مدیرعامل مایکروسافت تاثیرگذارترین رهبر به انتخاب تایم شد
نشریه تایم هر چند وقت یکبار فهرستی از تاثیرگذارترین افراد در حوزههای مختلف منتشر میکند. فهرستی که اعتبار زیادی دارد. ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت توانسته رتبه اول را به عنوان تاثیرگذارترین چهره سال در بخش رهبران کسب کند. در این بخش معمولا وزنه حضور سیاستمداران سنگینتر است و امسال هم کنار نادلا، چهرههایی چون رییسجمهور فرانسه و رییسجمهور کره شمالی هم حضور دارند.
تایم درباره نادلا نوشته است:
نادلا که بزرگشده هندوستان است عاشق ورزش کریکت شد. ورزشی که همه شکوهش از این میآید که ستارهها را در قالب یک تیم هارمونیک و پیوسته میبرد. نادلا در کتاب اخیرش نوشته: «یک کاراکتر درخشان که تیم را در الویت خودش قرار نمیدهد میتواند همه تیم را نابود کند.»
از زمانی که نادلا در سال ۲۰۱۴ مدیرعامل مایکروسافت شد از همان اصول کریکت استفاده کرد تا روح نوآوری را در کمپانی دوباره تقویت کند. مثلا استراتژیاش را در تولید در نظر بگیرید که روی محاسبه ابری تاکید میکند و به مردم اجازه میدهد که از طریق پلتفرمهای مختلف تشریک مساعی کنند. برای نادلا حس اعتماد اهمیت زیادی دارد و محصولاتی تولید کرده که عملکردشان قابل اعتماد باشد. اینها ویژگیهایی هستند که در او نهادینه شدهاند بخصوص از وقتی اولین فرزندش با مشکل مغزی متولد شد و زندگی پسرش وابسته به ماشینهایی بود که سیستمهای مایکروسافت آنها را به راه میانداختند. نتیجه این شد که در عرض چهار سالی که این کار دشوار را برعهده گرفت، ارزش بازار مایکروسافت ۱۳۰درصد افزایش پیدا کرد. مهمتر اینکه کمپانی حالا محصولاتی تولید میکند که کاربرپسندتر، همدلیبرانگیزتر هستند.
به جز نادلا در فهرست غولها که راجر فدرر، تنیسور بزرگ صدرنشین است، میشود چند اسم دیگر را از فضای تکنولوژی دید. جف بزوس، مدیرعامل آمازون و ایلان ماسک در این بخش قرار گرفتهاند و البته رتبه بزوس بهتر است.
در بخشی از توصیف تایم درباره بزوس آمده: کلید موفقیت بزوس پافشاری و عزم راسخش روی رضایت مشتریان است.
تایم یادداشتش درباره ایلان ماسک را با جمله جذابی شروع کرده است: فرض کنید که در سال ۳۰۰۰ تایم قرار است فهرست صد چهره تاثیرگذار هزاره را منتشر کند. از نسل ما چه کسی در آن فهرست حضور خواهد داشت؟ایلان ماسک بهترین انتخاب است. برای اینکه او یکی از معدود افرادی است که نه تنها به نجات تمدن ما در دراز مدت فکر میکند که در این راستا کاری هم انجام میدهد: ایجاد موقعیت برای تشکیل یک کلونی قابل زندگی روی مریخ.
پس رهبر عزیز فیسبوک چی ؟
رئیس جمهور کره شمالی؟؟
درسته این؟
انتخابش به عنوان نامزد احتمالا سیاسی بوده بخاطر تغییر استراتژی که در سیاستش داده
الکی