۲۰ اپلیکیشن آیفون که حسادت کاربران اندروید را برمیانگیزد
اگر یادتان باشد چند وقت پیش مطلبی منتشر کردیم با عنوان «۲۰ اپلیکیشن اندروید که حسادت کاربران آیفون را برمیانگیزد» و در آن به معرفی برخی از بهترین اپلیکیشنهای اختصاصی برای اندروید پرداختیم. نوبتی هم که باشد این بار نوبت آیفون و طرفداران آن است. در این مقاله ۲۰ اپلیکیشن اختصاصی iOS را به شما معرفی خواهیم کرد که حداقل فعلا کاربران گوشیهای اندرویدی به آنها دسترسی ندارند. یکی از بهترین محاسن داشتن آیفون این است که بسیاری از اپلیکیشنهای جدید پیش از رسیدن به اندروید ابتدا برای iOS منتشر میشوند. شاید این موضوع به نظر خیلی منصفانه نباشد ولی کاربران آیفون به آن میبالند. بدین ترتیب همیشه میتوانید پیش دیگران از بهترین اپلیکیشنهای قدرتمند منتشرشده از سوی توسعهدهندگان مختلف از جمله کمپانیهایی نظیر اینستاگرام و ادوبی لذت ببرید. به شما اطمینان میدهیم در این مطلب با تعدادی از بهترین اپلیکیشنهای آیفون آشنا خواهید شد و حتما چیز جدیدی خواهید یافت. ولی لطفا بیشازحد برای دوستان اندرویدی خود رجزخوانی نکنید! با دیجیکالا مگ همراه هستید.
۱. اپلیکیشن آیفون Photoshop Fix
Photoshop Fix یک اپلیکیشن مستقل جدید از کمپانی شناختهشدهی ادوبی است. این اپلیکیشن آیفون بخش زیادی از امکانات روتوش عکس در نرمافزار معروف فوتوشاپ را جدا کرده و آنها را بهطور رایگان در اختیار شما قرار میدهد. برای مثال در این اپلیکیشن میتوانید اشیا یا بخشهایی از تصویر (مثل پوست) را نرمتر یا شارپتر کنید یا ابزار Liquefy را برای تغییر دادن شکل هر ناحیهی دلخواه از عکس به کار ببرید.
۲. اپلیکیشن آیفون Paper
اپلیکیشن Paper مفهوم یادداشتبرداری کردن توسط گوشی موبایل را گسترش میدهد. از این اپلیکیشن میتوانید برای ساختن هر چیزی از فهرست گرفته تا یک ارائه کامل با نمودارها و جداول استفاده کنید. این اپلیکیشن در اصل تلاش کرده تجربهی نوشتن روی کاغذ را به آیفون بیاورد و بدین ترتیب عملکردهایی را به شما ارائه کند که اغلب اپلیکیشنهای معمول یادداشتبرداری فاقد آنها هستند.
۳. اپلیکیشن آیفون Hyperlapse
تا پیشازاین برای ساختن ویدیوهای تایملپس بیاشکال حتما به یک سهپایه و تجهیزات گرانقیمت لرزشگیر نیاز بود. خوشبختانه حالا اپلیکیشن Hyperlapse که توسط اینستاگرام تولید شده شما را از این تجهیزات بینیاز میکند. این اپلیکیشن آیفون میتواند با استفاده از تکنیکهای تثبیت تصویر خاص خودش فیلمهای لرزان را تصحیح کند و نتایج آن واقعا چشمگیر است. این اپلیکیشن برای ضبط لحظات ورزشی، سواری در خودرو، تغییرات آبوهوا، حرکت جمعیت و پیادهروی هنگام گردش در طبیعت بسیار مناسب خواهد بود.
۴. اپلیکیشن آیفون Giphy Cam
Giphy Cam اپلیکیشن جدیدی است که میتوان آن را شبیه اپلیکیشن Photo Both کامپیوترهای مک برای ساختن تصاویر متحرک GIF دانست. کافی است یک فیلتر و یک پسزمینه انتخاب کرده و سپس دکمهی ضبط را بزنید تا یک فایل GIF از خودتان بسازید. سپس میتوانید این فایل را روی آیفون ذخیره کنید یا آن را مستقیما روی شبکههای اجتماعی منتشر کنید تا دوستانتان هم در بازی شما شریک باشند.
۵. اپلیکیشن آیفون ++Pedometer
اپلیکیشن ++Pedometer ابزاری عالی است که اجازه میدهد پیشرفت خود را در زمینهی فعالیتهای روزانه و اهداف تناسب اندامی که تعریف کردهاید در یک نگاه سریع بازبینی کنید. این اپلیکیشن آیفون دو راه سریع برای بازبینی پیشرفت روزانه در اختیارتان قرار میدهد. میتوانید از ویجت ++Pedometer در نوتیفیکشن سنتر آیفون استفاده کنید یا به اعلان قرمز کوچک روی آیکن اپلیکیشن سر بزنید که تعداد قدمهای روزانهای را که تا آن لحظه برداشتهاید نشان میدهد.
۶. اپلیکیشن آیفون Mr Jump
Mr Jump یک بازی ساده ولی جذاب شبیه Flappy Bird است. شما باید Mr Jump را درحالیکه تلاش دارد راه خود را از میان تپههای نوکتیز و درههای عمیق باز کند هدایت کنید. آخرین بهروزرسانی این بازی شامل مراحلی جدید و قابلیت استفاده از جتپک است.
۷. اپلیکیشن آیفون Overcast
Overcast بهترین اپلیکیشن آیفون برای گوش دادن به پادکستهاست و به لطف بهروزرسانی جدید میتوانید آن را رایگان دانلود کنید. مهمترین قابلیت این اپلیکیشن Smart Speed نام دارد که به شکلی هوشمند تمام وقفههای موجود در پادکست را (یعنی زمانهایی را که برای مدتی سکوت برقرار است) حذف میکند تا بتوانید در زمان کمتری آن را بهطور کامل گوش دهید.
۸. اپلیکیشن آیفون Fresh Air
Fresh Air یک اپلیکیشن پیشبینی وضعیت آبوهوا است که با نمودارهای ساده و زیبای خود بر ارزشهای بصری تاکید میکند. با استفاده از این نمودارها میتوانید در زمان به جلو حرکت کنید تا از نحوهی تغییرات آبوهوا در آینده باخبر شوید. این اپلیکیشن همچنین میتواند به تقویم آیفون متصل شود تا برای قرار ملاقاتهای آینده شما وضعیت آبوهوا را تعیین کند.
۹. اپلیکیشن آیفون NYT Now
نیویورکتایمز با تولید اپلیکیشن NYT Now یکی از بهترین اپلیکیشنهای اخبار را معرفی کرده است. یک تیم کامل در روزنامهی تایمز مسئول این هستند که پوشش مداوم اخبار در NYT Now را پیگیری کنند. این تیم نهتنها اخبار فوری و مطالب منتخب نیویورکتایمز بلکه مهمترین اخبار سایر منابع خبری را هم پوشش میدهد. با استفاده از این اپلیکیشن آیفون به نسخهای قابلفهم از مهمترین اخبار و اتفاقات روز دسترسی خواهید داشت.
۱۰. اپلیکیشن آیفون Product Hunt
اپلیکیشن Product Hunt در طول زمان به نحوی تکامل پیدا کرده که در حال حاضر بهترین فهرست برای پیگیری استارتآپها و اپلیکیشنهای نوظهور در سیلیکون ولی است. در این اپلیکیشن بخشهای مختلفی برای پوشش دادن بازیها، کتابها و پادکستها وجود دارد. این اپلیکیشن آیفون به شما اجازه میدهد مؤسسان استارتآپها را فالو کنید، مجموعههای منتخب را ببینید و اپلیکیشنها را مستقیما دانلود کنید.
۱۱. اپلیکیشن آیفون Afterpulse
Afterpulse یک بازی اکشن سوم شخص است که در مسیر محو شدن مرز میان گرافیک بازیهای موبایل و کنسولها قدم برمیدارد. اگر طرفدار بازیهایی نظیر Call of Duty و Gears of War هستید از مسابقات سریع و آنلاین Afterpulse لذت خواهید برد. این بازی همچنین روی Apple TV هم کار میکند. اگر ترجیح میدهید بهجای کنترلهای لمس از یک کنترلر فیزیکی برای بازی استفاده کنید میتوانید یکی از دستههای بازی بلوتوث مورد تایید اپل را به کار ببرید.
۱۲. اپلیکیشن آیفون Litely
Litely یک اپلیکیشن عکاسی قدرتمند است برای افزودن فیلترهایی ظریف به عکسها تا ظاهری شبیه عکسهای ثبتشده با فیلم پیدا کنند. این اپلیکیشن اجازه میدهد با لمس دوانگشتی صفحهنمایش، وضعیت عکس خود را قبل و پس از اضافه کردن فیلترها ببینید و با هم مقایسه کنید. پشتیبانی این اپلیکیشن از ویرایش غیرمخرب (nondestructive) بدین معنی است که بههیچوجه نگران از دست دادن نسخهی اصلی عکس نخواهید بود.
۱۳. اپلیکیشن آیفون Enlight
اپلیکیشن ویرایش عکس Enlight موفق شده میزان شگفتانگیزی از ابزارهای مختلف ویرایش تصاویر را در یک مجموعهی زیبا دور هم جمع کند. این اپلیکیشن آیفون تعداد بیشماری فیلتر، تنظیم آماده، ابزارهای ترسیمی و افکتهای متنوع دارد که با کمک آنها میتوانید ظاهر عکسهای خود را با دقت زیاد تنظیم کنید یا آن را بهکل به چیز جدیدی تغییر دهید.
۱۴. اپلیکیشن آیفون Vesper
Vesper یک اپلیکیشن یادداشتبرداری است که کار شما را برای مدیریت کردن و نظم بخشیدن به اندیشههایتان آسان میکند. میتوانید بهراحتی هر نوشتهی جدید را با تگهایی لیبلگذاری کنید تا در آینده با یک جستجوی ساده به تمام ایدههایی که در مورد یک موضوع خاص ثبت کردهاید دسترسی داشته باشید. همچنین تمام یادداشتهای شما بهطور خودکار با یک اکانت Vesper سینک خواهند شد.
۱۵. اپلیکیشن آیفون Clear
اپلیکیشن Clear یکی از سادهترین راهها برای پیگیری کردن کارهایی است که باید انجام دهید. بهآسانی میتوانید آیتمهای مختلف فهرست کارهای خود را با گرفتن و کشیدن جابجا کنید و ترتیب آنها را بهدلخواه تغییر دهید. افزودن یک آیتم جدید به فهرست هم بسیار راحت از طریق پایین کشیدن فهرست و تایپ کردن عنوان آن انجام میشود. وقتی یک کار را انجام دادید برای حذف آن از فهرست تنها کافی است آن را به سمت راست بکشید.
۱۶. اپلیکیشن آیفون Loopy HD
اپلیکیشن Loopy HD با استفاده از یک رابط کاربری بسیار راحت اجازه میدهد بیتها، سازها و صدای خواننده را روی هم قرار دهید و بهتنهایی آهنگهایی زیبا تولید کنید.
۱۷. اپلیکیشن آیفون Sky Guide
استفاده از اپلیکیشن Sky Guide ساده است. کافی است آیفون یا آیپد خود را بهسوی آسمان نشانه بروید تا این اپلیکیشن محل صورتهای فلکی، ستارهها و سیارههای مختلف بالای سرتان را برای شما مشخص کند و جزئیاتی را در مورد هرکدام نمایش دهد. اگر هم قصد دارید چیزها را خودتان بیابید میتوانید از قطبنمای داخلی این اپلیکیشن کمک بگیرید.
۱۸. اپلیکیشن آیفون Tweetbot 4
Tweetbot 4 بهترین اپلیکیشن آیفون برای کاربران حرفهای توییتر است. این اپلیکیشن اجازه میدهد بهسادگی آمارهای مختلف را در مورد وضعیت هر توییت و همچنین وضعیت کلی اکانت خود زیر نظر بگیرید. Tweetbot 4 همچنین تمام تبلیغاتی را که قبلا در تایملاین خود میدیدید حذف خواهد کرد.
۱۹. اپلیکیشن آیفون Manual
اپلیکیشن Manual اجازه میدهد روکش دوربین آیفون را بردارید و به تمام تنظیمات دستی حرفهای آن نظیر سرعت شاتر، حساسیت ISO، تراز سفیدی، فوکوس و جبران نوردهی دسترسی پیدا کنید.
۲۰. اپلیکیشن آیفون Workflow
اپلیکیشن Workflow برای این طراحی شده که با به هم بستن چند وظیفهی مختلف و ترکیب کردن آنها در قالب یک عملکرد واحد در وقت شما صرفهجویی کند. با این اپلیکیشن آیفون میتوانید کارهایی چندمرحلهای را (نظیر تماس با یک فرد خاص، یا توییت کردن آهنگی که گوش میدهید) به عملکردهایی خودکار تبدیل کنید. سپس میتوانید آن عملکرد را برای دسترسی سریعتر بهعنوان یک اپلیکیشن مجزا روی صفحهی هوم قرار دهید یا آن را به صفحهی لاکاسکرین آیفون بیفزایید.
منبع: Business Insider
آخه چه حسادتی !!!
ملت ما که یا به فکر کلیپ نگاه کردنن یا گوش دادن آهنگ یا تلف کردن وقت با امثال تلگرام
ملت تا وقتی با اپ های حرفه ای کار نکنن نمیفهمن حسادت یعنی چی!
مثلا من با Xcode در مک او اس کار میکنم و به Visual Studio در ویندوز به شدت حسادت میکنم
از طرفی زمانی که سیستم عامل کاربریم ویندوز بود به مک و کیفیت کار و سرعتش حسادت میکردم!
اپ های خیلی بهتر و بیشتری از اینا هست که تو اندروید پیدا نمیشن. بازی ها هم همینطور
حسادت برانگیزه، چون یکی از دوستای من که بهش گفتم آیفون بگیر و رفت نوت ۴ خرید، الان وقتی اپ های آیفون رو میبینه حسرت میخوره، که چرا اونهمه پول رو حروم اندروید بی امنیت و باز و ولنگار کرده که حتی نمیتونه به راحتی از گوگل پلی اپ بگیره.
و برعکس دوستی دارم که عشق سامسونگ بود و به اصرار من رفت آیفون خرید و الان میگه تازه میفهمم دنیای اندروید چقدر کوچک بوده.
ما که هر وقت آیفون میبینیم دلمون برا شماها ایرانیای تازه به دوران رسیده میسوزه چون همه امکاناتشو بروتون بسته تازه ازتون پشتیبانی هم نمی کنه اونوقت میرید آیفون میخرید مثلا پز بدید آیفون کجا و سامسونگ کجا آیفون برا خارجیا خوبه نه شما عقده ایها
فقط اون فتوشاپه به نظرم یه چیزی داشت وگرنه من بازم راحت بودن و ازادی اندرویدو به ۱۰۰۰ تا از این اپلیکیشن ها میدم فتوشاپ هم به زودی برای اندروید میاد قطعا
dadash shoma pics art ro to android didi
aslan ghabele moghayese ba in nis
برنامه ها خوبن ولی حسادت نمیشه گفت… بهرحال برنامه های مشابه وجود داره و توسعه کننده ها نسخه ی اندورید رو هم تولید می کنن. گوگل و سامسونگ هم برنامه هاشون رو با نسخه آی اواس تولید می کنن.
بهترین گوشی ۴اینچی دنیا مال اپل هست،منظورم ایفون اس ای هست،خوشگل خوش دست بهترین دوربین و عالی مخصوصا مثل من رنگ خاکستری
به نظرم یکی از مهم ترین نرم افزارهایی که هیچ وقت سیستم عامل اندروید نمی تونه اون رو داشته باشه نرم افزار بی نظیر GarageBand است.فکر کنم جاش توی لیستتون خیلی خالی باشه.
الان یه عده میان میگن اندروید و سامسونگ بهتره و اپل پول مارک و حرفای همیشگی…
سلام
ممنونم بابت این مقاله ی کاملی که پست کردین
کاملا مطمین نیستم ولی فکر کنم که برنامه ی inception هم یکی دیگه از اپ هایی هستش که تو اندروید پیدا نمیشه حتما دانلودش کنید….
با تشکر حامد از شیراز
چه مسخره بازی شده فقط برنامه ها کاربردی ios میاین میگین؟پس اندروید چی؟فکر کنم کاربرا اندروید بیشتر باشن………
بیشتر اپ هایی که نام بردید شاید از طرف همون سازنده برای اندروید منتشر نشده باشه ولی مشابه اون برای اندروید هست پس جای حسادت نیست 😉
خوب این برنامه ها که چیز خاصی نداشتند آدم حسادتش بر انگیخته بشه. نمونه خیلی قوی تر از اینا واسه اندروید هست.
حالا هزار اپ اندرویدی که حسادت فن بوی های آیفون رو بر انگیخته می کنه بذارید.
اخه این چه تیتر خبریه که گذاشتین؟ بیشتر و اکثر این برنامه هارو هم اندروید داره و یا بهتر از اون. اخه یه بازی پرشی مثل mr jum که خودم بازیش کردم چیه که اندرویدی ها حسرتشو بخورن؟ یا وضعیت اب و هوا یا یادداشت برداری و یا……. اون از مقایسه ویندوز و مک اینم از این. نویسنده این پست هم دیگه خودشو ثابت کرد طرفدار اپله. بابا خستمون کردید از جنبه داری کردین یکم منطق داشته باشین یکم بی طرفدارانه از چیزی سخن بگین
من خودم آیفون دارم همچین اش دهنسوزی هم نیست بیشتر دهن پر کنه مخصوصا این که تو ایران دیگه خز شده
بله بله