چرا کاربران اندروید به iOS مهاجرت میکنند؟
دیگر میتوان گفت دوران جنگ «اندروید بهتر است یا iOS» گذشته و کمتر کسی درباره آن صحبت میکند اما این به این معنی نیست که دیگر نمیتوان سراغ این بحث پر حرف و حدیث رفت. اگر شما هم به دنبال دلیلی برای آغاز دوباره بحث اندروید یا iOS میگردید، ما یک دلیل جدید برایتان آوردهایم.
نشریه PCMag از ۲۵۰۰ کاربر موبایل در کشور آمریکا نظر سنجی کرده تا ببیند کاربران بر چه اساسی گوشی هوشمند آینده خود را انتخاب میکنند. یکی از بخشهای این نظرسنجی مربوط به سیستم عامل میشود که سوال به خصوص در این نظرسنجی، از کاربران میپرسد چرا از Android به iOS مهاجرت کردهاند یا برعکس.
تعجب نمیکنیم اگر بدانیم اصلیترین دلیل مهاجرت کاربران iOS به Android، قیمت پایینتر دستگاههای اندرویدی است. درواقع ۲۹ درصد پاسخدهندگان، اصلیترین دلیل برای مهاجرت از iOS به Android را «قیمت بهتر» دستگاههای اندرویدی دانستهاند و این دلیل اصلی مهاجرت کاربران به پلتفرم گوگل است.
کاربران اندروید به دنبال «تجربه کاربری بهتر» هستند!
حال در نقطه مقابل، دلیل اصلی مهاجرت کاربران از اندروید به آیفون و پلتفرم iOS، «تجربه کاربری بهتر» عنوان شده است. شاید اپل بتواند به سادگی و با کاهش قیمت آیفون، از مهاجرت کاربران این پلتفرم به اندروید جلوگیری کند اما بهبود تجربه کاربری در گوشیهای اندرویدی، کار بسیار سختتری برای گوگل و تولیدکنندگان گوشیهای اندرویدی خواهد بود.
فارغ از نظر کاربرانی که از Android به iOS مهاجرت کردهاند، اگر شما هم مشکل تجربه کاربری دارید، پیشنهاد میکنیم تجربه کاربری خود را در اندروید بهبود ببخشید! درواقع اندروید آزادی عمل بیشتری در اختیار شما قرار میدهد و میتوانید به طور مثال با نصب لانچر و یا اپلیکیشنهای کاربردی، بار دیگر با گوشی اندرویدی خود آشتی کنید و آنرا همانطور که ترجیح میدهید، شخصی سازی کنید. این فاکتوری است که کاربران iOS از آن بی بهره هستند.
از تجربه کاربری که بگذریم، دیگر دلایلی که کاربران از هر کدام از این پلتفرمهای به دیگری مهاجرت کردهاند، درصدهایی مشابه دارند و نمیتوان آنها را نقض کرد. برای مثال ۲۵ درصد کاربران اندروید گفتهاند برای «ویژگیهای بهتر» به سیستم عامل iOS مهاجرت کردهاند و در طرف مقابل، ۲۴ درصد آیفونیها نیز به همین دلیل به اندروید مهاجرت کردهاند. در عکس زیر میتوانید به صورت خلاصه نگاهی به آمار این نظر سنجی داشته باشید:
آمار جالب دیگری هم در این نظر سنجی مشخص شده است. برای مثال ۵۶ درصد شرکت کنندگان اصلا اهمیت نمیدهند که گوشیهای جدید چه زمانی عرضه میشود. ۵۳ درصد دیگر نیز اعلام کردهاند تنها در صورتی گوشی خود را تعویض میکنند که گوشی فعلیشان بشکند یا خراب شود. شما در این زمینه چه فکر میکنید؟ آیا شما هم با تجربه کاربری اندروید مشکل دارید یا اصلا جزو آن دسته از کاربران هستید که گوشی فعلیتان وقتی خراب شود حاضر به تعویض میشوید؟
منبع: Android Authority
چرا ۲۹ درصد قیمت به جای ۳۰ درصد رابطه کاربری دلیل اصلی دونسته شده؟
این که مردم از اندروید به iosمیرن یه چیز سلیقه ای و دلیلش هم اینه که مردم گوشی های میان رده اندروید رو انتخاب میکنن که مرور زمان کند میشن
من به شخصه ۵ سالع با اندروید کار میکنم و همش گوشی های پرچم دار بودن و از لحاظ کار آمد بودن چیز کمی نزاشتن
و هرگز نیاز به فلش کردن نبوده
من هم اندروید کار کردم هم ای او اس،و صد در صد ای او اس رو انتخاب میکنم فقط فقط هم ب ای دلیل که از روزی که میخری تا روز اخر یجور کار میکنه ولی اندروید هی سنگین میشه باس باز فلش کنی و این مسایل
برای عوض کردن گوشی هم دوس دارم همیشه جدیدترین مدل رو داشته باشم ولی با وضع الان قیمت ها خیلی سخت شده
کاملاً مشخصه که نصب لانچر و آزادیهایی که در سیستم عامل اندروید هستند، برای راحتی کاربر ساخته شده ولی در مقابل ضرر و زیان های بیشتری به کاربران وارد میکنه و کند شدن زودتر از موعد و مشکلدار شدن دستگاه های اندرویدی در قسمت نرمافزار خیلی بیشتر اتفاق میافته و در ios این مورد وجود ندارد حتی در نسخه های قدیمی؛ و کیفیت کار تقریباً تمام شرکتها ضعیفتر از اپل هست و ارزش خریدش رو بالاتر میبره.
خواهشن بسه…
جفتشون کارمون رو راه میندازن… فقط یجورایی مردم ترغیب میشن برن سمت اپل… اونم توی این گرونی!
حمایت کمتر از تولید داخل = اشتغال کمتر = اقتصاد بدتر = ازدواج کمتر = فساد بیشتر
وقتی من و شما از این جور پست های تبلیغاتی بذاریم، هیچی گیرمون نمیاد و فقط داریم برای شرکت های خارجی تبلیغ میکنیم…
متشکرم
با سلام.
میشه بگید کدوم یکی از گوشی های اندرویدی ساخت ایرانه که ازش حمایت کنه.۹۰ درصد همشون چینه بقیه هم ویتنام و …هستش
من خودم میت ۹ دارم. همه کارم برام انجام میده. قصد عوض کردنشم ندارم اگرم داشتم با این وضع گرونی اصلا نمیتونستم عوض کنم. این حرفا برای کشورای دیگس نه ما. در ضمن فارغ رو نوشتید فارق. موفق باشید.