معرفی و بررسی اپلیکیشن جهتیابی Waze
ساکنان شهرهای بزرگ قطعا با معضل ترافیک آشنا هستید. اگر شما هم از رانندگانی هستید که از ترافیکهای طولانی خسته شدهاید و به دنبال برنامهای هستید که بتواند به شما نشان دهد چه مسیری را از محل کار تا خانه طی کنید که ترافیک روانتری دارد، باید اپلیکیشن Waze را حتما امتحان کنید. این اپلیکیشن یک برنامهی جهتیابی خوب برای رانندگی در مناطق مستعد ترافیک است. با دیجیکالا مگ و بررسی این اپلیکیشین همراه باشید.
«ویز» (Waze) یک اپلیکیشن جهتیابی جغرافیایی بر مبنای GPS است که برای گوشی های هوشمند طراحی شده است. این برنامه در سال ۲۰۱۳ توسط گوگل خریداری شد. همچنین در همان سال در کنگرهی جهانی موبایل، جایزهی بهترین اپلیکیشن موبایل را کسب کرد. این برنامهی رایگان برای سیستم عامل اندروید، ویندوز و iOS در دسترس است.
البته باید بدانید که Waze تنها یک اپلیکیشن جهتیابی صرف نیست، بلکه یک برنامهی اجتماعی هم هست. Waze با ایجاد ارتباط بین رانندگان، کمک میکند که کاربران و رانندگان بتوانند گروههای محلی را شکل داده و موجب افزایش کیفیت روزانهی رانندگی شود.
بعد از اجرای برنامه، نقشهی محل فعلی قرارگیری شما، نمایش داده میشود. میتوانید موقعیت فعلی خود و زمان تقریبی رسیدن به مقصد یا آدرس خانه و محل کار خود را با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید. البته به یاد داشته باشید که استفاده از این قابلیت به این اپلیکیشن اجازهی دسترسی و جستوجو در مخاطبان را میدهد.
بعد از تایپکردن مقصد مورد نظر، کاربران میتوانند از اطلاعات جادهها و ترافیک مسیر خود آگاه شوند. ولی وجه تمایز این اپلیکیشن با اپلیکیشنهای مشابه این است که شما میتوانید اطلاعاتی را به نقشه اضافه کنید. اگر در مسیر خود شاهد تصادفی بودید که منجر به ترافیک و مسدود شدن خیابان شده بود، میتوانید آن را ثبت کنید تا کاربران دیگر از آن مطلع شوند. همچنین میتوانید حضور پلیس، ساختوسازها و غیره را نیز به نقشه اضافه کنید.
اپلیکیشن Waze تنها به شما در زمینهی ترافیک کمک نخواهد کرد بلکه، رستورانها، موزهها و پمپ بنزینها را هم نمایش میدهد. هنگامیکه به یک حادثه نزدیک شوید، یک پنجرهی کوچک (Pop Up) باز شده و میتوانید برای دیدن اطلاعات کاملتر روی آن کلیک کنید. میتوانید تراکم ترافیک را گزارش کنید و حتی از ترافیک عکس بگیرید.
البته اگر در موقعیتی قرار گرفتید و متوجه شدید که اطلاعات نقشه نادرست است میتوانید آن را گزارش کنید. اگر بیش از یک مسیر برای رسیدن به مقصد وجود داشته باشد، Waze با توجه به اطلاعات ترافیکی، سریعترین مسیر را انتخاب میکند. البته اگر چندین بار در مسیرهای موردنظر خود رانندگی کنید، این اپلیکیشن مسیری که ترجیح میدهید را تشخیص خواهد داد.
برخلاف گوگل مپس (Google Maps)، این اپلیکیشن مسیرهای حملونقل عمومی یا پیادهروی را نشان نمیدهد و بهطور اختصاصی برای رانندگی طراحی شده است. شما میتوانید دادههای این برنامه را ذخیره کرده و اگر گوشی خود را عوض کردید، بهراحتی با ارایهی شماره موبایل ثبتشدهی خود، اطلاعات را به گوشی جدید منتقل کنید. اگر با خودروی خود زیاد سفر میکنید و دوست ندارید که در ترافیک گیر کنید، این برنامه به کمک شما میآید؛ اگر معمولا از خودرو استفاده نمیکنید بهتر است گوگل مپس (Google Map) را انتخاب کنید.
برای کسانی که به دنبال یک برنامهی ترافیکی قابل اعتماد بهجز برنامهی اپل و گوگل مپس هستند، این برنامه ارزش دانلود را دارد.
- استفادهی راحت در مسیریابی با توجه به اطلاعات ترافیکی
- دسترسی به اطلاعات جادهها
- امکان اضافه کردن اطلاعات مثل حادثه، ساختوساز، حضور پلیس و غیره
- اشتراکگذاری اطلاعات با مخاطبان
- عدم دسترسی به اطلاعات مسیرهای حملونقل عمومی و پیادهروی
امروز از ظهر با ویز کار کردم شب حجم اینترنتمو چک کردم دیدم نزدیک ۲گیگ مصرف کرده این برنامه… واقعا چرا ایننننننهمه زیاااااد؟ نکنه واسه من مشکل داره؟
نرم افزار way رو هم اتحان
سلام
چه جوری میتونم یه ادرس رو که از تلگرام برام ارسال شده رو به ways انتقال بدم ؟ چون وقتی روی لوکیشن می زنم خودش تو گوگل مپ باز میشه . ولی من میخوام روی Ways باز بشه .
ممنون از راهنماییتون
سلام این نرم افزار جاسوسی اسراعیل هست و واسه دسترسی به نقاط حساس توی شهرمون تهران طراحی شده.اگه دقت کنید تمام مخاطبینو شناسایی میکنه و دردواقع لیست دفترچه تلفنتونو مستقیم میفرسته تل آویو
اسراعیل آخه ؟ اسراییل درستشه. بعدشم اگه اونجور بخوای حساب کنی، کل سیستم عامل اندروید و خود گوگل در اختیار مالکین یهودی هست.
سلام چطور میتونم یه محل مثل رستوران رو به نقشه اضافه کنم ؟
من ویز رو نصب کردم اما یه مشکلی داره و اونم این که سوژه رو دنبال نمی کنه و ثابته و خطای عدم دستررسی به gps رو میده
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و چند روزه این اتفاق افتاده برام