۲۰ اپلیکیشن اندروید که حسادت کاربران آیفون را برمیانگیزد
یکی از بهترین نکات در مورد اندروید این است که برنامههای اندروید نسبت به اپهای آیفون آزادی خیلی بیشتری دارند. برخی از نوآورانهترین اپلیکیشنها تنها برای گوشیهای اندرویدی ارائه شدهاند؛ چرا که این اپلیکیشنها کاری را انجام میدهند که iOS اجازهی آن را نمیدهد. برای مثال برخی از اپهای اندروید به شما اجازه میدهند کنترل چراغ LED گوشی هوشمند خود را برای ساختن نوتیفیکیشنهای سفارشی به دست بگیرید، از صفحهنمایش گوشی خود فیلم تهیه کنید یا حتی برای خریدن اپلیکیشنهای دیگر بهصورت رایگان اعتبار کسب کنید. در این مطلب قصد داریم ۲۰ تا از بهترین اپلیکیشنهای اندروید را معرفی کنیم که احتمالا حسادت کاربران آیفون را برخواهد انگیخت. البته به شرطی که بیش از حد به دوستان اپلی خود فخر نفروشید! با دیجیکالا مگ همراه باشید.
۱. اپلیکیشن Light Flow
اگر گوشی موبایل شما به چراغ نوتیفیکیشن LED مجهز باشد Light Flow اجازه خواهد داد برای نوتیفیکیشنهای مختلف نظیر پیام کوتاه، ایمیل، تماس، یادآوریها یا حتی افت شارژ باتری یک رنگ سفارشی تعریف کنید.
۲. اپلیکیشن Muzie
Muzie یک پسزمینهی زنده یا Live Wallpaper است که هر روز یکی از آثار مشهور هنری را بهعنوان تصویر پسزمینهی گوشی قرار خواهد داد.
۳. اپلیکیشن AppLock Face/Voice Recognition
AppLock Face/Voice Recognition یک اپلیکیشن جالب است که اجازه میدهد از چهره و صدای خود برای باز کردن قفل گوشی و دسترسی به اپلیکیشنهای قفلشده استفاده کنید. میتوانید بهدلخواه اپلیکیشنهایی را که باید از این روش برای دسترسی به آنها استفاده کرد تعیین کنید. همچنین قابلیت زیرکانههای به نام «زنده بودن» (Liveness) هم در نظر گرفته شده که تنها در صورت حرکت کردن چهره قفل را باز خواهد کرد. این تکنیک برای جلوگیری از هک شدن سیستم با استفاده از عکس چهرهی صاحب گوشی به کار میرود.
۴. اپلیکیشن tTorrent
tTorrent یافتن و دانلود کردن تورنتها را بسیار ساده میکند و تمام امکانات و تنظیمات سایر نرمافزارهای محبوب دانلود تورنت را هم در خود دارد.
۵. اپلیکیشن AirDroid
AirDroid اجازه میدهد گوشی اندرویدی خود را با استفاده از رایانه کنترل کنید. همچنین میتوانید فایلها، متنها و نوتیفیکیشنها را بین دو گجت به اشتراک بگذارید.
۶. اپلیکیشن Solid Explorer
Solid Explorer یکی از بهترین مرورگرهای فایل برای اندروید است. مرورگر فایل اپلیکیشنی است که اجازه میدهد درست همانند کاری که روی یک رایانه انجام میدهید به فایلهای ذخیرهشده روی گوشی موبایل خود دسترسی داشته باشید. بنابراین اگر یک فایل ویدیویی را مستقیما از رایانه به گوشی منتقل کنید، مرورگر فایل کمک خواهد کرد آن را روی گوشی بیابید. علاوه بر این Solid Explorer دسترسی به سرویسهای ابری نظیر Dropbox، Box، Google Drive، OneDrive، Mega و Owncloud را هم ممکن میکند.
۷. اپلیکیشن Audify
اگر در شرایطی قرار داشته باشید که خواندن نوتیفیکیشنها دشوار یا خطرناک باشد Audify آنها را با صدای بلند برای شما خواهد خواند. این اپلیکیشن میتواند با اتصال اسپیکر، هدست بلوتوث یا هدست معمولی به صورت خودکار شروع به کار کرده و نوتیفیکیشنها را برایتان بخواند. برای مثال یکی از کاربردهای خوب Audify مواقعی است که در خودرو مشغول رانندگی هستید.
۸. اپلیکیشن HoverChat
HoverChat پیامرسانی است که اجازه میدهد مکالمهی خود را حتی هنگام استفاده از یک اپلیکیشن دیگر یا تماشای یک ویدیو ادامه دهید. ظاهر پنجرهی مکالمه را میتوانید با تغییر اندازه و تعیین میزان شفافیت مطابق میل و هدف خود سفارشی کنید.
۹. اپلیکیشن UCCW
UCCW اجازه میدهد برای صفحهی هوم گوشی ویجتهای شخصی خودتان را طراحی کنید. کافی است ابتدا یکی از پوستههای بیشمار را برای رسیدن به ظاهر شخصی خود برگزینید و سپس تعیین کنید که ویجت چه چیزی را نمایش خواهد داد. امکان انتخاب محتوای ویجت از میان گزینههای زیادی نظیر پیامکها، تصاویر، وضعیت آبوهوا، ساعت، تقویم، وضعیت باتری، تماسهای ازدسترفته، پیامهای Gmail و موارد دیگر وجود دارد.
۱۰. اپلیکیشن Cover Lock Screen
Cover Lock Screen شما را از دشواری گشتن میان صفحات زیاد برای یافتن اپلیکیشن مورد نظر رها میکند. اپلیکیشن Cover تشخیص میدهد که شما در خانه، محل کار یا در حال رانندگی هستید و اپلیکیشنهایی را بیش از همه در آن زمانهای خاص به کار میبرید روی صفحهی قفل گوشی قرار میدهد.
۱۱. اپلیکیشن Drupe
Drupe برای جمع کردن تمام اطلاعات تماس افراد در یک محل طراحی شده است. این اپلیکیشن اجازه میدهد ابتدا انتخاب کنید که قصد تماس برقرار کردن با چه کسی را دارید و سپس تصمیم بگیرید که چگونه این کار را انجام خواهید داد. وقتیکه یک فرد را انتخاب کردید میتوانید برای ارسال پیام یا تماس با او Facebook، WhatsApp، Telegram یا هر راه در دسترس دیگری را تنها با لغزاندن انگشت برگزینید.
۱۲. اپلیکیشن Mighty Text
Mighty Text اجازه میدهد با استفاده از رایانه یا تبلت خود از طریق گوشی هوشمند اندرویدی به ارسال و دریافت پیامک بپردازید. این قابلیت برای زمانی که مشغول کار هستید و امکان نگاه کردن به گوشی را ندارید بسیار مناسب است.
۱۳. اپلیکیشن Google Opinion Rewards
Google Opinion Rewards به شکلی ساده به شما پاداش میدهد: شما با پاسخ به برخی سوالات در یک نظرسنجی مشتریان که از سوی گوگل تنظیم شده شرکت میکنید و در مقابل برای خرید کردن از پلی استور اعتبار دریافت خواهید کرد. هرگاه که یک نظرسنجی جدید آماده باشد این اپلیکیشن برای شما یک نوتیفیکیشن ارسال میکند و شما قادر خواهید بود در ازای پر کردن آن ۱ دلار اعتبار بگیرید.
۱۴. اپلیکیشن Sky Map
این اپلیکیشن که در واقع نقشهای از آسمان است ابتدا با نام Google Sky توسط خود گوگل برای آشنایی بیشتر مردم با ستارگان بالای سرشان تولید شده بود. با نشانه رفتن گوشی موبایل بهسوی آسمان، Sky Map به شما نشان میدهد که در حال نگریستن به کدام صورت فلکی هستید.
۱۵. اپلیکیشن Lux
Lux اجازه میدهد کنترل بیشتری روی تنظیم روشنایی صفحهنمایش گوشی خود داشته باشید. میتوانید روشنایی صفحهنمایش را برای مطالعه در شب از حداقل پیشفرض گوشی پایینتر ببرید. همچنین قابلیتی به نام Night Mode در نظر گرفته شده که میتواند با فرا رسیدن زمان غروب خورشید بهصورت خودکار فعال شود.
۱۶. اپلیکیشن Cerberus anti theft
Cerberus anti theft علاوه بر امکان ردیابی گوشی به سرقت رفته قادر است کارهای بسیار زیاد دیگری را هم انجام دهد. برای مثال میتوانید گوشی را با استفاده از وبسایت یا پیامک از راه دور کنترل کنید، حتی در حالت سایلنت یک پیام اخطار را روی گوشی به صدا درآورید، تمام اطلاعات خود را از روی گوشی پاک کنید، گوشی را با استفاده از یک کد قفل کنید، صدای محیط را از طریق میکروفون گوشی ضبط کنید، فهرست تماسهای ورودی و خروجی را ببینید یا حتی خود اپلیکیشن Cerberus را پنهان کنید تا دزد متوجه آن نشود.
۱۷. اپلیکیشن Locale
Locale اپلیکیشنی برای خودکار کردن امور است. بدین معنی که با استفاده از آن میتوانید گوشی خود را بهگونهای سفارشی کنید که بر اساس محلی که در آن هستید، تماسهایی که دریافت میکنید، میزان شارژ باتری، راستای قرارگیری گوشی یا زمان رفتارهای خاصی را از خود بروز دهد. برای مثال میتوانید از آن بخواهید تا گوشی را با قرار دادن به پشت سایلنت کند یا با رسیدن شارژ باتری به ۲۰ درصد نور صفحهنمایش را بهطور خودکار کاهش دهد.
۱۸. اپلیکیشن Tasker
Tasker با در اختیار داشتن بیش از ۲۰۰ کنش داخلی یک اپلیکیشن خوب دیگر برای خودکار کردن واکنش گوشی در شرایط خاص است. میتوانید کنشهایی سفارشی را بر اساس اپلیکیشن، زمان، روز، مکان، رویداد، ویجت یا میانبر تولید کنید. حتی پلتفرمی داخلی برای تولید و فروش اپلیکیشنهای سفارشی شما در نظر گرفته شده است.
۱۹. اپلیکیشن Unclouded
Unclouded ابزاری عالی است که اجازه میدهد تمام درایوهای ابری خود را در یک محل مدیریت کنید. اگر شما از فضاهای ذخیرهسازی ابری رایگان مختلف استفاده میکنید رفتوآمد مداوم بین آنها میتواند کار دشواری باشد. اپلیکیشن Unclouded شما را قادر میکند حساب کاربری سرویسهای مختلفی نظیر Dropbox، Google Drive، OneDrive، Box و Mega را همزمان جستجو کنید.
۲۰. اپلیکیشن ADV Screen Recorder
اگر به هر دلیل لازم باشد آنچه روی صفحهنمایش گوشی موبایلتان میگذرد را ضبط کنید با آیفون قادر به این کار نخواهید بود. اما در اندروید ADV Screen Recorder بدون نیاز به روت کردن اجازه میدهد از صفحهنمایش خود فیلم تهیه کرده و آن را برای استفادههای بعدی ذخیره کنید.
منبع: Business Insider
با سلام
آقا امیر این تنها مشکل شما نیست و مشکل همه ما ایرانی هاست.ولی تنها راه دانلود اپ اندروید دانلود از گوگل پلی نیست.شما میتونید این برنامه ها رو از طریق سایت های معتبر دیگه یا سایت های ایرانی دانلود کنید.
مثلا یکی از معتبر ترین سایت های ایرانی فارسروید هست که میتونید از طریق این سایت با لینک مستقیم و رایگان هر کدوم از این برنامه ها رو دانلود و نصب کنید.
البته راه هایی هم برای رفع و دور زدن تحریم های گوگل هست.
اینو که دیگه نمیشه انکار کرد که ساخت اولین گوشی هوشمند مال اپل بود اون موقع که اپل ۳G را داد بیرون بقیه برندها چی میساختن؟؟ و بعد شروع کردن به تقلید بعد ۱-۲ سال سامسونگ گوشی هوشمند اولش را ساخت که دقیقا مثل ایفون بود فقط دکمه ای مستطیل شکل زد به جای دکمه گرد همین همون اندازه و همون قیافه و شکل
بدون تعصب صحبت کنیم الان هم همینه
الان سامسونگ مثل این خودرو های چینی میمونه که دقت کنین همشون شبیه یکی از خودروهای کره ای یا آلمانی است با تغییرات خیلی کوچک ولی ارزون تر
ایفون دوربین دو لنز زد سامسونگ بلافاصله تقلید کرد فرم و مدل دور کوشی و فلز بودن کوشی همه اول اپل زد سامسونگ بلافاصله تقلید کرد
یا خدا!!!
اولین گوشی هوشمند؟! اولین شرکتی که ۳g رو داد بیرون؟!
چطوری این همه دروغ گنجیده تو این پست!
از اینم فاکتور بگیریم که اولین دوربین دو لنز رو سامسونگ سال ۲۰۰۷ داد بیرون…!
حالا چون اولین بار اپل گوشی با یه دکمه عرضه کرد دیگه هرکی رو گوشیش دکمه بذاره از رو اپل تقلید کرده؟!(ضمن اینکه گوشی های اول سامسونگ سه تا دکمه فیزیکی داشت!!!)
دوستان خواهش میکنم خودشون یه جستجوی ساده کنن متوجه میشن!
منکر برتری های آیفون نیستم ولی با توجه به هزینه ای که بابتش میدیدن توقع دیگه ای هم نمیشه داشت. فقط نمیدونم این همه تعصب بیجا برای چیه؟! به قول یکی از دوستان هم که تو ایران بعضا(شایدم اکثرا!) آیفونو به خاطر لاکچری بودنش استفاده میکنن از امکانات گوشی هم که سر در نمیارن!
خلاصه همین بس که سامسونگ با اینکه دیرتر شروع کرده ولی الان بازار گوشی دنیا دستشه…
یکی از بهترین محاسن داشتن آیفون این است که بسیاری از اپلیکیشنهای جدید پیش از رسیدن به اندروید ابتدا برای iOS منتشر میشوند.
این جمله ای است که همین نویسنده در مقاله ای برعکس این (برنامه های ios که اندروید ندارد) نوشته
مقاله قدیمیه و الان کلی از برنامه هایی که ذکر شده در آیفون هست مثلا فیلمرداری از صفحه گوشی الان جز خود سیستم ios هست و احتیاج به ریختن برنامه جداگانه ندارد یا یافتن محلگوشی و در آوردن صدای زنگش و… این که از خیلی قبل تو آیفون و باز جز خود سیستم هست و باز احتیاح به برنامه خاص ندارد
خوبه حالا خودتون میگید این مقاله قدیمیه و الان اپل این برنامه هارو داره…!!!???? پس قبول دارید که مدتها طول میکشه که اپل و ios خودش رو به سامسونگ و اندروید برسونه…؟؟ دوست عزیز خریدن گوشی اپل توسط یک ایرانی حماقتی بیش نیست… همیشه گفتم تا ابد هم خواهم گفت که شما عملا در حدود شاید ۸۰درصد از امکانات اپل رو نمیتونید در ایران استفاده کنید…
پس چرا باید یک آدم عاقل و منطقی واسه گوشی اپل هزینه آنچنانی بده؟؟؟ بخدا حماقته و چشم و هم چشمی ، والسلام…
همین حد که همه بازی ها و برنامها ی پولی اندروید رو میشه مفتکی دانلود کرد و حتی بعضی از درون پرداخت ها رو هم دور زد خودش حسادت خود سهام دارای اپل رو هم درمیاره مشتری هاش که چیزی نیست
همین برنامه های پولی شما برا ما مفتی هست برنامه های پولی ما برا شما نیست اصلا
آیفون مثل کت و شلوار میمونه !شیک و مجلسی ولی توش ناراحتی !
اندروید مثل شلوار کوردی هستش ! خز و خیله ولی توش رااااااااااااحتی و آزااااااااد . . . .! 🙂
برای من آزادی مهمتره
دمت گرم ! یعنی تمثیلی رو بکار بردی که حافظ موقع نصیحت شاههای زمان خودش حتی به مخیلهش هم نمیرسید..! گل گفتی رفیق
آزادی رو راست میگی انصافا ولی بازم به نظرم اپل بهتره
بهترینهاشون هم که تو ایران قابل استفاده نیستن!
همین که این روزا iPhone دستت نباشه کلی باحالی
only Blackberry
من گوشیم پاسپورته تبلتم میخوام ایپد بخرم .ولی گوشیمو با دنیا عوض نمیکنم.سیستم عامل بلک بری واقعا خوبه..
گوگل آپینین رو با وی پی ان میشه نصب کرد از پلی استور.اما بعدش باید آدرس و کدپستی رو تو برنامه وارد کنی!
که سه میشه و بعد از یه روز پیام میده که خودتی!تایید نشدی!
اگه راهی هست بگید ما هم استفاده کنیم،ثواب داره.
همشون عالی بودن ونصب کردم مرسی بابت پست مفیدتون .:*
Phone Weaver رو از قلم انداخته !
دوستان تمام برنامه ها رو میتونید از پارس هاب دریافت کنید
اپلیکیشن glitch! هم جاش توی لیست خالیه ????