با ۲ میلیون دلار صاحب بوگاتی منصوری شوید

در عالم خودرو، ثروتمندان ماشینباز برای خودروهای منصوری دست و پا میشکنند، چون میدانند در قلب خودروهای تیون شده منصوری چه هیولای پنهانی وجود دارد!
حالا اگر 2 میلیون دلار ناقابل دارید، میتوانید این بوگاتی ویرون ویژه را خریداری کنید. صاحب خوشبخت بوگاتی منصوری میداند که از اتومبیلش تنها یک نمونه ساخته شده است؛ چه حس خوبی!

This is a modal window.
بهتر از این حس خوب، توان 1108 اسببخاری ویرون منصوری است که 108 اسببخار از مدل استاندارد بوگاتی بیشتر دارد. این اتومبیل در سال 2012 خریداری و به دست منصوری تقویت شده است. جدای تقویت فنی این اتومبیل، ظاهر آن با مدل استاندارد کمی فرق دارد. چراغهای روشن روز LED، دیفیوزر جدید، میله طلایی وی شکل در جلوپنجره و رینگهای طلایی از ویژگیهای طراحی بوگاتی منصوری است. در ادامه با تصاویر مختلف از این سوپراسپرت بینظیر همراه باشید.
منبع: TheDrive
یه جور میگید دو میلیون دلار، انگار دو میلیون تومنه |:
دو میلیون دلار، به ما میشه حدود هشت میلیارد تومن، کمه؟
عاشق بوگاتیم
منصوری کیه منصوری چیه؟!! حداقل یه اطلاعات مختصر راجع به این نام میدادین
منصوری تعمیرکار و تیونینگر ایرانیه که تو سوییس با تیمش روی تقویت سوپر اسپرت ها کار می کنند