ویندوز ۱۰ موبایل فردا به آخر خط میرسد
از فردا یعنی ۱۰ دسامبر یا ۱۹ آذر، تمام گجتهای مبتنی بر ویندوز ۱۰ موبایل دیگر از طرف مایکروسافت پشتیبانی نخواهند شد. با پشت سر گذاشتن کامل ویندوز فون و ویندوز ۱۰ موبایل، حالا مایکروسافت با خیال راحت میتواند استراتژی جدید خود را در قبال گجتهای مخالف پیاده کند. طبق اقدامات اخیر این شرکت، بهنظر میرسد این غول تکنولوژی قصد دارد در زمینهی توسعهی اپلیکیشنها بیش از پیش بر زبان طراحی Fluent design تمرکز کند تا این اپلیکیشنها بتوانند در گجتهای سرفیس بهترین تجربه کاربری را به ارمغان بیاورند.
اگرچه برخی افراد تلاشهای مایکروسافت برای ورود به حوزه موبایل را به سخره میگیرند، ولی در این میان باید به برخی طرفداران پروپاقرص ویندوز ۱۰ موبایل و ویندوز فون هم اشاره کنیم که احتمالا با انتشار این خبر تا حدی غمگین خواهند شد. با وجود اینکه مایکروسافت برای توسعه سومین پلتفرم مهم موبایل با تمام قوا وارد نبرد شد، اما در نهایت این شرکت و شرکای آن شکست را پذیرفتند و از این حوزه کنارهگیری کردند.
پایان پشتیبانی از گجتهای مبتنی بر ویندوز ۱۰ موبایل، حتی گجتهای مربوط به مشتریان سازمانی، بدین معناست که که دیگر هیچگونه بهروزرسانی حتی آپدیتهای امنیتی برای آنها ارائه نخواهد شد. البته کاربران علاقمند این گجتها میتوانند به استفاده از آنها ادامه دهند و مایکروسافت در مورد پایان کار مایکروسافت استور اظهارنظر نکرده است. در این میان، پشتیبانی از اپلیکیشنها برعهده توسعهدهندگان خواهد بود و در صورت تمایل میتوانند این اپلیکیشنها را بهروزرسانی کنند.
با وجود این شکست سنگین مایکروسافت، این شرکت هنوز دست از تلاش برنداشته است. اما حالا، مایکروسافت قصد دارد توسعهدهندگان اپلیکیشنهای اندروید را به بهرهگیری از زبان طراحی Fluent design ترغیب کند و امیدوار است در زمینهی پشتیبانی اپلیکیشنها از گجتهای دو نمایشگره مانند سرفیس Duo به موفقیت برسد.
با توجه به طراحی شاخص گجت سرفیس Duo، موفقیت چنین محصولی تا حد زیادی به میزان ترغیب توسعهدهندگان برای ارائهی اپلیکیشنهای مختص گجت دو نمایشگره برمیگردد و در هر صورت مایکروسافت یک سال وقت دارد برای این محصول اکوسیستم مناسبی فراهم کند. باید ببینیم مایکروسافت در این استراتژی جدید میتواند موفقیت موردنظر خود را کسب کند یا نه.
منبع: Slash Gear
آقای “m” که اومدی یاد خاطرات نوکیا و موتورلا و بلک بری و زنده کردی و یه جوری داری از اونها صحبت میکنی که انگار خودت اونها رو اختراع کردی . عزیزم در کشورهای غربی باید همیشه مبتکر و فعال باشی تا دوام بیاری و نابود نشی . اونجا که مثل ایران نیست که یه شرکت مثل ایران خودرو وجود داشته باشه که با اینکه درصد نارضایتی مردم از محصولاتش بسیار بالاست ولی بازهم دولت بهشون کمک مالی بکنه . اگر اونور آب هم اینجوری بود الان شاهد هیچ پیشرفتی در تکنولوژی نبودیم . اگر موتورلا و نوکیا و غیره یکم بیشتر خلاق بودن و یکم از اون غرور کاذب خودشون دور میشدن الان به شرکت های چینی فروخته نمیشدن .
درضمن شما هم از شرکت های چینی یه چیزی شنیدی ها ! شرکت های چینی اونقدر در این دهه روی پروژه های تحقیقاتی سرمایه گذاری کردن که به جرات میتونم بگم شرکت های چینی چه در زمینه ی گجت هایی مثل تلفن همراه و تبلت و چه اتومبیل و حتی دستگاه های مخابراتی ، کم کم دارن به ژاپن و کره میرسن .
دلیل نمیشه چون یه زمانی همه ی جنس های چینی بی کیفیت بودن ، در حال حاضر تمام پیشرفت های شرکت های تراز اول چین رو ندیده بگیریم و همچنان از اونها متنفر باشیم . در آخر اینکه شرکت هایی که شما از اونها نام بردید به خاطر غرور نابجا و عدم تغییر ، شکست خوردن و شرکت های چینی به خاطر تلاش و پشتکار فراوان و البته هزینه زیاد برای تحقیقات در ضمینه تکنولوژی های روز ، تونستن موفق بشن و تا ۱۰ سال دیگه ممکنه که دیگه اسمی از سامسونگ و ال جی و سونی در صدر جدول فروشنده های برتر گجت ها نبینیم .
دیگه این اتفاق با بازی کردن مایکروسافت و گوش ندادن انتقادها میفتاد خدا لعنت کنه استفان الوپ رو که نوکیا رو زیر قدم های مایکروسافت له کرد با رفتن بزرگان گوشی ساز بازار شده جولان گاه بنجل ساز های چینی دیگه خبری از موتورولای دوست داشتنی با گوشی های ریزر مکس یا سونی با طراحی کلاسیکش یا اچ تی سی با طراحی های زیباش نیست یا بلک بری دردناک بود وقتی سهام موتورولا و بلک بری رو شرکت های چینی میخریدن خدا رو شکر نوکیای دوست داشتنی دوران کودکی برگشته با همون کیفیت ساخت قدیم با همون استراتژی بهینه بودن با آنتن دهی قوی امیدوارم شرکتهای بزرگ قدیم هم یتونن برگردن بودن شرکت بزرگی شبیه موتورولا زیر پرچم لنوو دردناک هست