ایران ارزان‌ترین اینترنت دنیا را دارد!

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
اینترنت ایران

احتمالا شما هم با خواندن تیتر کمی تعجب کردید و با خودتان گفتید مگر ما ایرانی‌ها با کم‌ترین حقوق، خودروها را به گران ترین قیمتشان سوار نمی‌شویم و گران‌ترین گوشی، تبلت و لپ‌تاپ را تهیه نمی‌کنیم؟ پس ماجرای ارزان‌ترین اینترنت دنیا چیست؟

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مؤسسه تحقیقاتی BDRC انگلیس اعلام کرد که در بررسی هزینه اینترنت میان ۱۹۶ کشور جهان، میان ۱۰ کشور ارزان ارائه‌دهنده خدمات اینترنت، شش کشور از جمهوری‌های سابق شوروی هستند. ایران با قیمت متوسط ۵.۳۷ دلار در ماه ارزان‌ترین و بورکینافاسو با ۹۵۴.۵۴ دلار گران‌ترین قیمت اینترنت را در جهان دارند.

داستان از این قرار است که با درنظر گرفتن قیمت ارز در بازار جهانی، ما ایرانی‌ها در بعضی از موارد گران‌ترین محصولات و در بعضی شرایط، ارزان‌ترین خدمات دنیا را در مقایسه با بسیاری از کشورهای دنیا دریافت می‌کنیم، بی آن که خبر داشته باشیم. برای پاسخ به پارادوکس و تناقض پیش آمده باید بگوییم، به دلیل افزایش قیمت ارز و پارامترهای دیگر اقتصادی در ایران، مسلما بسیاری از تجهیزات و محصولات وارداتی به کشورمان گران می‌شوند؛ همان‌طور که قیمت محصولات رنو در بازار ایران مکرر بیشتر می‌شود.

در همین حال، یک اتفاق دیگری هم می‌افتد؛ با افزایش قیمت نرخ ارز، بسیاری از وسایل، تجهیزات، محصولات و امکاناتی که خودمان از بازار داخل تهیه می‌کنیم، در مقایسه با بسیاری از کشورهای دنیا قیمت کم‌تری پیدا می‌کنند. همین می‌شود، وقتی ما هزینه‌ای که درمقابل سرویس اینترنت می‌پردازیم را به دلار تبدیل کنیم، قیمت آن در مقایسه با تمام کشورها دنیا ناچیز می‌شود. هرچند که هزینه سرویس اینترنت در بسیاری از کشورهای پیشرفته یا درحال توسعه بطور کلی گران ارزیابی می‌شود.

بر اساس گزارش منتشر شده، پس از ایران، کشور اوکراین با هزینه متوسط ۵.۵۲ دلار در ماه و روسیه با ۹.۸۲ دلار در ماه در جایگاه دوم و سوم ارزان‌ترین اینترنت در جهان قرار دارند. در غرب اروپا کشورهای ایتالیا (۲۸.۸۹دلار)، آلمان (۳۴.۰۷دلار)، دانمارک (۳۵.۹۰دلار) و فرانسه (۳۶.۳۴دلار) از نظر قیمت اینترنت جزو ارزان‌ترین کشورهای این منطقه شناخته می‌شوند.

همچنین در خاورمیانه، سوریه (۱۲.۱۵دلار)، عربستان سعودی (۸۴.۰۳دلار) و امارات متحده عربی (۱۵۵.۱۷دلار) ارزان‌ترین اینترنت را میان کشورهای این منطقه دارند. در آسیا ارزان‌ترین سرویس ماهانه به کشورهای نپال (۱۸.۸۵دلار)، سریلانکا (۲۰.۱۷دلار) اختصاص دارد. مکزیک با هزینه متوسط ۲۶.۶۴ دلار در ماه ارزان‌ترین اینترنت را میان کشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی دارد. همچنین هزینه متوسط سرویس ماهانه در کانادا ۵۴.۹۲ دلار و در ایالات متحده آمریکا ۶۶.۱۷ دلار است. بدترین خدمات اینترنتی در کشورهای آفریقایی ارائه می‌شود که پایین‌ترین سرعت و بالاترین قیمت را دارند؛ در نامیبیا متوسط هزینه دسترسی به اینترنت ۴۳۲.۸۶ دلار و در زیمبابوه ۱۷۰ دلار در ماه است.

درنهایت،با اینکه طبق آمار منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی BDRC، اینترنت ایران در رنکینگ جهانی به عنوان ارزان‌ترین سرویس معرفی شده است اما بسیاری از کاربران درمورد سرعت و کیفیت خدمات انتقادهای زیادی وارد می‌کنند. نظر شما در این باره چیست؟



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۴۴ دیدگاه
  1. ????????????????

    وقتی که به قیمت اینترنت ها نگاه میکنم وقتی که حجم ۳ ۴ گیری نگا میکنم که خنده داره واقعا دیگه چهار گیگ بازی هم نمیشه وقتی از پهلو راست غلت میزنم به پهلو چپ و نت از 4g میشه 3g یه اوه میگم و میگم تف تو این مملکت تف تو این زندگی????????????????????????

  2. Mz

    این اینترنت محدود با پنج ملیون سایت فیلتر شده با سرعت نهایت ۱۲ مگابایتیش ، مفت گرونه

  3. ‌o_0

    اصلا یه نگاه به قیمت خرید سرویس و قیمت خرید ترافیک اضافه اینترنت مخابرات انداختین من نمیدونم شاید اینترنت ایران به یه سیاره دیگه وصله ولی خودتون قضاوت کنین مثلا قیمت خرید سرویس 2mg که ۱۶۰ گیگه که اگر از سرور خارجی دانلود بشه میشه ۴۰ گیگ حدود ۲۷ هزار و خردی میشه با مالیات بر ارزش افزوده ولی وقتی می خوای ترافیک اضافه بخری مثلا 50gb مصرف خارجی و همون 200gb داخلی رو بخری قیمت ها بطور مسخره ایی فرق داره قیمت ترافیکی که گفتم ۸۵ هزار تومن در میاد انصافا مگه نباید قیمت ترافیک اضافه از قیمت سرویس ارزون تر باشه!!!؟ پس چرا برعکسه

  4. ببخشیدا ولی لطفا از فضا به این جور چیزا نگاه نکن کجا بود ارزونی اخه کدوم کشور اینترنت با حجم محدود می فروشه اگه تو ایران با حجم نا محدود بفروشن مسئولین روزی هشتاد و پنج ملیون بار سکته می کنن کجاش اینترنت با حجم محدود ارزونه تو ایران اپراتور های همراه اول و ایرانسل حتی به صورت مگابایتی اینترنت رو می فروشن تو بعضی از کشور ها حتی اینترنت نامحدود با سرعت ۲mg رو رایگان در اختیار مردم گذاشتن اون وقت میگی ایران ارزان ترین اینترنت جهان رو داره چرا قیمت ها رو نسبت به رکود اقتصادی محاسبه نمی کنی وقتی محاسبش کنی میفهمی چی دارم میگم چرا نسبت به حقوق و دست موزد حساب نمی کنی بعدش هم ایران ناپایدار ترین اینترنت رو داره که هر لحظه ممکنه قطع شه اونم به علت قطع برق و قطع از طرف خود شرکت و دولت که باز هم با این وضع برا این که بدترش کنن اکثر سایت ها فلتر هستن و از این نظر فیلتر ترین اینترنت دنیا رو داریم

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X