اپلیکیشنهای پیامرسانی از شبکههای اجتماعی پیشی گرفتهاند
اپلیکیشنهای پیامرسانی مثل تلگرام، واتساپ، وایبر و لاین حالا در مقایسه با اپلیکیشنهای شبکههای اجتماعی سنتی بزرگتر شدهاند. بر اساس تحقیقی که موسسهی تحقیقاتی BI Intelligence انجام داده، از لحاظ تعداد کاربران فعال ماهانه، اپلیکیشنهای پیامرسانی از شبکههای اجتماعی پیشی گرفتهاند و بهتدریج فاصلهی خود را بیشتر و بیشتر میکنند.
اپلیکیشنهای پیامرسانی (Messaging Apps) که تا پیش از این فقط به چشم اپلیکیشنهای چت دیده میشدند، حالا به ابزارهایی برای تعامل با برندها و مشاهدهی انواع محتوا تبدیل شدهاند. این اپلیکیشنها تا همین اواخر سرویسهای سادهای بودند که کاربردشان به تبادل پیام، تصویر، ویدیو یا فایلهای GIF محدود بود. اما حالا هر یک از همین سرویسها به اکوسیستمهای گستردهای تبدیل شدهاند و توسعهدهندگان، اپهای جانبی و APIهای اختصاصی خود را دارند.
این اپها خصوصیات منحصربهفردی دارند که آنها را به ابزاری جذاب برای صاحبان کسبوکارها و بازاریابها تبدیل میکند. از آن جمله ویژگیها میتوانیم به گسترهی مخاطبان، نرخ استفاده و پراکندگی کاربران اشاره کرد.
بر اساس مطالعهای که BI Intelligence (از سرویسهای تحقیقاتی وبسایت Business Insider) انجام داده، مجموع تعداد کاربران فعال چهار اپلیکیشن پیامرسانی برتر، از مجموع تعداد کاربران فعال چهار اپلیکیشن شبکهی اجتماعی برتر، پیشی گرفته است. حجم دادههای رد و بدل شده و نرخ استفاده از اپهای پیامرسانی در مقایسه با سایر اپها بیشتر است. به علاوه اینکه، اکثریت کاربران این اپلیکیشنها را جوانان تشکیل میدهند. این موضوع برای برندها، صاحبان کسبوکار و ناشران از اهمیت زیادی برخوردار است.
مطالعهی اخیر چند نتیجهگیری جالب دارد. در ادامه به برخی از آنها میپردازیم:
- بازار اپلیکیشنهای پیامرسان موبایل، گرم است. برخی از سرویسهای مطرح به صدها میلیون کاربر فعال ماهانه دست پیدا کردهاند. افت قیمت بستههای اینترنتی، دستگاههای موبایل ارزان و قابلیتهای جدید اپها، به بالا رفتن سرعت رشد کاربران اپلیکیشنهای پیامرسانی کمک کرده است.
- اپلیکیشنهای پیامرسانی، دیگر فقط با هدف تبادل پیام استفاده نمیشوند. اولین مرحلهی تکامل اپلیکیشنهای پیامرسانی، روی رشد هر چه بیشتر تمرکز داشت. در مرحلهی بعدی، شرکتهای فعال در این حوزه میخواهند سرویسهای خود را گسترش داده و به دنبال روشهای درآمدزایی جدید میگردند.
- در آسیا، اپلیکیشنهای پیامرسانی محبوبی مثل WeChat ،KakaoTalk و LINE راههای نوآورانهای برای جذب کاربران پیدا کردهاند. آنها استراتژیهای موفقی را برای درآمدزایی از سرویسهایشان به کار گرفتهاند.
- در حال حاضر، شرکتهای فعال در حوزهی رسانه و شرکتهای بازاریابی، بیشترِ زمان و منابع خود را در شبکههای اجتماعی معروفی مانند فیسبوک و توییتر صرف میکنند. اما شواهدی وجود دارد که این سیاست بهزودی تغییر خواهند کرد. با فراهم شدن روشهایی برای برقراری ارتباط بیشتر بین برندها، ناشران و تبلیغکنندهها، شرکتها با آغوش بازتری به سراغ اپهای پیامرسانی میروند.
منبع: BI Intelligence
باسلام
ممنون از پستهای خوبتون.
همین درسته ????