تیم‌های جام جهانی ۲۰۱۸: گروه E

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه
تیم های صعودکننده گروه e

برزیل افسانه‌ای روبه‌روی تیم سخت‌کوش سوییس، کاستاریکا که به نوعی فوتبالش میراث خود برزیل است و صربستان قدرتی قرار می‌گیرد. سرنوشت تیم‌‌های جام جهانی ۲۰۱۸ در این گروه قابل پیش‌بینی نیست حتی اگر صعود برزیل را از آن قطعی بدانیم اما برزیل هم چند سال اخیر گاهی طرفدارانش را ناامید کرده است.

برزیل

تیم های صعودکننده برزیل

روز ۲۸ ماه مارس برزیل اولین کشور از CONMEBOL(کنفدراسیون فوتبال کشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی) بود که به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه راه پیدا کرد. تیم برزیل در رده‌بندی فیفا رتبه ۲ را دارد.

تاریخچه حضور برزیل در جام جهانی

تیم ملی فوتبال برزیل یکی از رکوردداران حضور در جام جهانی است و پیش از این در ۲۰ جام جهانی حضور داشته است. اولین حضورش در اولین دوره مسابقات جام جهانی سال ۱۹۳۰ بود. آخرین‌بار هم دوره پیش سال ۲۰۱۴ خودشان را به مسابقات رساندند. آنها پنج دوره عنوان قهرمان جام جهانی را از آن خودشان کردند. سال‌های ۱۹۵۸، ۱۹۶۲، ۱۹۷۰، ۱۹۹۴ و ۲۰۰۲ برزیل در فینال پیروز و قهرمان جهان شد. دو بار دیگر هم به مرحله فینال رسیدند ولی دست خالی و با عنوان نایب قهرمانی از جام جهانی خداحافظی کردند. یازده بار به مرحله نیمه نهایی رسیدند و در کل یکی از پرافتخارترین تیم‌های جام جهانی محسوب می‌شوند. علاوه بر رکوردداری قهرمانی آنها در مجموع هم بهترین عملکرد را در جام جهانی داشته‌اند. و از حدود ۱۰۴ بازی در مسابقات جام جهانی رکورد ۷۰ پیروزی را دارند. برزیل تنها کشوری است که در تمام ادوار جام جهانی حضور داشته و هیچ‌وقت هم با بازی پلی‌آف به مرحله مقدماتی راه پیدا نکرده است.

تاریخچه تیم ملی برزیل

موفق‌ترین تیم جام جهانی از سال ۱۹۲۳ عضو فیفا و از سال ۱۹۱۶ از اعضای CONMEBOL است. باور عمومی بر این است که اولین بازی تیم ملی برزیل سال ۱۹۱۴ بین تیم‌های منتخب ریودوژانیرو و سائوپائولو با تیم باشگاهی اکستر انگلستان صورت گرفت. یک روایت می‌گوید بازی مساوی شد و روایت دیگر برزیل را ۲ بر صفر برنده بازی می‌داند. برخلاف حضورهای بعدی برزیل مقابل تیم‌های حریف اولین سال‌های این تیم چندان درخشان نبود. در اولین دوره جام جهانی آنها بولیوی را شکست دادند اما به یوگسلاوی باختند و حذف شدند. سال ۱۹۳۴ هم در مقابل ایتالیا در همان مرحله مقدماتی حذف شدند. موفق‌ترین تیم جام جهانی در ۲۷ سال اول هیچ عنوانی نتوانست کسب کند. سال ۱۹۵۰ که خودشان میزبان بودند بالاخره به فینال رسیدند اما بازی را به اروگوئه واگذار کردند. دوران طلایی فوتبال برزیل با پله از سال ۱۹۵۸ آغاز شد. موفقیت‌هایی که تا اواسط دهه هفتاد ادامه پیدا کرد. از سال ۱۹۷۴ و بعد از بازنشستگی پله و بقیه بازیکنان جنگنده دهه هفتادی برزیل دوران افولی برای این تیم آغاز شد که تا دهه نود ادامه داشت. با قهرمانی ۱۹۹۴ تیم دوباره احیا شد.

سرمربی برزیل: تیته

تیم های صعودکننده تیته

تغییر شکل تیم برزیل از سال ۲۰۱۶ که تیته به عنوان سرمربی‌شان اضافه شد برجسته و دیدنی بوده است. وقتی تیم را تحویل گرفت تیم در CONMEBOL رتبه ششم را داشت اما بعد نه بازی پیاپی را بردند و به عنوان اولین تیم هم به جام جهانی روسیه راه پیدا کردند.

ستاره تیم برزیل: نیمار

تیم های صعودکننده نیمار

برنده مدال طلای المپیک و برنده جام کنفدراسیون‌ها. این دومین حضور نیمار در جام جهانی است. ستاره امروز پاری‌سن‌ژرمن با تیم قبلی‌اش بارسلونا هم برنده جام باشگاه‌های سال ۲۰۱۵ شد.

رقبا

بنظر می‌رسد برزیل با خیال راحت از این گروه صعود کند.

سوییس

تیم های صعودکننده سوییس

به لطف بازی پلی آف مقابل ایرلند شمالی که یک بر صفر برنده شدند جای خودشان را در رقابت‌های جام جهانی حفظ کردند. تیم سوییس هرچند باشگاه‌های هیجان‌انگیزی ندارد اما در رده‌بندی فیفا در رتبه هشتم قرار گرفته است.

تاریخچه حضور سوییس در جام جهانی

سوییس تا به حال ده بار در جام جهانی حضور پیدا کرده است. اولین حضورشان سال ۱۹۳۴ بود و آخرین‌بار دوره پیش در جام جهانی حضور داشتند. آنها تا به حال حتی تا مرحله نیمه نهایی هم نرسیده‌اند و بهترین دستاوردشان حضور در یک چهارم نهایی سال‌های ۱۹۳۴، ۱۹۳۸ و ۱۹۵۴ است.

تاریخچه تیم ملی سوییس

روی پرچم تیم ملی سوییس سه نماد وجود دارد که مربوط به سه زبانی است که در این کشور صحبت می‌شود و درحقیقت نشان می‌دهد  این تیم ملی مربوط به همه بخش‌های جغرافیایی سوییس است. اولین حضور بین‌المللی تیم سوییس در المپیک سال ۱۹۲۴ بود که موفق شدند مدال نقره را کسب کنند و نایب قهرمان جهان شوند. در فینال اروگوئه آنها را شکست داده بود. در کل تیم کم حاشیه‌ای هستند و بعد از اینکه روی هاجسون انگلیسی در سال ۱۹۹۲ مربی‌شان شد پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در رده‌بندی‌های فیفا داشتند.

سرمربی سوییس: ولادیمیر پتکوویچ

تیم های صعودکننده سرمربی

مربی ۵۴ ساله اهل بوسنی در دوران بازی‌اش پست هافبک را داشت. مهم‌ترین تیم باشگاهی که مربی‌گری‌اش را برعهده داشته لاتزیوست. این اولین حضور او در رقابت‌های جام جهانی فیفا خواهد بود.

ستاره تیم سوییس: گرانیت ژاکا

تیم های صعودکننده ستاره سوییس

سال ۲۰۱۷ بازیکن سال سوییس شد. او مرد کلیدی تیم ملی سوییس است. در تیم آرسنال در پست هافبک در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل همه را تحت‌تاثیر قرار دارد و این هم دومین جام جهانی‌اش است.

رقبا

در مقابل برزیل کارشان سخت‌تر است. اگر جلوی کاستاریکا کم نیاورند احتمال صعود دارند. در حال حاضر وضعیت‌شان از صربستان بهتر بنظر می‌رسد.

 

کاستاریکا

تیم های صعودکننده کاستاریکا

آنها جام جهانی قبلی به مرحله یک چهارم نهایی رسیدند و با توجه به قهرمانی در جام کنفدراسیون اتحادیه فوتبال آمریکای شمالی و مرکزی و کارائیب(CONCACAF) امتیاز حضور در جام جهانی را به صورت اتوماتیک به دست آوردند. در حال حاضر در رده ۲۶ام جدول فیفا قرار دارند.

تاریخچه حضور کاستاریکا در جام جهانی

تیم کاستاریکا سابقه چهار بار حضور در جام جهانی را دارد. اولین‌بار در آغاز دهه نود به جام جهانی راه پیدا کردند و آخرین حضورشان که موفقیت‌آمیز بود هم سال ۲۰۱۴ و رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی بود.

تاریخچه تیم ملی کاستاریکا

آنها از سال ۱۹۲۷ به فیفا پیوستند. از ۱۹۶۱ عضو کنفدراسیون اتحادیه فوتبال آمریکای شمالی و مرکزی و حوزه کاراییب بوده‌اند. از سال ۱۹۹۰ هم عضو اتحادیه فوتبال آمریکای مرکزی هستند. فوتبال در کاستاریکا قدمت زیادی دارد و مثل خیلی دیگر از کشورهای آن خطه بخشی از فرهنگ و سنت مردم است. اولین بازی تیم ملی کاستاریکا سال ۱۹۲۱ بود که ۷ بر صفر اولین بازی‌شان جلوی ال‌سالوادور را بردند. اما تیم ملی کاستاریکا سال‌های پیش از آن با قوانین خودشان شکل گرفته بود. در دهه ۵۰ و ۶۰ بعد از مکزیکو آنها قوی‌ترین تیم concacaf بودند. اواخر دهه شصت با قدرت گرفتن بقیه تیم‌های منطقه از تاثیرگذاری تیم ملی کاستاریکا کم شد. از اواخر دهه هشتاد دوباره فوتبال‌شان را احیا کردند و تبدیل به یکی از قدرت‌های آمریکای مرکزی شدند.

سرمربی کاستاریکا: اسکار رامیرز

تیم های صعودکننده اسکار رامیرز

این هافبک قدیمی تیم ملی کاستاریکا زمانی که بازیکن بود در چهار بازی تیمش در جام جهانی ۱۹۹۰ایتالیا ظاهر شد. این اولین تجربه مهم سرمربی‌گری‌اش به شمار می‌رود. البته مدتی دستیار سرمربی سابق کاستاریکا هم بود. پیش از این فقط در سطح باشگاهی کشورش سرمربی‌گری کرده است.

ستاره تیم کاستاریکا: برایان روییز

تیم های صعودکننده روییز

هافبک هجومی تیم کاستاریکا کلیدی‌ترین بازیکن این تیم در جام جهانی دوره گذشته بود. کاپیتان کاستاریکا در راه رسیدن این تیم به جام جهانی روسیه سه گل به ثمر رساند.

رقبا

در تیم سختی قرار گرفته است. بخصوص جلوی برزیل و سوییس قطعا برای پیروزی و حتی حفظ نتیجه مساوی کار دشواری دارد.

 

صربستان

تیم های صعودکننده صربستان

تیم صربستان که توانست از مرحله مقدماتی صعود کند و به جام جهانی ۲۰۱۸ برسد در رده ۳۷ جدول فیفا قرار دارد.

تاریخچه حضور صربستان در جام جهانی

صربستان برای حضور در نوزده دوره جام جهانی تلاش کرده و درنهایت ۱۱ بار موفق شده خودش را به مسابقات جام جهانی برساند. آنها در اولین دوره جام جهانی در سال ۱۹۳۰ حضور داشتند و آخرین حضورشان هم به سال ۲۰۱۰ برمی‌گردد. بهترین دستاوردشان در سال‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۶۲ بوده که توانسته‌اند در رده چهارم قرار بگیرند و در حقیقت خودشان را به بازی رده‌بندی رساندند.

تاریخچه تیم ملی صربستان

وقتی یوگسلاوی یک کشور پادشاهی بود صربستان اولین تیم آن جغرافیا بود که در فاصله میان دو جنگ جهانی تشکیل شد. فدراسیون فوتبال سال ۱۹۱۹ در زاگرب تاسیس شد و تیم ملی اولین بازی بین‌المللی‌اش را در المپیک سال ۱۹۲۰ انجام داد. سال ۱۹۲۹ یوگسلاوی جمهوری شد و مقر فدراسیون به بلگراد تغییر پیدا کرد. بعد از جنگ جهانی فدراسیون فوتبال سوسیالیستی شکل گرفت. اگر چه جدا شدن صربستان و مونته‌نگرو از یوگسلاوی سال ۱۹۹۲ اتفاق افتاد اما تیم‌های ورزشی این کشور از جمله تیم ملی فوتبال از شرکت در مسابقات بین‌المللی منع شده بودند. تیم ملی صربستان تا قبل از سال ۱۹۹۴ در هیچ بازی رسمی حضور پیدا نکرد. به دلیل تحریم‌های سازمان ملل آنها نتوانستند به جام جهانی سال ۱۹۹۴ راه پیدا کنند. درنتیجه برای تیم ملی صربستان با شیوه جدید و فدراسیون جدید اولین حضور در جام جهانی به ۱۹۹۸ برمی‌گردد.

سرمربی صربستان: ملادن کریستایچ

تیم های صعودکننده سرمربی صربستان

این سرمربی ۴۴ ساله اهل بوسنی خودش در پست دفاعی بازی می‌کرده است. او دستیار ماسلین سرمربی قبلی صربستان بود که سال ۲۰۱۷ برکنار شد.

ستاره تیم صربستان: برانیسلاو ایوانوویچ

تیم های صعودکننده ستاره صربستان

از سال ۲۰۱۲ کاپیتان تیم صربستان است. تعداد بازی‌هایش برای تیم ملی صربستان به تازگی به عدد صد رسیده است. با چلسی عناوین قهرمانی زیادی کسب کرده از جمله سه بار قهرمانی لیگ جزیره و قهرمانی جام باشگاه‌های اروپا. در حال حاضر برای باشگاه زنیت سن‌پترزبورگ بازی می‌کند.

رقبا

همه بازی‌هایی که در پیش دارند ترسناک است. بعید است شانس چندانی برای صعود داشته باشند.

درباره گروه تیم ملی ایران و برنامه کامل مسابقات جام جهانی اینجا بخوانید: 

حریفان ایران در جام جهانی ۲۰۱۸

برنامه کامل مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه

 

برنامه رقابت‌های این گروه را در زیر ببینید:

تیم های صعودکننده برنامه



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X