بدون برنامه، گوشی نمی‌فروشیم!

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

چند روز پیش مطلب جالبی خواندم درباره‌ی این‌که یکی از فروشنده‌های موبایل، مبلغ زیادی بابت اضافه کردن «روغن محافظ صفحه» از مشتری گرفته و ظاهرا کار به شکایت کشیده. حالا این‌که «روغن محافظ نمایشگر» چیست و دقیقا چطور از نمایشگر گوشی محافظت می‌کند، خودش بحث مفصلی است؛ اما آن‌چه واضح است، هنرمندی دوستان موبایل فروش در بازارها و بازارچه‌های معروف، تمامی ندارد. اخیرا هم تکنیک جدیدی مد شده که به مشتری گفته می‌شود، “گوشی آکبند شما سیستم‌عامل ندارد(!) و نمی‌توانید از آن استفاده کنید.” بنابراین باید هزینه‌ای برای نصب سیستم‌عامل (که پروسه‌ای چند ده دقیقه‌ای است) هم پرداخت کنید.

تکنیک‌های نخ‌نمای گذشته، مثل فعال کردن سیم کارت و بلوتوث، دیگر جواب نمی‌دهند.

احتمالا همه‌ی این‌ها به‌خاطر این است که تکنیک‌های نخ‌نمای گذشته، مثل فعال کردن سیم کارت و بلوتوث، دیگر جواب نمی‌دهند. تکنیک نصب برنامه هم کمی پیشرفت کرده و انتخاب‌های متنوعی پیش روی مشتری قرار می‌گیرد؛ مثل بسته‌های ۲۰، ۵۰ و حتی ۱۰۰ هزار تومانی که البته اکثرشان، نسخه‌های کرک شده و منسوخ اپلیکیشن‌ها و بازی‌هایی هستند که حتی تعدادی‌شان، اجرا هم نمی‌شوند.

اما در این میان هیجان‌انگیزترین مورد، فروش گوشی تنها در شرایط خاص است. برای مثال، برخی از فروشنده‌های عزیز، در صورتی که هنگام خرید گوشی، هزینه‌ی اضافه‌ی نصب برنامه یا سرویس‌های مربوط به خرید لوازم جانبی را نپردازید، از فروش گوشی به شما امنتناع می‌کنند. معمولا هم دلیل این کار را کم بودن سود فروش خود گوشی‌ها می‌دانند. درست مثل همان جمله‌ی کلاسیکی که قدیمی‌ترها حتما آن را شنیده‌اند: «بدون ساندویچ، نوشابه نمی‌فروشیم!»

No_App_No_Phone_01

تکنیک‌های زیادی وجود دارد که فروشندگان بتوانند حداکثر سود را از مشتریان ناآگاه به دست بیاورند. در نهایت هم کاربر تصور می‌کند گوشی‌ای خریده‌ که تمام امکانات‌اش «فعال» است و تعداد زیادی برنامه و بازی و احتمالا یک محافظ جادویی هم دارد. در حالی که می‌توانست این مبلغ اضافی را (که معمولا کم هم نیست) برای خرید گوشی بهتری صرف کند.

اینجا دقیقا همان جایی است که خرید مدرن می‌تواند به کمک کاربرانی که به روش سنتی خرید می‌کنند، بیاید.

اینجا دقیقا همان جایی است که خرید مدرن می‌تواند به کمک کاربرانی که به روش سنتی خرید می‌کنند، بیاید. به‌شکل خاص درباره‌ی فروشگاه آن‌لاین دیجی‌کالا صحبت نمی‌کنم؛ به هر روشی که بتوان شخص فروشنده‌ی چرب زبان را از این معادله حذف کرد، احتمال پرداخت هزینه‌های اضافی هم کم می‌شود. فروشگاه‌های اینترنتی دقیقا با همین هدف آمده‌اند و در حال رشد هستند. حذف هزینه‌های اضافی این چنینی به واسطه‌ی اینترنتی شدن پروسه‌ی خرید، نه تنها حق انتخاب‌های بهتری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد، بلکه جلوی ترویج یک سری حیله‌های بازرگانی را هم می‌گیرد.

شما چطور؟ خرید سنتی گوشی موبایل را ترجیح می‌دهید یا ‌فرم اینترنتی و جدید آن را؟



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۷۰ دیدگاه
  1. hupload

    ممنون از منم فقط خرید اینترنتی رو ترجیح میدم

  2. مهدی خدامرادی فیروز

    اگر هم قصد خرید اینترنتی ندارید فقط خرید از فروشگاه های معتبر در هر حوضه ای.

  3. چرخ خیاطی

    منکه واقعا از دیجی کالا راضیم همیشه هرچی خریدم عالی بوده

  4. سیاوش

    به نظرم با وجود سایت معتبر و امتحان پس داده ای مانند دیجی کالا دیگه هیچ دلیلی واسه خرید حضوری وجود نداره!!من که معتادش شدم و به جز ساپلیمنت بدنسازی،سایر اقلام رو از اینجا تهیه میکنم…خخخخ!!که ای کاش اون رو هم داشت که با خیال راحت خرید میکردیم.
    تنها مشکلی که دیجی داره اینه که وقتی به خرید کردن ازش عادت میکنی،دیگه نمی تونی از جای دیگه خرید کنی!خخخخ

  5. محسن

    با تمام احترامی که به مجموعه دیجیکالا قائل هستم و خواهم بود ، ولی آقای حشمتی نباید فراموش کنیم که اگر منظور از ” فروش اینترنتی گوشی ” روش جاری در کشور و با استاندارد های فعلی هست باید عرض کنم که خیلی از فروشندگان اینترنتی که حتی سایتشون مزین به e-namad هم شده از یکسری تکنیک های سودجویانه ویژه خودشون استفاده میکنن که باعث پشیمانی سخت مشتری و بخشیدن عطای خرید اینترنتی به لقای اون میشه! ضمن این که با حرف های شما در مورد فروشندگان داخل بازار ها کاملا موافقم.متاسفانه بعضا خودم شاهد بودم که مثلا در مورد آیفون به شکل مضحکی اطلاعات و شایعه های بی پایه و اساسی رو به خورد مشتری ها میدن که حتی خود شخص “تیم کوک” هم از اون ها خبر نداره !

  6. سعید

    خیلی بی انصافیه که شما برای اینکه مشتری رو تشویق به خرید اینترنتی بکنید شروع کنید به ترویج بی اعتمادی مردم نسبت به فروشنده ها همونطوری که ما فروشنده داریم که از این روشهای که شما گفتید استفاده میکنه بسیاری فروشگاهها اینترنتی از روشهای به مراتب بدتر استفاده میکنن که فقط وقتی متوجه میشی که محصول مورد نظر دستت برسه و اون زمانه که تازه میفهمی چه کلاهی سرت رفته

    1. بابک

      از دیجی کالا بخر که همچین چیزی تجربه نکنی چون اینی که می گی کاملا درسته

  7. پوریا

    خیلی بجا بود…
    من چند سال پیش از همین پاساژ علاالدین یه گوشی HTC Wildfire s خریدم که طرف گفت این الان هیچی بجز یه سیستم عامل ساده روش نیست و اگه بسته های نرم افزاری روش نصب نکنی به هیچ دردت نمیخوره و مثل یه گوشی ساده س فقط! بسته هاشم اگه اشتباه نکنم ۳۰تومنی و ۵۰ تومنی و ۷۰ تومنی بود که من وسطی رو انتخاب کردم! الان که یادش می افتم فقط یه فایل منیجر ساده نصب کرده بود!
    یه سری هم یکی از دوستانم یه Xperia خرید که طرف ۹۰ تومن به خاطر محافظ صفحه نمایش از این بنده خدا گرفته بود! تازی گوشیشم تقریبا دو هفته بعد کاملا از کار افتاد!
    خرید آنلاین از وبسایت های معتبری مثل دیجی کالا کاملا عاقلانه س

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X