استارتاپهای خودروهای الکتریکی چطور با بحران ویروس کرونا مقابله میکنند؟
در دورانی که خودروسازان سنتی با چندین دهه سابقه در تولید و فروش خودروها اعلام میکنند تعطیلی کارخانههای خود را ادامه خواهند داد، استارتاپهای سازنده خودروهای الکتریکی شرایط بدتری دارند. بسیاری از آنها سرمایه زیادی ندارند تا بتوانند چندین هفته یا چندین ماه کار خود را تعطیل کنند. این شرایط برای آنهایی که قصد رونمایی یا آغاز تولید یک خودرو را دارند بدتر است.
حتی اگر شرکتها به صورت مخفی در حال تولید محصولات خود باشند، باید برای جلب رضایت کسانی که روی این استارتاپها سرمایهگذاری کردهاند تلاش کنند. تعطیلی یک شرکت ممکن است روی تمام بخشهای آن تاثیر بگذارد و این قضیه در مورد تولید محصولات هم صدق میکند. به همین دلیل فورد اعلام کرد برخی از کارخانههای خودش را به زودی بازگشایی خواهد کرد.
دورکاری، راهکار اولیه استارتاپها فعال در صنعت خودروهای الکتریکی
یکی از نکاتی که به شرکتهای جدید کمک میکند و به آنها اجازه میدهد به کارشان ادامه دهند، این است که اعضای تیم میتوانند از راه دور روی فاز توسعه محصولات خود کار کنند.
استارت آپ ریویان که ترند وانتهای الکتریکی را به وجود آورد مراسمهای تابستانی خود را به تعویق انداخته، اما کارکنانش همچنان در حال انجام کارهای خود مثل برنامهریزی پروژه، طراحی، و حتی مهندسی از راه دور هستند.
این شرکت همچنین گفته کارکنانی که روی موارد زیرساختی کار میکنند و امکان دورکاری ندارند تا زمانی که کارخانهها تعطیل هستند حقوق کامل دریافت خواهند کرد.
شرکت لوسید در ساحل غربی آمریکا هم شرایط مشابهی دارد. قرار بود مدل لوسید ایر این شرکت، ماه آوریل در نمایشگاه خودرو نیویورک رونمایی شود که فعلا امکانپذیر نیست. در همین حین، ساخت کارخانه این شرکت در کاسا گرانده آریزونا در حال انجام است و شرکت امیدوار است ساخت آن تا پایان سال ۲۰۲۰ تکمیل شود. همچنین زنجیره تامین لوسید کاملا برای آغاز تولید لوسید ایر آماده است.
تیم لوسید هم مثل تیم ریویان میتوانند بسیاری از کارهای خود را از خانه انجام دهند. این شامل طراحی خودروها و کدنویسی نرمافزار آنها میشود. با وجود تعطیلی کارخانههای تولیدی این شرکت، لوسید قصد دارد روشی برای تست خودروهای از پیش تولید شده خودش در این شرایط پیدا کند.
امیدواری سازندگان خودروهای الکتریکی به دریافت وامهای دولتی
دیگر استارت آپها مثل فارادی و فیسکر پستهایی درباره جلوگیری از گسترش ویروس کرونا و فاصلهگذاری اجتماعی منتشر کردهاند، اما اطلاعاتی درباره روش خودشان برای مقابله با این بحران منتشر نکردند.
فارادی با فراز و نشیبهای زیادی روبرو شده، و در تلاش است کارخانه خودش در هنفورد کالیفرنیا را راهاندازی کند. لرداستون امیدوار است وامی ۲۰۰ میلیون دلاری از دولت بگیرد تا بتواند هرچه زودتر تولید وانتهای خودش را آغاز کند.
فیسکر در ماه ژانویه از شاسی بلند الکتریکی خودش به نام اوشن رونمایی کرد و قصد دارد خودروهای سفارش داده شده را در سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ تحویل مشتریان بدهد.
هنوز مشخص نیست این استارت آپها چطور در مقابل بحران کرونا ایستادگی خواهند کرد. فعلا همه چیز برای استارت آپها و حتی شرکتهای بزرگ به زمان بازگشت شرایط به حالت عادی بستگی دارد. همچنین این احتمال وجود دارد که پس از به پایان رسیدن بحران کرونا، شاهد ورشکستگی شرکتهای زیادی باشیم.
منبع: CAR AND DRIVER
سلام،لطفا یکی جواب بده،چرا حساب افیلیت من از کار افتادن پس کی تایید میشه؟