نقد و بررسی اپلیکیشن Cover؛ دسترسی سریع به اپ در مکان و زمان صحیح
آیا تابهحال آرزو کردهاید کاش میشد تمام اپلیکیشنهای مورد نیازتان در زمانی که به آنها نیاز دارید درست روی لاک اسکرین گوشی ظاهر میشدند؟ اپلیکیشن کاور لاک اسکرین دقیقا همین کار را میکند. این اپلیکیشن جایگزینی برای لاک اسکرین گوشیهای اندرویدی است که بهصورت هوشمندانه الگوی استفادهی شما از گوشی را آموخته و با توجه به شرایط مختلف اپلیکیشنهایی را که نیاز دارید روی لاک اسکرین قرار میدهد. بدینوسیله همیشه اپلیکیشنهایی که بهاحتمال زیادی در یک زمان و مکان خاص از آنها استفاده خواهید کرد، دم دستتان خواهند بود. با دیجیکالا مگ و نقد و بررسی اپلیکیشن «کاور لاک اسکرین» (Cover Lock Screen) همراه باشید.
اپلیکیشن کاور لاک اسکرین تلاش میکند از طریق اطلاعات مکانیابی گوشی تخمین بزند آیا شما در خانه، محل کار، ماشین یا جایی در خیابان هستید و سپس اپلیکیشنهایی را که بیشتر احتمال دارد در هر کدام از این محلها استفاده کنید روی لاک اسکرین قرار دهد. این اپلیکیشن را میتوانید در حال حاضر بهصورت رایگان از پلی استور گوگل دانلود کنید. البته برای استفاده از آن نسخهی اندروید گوشی شما باید حتما ۴.۱ یا بالاتر باشد. هرچند اپلیکیشن کاور هنوز در مرحلهی بتا قرار دارد ولی روی گوشیهایی که ما تست کردیم بسیار خوب کار میکند. بااینحال این احتمال وجود دارد که این اپلیکیشن برای برخی از گوشیها بهینه نشده باشد.
کاور با حجمی در حدود ۲۰ مگابایت، اپلیکیشنی نسبتا سبک محسوب میشود و احتمالا با در اختیار داشتن اینترنت پرسرعت در عرض کمتر از یک دقیقه میتوانید آن را دانلود و نصب کنید. بهمحض اینکه کاور را برای بار اول اجرا کنید، این اپلیکیشن از شما درخواست خواهد کرد که محل خانه و دفتر کار خود را تعیین کنید تا بتواند راحتتر موقعیتتان را تخمین بزند. این کار را میتوانید با وارد کردن آدرس یا با انتخاب کردن نام شبکهی Wi-Fi مورد استفاده در هر کدام از محلها انجام دهید. ما در عمل متوجه شدیم که اگر کاور تنها آدرس را در اختیار داشته باشد اندکی در تشخیص دادن صحیح محل با مشکل مواجه خواهد شد. بنابراین بهتر است در صورت امکان از شبکهی Wi-Fi بهعنوان علامت مشخصه استفاده کنید. همچنین ازآنجاکه آدرس را باید بهصورت دستی وارد کنید، انتخاب Wi-Fi کار بسیار سادهتری خواهد بود.
بلافاصله پسازاین مرحله اپلیکیشن کاور کار خود را بهعنوان جایگزین لاک اسکرین آغاز خواهد کرد و میتوانید استفاده از آن را شروع کنید. در سمت چپ لاک اسکرین شش میانبر برای اپلیکیشنها وجود دارد که بر اساس میزان استفاده از بالا به پایین مرتب شدهاند. میتوانید انگشت خود را روی صفحهنمایش به سمت بالا بکشید تا شش اپلیکیشن بعدی نمایش داده شوند. با نگاه کردن به سمت راست صفحه هم میتوانید از این که اپلیکیشن کاور محل حضور فعلی شما را بهدرستی تشخیص داده مطمئن شوید. کاور محل قرارگیری تخمینی شما را با کلماتی نظیر Work، Home، Car و Out نمایش میدهد و همچنین ساعت و تاریخ جاری هم روی صفحه دیده میشود. پسزمینهی لاک اسکرین هم برای هر محل متفاوت است و در صورت تمایل میتوانید آنها را بهصورت جداگانه تغییر دهید.
برای باز کردن قفل گوشی میتوانید انگشتتان را روی هر بخشی از لاک اسکرین بهجز میانبرهای اپلیکیشنها، به سمت راست بکشید. اگر هم قصد داشته باشید مستقیما از لاک اسکرین به یک اپلیکیشن بروید (که در واقع کار اصلی اپلیکیشن کاور است) کافی است انگشت خود را روی میانبر آن اپ قرار داده و سپس به سمت راست بکشید. به طرز جالبی اپلیکیشن حتی پیشازاین که انیمیشن باز شدن قفل دستگاه تمام شود نمایان خواهد شد. بدین ترتیب میتوانید حتی بدون باز کردن کامل قفل در نیمهی راه صبر کرده و نیمنگاهی به محتوای اپلیکیشن بیندازید. این قابلیت گاه میتواند بسیار مفید باشد.
قابلیت مفید دیگر اپلیکیشن کاور امکان سوییچ کردن سریع بین اپلیکیشنهای پرکاربرد است. برای این کار کافی است انگشت خود از گوشهی بالای راست صفحه به داخل بکشید تا لیست اپلیکیشنها را ببینید. سپس به حرکت روی صفحه ادامه دهید و انگشتتان را روی میانبر اپلیکیشنی که میخواهید به آن بروید از روی صفحه بلند کنید. عملکرد اپلیکیشن کاور در گوشیهای قدرتمند بسیار عالی است ولی باید انتظار این را داشته باشید که روی گوشیهای میانرده به پایین انیمیشنها اندکی با کندی و لگ همراه باشد.
تا اینجا همهچیز خوب است ولی در مورد افرادی که به اطلاعات شخصی خود اهمیت میدهند و از رمز عبور استفاده میکنند چطور؟ اپلیکیشن کاور از تمام گزینههای امنیتی اندروید پشتیبانی میکند ولی برای این کار خیلی بهینه نشده است. برای مثال اگر از پترن برای باز کردن قفل سیستم استفاده کنید محبور خواهید بود دو مرحله لاک اسکرین را پشت سر بگذارید؛ مرحلهی اول مربوط به کاور خواهد بود و پسازآن باید پترن خود را بکشید. ما ترجیح میدادیم این گزینههای امنیتی در خود اپلیکیشن کاور ادغام میشدند تا بتوانیم این اپلیکیشن خوب را بهآسانی به تمام افرادی که از رمز عبور روی گوشی استفاده میکنند هم پیشنهاد کنیم. اشکال دیگری که به اپلیکیشن کاور میتوان وارد کرد عدم پشتیبانی آن از حالت افقی است. هنگام استفاده از کاور اگر گوشی یا تبلت را به حالت افقی در بیاورید متاسفانه لاک اسکرین در حالت عمودی باقی خواهد ماند. قابلیت سوییچ کردن بین اپلیکیشنها هم در حالت افقی کار نمیکند.
در مجموع اپلیکیشن کاور بر اساس ایدهای ساختهشده که ما بسیار میپسندیم؛ در اختیار داشتن اپلیکیشنهای ضروری، در زمان صحیح، درست روی لاک اسکرین گوشی. اگر از گوشیهای ردهبالا استفاده میکنید و خیلی درگیر امنیت اطلاعات و حفظ حریم خصوصی نیستید اپلیکیشن کاور یکی از اپلیکیشنهایی است که حتما باید نصب کنید یا حداقل آن را بیازمایید. البته برای افرادی که از گوشیهای ضعیفتر استفاده میکنند یا استفاده از رمز و گزینههای امنیتی را ضروری میدانند هم اپلیکیشن کاور هنوز ارزش امتحان کردن را دارد، ولی احتمالا تجربهی بینقصی ارائه نخواهد کرد.
- انتخاب خودکار اپلیکیشنهای پرکاربرد بر اساس مکان
- دسترسی سریع به اپلیکیشنهای مورد نیاز در زمان و مکان مناسب
- آموختن الگوی استفادهی کاربر و بهبود عملکرد به مرور زمان
- سوییچ کردن سریع بین اپلیکیشنها
- رابط کاربری زیبا و آسان
- عدم پشتیبانی از حالت افقی صفحهنمایش
- بهینه نبودن برای استفاده از گزینههای امنیتی
- اشغال منابع نسبتا زیاد (نیاز به سختافزار نسبتا قوی)
- تشخیص مکان با استفاده از آدرس گاه با اشکال مواجه میشود
سلام
برنامه نویسای ایرانی نیازمند نقدهای ارزشمند شما هستند .
لطفا کمی هم به برنامه نویسهای ایرانی توجه کنید .
اون از کافه بازار که گند زده !! اونم از شماها .
یا علی
سلام با شما موافقم قبل از این که این نرمافزار تولید بشه نمونش رو گروه BTMA تو بازار گزاشته بودند البته (پولی) حالا اسم برنامرو نمیگم چون مدیران دیجی کالا مطلب رو مورد عنایت قرار میدن و تایید نمیشه.
کافه بازار هم شده مافیا بخوای یک برنامه بدی باید تحمل اینو داشته باشی که هفت جد و آبادت قراره مورد عنایت سایر برنامه نویسهای بازار قرار بگیره چرا که نمیخان گوی بازار از دستشون در بره و وقتی توانایی رقابت با شمارو ندارن کاری که میکنن تخریب شما هست.
امیدوارم پیامم تاید بشه.