آغاز مسابقهی «نبرد هوش مصنوعی» با حمایت دیجیکالا
مرحلهی حضوری نهمین دوره از مسابقات «نبرد هوش مصنوعی» صبح امروز توسط انجمن علمی دانشکدهی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت فروشگاه اینترنتی دیجیکالا، آغاز شد. این مسابقه از پانزدهم بهمنماه در مرحلهی غیرحضوری آغاز به کار کرده است. ۲۵۰ تیم سه نفره از دانشجویان و دانشآموزان سراسر کشور در این رقابت را شرکت کردند و درنهایت ۴۳ تیم به مرحلهی بعد راه یافتند. تیمهای برگزیده امروز و فردا بهصورت حضوری به رقابت خواهند پرداخت تا از بین این تیمها، سه تیم برتر معرفی و تقدیر شوند.
در این مسابقات دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، شهید بهشتی، صنعتی اصفهان، دانشگاه شیراز، امیرکبیر، صنعتی جتدیشاپور دزفول، فردوسی مشهد، شهید چمران اهواز و مازندران و همچنین دو گروه از دبیرستان سلام و علامه حلی حضور داشتند.
اولین دوره از این مسابقات در سال ۸۷ با نام «جاوا چلنج» برگزار شد و طی چند دوره زبانهای برنامهریزی دیگر هم به این مسابقه اضافه شدند و مسابقه به «نبرد هوش مصنوعی» تغییر نام داد.
دیجیکالا با هدف تشویق فعالیتهایی علمی_فناوری دانشجویی و کمک به ارتقا مهارتهای برنامهنویسی دانشآموزان و دانشجویان کشور، حمایت مادی و معنوی این رویداد را به عهده گرفته است.
در این مسابقه، یک بازی رقابتی طراحی شده است. تیمها با نوشتن کدهای خاص، برنامهای برای کنترل حرکت در صفحهی بازی طراحی میکنند. در چند مرحله تیمها دوبهدو رقابت میکنند و درنهایت سه تیم برنده اعلام میشود.
این مسابقات با حمایت دیجیکالا و توسط دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه شریف در سه گروه اجرایی، فنی و ترجمه برای طراحی بازی، هماهنگیها، داوری و برنامهریزی مسابقه و دعوت محصلین سراسر کشور طرحریزی و اجرا شده است. «میلاد عابدی» دبیر مسابقات نبرد هوش مصنوعی، هدف از برگزاری این مسابقات را آشنایی دانشجویان با هوش مصنوعی و ارتقا مهارتهای برنامهنویسی عنوان میکند.
شرکتکنندهها با فعالیتهای گروهی در یک مسابقهی علمی فنی آشنا میشوند. انجمن علمی شریف از مدیر فنی «تبسی» دعوت کرده. او یک سخنرانی تخصصی در مورد big data و deep learning داشت و به سوالات دانشجویان در این خصوص پاسخ داد.
«علی صفری» و همگروهیهایش که دانش آموزان کلاس هشتم هستند، جوانترین شرکتکنندگان این مسابقات را تشکیل میدهند. آنها معتقدند این گونه مسابقات به دانش آموزان کمک میکنند تا بهصورت جدیتر به سمت علایقشان بروند و کارگروهی را یاد بگیرند.
دیجیکالا با هدف تشویق فعالیتهایی علمی-فناوری دانشجویی و کمک به ارتقا مهارتهای برنامهنویسی دانشآموزان و دانشجویان کشور، حمایت مادی و معنوی این رویداد را به عهده گرفته است.
بسیار عالی.