی مطلق هم عملکرد دقیقی دارد و گوشی می‌تواند در تاریکی مطلق هم چشمان شما را اسکن کند. برای استفاده از این قابلیت باید حتما گوشی را به‌صورت کامل جلوی صورتتان نگه دارید و اگر کوچک‌ترین زاویه‌ای به گوشی یا صورتتان بدهید، لومیا 950XL شما را نخواهد شناخت. این مورد تنها ضعف این فناوری جدید مایکروسافت محسوب می‌شود.

دوربین

سیر صعودی سخت‌افزار و سیستم‌عامل در لومیا 950XL سرعت زیادی داشته است. اما برای بخش دوربین همچنان سنتی عمل شده و از همان عدسی‌های شرکت آلمانی «کارل زایس» (Carl Ziess) بهره برده شده است. برای لومیا 950XL سنسوری ۲۰ مگاپیکسلی و لنزی با دریچه‌ی دیافراگم f/1.9 انتخاب شده است. مشخص نیست چرا مایکروسافت فلشی با نور سه‌گانه را با این دوربین همراه کرده است؛ شاید این مورد برای پوشش ضعف دوربین در ثبت تصاویر مناسب از محیط‌هایی با نور کم تدارک دیده شده باشد. این دوربین به پنجمین نسل از فناوری «لرزشگیر اپتیکال تصویر» (OIS) مجهز شده تا لرزش‌ دست‌های شما هم نتوانند جلوی ثبت تصاویر مطلوب را بگیرند.

مایکروسافت اگر در هر موردی پیشرفت داشته، در دوربین و حتی رابط کاربری آن پیشرفتی نداشته است. رابط کاربری دقیقا شبیه چیزی است که در ویندورفون ۸٫۱ شاهدش بودیم و تفاوت خاصی نکرده است. در رابط کاربری با کشیدن کلید‌های مجازی عکاسی یا فیلم‌برداری به سمت چپ، تنظیمات دستی بیشتری در اختیارتان قرار می‌گیرد. این تنظیمات از مقدار تراز سفیدی گرفته تا فوکوس دستی را شامل می‌شوند و انتخاب‌های زیادی را پیش ‌روی کاربر قرار می‌دهند.

Microsoft_Lumia_950_XL_Review_05

متاسفانه تصاویر ثبت شده با این دوربین ارتباط مستقیم با نور دارند. نور مناسب مساوی با تصاویر کم‌نظیر است. اما اگر نور کافی در محیط ندارید، اصلا روی تصاویر دوربین حساب باز نکنید. بافت نویز شدیدی در تصاویری که نور کافی ندارند به‌وجود می‌آید و این مورد بسیار آزاردهنده است.

این دوربین می‌تواند ویدیو‌هایی با رزولوشن 4K و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند. این نهایت رزولوشن لومیا 950XL است اما نهایت تعداد فریم‌ نیست؛ لومیا 950XL می‌تواند ویدیو‌هایی با رزولوشن Full HD و سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه هم ضبط کند. ویدیوهایی که توسط این دوربین ضبط می‌شوند، افت فریم ندارند و از پایداری و کیفیت بسیار مطلوبی برخوردارند.

دوربین سلفی لومیا 950XL هم سنسوری ۵ مگاپیکسلی و دریچه‌ دیافراگم f/2.4 دارد که باعث ثبت تصاویر سلفی مطلوبی می‌شوند. رابط کاربری دقیقا شبیه دوربین اصلی است و مورد جدیدی در آن دیده نمی‌شود.

رنگ‌ها در تصاویر این دوربین کمی سردتر از چیزی هستند که در واقعیت با آن روبرو هستیم. همچنین این دوربین می‌تواند با رزولوشن عجیب ۲۲۰۸ در ۱۲۴۲ و با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه اقدام به ضبط ویدیو کند.

باز هم پلاستیک مایکروسافت؟!

پیشرفت تراشه، دوربین، باتری، نمایشگر و فناوری‌های ارتباطی در همان قاب پلاستیکی قدیمی!

درمجموع طراحی لومیا 950XL، چنگی به دل نمی‌زند و اصلا در حد یک گوشی سال ۲۰۱۵ یا رده‌بالا نیست. این مورد می‌تواند بزرگ‌ترین ضعف جدیدترین غول مایکروسافت باشد.

مایکروسافت برخلاف سایر شرکت‌ها هنوز ترجیح می‌دهد از پلاستیک و قابی که قابلیت باز شدن دارد، استفاده کند. این طرز فکر شاید به‌نوعی توهین به طرف‌دارانش محسوب شود. به جرات می‌توان گفت ضعیف‌ترین بخش در تولید لومیا 950XL، طراحی و ساخت آن است. پلاستیکی بی‌کیفیت و مات برای ساخت قاب پشتی استفاده شده که استعداد بالایی در جذب خط‌و‌خش دارد، اما اثر انگشت و عرق را جذب نمی‌کند. این قاب مثل اکثر لومیا‌های گذشته قابلیت باز شدن دارد تا بتوانید باتری گوشی را تعویض کنید. دوربین هم فضای زیادی به خود اختصاص دادهاست. دوربین در دایره‌ای بزرگ‌تر از آن‌ چیزی که باید باشد جاسازی شده که طراحی کلی قاب پشتی را تحت تاثیر قرار داده است. این دایره‌ی بزرگ در حدود دو میلی‌متر از قاب پشتی گوشی بیرون زده است. یعنی دو میلی‌متر به ضخامت ۸ میلی‌متری گوشی اضافه کرده است و باعث شده بالا و پایین گوشی روی سطوح صاف ارتفاع متفاوتی داشته باشند.

Microsoft_Lumia_950_XL_Review_03

قاب جلویی گوشی در هر دو رنگ مشکی یا سفید به رنگ سیاه است. فاصله‌ نمایشگر تا لبه‌ها تا حد امکان کم شده‌اند اما باز هم در مقایسه با گوشی‌های اندرویدی حال و حاضر بازار این فاصله‌های خیلی زیاد هستند.

طراحی قاب جلویی ساده است. دوربین سلفی در آخرین نقطه‌ی گوشه‌ی بالا سمت راست قرار گرفته و حسگر عنبیه هم تا روشن نشود، مکانش قابل‌تشخیص دادن نیست. برند Microsoft بین فاصله‌ نمایشگر تا لبه‌ی بالایی قرار گرفته است. حفره‌ای تقریبا بزرگ روی قاب جلویی و در فاصله‌ی بین نمایشگر تا لبه‌ی پایینی برای میکروفون اصلی به‌وجود آمده که بسیار جلب توجه می‌کند، آن هم جلب توجهی از نوع آزاردهنده.

کلید‌های روشن/خاموش و کنترل صدا به‌صورت یک مستطیل با لبه‌های گرد طراحی شده‌اند که با دو برش به سه کلید مجزا تبدیل شده‌‌اند. این برش‌ها حالت تیزی به کلید روشن/خاموش داده‌اند که کمی آزاردهنده است. قرار دادن این کلید برخلاف همه‌ی گوشی‌ها بین کلید‌های کنترل صدا اصلا عادی نیست و حتما تا چند روزی با فشردن درست آن به مشکل بر‌خورد خواهید کرد.

جمع‌بندی

اگر طرفدار مایکروسافت هستید، چشمانتان را روی طراحی نه‌چندان جالب این گوشی در عوض نمایشگر ۵٫۷ اینچی، تراشه‌ی قدرتمند و دوربین ۲۰ مگاپیکسلی‌اش ببندید. اگر هم طرفدار گوشی‌های مایکروسافت نیستند می‌توانید برای خرید این گوشی خود را به سیستم‌عامل ویندوز ۱۰، قابلیت Continuum، حسگر عنبیه و USB Type-C دلگرم کنید.

Microsoft_Lumia_950_XL_Review_04

اما با توجه به قیمت بالای لومیا 950XL، می‌توان گوشی‌های بهتری هم خریداری کرد.

برای خرید اینترنتی مایکروسافت لومیا 950XL بر روی تصویر زیر کلیک کنید.

خرید اینترنتی مایکروسافت لومیا 950XL



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۴۸ دیدگاه
  1. آرش

    سلام،

    نقد و بررسیتون کاملا نا امید کننده و به نظرم غیرمنصفانه بود.
    بنده این گوشی رو به تازگی خریداری کردم و از همه لحاظ فوق العاده است. حسگر عنبیه، پردازشگر، دوربین، ویندوز ۱۰ و … . دوربین اصلی فوق العادست و دوربین جلویی هم عالی سلفی میگیره. بنده قبلاً ۲ سال گوشی اندرویدی داشتم که اصلاً لذت بخش نبود و تجربه هنگ رو با اون داشتم و اینکه اپلیکیشن های ویروسی براش زیاد نوشته شده. الان یکسال هست که به ویندوز فون مهاجرت کردم و لومیا ۹۳۰ دارم و به تازگی ۹۵۰ XL رو تهیه کردم. به نظرم ویندوز فون عالیه و بهتر نیز خواهد شد.حداقل تا الان به هیچ وجه هنگی و لگ در اجرای برنامه ها و سیستم عامل نداشتم.

  2. احسان

    کاملا غیر منصفانه

    اکثر وب سایت های معتبر جهانی دوربین این گوشی رو کاملا تایید کردن و بعضی هاشون هم یجورایی برترین دوربین می دونند

    حالا در تعجبم چرا دیجی کالا اینجوری میگه
    در ضمن قابلیت کانتینیوم رو هم نگفتید …

    دوربین 950XL حتی از Lumia 1520 هم تصاویر بهتری ثبت می که که تا قبل 950XL لومیا ۱۵۲۰ جزو برترین ها بود

    واقعا چه دلیلی داره ؟ گمونم بخاطر نبودن نماینه رسمی تو ایران هست که اپل هم نداره
    خب اپل مشتری های بسیار زیادی داره

  3. mmadn2

    مگه دوربینش چه ایرادی داره؟!
    من هرجا خوندم دوربینش جزو بهترینها بوده و کلی نمونه از عکس و فیلمهاش رو در تمامی شرایط بررسی کردم و تقریباً در تمام اونها از رقبا کیفیت بهتر بوده(مخصوصاً در شرایط با نور کم) و تنها مشکلش به نظرم در سرعت فوکس دوربینه که به خاطر عدم بهره گیری از فوکس لیزری در دوربین میباشد.

  4. حسین

    اصلا نقد منصفانه ای نبود , شما فقط قابلیت Continuum رو تصور کن اگه اپل اینو رو گوشیاش پیاده می کرد اینقدر واسه اش نقد می نوشتید که دیگه خدا رو هم بنده نبودید!!!

  5. A

    در بعضی موارد انصاف رعایت نشده
    مثلا این یکی از قابلیت های بسیار خوب هست که بشه در پشت گوشی رو باز کرد و نه توهین به کاربر
    و جنس بدنه هم از پلاستیک با کیفیت هست نه پلاستیک هایی که کیفیت ندارند
    دوربین هم بسیار تصاویر با کیفیتی ثبت می کنه
    این ۳ محصول مایکروسافت که شامل سرفیس بوک؛ سر فیس پرو ۴ و لومیا ۹۵۰ ایکس ال هست واقعا جزو بهترین ها هستند
    ویندوز ۱۰ هم که به نوعی بسیار عالی هست

  6. عليرضا گلزاده

    نقد و بررسی بسیار ساده و بدون کارشناسی.شاید از نبود اطلاعات کافی.
    صفحه نمایش امولد ابتدا در نوکیا به کار گرفته شد.
    به قابلیت استفاده گوشی به عنوان کامپیوتری کوچک(استفاده از داک برای تبدیل به ویندوز دسکتاپ) نشد که بی سابقه و نوآورانه است.
    دلیل استفاده از پلاستیک (پلی کربنات)در گوشی به دلیل استفاده از شارژ بی سیم است,که اصلا اشاره ای به آن نشد.
    بنده به عنوان استفاده کننده از گوشی های ویندوزی باید بگم که درسته استور وینوز نسبت به اندروید و ای او اس ضعیف تر است اما برخی برنامه ها هم در استور است که در استورهای دیگر موجود نیست.همچنین قول فراهم کردن برنامه های یونیورسال بسیاری از سوی مایکروسافت به کاربران داده شده که با امدن آنها به استور با اپلیکیشن های یکپارچه میتواند شرایطی بهتر از دیگر رقبا فراهم کند.

    1. علی جوادی

      دوست عزیز الان S6 که قابلیت شارژ بی سیم داره جنسش از پلاستیکه؟؟؟
      چه دلایل خنده داری میارن دوستان

  7. احسان

    با سلام
    خوشحالم بالاخره این گوشی به بازار ایران رسید و دیجی کالا نقد و بررسی لومیا۹۵۰ ایکس ال رو گذاشت. اما متاسفانه بر خلاف سایر نقد ها اصلا منصفانه نبود. جنس بدنه پلاستیک توهین به مصرف کننده نیست چون از پلاستیک با کیفیت استفاده شده که اصلا حس بدی به مصرف کننده نمیده( به طور مثال لومیا ۹۲۰ یا ۱۰۲۰) و باید قبول کرد هنوز هم خیلی از مشتریان به دنبال گوشی با قابلیت تعویض باتری هستند(از جمله خودم).در مورد امولد بقیه دوستان نیز توضیح دادن فکر کنم خط تولید کمپانی نوکیا اولین بار از آمولد استفاده کرد و کلمه ی سرایت از سامسونگ زیاد برای نقد جالب نیست. در مورد دوربین هم به نظرم هنوز لنز کارل زایس بهترین انتخاب لنز هست چرا نویسنده از کلمه سنتی استفاده کرده جالبه و نمیدونم چرا در مورد عکس برداری در نور شب اینقدر نا امید کننده نظر داده و بهتر بود عکس های گرفته شده رو در سایت میگذاشت شایدم از تنظیمات اشتباه استفاده کردند.طراحی گوشی هم ساده و شیک هستش و همه میدونن سلیقه ها متفاوت هست یکی طراحی آیفون رو میپسنده یکی طراحی لومیا یا گالکسی . در مورد صدا یاپخش موزیک یا معرفی قابلیت کوانتینیوم اصلا صحبتی نشد.نقد با نقد های بقیه سایت ها چه ایرانی و چه خارجی نظیر http://www.gsmarena.com فرق داشت و بیشتر در جهت سرکوب این گوشی بوده که امیدوارم در بررسی هایی بقیه گوشی ها چنین موضوعی رو شاهد نباشیم. اگه طولانی شد ببخشید.
    با تشکر از دیجی کالا

  8. amir abbas

    اگر دیجی کالا لومیا ۶۵۰ رو تو سایت بزاره همه ی طرفدارای ماکروسافت خریدارشن !!!

  9. majid

    من تعجب میکنم چطور میگید دوربین این گوشی خوب نیست. لومیا در ضمینه عکاسی در تاریکی زبان زد همه شرکتاست. ۳ سال پیش رابط همین بود که میبینید. رابط کامل و بی نقصیه حتماً بیشتر از این چیزی نبوده که بهش اضاف کننو ۳ سال پیش کدوم رابط کاربری میتونست از ۱/۱۶۰۰۰ تا ۴ ثانیه سرعت شاتر بده؟ایزو ۱۲۸۰۰ / واقعاً تعجب میکنم چیزی نمیتونم بگم

  10. بهناز

    با سلام و تشکر
    گوشی های ویندوزفونی گوشی هایی هستند که تا کسی باهاشون کار نکرده باشه متوجه نمی شه چه گوشی هایی هستند. متاسفانه مردم ما فقط به دنبال کلاس گوشی هستند و اصلا به این کار ندارند که چه استفاده ای از گوشی می خوان بکنن
    من خودم 950XL دارم و واقعا ازش راضیم. برای کسانی هم دنبال خریدم این گوشی هستند پیشنهاد می کنم بخرن چون دارای نقاط مثبت زیادی هست از جمله سیستم عامل بسیار روان, دوربین بسیار خوب و غیره
    در مورد باطریش هم بگم که همه جا نوشته که باطریش کمی ضعیفه که این مشکل با آپدیت برطرف می شه

  11. نمیدونم

    من قابلیت کوانتینیوم رو به گوشی اپل ترجیه میدم و گوشی سه ماه دیگم هست

  12. hesam

    باسلام
    با کمال تاسف شاهد نقد بسیار غیر منسفانه از دیجی کالا بودیم
    واقعا جای تعجب داره..چه طور میتونید بگید دوربینش از کیفیت خوبی برخوردار نیست
    دوربین های لومیا همیشه معروف بوده به ثبت تصاویر عالی و این مورد تو 950xl هم تکرار شده و هیچ جای شکی درش نیست حتی میتونید مقایسه ی این دوربین رو با z5 ببینید که من هیچ حرفی نمیزنم و همه چیز در فضای اینترنت به صورت مستند هست
    درضمن وقتی دوربین های ساخت شرکت پر آوازه کارل زایس آلمان رو سنتی خطاب میکنید و از دید بسیار منفی بهش مینگرید کاملا مشخصه نقد ناعادلانه ای هست
    در مورد رابط کاربری دوربین هم خدمتون عارض بشم که شور بختانه ویندوز ۱۰ موبایل هنوز عرضه نشده و همین نکته مهم ترین ناراحتی کاربران از مایکروسافته ولی وقتی نسخه ی نهایی عرضه شد میتونید شاهد تغییرات شگرف در استفاده از این گوشی باشید(البته اگه مایکروسافت همون کار هایی که وعده داده انجام بده)
    نکته ی بعدی که باید متذکر بشم اینه که گفتید جنس بدنه از پلاستیک بی کیفیت هست در حالی که جنس بدنه از نوعی پلاستیک بسیار باکیفیت پلی کربنات ساخته شده که ابدا حس بدی به آدم نمیده و هرکس که این گوشیو دست بگیره حس داشتن یه پرچمدار رو بهش القا میکنه که این مهم رو حتی معروف ترین منتقدین مایکروسافت هم بهش واقف بودن
    و در آخر به نظر میرسید بررسی این گوشی با تعصب و دید منفی نسبت به گوشی های ویدوز فون تهیه شده بود و امید واریم در آینده شاهد نقدهای بهتری درباره ی گوشی های ویندوز موبایلی باشیم .

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X