نوشیدن قهوه ارتباط مستقیمی با طول عمر بیشتر دارد
براساس مطالعهای که توسط گروهی از محققان موسسهی ملی سرطان در مریلند آمریکا انجام شده، کسانی که به طور مرتب قهوه مینوشند، طول عمر بیشتری خواهند داشت.
این موضوع در مورد کسانی که قهوهی بدون کافئین مینوشیدند هم صدق میکند.
یکی از سوالهایی که پاسخ به آن، آدمها را دو دسته تقسیم میکند این است که قهوه دوست دارید یا چای؟ تاکنون هم تحقیقات بیشماری دربارهی این دو نوشیدنی محبوب انجام شده که یکی را بر دیگری ترجیح دادهاند. در یک مورد خاص، یکی از این تحقیقات که در ایالات متحدهی آمریکا انجام شد، ۱۰ سال به طول انجامید. در نتیجهی این تحقیق گفته شده که احتمال مرگ کسانی که به طور مرتب قهوه مینوشند، به دلیل ناراحتی قلبی یا دیابت کمتر از کسانی است که اصلا قهوه مصرف نمیکنند.
هرچه شرکتکنندگان قهوهی بیشتری مصرف میکردند، احتمال مرگ آنها کمتر میشد، این موضوع در مورد کسانی که قهوهی بدون کافئین مینوشیدند هم صدق میکند. در بسیاری از تحقیقاتی که تاکنون انجام شده، پی بردهاند که مصرف قهوه ارتباط مستقیمی با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی دارد.
محققان از دادههای ۹۰۳۱۷ فرد بالغ بدون سابقهی سرطان یا ناراحتی قلبی استفاده کردند. این افراد از سال ۱۹۹۸ میلادی تا سال ۲۰۰۹ مورد بررسی قرار گرفتند. آنها میزان مصرف قهوه و دیگر جزییات مربوط به رژیم غذاییشان را گزارش میدادند.
تقریبا ۸۷۰۰ نفر از این افراد تا سال ۲۰۰۹ فوت شدند. عوامل مختلفی هم مثل سیگار کشیدن در نظر گرفته شد. این محققان پی بردند کسانی که قهوه مینوشیدند در مقایسه با کسانی که این نوشیدنی را مصرف نمیکردند، احتمال مرگ کمتری در طول این مطالعه داشتند. کمترین میزان خطر مرگ را کسانی داشتند که هر روز بین چهار تا پنج فنجان قهوه مینوشیدند.
منبع: Reuters
در سایت های زرد بارها شاهد اطلاعات پزشکی هستیم که متاسفانه بسیاری از افراد در همه جهان به آن اطلاعات باور دارند. بخصوص که اینگونه سایت ها از روی هم بارها و بارها کپی می کنند به طوری که اگر مطلبی را گوگل کنی می بینی ده ها سایت همان مطلب را بعنوان واقعیت علمی نوشته اند.
چقدر عالی و جای قدردانی است که دیجیکالا مگ در پایان مطلب لینک مطلب را به یک سایت معتبر مانند رویترز و نیچر و ناسا می دهد تا اعتبارش به سایت های دوزاری نباشد.
تحقیقاتی مانند مطلب بالا که بر پایه های محکم “آماری” بنا نهاده شد اند از جذابیت خاصی برخوردار هستند.
کافئین ضربان قلب رو بالا میبره و به همین دلیل برای کسانی که تپش قلب بالا و آریتمی قلبی دارن اصلاً مفید نیست، همین طور برای کسانی که با استرس و فشار عصبی زیادی در طی روز روبرو میشن.
برای همه خوب نیست
کسانی که ناراحتی عصبی دارند حتما باید همراه زعفران استفاده کنند
سرچ کنید فواید و معایب رو ببینید
یک مسئله مهم مدت زندگی نیست بلکه کیفیت زندگیه.
طبق مطالات بنده در روان شناسی و پزشکی کافئین موجود در قهوه باعث(در صورت مصرف زیاد) اسیب به سیستم دفاعی بدن و همچنین نورون های درون مغز می شود و مصرف بیش از حد ممکن است منجر به فراموشی یا زوال عقل شود و ازاد شدن دوپامین در اثر مصرف قهوه باعث کم شدن کیرند های دوپامین نیز میشود و این یعنی که رفتار مصرف قهوه یک رقتار اعتادی میشود.
البته در مورد چای هم صادق هست ولی مقدار کافئین چای کمتر است.
بنده توصیه میکنم زیاد قهوه مصرف نکنید. هفته ای ۱ الی ۲ بار میتونه مناسب باشه برای مصرف قهوه
درود دوست گرامی و تشکر از مطلب مفید خانم غلامی بزرگوار
مطلب فوق برای مصرف اعتدال گونه ی قهوه بود و اینکه مصرف قهوه را مد نظر قرار بدیم . مدت و طول عمر را با مصرف مواد غذایی سالم میتوان تغییر داد و حال اینکه همراه با سلامتی و شادابی باشد ، اما عنوان کیفیت مسئله ای روان شناختی است ، چون نه تنها مصرف زیاده از حد قهوه بلکه اکثر مواد غذایی حتما اعتادی خواهد گردید و به یک عادت تبدیل و حداقل ضرر و آسیب آن چاقی های مفرط و سیستم بدنی و دفاعی بدن ضعیف و نا توان در برابر انواع بیماری خواهیم داشت . مصرف قهوه همانگونه که سرکار خانم غلامی با عنوان تاثیر در طول عمر به اشتراک گذاشتند باعث میگردد و هم اینکه اولین کشف در مورد مصرف قهوه در چربی سوزی و لاغری و همچنین سلامت قلب بود . مطلب شما در مورد این نگرش نبود ، در مورد زیاده روی و ضررهای عادت های بد غذایی بود …. زنده باشین